418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nézem a wot life-t,màr 22db Chimera futkàrozik Eu-n :-O -
Következő hónapban úgy néz ki, hogy a 60tp lesz a TotT, úgyhogy lehet készülni. :-) -
lammaer #404481 Az SP IC kapcsán jól érzékelem hogy ez inkább egy medium tank mintsem igazi felderítő?
Most vettem meg, de az ágyúja valahogy nem illik egy scout feladatkörhöz (nem gyors megymagköpködő vagy trollgun, hanem egy kis tűzgyorsaságú mediumra való ágyú, 10sec - 200as damage)
Illetve álcahálóval, csigaszemmel se vagyok képes vele spottolni semmit, mintha nem tudna lopakodni (jó, legénység nincs agyonskillezve)
Amúgy medként használva tetszik, csak ha mediumként használom gyűlölködik a csapatom, hogy mé nem megyek spottolni. És nyilván nem lehet megmagyarázni a nyomorultnak hogy momentán ezzel a tankkal max suicid scoutnak lennék jó, az meg senkinek nem hasznos... -
Userx2 #404480 Nem adnám a kínai WZ-et azért a tankért. Jóval keményebb MM-et kaphat, és ha felspotolják semmi nem pattan róla. Annyival gyengébb, a tűzereje/páncélja hogy 1v1-ben nem tudja magát megvédeni egy rárontó med ellen. Míg WZ igen. Pedig amúgy jobb sok mindenben. Kérdés kinek a kezében. -
yossarianHUN #404479 Látom reklámozzák az oldalon ezt az új, 105-ös Kanonenjagdpanzert. Azért ez az új módi, hogy prém előfizud kell legyen hogy prémtankot vehess, a pofátlanság egy egészen új szintje :D -
Plata #404478 Nem.
Őszintén nem néztem. -
yossarianHUN #404477 Ugye tudod hogy a második ágyújának kisebb az átütése :D És még pontatlanabb is. -
Plata #404476 Karácsonyi ajándék volt,magamnak.
-
lammaer #404475 Nem adok tizenezer forintot pixeltankokra :D
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.10.03. 23:30:40 -
Plata #404474 Figy ha egyszer lesz kedved szuper nehéz tankkal játszani próbáld ki a Mauer-t.
Ma is volt vele olyan fun csatám.
Kétszer is futottam bele beképzelt cseh tankba,először egy skoda t50 volt akkora barom hogy berongyolt az utcámba városi pályán és fékezés nélkül jött felém meg akart gondolom kerülni,de nagyon nem jött neki össze.Még mindig van olyan hülye aki azt hiszi hogy városban van esélye megkerülni az utcán.
Utána nyílt pályán erlenbergen Tvp t50 úgy gondolta hogy kitáraz és megdöglök,hát nem egészen,nulla sebzés részéről,én meg az elsővel ellőttem a láncát is.Oszt ki lett csontozva.
Megyek tovább ki jön elém homár skorpió,e100 miatt he lőszer volt betöltve,sügér skorpió pattant,én meg nem.
Úgy mentem el az ellenség bázisára foglalni hogy senki nem tudott megsebezni.
RNG nagyon velem volt.TVP-n tényleg jót röhögtem,tök bátran megállt előttem az oldalát mutatva és aszitte majd szemből szarrá lő.Még ha közelről próbálta volna,de nem is talált minden lövése.
E100-al meg csak szopok mint állat,a gagyi stock ágyúja a híg lószart sem lövi át. -
Lucifer001 #404473 Éppen reklamálni akartam . Francia nemtüzér , és amcsi nemtüzér , meg TÉ-57 Heavy , Orosz K-91 nekem akcióban odaadják 6.100.000 creditért .
-
De csak a németekre. :-P -
Lucifer001 #404471 Jaaaaa Akkor vissza költözök a föld nevű bolygóra
-
Mától vannak... :-D -
Lucifer001 #404469 Közeljövőben tudni mikor lesznek 10-es tank leárazások ? 4 et vennem kellene
-
Ez az 1 csatám volt az E25-el,a többi az 13-57 és,type64 volt.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.10.03. 17:42:20 -
Valszeg mentél egy másik csatát is előtte? -
Plata #404466 Nagyon egyszerű.Kv85-re lőttél,de a lövedék lepattant róla és a mellette álló meden robbant.
-
Jah télleg
Csak az 1320 sebzésböl 600 ment a két lentebb említett tankba.
Akkor a maradék,hogy lehet 1312. -
Plata #404464 Comet és strv is volt ott.
-
Ez most valami fordítási hiba,vagy mit nem értek??
Vagy Kv85 +a Scorpion,már mednek számit
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
lammaer #404462 Köszi. -
Hát ez sajnálatos:D -
Userx2 #404460 Maala jól emlékszik. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Prémium tank kisokos -
Plata #404459 T49 meg M4. -
Elvileg van valami bónusz xp is, igen, T8-nak 20%, T5-nek 50%, vagy ilyesmi. -
lammaer #404457 Gyanítom hogy nem prémtankból viszont jóval több funtankod van mint 1 :P -
Plata #404456 Neeem.
Aláírom hogy sok prém tank csak farm tank.
De nem a VK nekem fun tank,jókat lehet vele szórakozni.Szeretem is,bár sokszor szar pályát kap. -
lammaer #404455 Amúgy a legénység gyorsabban fejlődik a T-34-85M-ben mint mondjuk a T-34ben azért mert az prémium tank?
-
lammaer #404454 Szerintem jó döntés.
Pofátlanul túl vannak árazva ezek a virtuális javak a WOTban. És miután van vagy 200 (vagy már több) ingyen elérhető tank a játékban, azok közt biztos akad olyan amivel fun a játék.
A prémium tank munkaeszköz, nem a szórakozásról szól :) -
Sajna még semmi,én is arra vàrok:-D
Àllitólag optimalizáljàk,hogy ne szaggasson gyengébb gépeken. -
Frontlinesról van valami hír? Lesz valaha még vagy valami? -
Azokat megcsinàltam kb 1.5 óra alatt T92 vel:-D,pedig vagy 2 éve artyzgattam utoljàra. -
Plata #404450 Basszus.
Volt egy állati poén csata.
Először is egy rakás gyökér próbált belőni de nem nagyon jött nekik össze.
Végül maradt az ellenségnél két arty,én mondtam hogy én nem megyek értük mert túl lassú vagyok.
Bazd erre pont ők jöttek rám.
Szuper nehéz repesz páncél hozta a formáját.Felfogta a sebzést,alig tudtak megkarcolni,cserébe kaptak két szép pofont.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #404449 Én nem bántam meg VK-t,tavaly karácsonyra vettem meg de még mindig szeretem. -
yossarianHUN #404448 Köszi az infókat, némi józan megfontolás után úgy döntöttem, hogy egyelőre nem ruházok be a játékra. Volt nekem anno prémtankom tucatszám a régi accountomon, de egyszerűen már sajnálom rá a pénzt, nem tudom magamnak igazolni azt a tízezer forintot egy nyavajás nyolcas prémtankra. Ennyiből teljes játékokat lehet venni megjelenéskor, az Insurgency: Sandstormot kevesebbért zsákoltam be nemrég. Na mindegy, majd talán ha jobban el leszek eresztve :) -
Plata #404447 Az előbb láttam egy RHM-et Tundra-n,padlógázzal felszaladt a hegyre és aztán elfelejtett megállni.
Fejjel zúgott bele a földbe.De állati szépet repült.
Más téma.
Kompenzáció.
Győzelem!
Csata: Murovanka
Járművek: VK 168.01 Mauerbrecher
Szerzett tapasztalat: 2 161 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 34 037 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 2 230)
Csatában elért kitüntetések: Sínai oroszlán, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Is3 50Tp AMX M4 49L és O-Ho-val harcolok,ezek a gyökerek nem lőnek szemből be,erre T10 csapattárs elkezd hátulról lőni engem.
Az első lövése 510-et sebzett.
Mi a jó istenért kaptam 2230 kompenzációt mikor ez az állat szarrá lőtt? -
A 2. kampány első sorozatában egyedül az Alliance küldetéssorozatában van olyan, ahol muszáj artit használni, 2., 8., és 14. küldetésnél, ahol mind stunolni kell. De az alliance soraiban 2 arty ág is található, a brit, és az amcsi.
A többi ágban mind csak a másodlagosok között van artit igénylő küldetés, ne keverjük a tökéletességre való törekvést mással. -
Lol, tényleg nem tudom. :-(
Kicsi az átütése és az alfája ahhoz képest, hogy T10-el is találkozik.
Olyasmi, mint anno a WZ-132 volt kis ágyúval, mikor T8 lightok voltak maximum... Attól eltekintve, hogy itt 150 sebzésről van szó, és nem 240-ről, ahhoz képest ~20mm (10%)-al rosszabb pennel.
Ha teheted, várd meg, míg a barátnőd beül egy M41 Bulldogba, és eladja magát (amíg nem adják shopban az M41 Bulldog GrandFinal-t), annak nagyobb penje és alfája is van, igaz, az egész cucc jóval magasabb.
Én is arra várok... Meg a Scorpion G-re... Meg a T26E5-re... :-D
Sajnos Frontlineson szembesültem vele, hogy semmi értelmes prém tankom nincs már, az összes egy fabatkát ér. Persze azóta van Progetto, meg Cent AX, meg most már WZ TD is, de... Meh, kell a változatosság. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.10.02. 17:52:10 -
yossarianHUN #404444 Természetesen a light