418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Igen a felfüggesztést kell nagyobbra cserélni.
  • Ryleh
    Melyik modult(modulokat) kell a "nagyobb tehetbiras szukseges" ellensulyozasara? A motorcsere nem jo.
    Illetve,ez egy Covenanter, lehet hogy nem modul hanem a felszerelesekbol a "fejlesztett christine felfuggesztes". kell?... Kvazi meg egy alcahalora is azt irja, :nagyobb teherbiras kell.
  • Plata
    Ezt figyeld.

Csupa gyors tank volt.
    Semmit nem láttam.
    Láthatod nem egy helyben kempeltem.
    Átértem az ellenség bázisára de minek.
    Még betudtam menni a foglaló körbe de ennyi,nem láttam semmit,nem tudtam rálőni semmire.
    Hátul kullogtam 6-19 kilóméteres sebességgel,a csapat meg csupa gyors tank volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.10. 18:53:01
  • asolyom
    Pont most mentem a Májerbránerrel egyet Murovankán. Be volt töltve a gold a HT-ra, de egy CDC kószált arra, nyilván nem töltöttem át. Utána rám írt, hogy miért goldoztam. Mondom örülj, hogy nem HE-t lőttem rád. :-P

Amúgy a KV-5-tel nem ment rosszul, 4 csata alatt 1400-as sebzés, és 1100-as pattintási átlag.
  • Plata
    Erlenbergen most jött szembe Is6 és 53Tp.
    Nem voltak hülyék megláttak hogy egy utcában vagyunk a városban szépen beálltak a törmelék mögé hogy tornyuk látszott ki,de mindkettőt átütöttem tornyon.Is6 tudott egy sebző találatot bevinni,de nem sokat sebzett.
    Javítás:
    VK 168.01 Mauerbrecher jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 2 278, arany: 0
    GW Tiger kétszer meglőtt.Bár az sem zavart sokat.
    Miért írja ki az aranyat?
    Lehet aranyból is javítani?
  • Userx2
    Tovább megyek, az igazi profik nincsenek is ott veled a fronton. Leginkább támogató tankokban vannak, így ez nem is elvárás. A tomatók amolyan hasznos hülyék, akik lekötik az ellenfél figyelmét, miközben ők, távolról lőnek.
    Kb ennyit a mentori ötletről. Ezzel le is tudtuk. :)
  • joe662
    Làttam Skill4-et mikor az Is6 al ment,pont 2 csatàig birta.
    Vélemény: Ugyanaz a rakàs sz..r mint volt.kb:-D
  • lammaer
    Nekem mostanában ez az alap :) Már ünnepnap ha sikerül annyi sebzést kiosztanom ami a HPm. De én nem mutogatok másra, a hiba az én készülékemben van. Meg néha a randomistenében is.
  • lammaer
    Én egy dolgot tanultam meg az unicumoktól: piszok gyorsan magadra hagynak ha forróvá válik a talaj a lábuk alatt. De komolyan, én kimondottan nem szeretem ha egy unicum fedez engem, mert 2t pislogok és már ott sincs :)

Ami - mivel a játék egyéni teljesitményt jutalmaz nem csapatmunkát - egyértelműen a célravezető viselkedés.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.10.10. 17:56:58
  • ROMOTO
    Ja, mindenki megtapasztalja hogy a buffok kb semmit sem érnek normális MM nélkül és kis köpködés után mennek vissza a garázsba továb porosodni.
  • Plata
    De eddig nem is figyeltem hogy 30 milis a páncélzata.
    Ezentúl csak he lőszerrel lövök rá.
    Mindkét esetben hasát lőttem meg.
    Egyiknél városi pálya volt,nem tudta rejteni,másiknál meg dimbes dombos szar pálya de kimászott a dombtetőre és rám akart lőni,de én lőttem hamarabb és He lőszer volt betöltve akkor is,oszt kicsaptam,de én is meglepődtem.
    Városban is He volt,type miatt,kijött a sinekre meglőttem szemből és majd fél hp-t vitte meg láncoltam a többiek meg szétkapták.
    ENSK-en meg egy medbe toltam 720-at,csak nem emlékszem mi volt,de az is poén volt.Td-t vártam és a sarok mögül med jött de már nem akartam váltani így fejbe lőttem hátha az ágyút kicsapom erre 720 ment a tornyába.
  • Userx2
    Legjobb mentor egy unicum játékos a csapatunkban. Ezért kell az XVM.
  • Userx2
    Főleg, hogy rengeteg blind lövés megy a kötelező helyekre. Én is rászoktam. WZ td-vel kaptam 3 db lepattanót a Kanjpz 105-ből. Fordítva hogy lenne? Sejhaja kicsit lentebb van, de még elérem a földfelszint a célkereszttel. Így 220-280 az effektív páncélvastagság. Object 705 arannyal pattan, mondjuk az csak 310 pen, nem 340. Csak, hogy ne egy szupervassal méregessük már. Annyi arty van, ki vesz prém nehéz vasat random csatára? Nekem is van kedvenc nehéz tankom, de nem érdemes vele menni. Megtosznak a patkányok.
  • joe662
    Érdekes elképzelés
    Fogadj örökbe egy tomátót:-D
  • Plata
    Szenvedek én olasszal angollal franciával.
    Már ha van kedvem.
    Sokszor nincs.
    Bár olaszt legalább leduplázom mindig.
  • asolyom
    "mert van T6 tankom"

Nekem is van, meg 7-es is, amit kellene húzni, de nem nagyon akaródzik nekifogni. Az alacsonyabb tierekben talán a T-34-85, meg a SU-100M1 az, amit valamennyire tudok élvezni.
  • Plata
    T6-8 csatában is láttam,mert van T6 tankom,sajnos.De szerintem elgurult a gyógyszerük,legtöbb Kv azt hiszi Op lett a szutyka és kiáll az oldalát vagy a seggét mutatva tök bátran.
    Láttam kv5 csapattársat úgy agyon lőni szutyok kis t6 tankok által hogy csak lestem,tuti nem volt normális.
    És a legtöbb ilyen.
    Ha csapatban van buffolt prém akkor már tudom hogy cumi lesz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.10. 15:44:26
  • Plata
    Mondjuk nem is csodálkozom,most a garázsban betette kanjpz 105-öt a játék,30 milis a páncélja,az egy vicc.

Azért Vk-nak jobb a páncélja.Meg szebb is.
  • asolyom
    Megnézem majd ma a "buff" utáni KV-5-öt, de tartok tőle, hogy nem lett olyan, mint a MM változás előtt. Az AP lőszer átütését hiába növelték meg 186 mm-re, ez továbbra is szánalmas, még 8-as tankok ellen is. A pácél "buff" meg pont arra jó, hogy a 6-os tankok ne tudják belőni a droidokat alap lőszerrel. Ennek megint semmi jelentősége, mert 6-os tankkal úgyis 20 csatából egyszer találkozom majd. :-)
  • Plata
    Az új patch miatt van ma ilyen eszeveszett pech széria?
    Vagy csak meghülyültek a játékosok?
    Volt olyan csatám is ahol csak 1 sebző lövést tudtam leadni,mert egyszerűen nem értem oda sehova időben.
    Végre láttam tankot,lőttem rá erre meghalt mielőtt beért volna.
    Végül egy sebző találatom volt.Tele volt meddel a csapat és lassú Vk-val sivatagban csak kullogtam a csapat mögött.
    Egy pozitívun hogy sok Kv5 lett meg Is6.
    Kv-k eléggé meggondolatlanok.
    Meg rájöttem még valamire,kanjpz 105 eszementül He érzékeny.
    Mauer 128 milise 630-740 közt sebzi.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.10. 15:29:03
  • darkstreet89
    Igen ezt tudom. Itt az a gond,hogy nekem az a két ikon nem jelenik meg az eredményjelző alatt, és nem tudok rá jönni miért (mert a beállításnál be van kapcsolva).
  • Plata
    Nekem is.
  • Maala
    "Megjeleníteni" nekem is csak az (alapból) N betű lenyomásával jeleníti meg, amúgy csak az eredményjelző alatt van 2 ikon felül középen.
  • darkstreet89
    Nem használok módokat, csak is alap WOT. Már próbáltam újra tenni a játékot, de semmi.
  • Plata
    Két fura dolgot is láttam ma,P43 bis tankkal elcsaptam Minszk-en egy táblát,a tábla meg beleragadt a tank seggébe és ott maradt mint egy kék rendszámtábla,egész addig míg gyökér csapattárs ki nem tolt az ellenség elé.
    Paris pályán P43 ter csapattárs egy sima bokorba belement erre a tank felakadt és megpördült rajta.
    Majdnem baj lett belőle mert Mauer-el voltam és majdnem el csaptam így.
    Én is keresztül mentem a bokron de semmi,mondjuk én mentem vagy 10-el ő meg vagy 40-el.
  • Maala
    Iiiigen, 100% -50%, az 50%. :-D Bár WG-t ismerve a 100% - (-50%), azaz 150%-os ár sem lenne meglepő. :-D
  • Sir Charles
    Féláras akciókor mínusz 50%-os árak vannak? Tényleg?
  • ROMOTO
    Egy elbaszott faszverés az egész, több bloggernél láttam hogy gyakorlatilag ignorálják az egész kampányt, mivel annyira szopatós az egész... még jó hogy a rewardokért nem kár, sikerült használhatatlanokat berakni megint, az obj 279 egy mozgó lőszerrekesz, allergiás a HE lőszerre, a láncok közé lőve az alváz alsó lemezét ami jó magasan van minden átüti, a tornyán kívül tier 10 goldammo ott lövi be ahol akarja, beforgatni nem lehet, a chimeranal detto minden oldaról kapott találat viszi a lőszerrekesz, a rekord 440 alfájú medként bereklámozott cucc miatt gondolná az ember hogy milyen jó lesz, de a max 12 sec töltésidő meg a szűkülés és a nem létező gun handling odaver... a sebessége csak lejtőn jön elő egyébként olyan mozgékony mint egy heavy, minden belövi a függőleges toronyfront csak 6osoknak probléma, ez a tank nem med hanem egy annak csúfolt angol TD pl. Charrioter és inkább azzal kellene összevetni, de ha összevetjük kiderül hogy gyakorlatilag egy mindenben kicsit szarabb charriotert kínálnak és itt jön a zseniális marketing hogy ezt rekord alfájú medként csomagolják és mindenki beszopja.
  • asolyom
    Vagy még a másik med opció a T20 ág. A T20 már ki is van fejlesztve, csak nem vettem meg.
  • Megamax
    A 110 nél tartok , fullos de valahogy nem érzem azzal a tankal a módust, egyszeruen nem megy vele, nehéz. Az E50 az viszont fun tank mindegy melyik ágyuval használod azt a tankot
  • asolyom
    Lehet, hogy leszek olyan elvetemült, hogy nekiállok valamilyen ágat húzni. Most két ár került képbe, a T-34-85 és onnan felfelé, vagy a kínai nehéz tank ág. Ez utóbbinál viszont az IS-2 még csak csak elmegy, de a 110 az elég gagyinak tűnik.

Vagy még esetleg az E50 ága jöhet szóba.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.10.10. 12:31:35
  • Maala
    Álcaháló, Periszkóp, Javítóláda (vagy mi a magyar neve) szabadon le- és feltehető a tankok között, a többi (amelyikeknek a jobb alsó sarkában kis arany csavar van) felrakás után csak 10 gold ellenében vehető le. Egyébként addig marad a járművön, amíg le nem szeded/el nem adod.

Érdemes ezeket féláras akciókkor megvenni, akkor -50%-os árak szoktak lenni.
  • Maala
    Modok vannak fent?
  • Plata
    A felszerelés örök.
    Rohadt durva lenne ha csatánként kellene 500 ezret fizetni a dolgokért,vagy álcahálóért 100 ezret.
    A fogyócikkért darabszámra kell fizetni.
    Tűzoltó készülék meg a hasonlók.
  • Ryleh
    A "felszereles".. Pl :alcahalo 1xi,vagy permanent ugyanazon a jarmuvon,fuggetlenul attol, ha kilonek csataban?
  • haflac
    Belekukkantottam a küldetésekbe, hát szerintem nem sok embernek lesz majd obj 279-ese.Nem elég a puszta képesség, kurva nagy szerencse is kellene fog.
  • darkstreet89
    Üdv!

Valaki nem találkozott azzal a hibával,hogy a Személyes küldetéseket a játékba nem jeleníti meg. Hiába van be kapcsolva, hogy az összes látható legyen ikonokkal (az eredmény kijelző alatt), de csak akkor jeleníti meg ha a beállításba ki-be kapcsolom, a következő csatánál megint nem látható.
    Már töröltem cache fájlokat is, de nincs eredmény.
  • Userx2
    Igen az volt a nevem. 2 napig nem játszok, addigra kijárja a nép az utat.
  • joe662
    Szép.Neked nem más volt a neved régebben,valami gumo2 rémlik.

Valakinek nincsen kedve gyakorlóban megnézegetni az uj pályákat?
    Mert akárhová bemegyek széjjelölnek a kis csirák egyből
  • Userx2
    Amikor nem kell beadja. 9 Kill