418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Az arty vagy a light? -
Dehogy 1shotolnak, angol max 1100-1200akat ver super conq-ba... Oh wait. :-D
Mivel nincs AP, és nincs 2k alfa pl. egy T92-nél, jóval nehezebb 1shotolni artyval. :-)
De ha orgazmust és Mausból elcsurranó 2k hp-t akarok látni, akkor ma már az FV tdkkel kell nyomatni. :-)
---
Úgy látom, a játék azt akarja, hogy megvegyem a hiányzó német 10es tankokat... Pz7 és RHM lt... Mmm, még szerencse, hogy elköltöttem fogyócikkekre a 8 millám nagy részét... Oh várjunk csak, ugyanannyiért el tudom adni, amennyiért vettem, MUHAHAHAHA. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.10.02. 17:32:45 -
yossarianHUN #404441 A T92 milyen? -
Plata #404440 Nem tudom milyen artyval próbálkoztál,de angol és amcsi artyk most is oneshotolnak,sőt a francia is egész jó. -
lammaer #404439 Nem, E25 vagy semmi. Tetszik ahogy lehet döngetni vele, tetszik ahogy köpködi a meggymagokat, teszik hogy igazi sunyi kis lopakodó.
Kb mint egy torony nélküli light :D Márpedig én a lighteket nagyon szeretem.
Amúgy a svéd 6os TD is bejövős, már önmaéában élmény ahogy a startzászlótól indulva látom lelki szemeimel, ahogy a velem egyidőben rajtoló scout tulaja tövignyomja a pedált és nézi hogy mi a rossebért nem tudja lehagyni azt a nyüves TDt maga mellett.
-
Nirz #404438 One shootolni fun, stunnolni hogy a csapat leszedje nem fun. -
yossarianHUN #404437 Mert mikor volt alphájuk nem volt unalmas a bokorban ülni, és felülnézetben klikkelgetni a szaladgáló kis hangyákra? :D -
Nirz #404436 Szerintem rosszabb, régebben szeretem artyval játszani, mióta nincs alphájuk rettentően unalmasnak találom, stunolást leszarom -
tutyimutyi2 #404435 Érdekes mód amikor én játszok a francia prém artyval akkor nem ritkaság az hogy lövök 20-30-at és 5-10 hajlandó csak betalálni.
Konkrétan az egy helyben álló tankokat körbelövöm(teljes szükülés mellett) a mozgó tankokat meg kisebb-nagyobb sikerrel eltalálom :P -
Megamax #404434 oszinte részvétem , és ez nagyobb tierben sem lessz jobb bacca meg az arty -
Userx2 #404433 Én az E-50M vettem vissza 2 napja. Az is jó döntés volt. Mondjuk boostetrel kerestem 10 millát. Vót mibül. -
Na,azzal pont nem csinàltak semmit sem:-DD -
Plata #404431 Szar ügy.
-
TiborTamas #404430 Jó döntés volt tegnap megvenni az E-100-at, mert holnaptól 2 millióval olcsóbb lesz... :D -
yossarianHUN #404429 Na ja, én per pill T5-ben szüttyögök, de attól a retek francia prém artytól agyhúgykövet tudok kapni. Láncon tartva szed szét amint kimozdulok a fedezékből. Vannak, akik égre-földre esküdnek, hogy az arty rework fényévekkel jobbá/rosszabbá tette a helyzetet, szerintem tök ugyanolyan rossz, csak kicsit másképp. -
Plata #404428 Hát én nem szoktam rinyálni ha oneshotol egy arty,megyek másik tankkal amíg nem jön ki,vagy artyzom én is egyet.
Az új kampányban meg vannak olyan küldik amit csak artyval lehet megcsinálni.
Nekem nem a tank kell főleg hanem a pénz amit a küldik adnak.
-
Userx2 #404427 Nincs probléma.
Unionban 10-nél járok. Nincs artym. Lehet ezt is feladom. Mikor full T10-ben 3 arty baxogtat. Brrrr. Kell-e nekem az a tank? Nem.
Pedig amúgy tök jókat lehetne menni 10-be is. A világ is jobb lenne, a szülejébe szorúlt volna az a jószág, aki ezt így jónak látta. -
Plata #404426 Nem értem mi a problémád,főleg heavy és light tankokkal játszom.
De az új kampány miatt vennem kellett artykat.
Francia artyt is vissza kellett vennem,sajna a legénységét rég kidobtam,mert úgy gondoltam többet úgysem játszom vele.
Te mivel csinálnád meg a stunolós küldiket?
Talán stunoljam úgy az ellenséget hogy td-vel le rammolom őket? Hátha stunlódnak az ütközéstől?
Nincs is francia td-m,csak light,meg med.
Bár épp tegnap gondolkoztam el hogy talán kéne francia heavy is a küldik miatt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.02. 13:30:47 -
Userx2 #404425 Nem értelek. Csodálkozol, hogy sok az idióta, miközben pont te miattad bújkálnak a népek, miközben a bal kezeddel a mappon azt keresed, ki az aki egyáltalán próbál valamit csinálni. -
Nem csak kínai td-k szívnak a tüzérségtől, kb. minden nagy, felül síklemezes kocka is, pl. francia fosch és társai.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.10.02. 11:13:01 -
Sir Charles #404423 Ezt megerősítem, nem egyszer van, hogy 800-900-at ver bele egy-egy tier 8-9-10 arty, amúgy kedvenc tankom a játékban. -
Plata #404422 Én arra mindig He-t töltök inkább.
Ha nem látom a hasát úgyis lepattan róla.
Bár már érdekes módon a láncán keresztül sebeztem.
Csak láncolni próbáltam mert Ap volt betöltve erre beütötte,de ha akartam volna tuti nem sebzi.
Jah még annyit tennék hozzá,arytval kegyetlenül lehet szopatni.
M53 ha jó kedvében van oneshotolja.
Ami jó móka.Nem tudom direkt csinálták ilyen gyöngére arty ellen,de ha látok artyval kínai td-t tuti az a fókusz mert olyat üt bele hogy élvezet nézni.Még azzal a tetves franciával is szét lehet szivatni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.02. 08:14:40 -
Jah, vágom, hogy RNG téma, de az én RNG-m mostanában kurvaszar nagyon rossz, pár csatától eltekintve. :-D -
Userx2 #404420 Rng téma. Pozitív rng az ellennél. Fogod látni 276 penes lövegek is lecsúsznak róla. Föleg mikor már gurulsz vissza. Még döntöttebb a páncél. Hányszor volt már olyan, a T34-85 öt nem bírtam beütni a 246 pennel. -
Plata #404419 Hétvégén a sok hétvégi idióta miatt nem játszottam. -
Múlt héten megvettem, de a pattintást cáfolom. Lófaszt se pattint, max, ha én vagyok ellene. -
Userx2 #404417 Egy nehéz tank is tud a semmiből lőni. Bokor álca. Csak ezért ne vedd meg. Akkor már inkább a kínai 8as prém TD-t vedd. Sok küldetést lehet vele meg csinalni. Spot, sebzés, pattintás, gyors befoglalás. 1 nap alatt 3x csináltam meg vele 3600 pattintást. Nem töltenek rá goldot. Lövege nem a legjobb. Ha az is jó lenne, akkor már op lenne.
Plata most volt 2x legénységi xp 7vége. Lehetett fejleszteni a legényeket. -
Akkor örül, mert 3-4-5x-özők alkalmával eltolva egy 2-300%-os boostot kecigyorsan kapják a legények az XP-t, ha van pl. 5 db orosz heavyd, vagy meded. :-)
Bár régen jobb volt, amikor multiplikatív volt a legénységi XP, nem additív. Köcsög WG. Mondjuk akkor még boosterek nem voltak, de egy 5x-ös karácsonyi event 3x-os crew xp-vel máris 15x-ös legénységi XPt jelentett első win-re, a leglemaradottabbnak meg 30x-osat. :-) A régi szép idők? -
És mikor a zembernek lassan több prém tankja van mint normál 

Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.10.02. 05:29:32 -
Nem tudom, miről beszélsz, büntetés nélkül lehet használni a prémiumokban az azonos osztályú nemprém tankok legénységét. Az E100 és a Mauer legénysége meg 1 az 1-ben ugyanaz. Átképzed E-100-ra, 120k kreditért 90%-ra, aztán 10 csata után újra 100%-on vannak, és jó mind a 2 tankba a legénység.
Szerinted én vagy itt bárki a prém tankokban külön legénységeket képez, vagy csak egyszerűen átpakolja pl. az E-25-be a Grille 25 legénységét (nyilván ebben a példában a Grille-ben marad 1 töltő és a rádiós)? Pont ez a lényege a (lowtier) prémtankoknak.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.10.02. 03:18:19 -
Plata #404413 Nem.
Marleen legénysége tabu.
Egy E100 kedvéért nem cserélném le az 5 vagy 6 skilles legénységét. -
Bár lenne egy német prém heavyd, amiben könnyen felhúzhatod melléjük az új legénységi tagot... -
Plata #404411 Nem tom,szerintem nem mindig van jó álcája,néha baromi nehéz spotolni néha meg világít több száz méterről.
Múltkor Wz132-vel akkor vettem észre hogy a bokorban van mikor kb 20 méterre volt,késő volt pont bele száguldottam.
Ráadásul el halluf-on.
De prokhorovkán az erdőben dekkolva Vk-ból lazán kiszúrtam.
Monnyuk az vicces mikor E25 lő VK-ra.
VK-nak néha jobb a kukkerje mint a spot tankoknak. -
lammaer #404410 Én meg megveszem az E25-t, ha megint kapható lesz egyszer. Elmennek a p*csába hogy milyen camoja van annak, lő azt még úgy se spottolódik fel rendesen. :) -
Plata #404409 Hát én ma megvettem az E100-at.
Régóta vágytam rá,de sosem volt kedvem megszerezni az xp-t rá.
De ma meglett,csupa vereség,első csatában 5 kill de vereség.
Amúgy nem is rossz tank,csak ugye E75-ben eggyel kevesebb ember van,így egy lúzer gyökér is került az E100-ba.
75%-os balfék.De nem akarom át tenni VK 5 skilles töltőjét.
Sajnos Tiger 2 legénységét kidobtam a barakkból mert nem volt helyem.
E75-be full csaj legénység került.Tiger 2 legénysége ment a barakkba,de kellett a hely és töröltem párat.
De utolsó csatára elővettem a régi kis kedvencem hogy leduplázzam.
Még mindig nagyon állat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #404408 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bekescsaba #404407 Nem hiszem, hogy wotozok. Hála istennek, vannak barátaim. :-). Akik nem sokára jönnek. A holnapi nap erős kérdőjel lesz......
Csak azért köszöntettelek meg benneteket, mert ez az egyetlen fórum, ahol tag vagyok.
Még facebookom sincsen...... -
Egészségedre!!
Néha kell is az
,mikor a tervezett mennyiséget benyomtad,aktor kapcsold be a wotot
Teljesen más világ lesz
-
robogo81 #404405 Azért még ott nem járunk,ott nyugtató is bejátszott később. -
yossarianHUN #404404 Már jönnek is a Foxi flashbackek :D