World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
első képen az artykok<#hehe>#hehe><#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Én ma olyan jókat mentem 59-16-al.
Ha vesztettünk is akkor is jó hecc volt.
Mindig elfelejtem.
Reggel még gondolok rá hogy majd este megpróbálom,aztán úgy elfelejtem mint a huzat.Igaz esténként olyan társasággal játszom akik mellett az idő olyan gyorsan elszáll hogy mire eszembe jut ranked már rég éjfél múlt.
Többi t5-ös mednek a 3.jelhez 800-850 összsebzés kell, ennek meg 1050. Fuck...
Jól jönne ha vennék mint a cukrot, így valamelyest talán a lehetséges núbiaiak miatt csökkenne a határpontszám 3. günmarknál. Viszont így hogy annyi idöközönként teszik a baszott statú Turánt a shop-ba, hogy az alatt egy gyerek megfogan és megszületik, így csak karcolhatom a 90%-ot.
angelus1991ster.blogspot.hu
IS-7, Type 5 Heavy, Obj. 907 néha többször, de egyébként tökmindegy milyen tankkal megy az ember, legalábbis 6-os szinten. Mondjuk E-100-at se láttam első helyen egyszer sem, az is igaz...nekem egyszer sikerült tegnap, annyi.
The Matrix has you...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Vagy két három éve.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Ott van példának a STO,egyik másik hajóm neve nem enyhén hanem oltári durva,de magyarul vagy klingonul van írva,oszt nem tudják mi van ráírva.
Lazán kiírhatom én a hajómra akkora betűkkel a véleményem hogy még a holdról is látszik,mivel nem tudják mit jelent nem is zavarja őket.
Szerintem meg bulis kiírni hogy mi a véleményem valakikről,így aztán olyan ordenáré dolgokat írok hogy még,de még feljelentésből sem lett semmi bajom.<#whatever>#whatever>
Max megsértődtek páran.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.25. 16:54:28
A legénység nevesítés is ugyanez a kategória. Szarok én a Hans Regenkurt-ra a német legénységben. A nevemet akarom kiírni parancsnoknak. Meg Bud Spencerét, Terence Hill-ét majd az olaszokhoz stb. Tudom lófasz nem látja de akkor is.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

De azért meglett aggresszív játékkal az első 3 percben 3 kill mission, rngezus segítségével meg a survive kitétel is...
Mivel lehet mostanában 3x-os HP-t pattintani?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.25. 15:54:35
Amit bármikor megtudnának valósítani egy felirat ellenörző algoritmussal egyetemben. És ami megtiltanáná ezeket a szavakat az iq betyároknak: hitler, stalin, nazi, plata stb.
Ilyen saját magam által szerkeszthető felirat rendszerbe ölném a pénzt , de a jelenlegi épphogy valamibe nem. Nem érdemes. Az embléma készlet is hasonlóan gyér. Bár a lengyeleknek, svédeknek és olaszoknak most tudtak csinálni pár emblémát.
Heccből felírnám tankra hogy ruszkik haza.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.25. 14:18:50
Az emblémák nem méretezhetők és nem rakhatók oda ahová akarod. A feliratok rendszere is egy kalap szar. A legeslegjobb és legkorrektebb az lenne ha magad írhatnád fel a tankodra amit akarsz.
Majd szülinapomra lehet meglepem vele magam,vagy hátha addigra jön egy újabb szépség.
Csak az az egyetlen baj, hogy már más tankoknál is elkezdtem az X-et nyomogatni lövés előtt...
Bc12-vel voltam,harcoltam de három lövés elég volt ellenségbe mert kilőtték,nyomtam újra töltést mert megindultam az ellenség felé és gondoltam mire odaérek betölt,francot,azonnal betöltött az ágyú.<#ijedt>#ijedt>
Még szerintem ilyet nem pipáltam.

59-16-al spotoltam m44-et erre az a hülye beleugrott a mélyvízbe és kiírta a játék hogy megöltem.<#idiota>#idiota>
A killnél ottvan hogy az ellenséges jármű megfulladt.
Ezért farmolni max úgy tudsz, ha csata közben távolról osztod, aztán mikor közel jönnek hozzád, még 2-3 lövést kiosztasz. Tuti top hely vesztes csatában is. :-D
Hát valóban nagyon fura, olyan mintha a HT-nak és TD-nek fel lenne tekerve az XP szorzója(vagy a medeknek letekerve)
Amúgy Badgerrel és BC25t-el tolom a Ranked meccseket
Csak egy pár példa:
BC25t-vel sebeztem 1900-at, igaz, abból 1500-at messziről. Sebzés alapján valami 6-7. lettem a sorban, XP-t meg én kaptam a legkevesebbet. Előttem közvetlenül egy WZ heavy volt a sorban, akinek 1 egész sebző lövése volt, se assist, se semmi egyéb. WTF??
Másik oldalról: Badger Mines pálya, mentem a hegy alatt a heavykkel, de sehogy nem jött össze a sebzés, valami 950-et lőttem+1 kill, viszont volt vagy 3000 lepattanóm. Erre negyedik??? lettem az XP sorban, majdnem befértem a top 3-ba.
A legdurvább szerintem egy vesztes meccs volt szintén BC25t-vel Ensk pályán. 3000-et lőttem, top sebző voltam, abból 1500-at lőttem messziről ,1500-at közvetlen közelről, 2 kill. Erre talán 4. lettem sorban, előttem három heavy, egyiknek mindjuk 1600 sebzés mellett volt 2800 assistja(ő lett a top), de a másodiknak 1600 sebzés és más semmi, a harmadiknak meg 1200 sebzés és más semmi.
Szóval szerintem is valami meg van buherálva az XP-vel, gyanítom azért, hogy az emberek tolják a heavyket, ne csak medek legyenek a pályán.(ki is próbálom este majd Maus-al)
The Matrix has you...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Mondtam neki,hogy MUUKODJ,azt működött<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
...de lehet, hogy megint használható akiknél még nem aktivált.
<#crazya>#crazya>
Nyilván lehúzom a csapatom, ahogy az itteni 3 nővér kielemezte.
Ami Tier 8 és felette megy az elképesztő.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.24. 20:40:33
Két utolsó csatám.

Az 5 win nem jön össze ma így feladom.
Már 19 csatám volt,ebből négy csatában csapattárs ölt meg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.24. 20:34:09