418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #404523 Vagy nem.
Én jobban szeretek vele T10-ben játszani.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.07. 18:27:43 -
yossarianHUN #404522 Cserébe a Mauer megy T10-be is, ahol aztán legtöbbször HP pinataként végzi. Nekem megérné a kisebb pen, ha cserébe nem JP E100-ak meg T92 kaliberű artyk ellen kell játszani egy dög nagy, dög lassú tankban. Nem értem, miért érzik az emberek, hogy ha heavy tankban ülnek, az automatikusan azt kéne hogy maga után vonja, hogy áthugyozzák az ellenfél legpáncélozottabb tankjait. Nyilván nem fair helyzet egy IS-6 vs. Mauer 1v1, de vegyük észre, hogy 1: ez a tier limit ára 2: a Mauert erre találták ki. Hogy szemtől-szemben szétpedózzon nála kisebb, és vele egy szintű tankokat. Cserébe amint bedobódik a nagyfiúk közé T10-ben, akasztják a hóhért. -
Majd ha annyit játszottál már az E-100al is, mint a Mauerral, akkor tetszeni fog az E100 is. :-) -
Plata #404520 Nem azért de szerintem Mauer jobb T10 csatákban mint E100.
Mauer miatt vettem meg E100-at.
De ahhoz képest atom nagy csalódás. -
Plata #404519 Röhög.
Sajna mobilon nincs szerkesztés. -
Plata #404518 Mauert tudni kell hogy hol kell lőni.
És t6 is átlövi.
De ha olyan jön szembe még Is7-el sem lövi be arannyal.
Sőt,Mauer legénysége fetrengve föhög mikor T10 td arannyal pattan. -
robogo81 #404517 Hogyha látna tier 6-ot ,de még T 7-et is ritkán,de gyakoribb a 10-5 tier9,vagy a full t8-as csata.
yossarianHUN:ha nem lennének azok a sok új/túltolt 8-as (prém) nehezek/szupernehezek,akkor talán nem kellene hozzányúlni az átütéshez.
Csak a példa kedvéért,ha most találkozik az IS6 a Mauerbrecher-rel ,ha nincs beforgatva,akkor is az alsó lemez,meg a torony tetejét kivéve nem üti át sehol(a tenyérnyi géppuskanyílást ha eltalálja akkor szökőév van)a prém lőszer csak annyit csinál hogy van 40-50% esély a torony közepét átütni,és még a type 4 heavyről még nem is beszéltünk,és ez csak 2 tank.
Minden pen buffnak örülünk,de a legtöbb fórumot amit láttam az átütést max 200 mm körülinek szerették volna a 122 mm ágyúnál,bezzeg az SP meg talán 2x buffolták az elmúlt vagy 6 évben,most talán mehetne tier 10-be is.
Nem akarok vitát generálni,én ezt látom,ezeket olvasom,mindenkinek megvan a saját véleménye erről. -
Plata #404516 Én azt vártam hogy az SP kap egy új 152 milis ágyút,600-as alfával és 300-as pennel.Na és természetesen táras ágyú 6 lövedékkel.Reménykedtem még abban is hogy kap klingon Enchanced Battle Cloak-ot is.De az sem.
Viccet félretéve szerintem ez a buff is javít rajta. -
yossarianHUN #404515 Rég láttam akkora buffokat a játékban, amekkorákat most a limites prémek kapnak, de lám, ez se jó. Szerintem korrekt tőlük, simán megtehették volna, hogy hozzájuk se nyúlnak, és szava se lehetett volna senkinek. Na de hát ha az ember a kisujját nyújtja... -
Angelus1991ster #404514 Úgy verik magukat erre, mintha valami új grandiózus fejlesztés lenne. Montázsokat, videókat gyártanak ehhez a semmitevéshez, pár adat átírásához. Az új grafikát vagy új zene rendszert nem dicsőítették ennyire, pedig azok már munkák voltak.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.10.07. 14:11:09 -
Gold ammo rebalance sosem lesz? Mostanában jött egyáltalán valami update, ami változtatott volna a játékon?
Elromlott a gépem de ha kiderül mi a baja szívesen játszanék.
Ez a pref mm prém tank buff is szinte 0. Nem merik a pen-t buffolni rendesen, mert tier6-os tankokhoz igazítják a 8-as prémeket... -
haflac #404512 Nekem is ez volt az 1. amit észrevettem daki stream alatt, hogy a klán név. -
Nézem Dakilzort a twich-en,és màr nincsen a Fame-ben :-o -
Plata #404510 Az a baj hogy randa is.
Nem is baj,hogy nem adnak ki szép prém tankot,legalább nem csábulok el.
-
180mm-es 45°-ban döntött torony, amire még 12°-ot rápakolhatsz az ágyúsüllyedéssel, és akkor lesz ~300mm-es frontod. T10-ben ez kakisemmi. :-) -
Angelus1991ster #404508 Túlárazott tankok mellett, azért erre elindul a pavlovi reflex és csorog a nyálam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler][spoiler][spoiler] -
Plata #404507 Az új küldik óta artyzok.
Nekem nagyobbat is sebeznek.
1k+ t8-9 arty. -
lammaer #404506 Csak akkor ha ezek után is azt mondod hogy a WG nem ért a pénzcsináláshoz :) -
viper07 #404505 Buffolták az artikat, vagy mi a f@sz van ? Csakúgy röpködnek a bekapott 500-800 -as sebzések.
-
És még spotolni sem tudnak, így egyértelműen,az M41 volt a jó döntés:-DDD -
Hát, most 7200-ért befigyelt nekem is egy M41 barátnő (majdnem olcsóbb, mint a nyugati aluljáróban felszedettek :-o), szóval... Mi vagyunk a legalja?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.10.05. 14:43:37 -
lammaer #404502 Hát azzal atyúk eszükkel degeszre szedték magukat.. ha ők tyúkeszűek akkor mi mik vagyunk? :P -
Plata #404501 A szülinapom már elmúlt. 
Ha ez a Mauer festhető akkor kell.
-
Nyah, pont betették shopba az M41 GF-et...
Meg a Mauert, ha Plata akarna még egyet szülinapjára. :-D -
Desmodromic #404499 Meg gondolom x2 lesz az ára a havi prémhez képest. -
Szerintem az lesz,hogy ha veszel mondjuk 30x1 napot,azt lehet el kell majd hasznàlni bizonyos ideig, különben,kuka. -
yossarianHUN #404497 Igen? Mi a csapda? Gondolom ez nem kis bevételkiesés nekik. -
yossarianHUN #404496 Na, még a végén megreszkírozok egy SP-t ha akciós lesz. -
lammaer #404495 Ne aggódj, megoldják hogy a flexibilis prém ebben az esetben nem számít prémnek :) -
Jönnek a pref prém buffok 1.2-ben. :-) -
Angelus1991ster #404493 Végre valami pozitívum is ettől a tyúkeszű bandától.
Ehhez legalább úgy ahogy értenek, ahogy a grafikához és zene készítéshez.
-
Szerintem a scorp g még mindig hatékonyabb vagy univerzálisabb pusztán az alfa és a tornya miatt, bőven kompenzálja a nemlétező álcáját, sőt ha már álca, sztem még az strv is jobb választás, így vagy úgy városi pályán mindkettő szenvedős de nyílt pályákon a svéd szerintem simán veri a németet. -
Főleg, hogy az E25 álcája máshogy működik, mint pl. a WZ td-é... Még a TD nerf előtti módon. -
Ja, nagyjából annyit tud mint a francia prém, arról meg lehet tudni hogy nem törik érte magukat a játékosok, ahhoz hogy jó legyen kevés a szuper álca, mivel alig van olyan pálya ahol tier 9-10 ben ne szúrnának ki elég hamar azokkal a látótávokkal, a másik az alfa hiánya és a 0 páncél, ha már fix tornyos td, akkor inkább legyen némi páncél és magas alfa, azzal jobban lehet boldogulni, egyébként az álca eléggé csalóka érték hiszen minél nagyobb a lövegátmérő, annál jobban esik le az álcaérték, így gyakorlatilag hiába példálóznak az e25 el, ég és föld a két td valós álcázási képessége... -
Majd nemsokàra vehetsz flexibilis prém fiókot.
Úgy màr nem is lesz pofàtlansàg:-DD -
yossarianHUN #404488 Ja hogy ez csak egy hét előnyt ad? Akkor egy fokkal kevésbé pofátlan, de azé' lesülhetne a bőr a képükről :) -
O.705A
Nyilván a 60tp nem 100%, de elnézve a vetélytársait, szerintem nyerni fog.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.10.04. 16:22:53 -
Desmodromic #404486 Ahogy Kovi mondaná “Aktívabban” :)
Szerintem ventit meg optikát tegyél rá. Nehéz eltalálni, mert pici meg gyors. Egyébként nagyon jó camo értékei vannak. -
Plata #404485 Az e havi mi? -
tutyimutyi2 #404484 Már az orosz sherman óta vagy már az elött belekezdtek ebbe hogy ha van prém fiókod akkor 1 héttel hamarabb már megveheted a tankot.