World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
T5 VK 30-nak meg ugyanannyi az átütése, mint a T7 VK 30 med-nek, csak kisebb a HP poolja, és kevésbé mozgékony. Jó az, max kicsit kocka.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.10. 09:25:30
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De némelyik ősrégi tanknál valamit tényleg csinálhatnának.
Tegnap t5-t7 csatában láttam Vk30 tankot,még is mi a fene esélye van annak szerencsétlen T5-ös szarnak?
Már hat éve sem volt jó tank,de most szerintem csak célpontnak jó.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
11 csatából még nem sikerült a napi küldetés<#duhos2>#duhos2>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.03.09. 21:31:06
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Már ki volt fejlesztve,csak sajnáltam eladni 59-16-ot,egész megszerettem.
Bementem egyedül az ellenség mögé.
Meg kerültem a hegyet meg őket mert a csapat kempelt.
Sp-be 1108 T25-be 935.
Bc meg röhejes volt,forgott volna körülöttem és majd kicsontoz,hát nem jött neki össze erre elkezdett menekülni.

Enyhén ciki volt ahogy nekem jött a med horda,aztán mikor az elsőt agyon lőttem fordultak és menekültek,hat med,nincs xvm-em de most kíváncsi lettem volna vajon mind a hat idióta volt?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.09. 16:49:24
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.09. 14:45:25

De már várom őket,mióta meghallottam hogy jönnek vártam őket.
Plusz még hogy spécik is lesznek az is csúcs,remélem lesz arty is majd.
Most láttam egy hírt,a T5-T6 elég ronda,de többi nagyon jól néz ki.
Olasz tankok.
Valamelyik jó nevű magyar klántól elkoboztak párat ha nem csal az emlékezetem.
The Matrix has you...
Nem mondtam, hogy ingyen. Misszió, maraton, bond, valami.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Modok nincsenek,és màr a javitàst is lefuttattam..
A beàllitàsokat nem piszkàltam,de lehet ott kellene keresgélnem??
Rankedben elég bemenned Super Counq-al és ha hulldownozol, akkor nem fognak megenni.
Az a bajom, hogy miért kell klánozni, ha az ember akar egy M60-at? Azon kívül mi a ráció abban , hogy a top 11 000 játékos kapja a legOPbb tankokat (o907, T-22).
Baromira örülök, amikor rankedbe is bemegyek és végignézhetem ahogy a szarrá bondolt objekt 907-esek lemészárolnak mindenkit. Izgi.
Meghagyom ezt a szart a nolifereknek. Holnap jön ki a Hearts of Iron 4 kiegészítője. Azzal elleszek fél évig. :)
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Emiatt váltottam az obj 268 v 4-re a 268-ról. Ezzel nagyobb magabiztossággal lehet kiállni a tankok elé, többnyire :D
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Azé nem is szóltam.
Igaz nekem is eltartott vagy fél napig mire ràjöttem,hogy mi ez a,itt a stràf hol a stràf?.:-D
De én ilyen hebehurgya vagyok.
Gondoltam egy Pro-t nem tud megvezetni ilyennel a wg:-DD
Legalább ha semmit sem tudsz, ne villogj. 11 ezer ember szerezhette meg pár hónapja.
Eddig nem vettem részt egy kampányon sem és most voltam az előzőn, mégis meglett, köszönhető a klán kitartó vezetőinek.
Szóval az sem igaz, hogy ugyanazok kapják meg mindig.
Még jó, hogy nem a sok tomato kapja őket, aki nem érdemli meg annak minek is adni?
Vagy ne fejlődjön, csak jó bálna módjára tejeljen. :)