418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Tegnap itt polemizáltunk az IS-7-ről. Azóta megnéztem, és az Obj. 277-et is ki tudnám húzni a T-10-ből, de ahogy látom ez páncélban messze alulmarad az IS-7-tel szemben. Inkább amolyan HT-nak csúfolt MT, de a mozgékonysága miatt nem nevezhető MT-nak sem, rémes a talajellenállása. Ami mondjuk HT-ká teszi az a 490-es alfa, és az elmebeteg 265 mm-es alap AP átütés. Viszont ahogy látom ennek a testét a saját szintjén bármi "kerestül hugyozza" még sima AP lőszerrel is. Szóval még mindig inkább az IS-7 felé hajlok. :-)
  • Ryleh
    Ezert irtam... Dagonyazok 4-5ben honapokig...afelett kaosz, azalatt kisse elmebeteg racing party. Wt ben soha nem mentem t5føle. Es lehet tollni a szemelyzetet is. Wows ban eccer mentem T7ig, de eleg is volt. Igy is t7-t5lesz a matchmaking
  • viper07
    Na ez egy jó kérdés. Közel 40K csatával szintén zenész vagyok. Nyilván nem azért, mert előre eldöntött meccsek vannak, pedig de :).
  • Megamax
    Ne siess sehova, ha tulságosan is fellépsz tierben akkor a tapasztalatlanságod miatt megrépáznak feljebb.
  • Ryleh
    Basszus,... 3napja jatszok, ejjelre meglesz a t35 alap, meg 3egyeb cammog a t4rol 5re,plusz a funny hetzer
  • yossarianHUN
    105-ös, repesszel. Ha jobban csíped a kiszámíthatóságot, mehetsz 75-össel is, de mi abban a móka? :)
  • Ryleh
    T4Hetzernek meyik løveg es ammo ildomos?
  • lammaer
    De lehet a mostaniban is :P
  • Plata
    Mert az előző életedben lehet hogy jósnő voltál.
  • Megamax
    Ó számomra ninc stévedés ha valaki full gold ammoval lo , vagy aztomatikussan áttvált gold loszerre ha páncélt lát , az számomra csak annyit jelentene hogy az elso adandó tárgyat ami a kezem kozé kerul hozzá vágnám. Tul sokszor rontották már el a szórakozásom az ilyen stathuszár vagy youtuber a játékomat.
  • Maala
    MM szintjén mindenképp, de nyilván vannak erősebbek és gyengébbek T9esek közül is. :-D
  • bekescsaba
    Miért van az, hogy az első két lövés után 90 %-ban meg tudom jósolni a csata végkimenetelét?
  • lammaer
    Feltételezem ez minden T9re igaz?
  • asolyom
    Ez már a betöltéskor eldőlt. Nem használok XVM-et, de a nevek előtti kis jelvényekből azért lehetett következtetni. És ez sajnos nem egyedi, továbbra a 3 perces 2-15, 15-2 csaták túl gyakoriak.

• lammaer
    Internet mögött mindenkinek nagy az arca. És soha senki nem ismeri el ha téved/nincs igaza.
  • Maala
    "When trading in, half of your old tank's value in gold will be reduced from the price of the vehicle you want to buy."

Csak a fele.
  • Megamax
    Nem, annyira azért nem jó lelku a WG (de ne legyen igazam)
  • bekescsaba
    A buffolt limitált MM-es tankokat teljes áron lehet becserélni?

Mert akkor az SP-t elcserélném egy AMX M4 49-re
  • Megamax
    Amelyik szórakoztat , csakis annak, azért vannak csaták amiket felrakok youtubera , azok vagy szórakoztatóak voltak vagy a goldspammer miatt rakom fel. Vagy mert valaki valami boduletes baromságot csinált a csata alatt. De most vettem 180 napos prémet szóval nem igazánn izgat hogy vesztes vagy nyertes a csata csak szórakoztató legyen.
  • Maala
    Hmm, melyik csatának van értelme? :-D
  • Megamax
    Tele a blacklistem és csapattársra soha nem lovok mindegy mennyire eidegesíto, ha már csapattárs akadályoz valamilyen formában akkor annak a csatának már nem sok értelme van.
  • Maala
    Minek írsz rájuk, egyszerűen blacklistre rakod őket, és kövi csatában kilövöd őket (miután az enemy lesebezte neked). Muhahaha. :-)
  • Megamax
    Én kapásból ráírok csata végén azokra a játékosokra akik goldal lonek és még vesztenek is és eddig mindegyik ugyan ugy válaszolt amit ide nem írnák le. Ezek a játékosok nem a játékélményért játszanak csak szimplánn fel akarnak kerulni valamilyen kozosségi oldalra. Akik goldal használják a tankjaikat tier X ben az a játékos siet.
  • Plata
    Is7 azért jó mert úgy megy mint egy gyors med.
    Jó az ágyúja.Gold egy darab sincs benne nekem.
    Jó poén mikor megindulsz vele az ellenséggel szembe padlógázzal azok meg begazolnak és menekülnek.
    T8 csatában veszett jó,T10-ben sem roszz ha nem mindem műmájer majom golddal jön.
    Városban nem nagyon szeretem.
  • asolyom
    Néztem egy-két IS-7-es videót, és szinte mindegyikben full golddal tolják.
  • Maala
    Röviden? T9 nem lehet bottom tier, de T10-el már fel tudják venni a versenyt, és max 5-el találkohatnak, de inkább 3-al. És utóbbi esetben lesz 7 db T8 is...

Vagy ha késő este van, akkor 6-8. :-D
  • lammaer
    Kifejtenéd bővebben ezt a "az MM jelenlegi állapota miatt az ST-I a leginkább játszható." dolgot?

KV-4et kitoltam, ugye az erőssége a páncélzata lenne a teknős sebességért cserébe, de ugye a goldeső miatt a mozgékonyság alapvetően többet ér a páncélzatnál. Lassú tankokkal nagyon meg kell nézni hova megy az ember, mert vagy lemarad az akcióról, vagy ha baj van mert szembejön az ellenség lemming vonata, akkor nem lehet lelécelni.

Ezért az ST-I-t nem is vettem meg...
  • Maala
    Saját tierjében mind3 a legjobbak között van, az IS-4 már kevésbé... Ha nem csak pattintani akarsz. Más kérdés, hogy az MM jelenlegi állapota miatt az ST-I a leginkább játszható.

Btw, ST-I, és nem ST-1, ahogy T-34, és nem T34. :-P
  • Plata
    Nem tudom mirű beszész.
  • asolyom
    Én azon az ágon a KV-3-nál megálltam. A teszt szerveren próbáltam az IS-4-et, de nagyon nem tetszett. Az ST-1-gyel, és a KV-4-gyel még nem játszottam. A szovjet TD ágon meg most a SZU-100M1 az nagyon tetszik, csak ez is nagyon csapat, és pálya függő. Mondjuk minden tank az, de talán a torony nélküli TD-k még inkább.
  • lammaer
    STO-t ne keverd ide, ott egyértelmű hogy hátszeles csaló vagy :)
  • Plata
    Hát a kv vonalon a Kv1 jó,de a Kv3-at nem igazán szerettem.Talán még az ST1 jó azon az ágon.
    T34-et nem szerettem,T34-85 az bejött.
    Britt vonalat évek óta húzom,de leakadtam a Csörcs7-nél,olyan rossz hogy nem sok erőm van játszani vele.
    Britteknél csak a Td ágat tudtam kihúzni,mert az egész jó.Bár a cromwell ág is jó,csak nekem a crusader túl lassú volt.
    A hetzer meg irtó mókás cucc,egy igazi kis troll.
    Tier 7 és Tier 8 csatákban még lehet pénzt keresni.
    Főleg Tier 7 tankokkal lehet jókat keresni.
    Én asszem Jpantherrel meg Su152-vel farmoltam pénzt.
    Azok jókat hoztak régen.
  • Maala
    Rosszul mondtam, nem -5°, hanem -6°. Mint pl. az IS-4nek. Mégis, ha ugyanoda állsz a két tankkal, hiába egyezik meg a magasságuk is, az egyiket csúnyán át fogják lőni, és nem az IS-7 lesz az. :-)
  • Ryleh
    A rovid cel, ami utan jo hosszu ido helybetopi:
    -orosz vonal t34, kv series.
    -brit vonal churchill ek, crusaader, cromwell.
    -es nosztalgia :Hetzer
    Amig ezek elcammognak, soksokido.
    De, mint wows, mint wt utan... A tier 7mar elborult lesz... Eljatzok sokat 5-6ban,izzadasos javitasi cost nelkul, akar lecsekkolva igy a komplett gamet. Mire othonosan leszek a mapokon, kiismert az enemyk gyenge pontjait, stb.. Sok sok elmenydus hoooonap
  • Plata
    Én ma nem azért estem bele a vízbe gleccser pályán mert hátra fele figyeltem,hanem mert a Wg megharagudott rám és alám rakott egy tavat szándékosan.
    Mellesleg nem azért lőttem agyon csapattársat T49-el egy lövésből mert felhúzott és eldurrant az agyam,hanem a Wg megharagudott rám amiért nem vettem prémiumot és az ágyúm magától elsült.
    Nem is én csináltam ezeket hanem wg szkript volt.
    Tényleg ha Tk-ért kapok büntit akkor írok a WG-nek hogy nem is én voltam hanem a tank magától lőtt mert meg hackelték.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.11. 13:33:59
  • asolyom
    Hogy is van ez most? Nem nagyon veszem az adást...
  • Plata
    T28 után merre akarsz menni?
    Ha szabad javasolnom inkább az Is ág felé menj.
    Ha Kv1 után a t150 felé mész csak 1 választási lehetőséged lesz,az Is4 mint végcél,de azon az ágon a lassú de nagy páncélú tankok lesznek.
    Ha Kv1 után Kv1s ágra mész ott már három féle T10 tank is van,Obj705,Is7,Obj.277.Ezen az ágon az agilisebb tankok vannak.
    Kisebb a páncéluk mint a Kv3 ágon lévő vackoknak de élvezetesebbek szerintem.
    Például az Is7 annak ellenére hogy nehéz tank nagyon gyors.
    Még rossz terepen is lazán megy 50 felett,sőt ha begyorsul Overlordon is repesztek vele 60-al.

Másik amit szeretek azon az ágon a T10.
    Bár lassabb mint az Is7 de nagyon jó kis tank,vissza is vettem és új legénységet húzok benne.
  • Maala
    Nincs semmi baj az IS-7el, csak ne szokd meg nagyon a tornyát, mert akkor a többi -5° gun depression-ű tankkal majd nagyokat nézel, hogy miért ütnek át ugyanott állva... :-D
  • joe662
    És tééleg Hol vannak már azok a régi szép idők,mikor 1 csatából meglett az éves Véennyóc mennyiség
  • asolyom
    Szóval csak azért került képbe az IS-7, mert viszonylag közel járok hozzá, és igazából jó lenne még egy T10-es tank. A Maus nagyon nem jön be, a Super Conqueror meg még eléggé messze van. Ahhoz meg nem fűlik a fogam valahogy, hogy a T6-T7 szinten levő tankjaimmal nekiálljak állandó +2 tierben grindolni, aztán mondjuk mire nem kevés ráfordítással elérem az Objekt 430U-t, addigra az is megkapja a szokásos nerfet. :-)