World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Egyszerüen êletképtelen,a dolog,àllandóan csak menekülni kell mert pillanatok alatt oldalt vàltanak.
Meg àllandóan vàrosi pàlya,mostàr Pàrizs is megjelent a repertoárban:-/
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Azzal élmény menni.
Sőt ha kiadnának egy M4 sörmit prémben ami olyan sima Sörmi kinézetű azt is megvenném.
Szeretem a normális és szép tankokat.De azokat a sosem létezett rémálmokat amiket régebben be linkeltek mint lehetséges magyar tankok,sosem próbálnám ki.Valami sci-fi tankos játékba elmennének.Mint támadó űr tankok.
Cseh svéd tankom sincs mert nem jön be a kinézetük.
Csak prém.
Kínai sincs csak light,japán tehén is csak a troll ágyú miatt kellett és mert az egyedi.
---
261-et én még nem láttam jól teljesiteni rankedban, sajnos kicsi az alfája, igy hiába tölt gyorsan... Meh. Az a baj, hogy nem tudsz vele a gyorsan eldöntött csatákban sokat csinálni, a lövés arc-ja is alacsony. Inkább randomra jó. Pláne Ensken és Himmelsen. :-D Mondjuk oda jó a sebessége miatt, menekülni. :-D
Mondjuk Rankedben először éreztem úgy, hogy tényleg féregség artyval menni, ott vannak a szembenálló felek, te eldönthetnéd a csatát egyszerűen 2-3 lövéssel... Ehelyett párat odalősz a 3-4 tankos csoportosulásba, hogy farmold a dmg-et. És csak később döntöd el a csatát, már ha nem oldották meg azalatt a 1,5-2 perc alatt maguk a zunikumok. :-) (Persze Rankedben mindenki magáért van, khm)
---
Ha akár le is vered a pajzsodat 3 bukással, de 4. csatában szerzel egy chevront, akkor visszaáll mind a 3 pajzs. És újból van 4 esélyed. De ez csak lefele érvényes, sajnos felfele egyben kell megszerezned a chevronokat. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.06. 05:29:26
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ha 5. rangnál ha 3 stráfot vesztek akkor visszaáll 4.rangra?
Valamint ha vesztek két stráfot az 5.rangnál de szerzek egyet akkor újravisszaáll 3 veszíthető stráfra (és újból van 3 esélyem)?
angelus1991ster.blogspot.hu
The Matrix has you...
Csak Ensket+Himmelsdorfot:-(
Igaz mentem vag 5 csatàt artyval,Obj261 van csak,de nem eröltetem .
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Csak Ensket+Himmelsdorfot:-(
Igaz mentem vag 5 csatàt artyval,Obj261 van csak,de nem eröltetem .
Mines első lövés olyan 1200 dmg szokott lenni, plusz még ami bejön stun/track assistként, már ha nem rakja fel időben. :-P
Azt nyilván tudni kell, hogy melyik oldalra menj, nézni kell szépen a lemmingeket. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.05. 19:26:41
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Én artyval még stràfot nem szereztem,csak buktam:-D
Ma berakott Prokhora,gondoltam most akkor szüret:-)
Mindenki 1-2 sor,ok akkor megyek mőgéjük a sarokba.
100 métert sem tudtam megtenni,pedig a margón probàlkoztam:-P
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Láthatod van tiltólista,bárkinek a nevére ha rá mész hozzá adhatod.
Még magamat is sikerült tiltani.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.05. 17:28:13
Kattints a jobb felső sarokban az opciókra és előjön.
Van tiltólista meg egyebek.
Olyan kis szürke fogaskerék.
Már nem emlékszem mióta van de rég óta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.05. 17:20:14
Én meg csak itt ülök hátradőlve, és artyzom... A frászt, mert már megvan rank15, és végre lehet kisjavító+kiselsősegély+nogoldammo kombóval hátradőlve kényelmesen... Élvezni a ghost shelleket. :-)
Szóval popcorn time on. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.05. 17:18:40
Irtózatos bénák,egyik másik olyan mint egy lánctalpas medence,vagy úgy nézett ki mint egy ufó.
Nem emlékszem az ürge nevére mert nem maradt meg,de borzalmasan randa tankok voltak.
Az összes e témához kapcsolódó hozzászólásod trollkodás és a finggal egyenlő. Leszarom ha személyeskedő ez a komment , troll vagy a szemembe. Ha el lehetne rejteni a hozzászólásokat az Sg.hu fórum részén, úgy mint amikor facebook-on tiltom az embereket. Az első ember te lennél, abban biztos vagyok.
Ezt mire alapozod? Azért került be olyan nemzetiség amire állítólag a kutya se volt kíváncsi. pl.: kínai TD ág, japán Heavy és a többi nemzet tankjai közt is van olyan amivel a kutya se játszik csak kényszerből. Amúgy meg a műbráner is egy torz tank..
De gondolj már bele józan ésszel.
Kellene a játékosok kb 1%-ának a magyar ág.
Bár ha úgy adnák ki ahogy te gondolod,200-as végsebességű 500 miliméteres forgótáras pz4 6 méteres páncéllal,akkor lehet kellene a népnek.
De azok a torz és béna tankok amit máskor be linkeltetek kép formájában,nem kéne senkinek.
Az önjáró lánctalpas budi is vonzóbb náluk.
Még tier 5-6 ok,de utána mi?
Csak nem annak a pasinak a sosem látott eszetlen agyszüleményei amiről máskor raktatok be képet?
Önjáró medence meg a többi retardált tank?
Ki a jó fenének kellenének azok a torz szülött vackok?
Vagy betennék T7-nek a magyar t54-et?
Kicsit op lenne.T8-nak meg mehetne a T62 magyar változata.<#whatever>#whatever>
Magyar ágat max T5-ig tudnék elképzelni,de fölötte csupa sosem létezett nem is működő agyatlan béna kinézetű hülye tankot raknának be ami max valami részeg csóka borgőzös álmában létezett?
Jöjjenek az olaszok,azokat várom,feltéve ha nem papírok lesznek,abból már van sok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.05. 17:06:12
A tier 8-9 hiányos magyar ág több típust fel tud mutatni, csak mi kevesebben játszunk, meg fasiszták is vagyunk ezért nem kerülünk be.
• "A legénységi skillek átdolgozása során új legénységi portrék is érkezhetnek: " olyant nem tudnának megcsinálni, hogy a saját arcomat feltöltöm, majd egy program WoT-osítja a pofámat és az lehetne pl. a lövész legénységi arcképe?
-"A fejlesztési fán nem csak közepes tankok lesznek, több ág is lesz" -- ennek nem mond ellent ez?-- "A lengyel fejlesztési fán található járművek száma inkább hasonlítani fog a csehszlovák tankok számára, mint a japán járművekére"
• A lengyel tech tree idén fog érkezni az olaszok után
• A fejlesztési fán nem csak közepes tankok lesznek, több ág is lesz
• Nincsenek tervek arra, hogy lengyel önjáró lövegek bekerüljenek a játékba
• A WG vette a visszajelzéseket, miszerint a légierő emblémáját használták fel a lengyel tankokon
• A Rudy nemzetiségét érintő kérdésről még nincs végleges döntés
• A tankok kiegyensúlyozásának 1-1 ciklusa több hónapig tart. Először minden fontos adatot össze kell gyűjteni és meg kell nézni, hogy mi okozza a jelentős eltéréseket, végül meg kell határozni, hogy mivel lehet javítani a problémán
• Lehet, hogy az Object 252U/Defender visszatér a későbbiek során az EU szerverre
• Jelenleg azért nem árusítják, mert a játékosok véleménye eléggé negatív a tankot illetően
• A japán páncélvadászok a későbbiek folyamán bekerülhetnek a játékba
• A legénységi skillek átdolgozása során új legénységi portrék is érkezhetnek
• Vannak arra tervek, hogy új csehszlovák tankok bekerüljenek még idén, de ezek a tervek nem véglegesek
• A lengyel fejlesztési fán található járművek száma inkább hasonlítani fog a csehszlovák tankok számára, mint a japán járművekére
• A játékosok ne számítsanak egy magyar fejlesztési fára vagy egyéb nemzetiségű fára a közeljövőben. A Wargaming jelenleg az olasz és lengyel fákba fekteti a hangsúlyt.
• Nincsenek tervek a T110E5 kupoláján található gyengepont méretének lecsökkentésére
• K: “Tervezitek azt, hogy a lengyel ág november 11. körül jelenjen meg, ami Lengyelország függetlenségének 100. évfordulója lesz?” V: “Még meglátjuk…”
• A rangsorolt csaták új szezonjai rövidebb szünetek után fognak megjelenni, mint az eddigiek
• Megjelenéskor csak egy ágból fog állni a lengyel fa, a magas szintű tankok problémásak
• A T-55AM Merida vagy a korai prototípusai nem valószínű, hogy megjelennének a játékban, mert túl modernek
• A Wargaming talált valamit a lengyel fejlesztési fával kapcsolatban, amiről csak nagyon kevesen tudnak
• A Fiat 2000 nem kerül be a játékba
• A Dragon’s Ridge egy érdekes kísérlet volt, de nem működött. A pálya nehezen volt játszható, a domborzat túl meredek volt és kicsik voltak a megkerülő utak
• Vannak terveink a szándékosan megfulladó artyk büntetésére
• Lehet, hogy a következő maraton során a játékosok választhatják ki a jutalmukat, de ez még nem végleges
• A kedvezményes MM-ű tankok valószínűleg buffokat kapnak, hogy a Tier X-es járművekkel is harcba tudjanak szállni
• A Wargaming nem akarja ezeket a járműveket OP-vá tenni, csak azt szeretnék, ha kényelmesen lehetne velük játszani az új MM-ben
• A lengyel Community Contributoroknak nagyon minimális hatásuk van a WG döntéseire
• Jelenleg nincsenek tervek az STRV 81 kiadására a Sabatonos festés nélkül
• Tapasztalati pont a felfogott sebzés után nem lesz még határozatlan ideig
• Az új szovjet tankok a T-10 és az Object 430 II után majd csak az 1.0-s patch megjelenése után érkeznek
• A legénységi rendszer átdolgozása nem csak kozmetikai lesz
• A Studyanki pálya majd 1.0 után fog megjelenni
• Lehetne egy szovjet forgótornyos TD ágat készíteni, de erre jelenleg nincsenek tervek
• Jelenleg nincsenek tervek a kétéltű járművek bevezetésére, talán a későbbiek során
• A lengyel tankoknak is lesz egy speciális tulajdonságuk, mint amilyen például az amerikai tankok erős toronypáncélzata
• Nem lehet kötvényeket venni a prémium boltból
By:Wotinfo.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ne feledjétek el, hogy a patch megjelenése előtt át kell vennetek a karácsonyi akció során nyert női legénységi tagokat és a tank leárazásokat is aktiválnotok kell (nem kell megvenni a leárazott tankokat), különben elvesznek"
Wotinfo
The Matrix has you...
The Matrix has you...
nekem meg a 10-es rang lett meg utolsó körben 😊))
meg is van az 5000 kötvény...a Löwe-re gondoltam, hogy abba rakok valamit...de mit? ventit,töltésgyorsítót vagy a vertikális stabilizátort?
The Matrix has you...
Ma jól ment... az artyzás. :-P
The Matrix has you...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
már hónapok óta használom ugyanazokkal a beállításokkal, igazából csak a tank ikonok és az xvm ami érdekes nekem, a többi nem. a fene se tudja mi lehet olyan ami miatt banolhatnak...
The Matrix has you...
Két lépcsős az ellenőrzés és a második lépcsőt, a verify-t még senki sem kapta meg.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Тank Győzelem Átlag seb. WN8
T-54 ltwt. 1/3 2 031 3 818
Sajna Mines domb aljàbol,a felül tornyozgato S.Conqik ellen nem nagyon volt màs lehetöségem.
most töltöttem le Solo modpackját és a hivatalos WG mods oldalról és mit írtak ki kis ablakba???
Azt, hogy a modokat a játékosok készítik, a Wargaming semmilyen felelősséget nem vállal az azokból eredő hibákért és egyéb problémákért. amikor rányomtam a download-ra akkor meg ezt írta:
Please note that the Wargaming company is not responsible for the use of any modifications.
Magyarán le vagyunk szarva, rohadtul nem nézik át mi van benne a modokban és mi az ami csalás vagy sem....Én hülye meg azt hittem, hogy ha már csinálnak egy ilyen oldalt, akkor azok le vannak ellenőrizve..hát nem nagyon...
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.04. 08:14:38
The Matrix has you...
A lényeg az volt, hogy szerintem azt is számolja vagy figyeli, hogy túlélted-e vagy mennyi HP-d maradt, vesztésnél hanyadiknak hulltál el. Nekem tegnap két vesztes csatában is sikerült TOP 1-nek lenni és utoljára engem nyírtak ki (meg persze sokat is sebeztem szerencsére).
A kill az tényleg fontos, ha egy van az már tuti sráf...általában 😊
The Matrix has you...
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
The Matrix has you...