418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Újabb T8 prém Bulldog klón, ezúttal kínai színekben

Ha má' prém lightok a téma.
  • lammaer
    Amx 13-57 ha jól tudom hetes, de egyelőre nem kapható... amiket olvastam róla, ha egyszer megvehető lesz, lehet elszórom rá a maradék aranyamat. T71 az all time favorit nálam még ma is, ahogy elnéztem ez is vmi olyasmi akar lenni...
  • Maala
    Tanks.gg-n nem datamine-olt modul hp értékek vannak?
  • asolyom
    No kérem!

Megvásárolva:
    'IS-7' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 6 100 000.
  • bekescsaba
    ah tényleg..akkor csak az?
  • robogo81 #404758
    A type 64 ,de az is csak t6-os.
  • ROMOTO
    Moduloknak van hp-ja, ha lelövik felrobban, random esély, crit sebzés, többszöri sebzés bekavar, sajna a modulok tényleges hp értéke nem ismert, nagyobb tierbe nyílván több hp-s, meg van eleve modul érzékeny típusu tank, meg az is számít hol van, mekkora, mennyire van zömítve mondjuk egy relatíve kis tanktestbe...
  • bekescsaba
    Jól tudom, hogy aranyért nincsen prém 6+-os prém light tank?
  • Ryleh
    A felgyujtasi eselyt hogyan adja a progi?,,, valamelyest random, eselyalapu?
  • ROMOTO
    Olvastam Kotomicuki ujabb panaszát, az jött le hogy tulsjdonképpen a saját teljesítményével elégedetlen, mert régen jobb volt, de ezért a játékot okolja, és abban nem a bugokat, rng-t, balanszt, vagy valami kézzelfogható dolgot, hanem ráhúzott helyette egy script konteót ami igazolja hogy miért megy szarabbul.
    Nos mondok egy hétköznapibb okot erre, az pedig a 8 éve tartó játékmechanika, tartalom, stb. és játékos evolúció.
    Régen, évekkel ezelőt több volt a párezer csatás, streameket (streamerek sem léteztek szinte), ismertetőket hírből sem ismerő játékos, kevesebb goldammo fogyott, mert nem volt mindig event meg mindenféle booster, akció, egy rahedli új prém tank, stb. és kicsit nehezebb volt kigazdálkodni a luxust, a játékot lassabban lehetett játszani, szóval kevesebb skill is elég volt egy jó zöld stathoz.
    Azt is be kéne látni hogy mindenkinél kialakul egy skill szint ami még kényelmesen hozható, (ezt tudatosan fejleszthető, de most nem az e sportról van szó) és e felett csak extra koncentrációval, görcsöléssel, stb. megy ami sokakat frusztrál, ráadásul manapság már kevés az a tudásszint amivel régebben jól boldogultak, mert hiába ekézik az átjátékost, kevesebb a fogalmatlan mint régen és ezért nehezebb teljesíteni az kívánt szinten...
  • viper07
    Na azért ez érdekelne, hogy milyen RNG számolta ki a lepattanót.
  • asolyom
    No és persze a teszt szerver sem jelent semmit, mert egyrészt ott mindenki ontja a prémium lőszert, másrészt meg 6-os tankkal ott nem fogsz soha csatába kerülni, mert mindenki 10-es szinten nyomja.
  • yossarianHUN
    Max tesztszerveren, de az most épp nincs. Youtube videók a legjobb forrás, lehetőleg minél frissebbek.
  • Ryleh
    Tesztvezetes, vmi opcio kiproballni, mielott vasarolok?...
    Hozamvagtak egy 6os tokent, de hezitalok, hogy mit valasszak.
  • Maala
    Valamelyik modot még nem frissítették, játssz egy kicsit modok nélkül. Csak pár nap általában.
  • Plata
    Nem.
    Nincs is mod fent.
  • kopaszeger
    hali
    Olyan kérdésem lenne hogy másnak is van olyan bugja ezzel az új 1.2 javítással hogy belép a csatába és kidobálja csatánként 5x6 -or. Asslain mod pack van fent de másnak rendesen működik vele, eddig nem volt ilyen problémám.
  • Ryleh
    Køszi, errol az jut eszembe, mikor az elso szgepes jatekot toltam. Arnheim, zx spektrumon..ez az øskorban vol:),, epp katona voltam, egyenruha, es haborus indulok mellet izgultam, hogy betoltson a progi az audio kazettarol:)))
  • yossarianHUN
    Egyébként ha dobni akarsz kicsit a játékélményen, ajánlom letölteni a Gnomefather/Zorgane ágyú- és a Historical Realism motorhang modokat. A gyári hangok elég vackok, sokat dobnak ezek a modok az atmoszférán.
  • Ryleh
    Ahhh.... Nalunk mindenki ilyen belassult, hivatal, rendor, fonok, tokmindegy... Belefer:)
  • joe662
    Te csak hobbiból dolgozol
  • Ryleh
    Na ez az addict... Ejjel nem sikerult kipresellnem azt a franya 1500xp t a t34eshez, teljesitve a kuldit. Erre ma, olvasva a topicot.... Letettem a szerszamaim, kuldtem egy uzit a tulajnak, hogy... "øøø... Surgos dolgom lett.. Blabla:)))"... Es mar ingame is lettem
  • joe662
    Mindenesetre, 5-nek már megvan
    Azért ez nem semmi teljesítmény lehet.
    Viszont meg akartam nézni a profilját,de nem találni ilyen néven egyik stat oldalon sem.
    A klán megvan de ott semmi.

• yossarianHUN
    Ölelni a fedezéket, és teperni egyik háztól/sziklától a másikig.

Medre töltésgyorsító, függ. stabilizátor (vagy célzásgyorsító ha stab nem megy rá), harmadiknak meg adott tanktól függően vizes lőszer/szerszámosláda/álcaháló. Odáig nem mennék, hogy háló medre baromság, vannak echte bujkálós támogató medek, pl. Obj. 416, Firefly, japó T8-9, stb.
  • Sir Charles
    És akkor mi a lényeg?
  • Megamax
    Mediumra soha ne tegyél álcahálót, ha meddel egy percre is megálsz az már rég rossz, stabilizator (ha lehetséges) szellozés , toltésgyorsító ezek javasoltak. Ha loszer érzékeny akkor vizes loszer rekesz, stabilizátor és toltésgyorsító.
  • Ryleh
    Az tuzersegi aldas ellen... Alcahalo, festes, es meg vmi?
    Allando mozgasban lenni, es sztoikusan varni, hogy hatha mast talal be?:)
    Iletve tanacst kerek, hogy mik a javallott (es draga) felszerelesek medium tankra, es pancelvadaszra. Az alcahalo miatt csak ket slot marad,ezert 2xis meggondolnam mielott baromsagot vennek.
  • Plata
    Basszus,csak poén volt.
    Mivel gőzöm sem volt mire gondoltál,így heccből írtam ezt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.12. 10:13:24
  • Megamax
    A modokról vitatkozhatnánk csak a protanki-t használom amiben elvileg nincs semmi illegális, legalábbis mivel a WG mod oldaláról van. Viszont nem az lett volna a lényege a videónak.
  • Plata
    Mi a szösz,aszittem hungarian sutyerák majmok,de akkor tévedtem.
  • Plata
    Tiltott modokat használsz,amiért reportoltalak.
  • joe662
    Halk zene
  • joe662
    Hungarian Steel Monsters.
    Jó klánnak tűnik,lehet belépek

• Megamax
    Mi a hiba a videóban ?
  • Plata
    Lehet azt hitte rokon vagy.
    A HSM mit takar?
    Ugye nem azt amire gondolok?
  • joe662
    Én meg kaptam egy barátfelkérést egy tesá-tól,miután kinyírtam
  • Plata
    Találkoztam egy igazi artyssal.
    Magyar volt,gyerekes névvel meg mellé elég dinnye is.

Ebben a csatában 247 sebzése volt.
    Annyi esze nem volt hogy artyval el kéne menni elrejtőzni,kezdőhelyen állt és lövöldözött,szimplán spotoltam és kilőttem.
    Arra is gondoltam hogy bot.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.12. 09:05:21
  • Plata
    Ha látod hogy top vagy városi pályán akkor keress egy olyan helyet amit jól tudsz védeni és ott húzd meg magad.
    Úgysem tudnak veled mit kezdeni létszám fölényben sem ha jó helyet találsz.
  • asolyom
    Valószínűleg maradok az IS-7-nél, az 277 miatt úgyis sokkal több XP-t kellene a T-10-be belenyomni. Talán egyszer lesz hozzá kedvem.

Tegnap a Májerbránerrel végre kapok Ruinbergen egy top tier csatát, de megkapom hozzá a top barmokat is. Kilőttem egy Hellcatet, egy Black Princet, meg jól lehápéztam egy Skorpion G-t, és akkor látom, hogy egyedül vagyok 8 tankkal szemben. :-) Tehát amikor valami xp-t is tudnék szerezni, akkor bukta.Természetesen a következő T10 csatát leszoroztam, amikor bírtam lőni 1 sebző találatot, mert ledobott a szerver. :-P

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.10.12. 08:33:15
  • Plata
    Obj 277 az valami fura cucc.
    Artyval szeretem mert azzal jó aprítani,eléggé érzékeny rá.
    Az ágyúja baromi jó ha ellened van,kicseszett Fv-vel is he-t töltök inkább rá mert az hót fix hogy oldaláról is lepattan nekem az Ap ha kicsit is beforgatja.Szemből meg tök fölösleges rá Ap-t pazarolni,úgysem megy át.Pedig elméletileg asszem 310 mm az Fv átütése.De az Obj he lőszerre elég érzékeny,ha elég sokat harcolsz ellenük akkor jó pár olyan esetet láthatsz hogy kigyullad egymás után többször is és ez lesz a veszte.Ha sikerül oldalba és hátba lőni He-vel akkor ugyan nagyot nem sebez rajta de hamar kigyullad.T49-el is volt hogy valami picsafüst sebzést toltam bele de kigyulladt újra és abba halt bele.
    De ha platoonban vannak akkor baromi erősek.
    Type5-el jó ellenük harcolni ha eltudod rejteni a tankod valamennyire,mert az ágyúja bizony átüti.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.12. 07:49:29