banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bekescsaba
    Én mindíg azt vallottam, hogy az ember azt a lőszert használja, ami az adott pillanatban a legnagyobb eséllyel kecsegteti, hogy megnyerje a párbajt. Ha ez gold akkor azt, ha He, akkor azt.

Én mindig eredményorientált vagyok. Nyerni, és sebezni akarok, ehhez mindíg azt az eszközt használom, ami erre a legalkalamasabb.

Mivel én szinte csak lightozom, (kb 70%-ban), nekem a létszükséglet a gold és a He lőszer is, mivel a lightok már nem tudják betölteni azt a szerepet, amit anno nekik szántak, többet kénytelenek harcolni, és átütésben a közepes szinteken elhelyezkedő lightok nem túl acélosak ebben. A He lőszer meg azért kell, mert ha minimum 40-es átütése megvan, akkor a másik light ellen azzal lövök, egy jól sikerült HE találat már megnyerheti nekem a párbajt ellene.

Illetve vannak azok a tankok, amik magára a HE lőszerrel tözelő ágyúra épültek (type vonal, artyk, T49 vonal). Ezekkel így kell játszani, az, hogy rosszul balanszoltak, és egy type 5 heayv bármilyen nehéz tankok felzabál 1 v 1-ben, az nem a játékos hibája.