World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De igen így lehet haladni,csak arra kell figyelni,hogy mindig a sűrűjében legyen az ember.
Igaz még nem sikerült rájönnöm mi alapján adja az xp-t.
Ezt elnézve nekem úgy tűnik,hogy a páncél használat is számít,nem is keveset.,
Csóró obj 2.5x többet sebzett nálam,több volt az aszisztja,spotolt 4et,azt mégis kevesebb xp-t kapott mint én.
A wz-röl meg már ne is beszéljünk<#wilting>#wilting>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Hah, holnap 15-23 óra között lesz, 8 óra. :-o
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.03. 23:00:50
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Csak ma próbáltam ki.Soha többet.Tele a csapatom a szokásos életképtelenekkel.0 sebzést kiosztó JGPz e 100-akkal stb.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Amúgy grat szép kanyar!<#eljen>#eljen>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De amint a magyar tankokat kijavítják és behoznak még pár magyar típust, én azonnal korrupt leszek feléjük, és a többi nem fog érdekelni. 😊
angelus1991ster.blogspot.hu
Az MM-el az a baj, hogy a 3-5-7 felállást preferálja, tehát a kevesebb tier10(és 7) szintekhez rendeli hozzá a sok tier8-at(és 5-öt).
Szerintem a 5-10 felállást kellene az MM-nek előtérbe helyezni, mert akkor mindenki inkább saját tierjéhez közelivel harcolna, csak az meg a változatosság rovására menne.
Az igazán jó megoldás az lenne, ha a játék figyelné, hogy egy játékos 1/3-1/3-1/3-ban lenne a ranglétra alján, közepén és tetején. CSak gondolom megint csak hosszúak lennének a várakozási idők, ezt meg a WG nem akarja.
Skorpion G is érdekes módon szinten használhatatlan, ami óta megjelent az STRV s1, wz-120-1g ft
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Tökmindegy hol lövik legtöbbször ammo rack.
Többe kerül a javítása majdnem mint amennyit hoz.
Ha valaki meglátja egyből átüti és már minimum 1 modul el is száll.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.03. 09:18:05
Amúgy megnéztem és egyetlen mod sincs a wgmodon még ellenőrizve. Dolgozniuk is kellene.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
- vertikális stabilizátor feltevésének lehetősége és minimum 800 hp a Skodának.
Remélem a következő 2099-ben debütáló IM 2.0-ben már fejlesztett felszereléseket is szerezhetünk, vagy legalábbis bondokat.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.03.03. 09:10:16
De most az ágyú full beszűkülve is olyan mintha a lövész be lenne rúgva és mellesleg még bandzsa is.
Jah és T4 sem pattan róla.Már ha lát T4-et mert inkább is3 mellé kerül.
Én is ki akartam próbálni de inkább hagyom.
Ajándék tankok esetében ez a doktrína: minden ami nem orosz az legyen használhatatlan.
Tier 6-ban se akarnak semmit csinálni.
- az egyetlen cseh prémium tank Skoda T40 rebalanszolása
- német 75 mm kwk 42 l/70 javítása
a wg nem tudja rendbe rakni az MM et, csak ha sokkal többet kell várni a csatára akkor lehet összeszedni a megfelelő elosztásokat és azok gyakoriságát.
Az a helyzet hogy a mezőny sok év alatt kb. egy fordított piramisra kezd hasonlítani, ahol a a széles rész a tier 10, idővel egyre több a high tieres tank és nagyon elfogy alul, nincs elegendő számú tank lent hogy abból válogasson, ez összefügg egyrészt a játék mechanikával, a játék korával és azzal hogy kiegyensúlyozatlanok a tankok, a kisebb tierekben is, ezért alul senki nem szeret játszani, mindenki törekszik egyre magasabb tierbe és ott is marad, szvsz amíg nem javítanak minden tierben a balanszon hogy játszhatóak legyenek a tankok, és nem lesz újra élvezetes az alsó-közép tier, addig ez lesz...
Nem az a lényeg, hogy milyen modpack, hanem hogy azon belül mik vannak felinstallálva.
Elméletileg a hivatalos oldalről leszedett modpackokban nincs csalás.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
https://www.youtube.com/watch?v=9RkNeVl9eWU
wot nick: PsychoTrooper
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.03.02. 21:34:25
A csaláson kapott seggarc folyton menőzött, hogy mekkora király, csak épp tundrával (meg a rossebb tudja mivel nem) tolta ami az egyik replay-ből egyértelműen kiderült.
A mostani gyerek meg bejött és közölte az egy hét pihit, ami azért nem ugyan az a kategória. Ja és állítólag csak Aslain pack-ot használt.