banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Üdv az Uraknak! Pár hónap szünet után lehet, hogy újra kedvem támad(na) játszani egy kicsit. :-) Ma reggel frissítettem a klienst, és látom, hogy megint sok újdonság van a lengyel ág mellett is. Azt is olvastam, hogy az 1.2-vel jön majd a tier limites tankok "buffolása" is. Nekem van KV-5, és 112 is, így kíváncsi vagyok erre a változásra. Ha jól értelmezem a tier limit ezután is megmarad, ugye? A másik dolog, amin még gondolkoztam, hogy egy T10-es HT (Obj. 257 > IS-7, Conqueror > S. Conqueror) voltaképpen milyen pluszt ad a T9-es társához képest randomban? Szerintem nagyon nem sokat, ahhoz képest, hogy állandóan full T10-ben kell vele játszani, ahol gold nélkül nem sokra lehet menni vele. Nem tudom, hogy változott-e bármi ezen a téren az elmúlt pár hónapban, de amikor legutóbb játszottam, akkor a T9-es tankok sokkal élvezhetőbbek voltak. Nyilván a T10-nek azoknál van "haszna", akik küldiznek, vagy klán csatáznak.