418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lucifer001
    Brit kihívást nekem ma miért nem számolja ? Benne vagyok a top 10 ben !
  • ROMOTO
    Jah, nagy szívfájdalmam az a td, a lassúsága miatt szinte használhatatlan.
  • joe662
    Az beteg cucc,ha jól emlékszem,valami 500m körül van a látótávja, csiga szemel
    A halála himelsdorf és társai,+lassú mint a tetű,nincsen páncélja.Viszont nyílt pályákon lehet vele szüretelni
  • Nirz
    FCM36 Pak40 újra kapható
  • joe662
    Üdv Mester!
    Discordon megírtam Kalcadamnak a miértjét.
    Köszönöm szépen előre is a bizalmat,ha rendeződtek a dolgaim jelentkezek majd.
  • joe662
    Az neked megvan csak az owerall-bol:-DD
    Egyébként 3k kombinàlt,ha jól emlékszem.
  • bekescsaba
    Mik a klántagság feltételei?
  • Maala
    Uh, ez jól hangzik. :-P Remélem lehet mindenféle karaktereket rakni majd a klánnévbe. Muhahaha.
  • Scheff
    Tegnap este beszéltük is, hogy hová tűntél. :D Ha visszatérsz, és még van kedved csatlakozni, akkor várunk vissza! :)
  • Plata
    Tökmindegy,eddig is minden idióta csinált magának klánt mert az összes idióta gyerek klán vezért akar játszani.
  • Nirz
    Na erre kiváncsi leszek :)
  • joe662
    Köszi majd tesetleg Dec környékén,addigra talán rendbe jönnek a dolgaim.
    Amúgy Okt 10-tól minden siemkának saját klánja lesz

• Master91
    Friend listába lehetsz fent némely embernek, és látják hogy nincs klánod?

(HUA-s vagyok gyere.. :D )
  • joe662
    Tegnap kiléptem MrCiff klánjából,mert a közeljövőben nem nagyon fogok wotozni,és hát ne foglaljam más elöl a helyet.
    Erre ma mi fogad miután beléptem egy vagon meghívó
    Ezek hogyan találják meg az embert?
    Amíg nem voltam tag sehol,addig nem zaklattak,most meg rögtön 3 is

Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.09.27. 00:00:16
  • ROMOTO
    No no, azt akkor ezek szerint nem tudtad hogy a kerekesek új, borulásbiztosabb fizikával jönnek, pontosan a fejreállások elkerülése végett.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.09.26. 18:06:50
  • Plata
    Ugye tudod hogy nagyon nincs igazad,a kerekesek nagyon jók lesznek.
    Az első hetekben az összes idióta ezekkel fog játszani,vagyis tele lesz a játék idiótával akik csak robognak a pályán összevissza.
    Mást sem fognak csinálni csak próbálgatni a tankjukat hogy hol tud felmászni hol nem,hol tud nagyot ugrani,satubbi.
    Mikor bejött a fizika,meg a gyors light tankok akkor is ez volt,hányszor láttam csapattársat vagy ellenséget kinyiffanni,mert átakartak ugrani a leszakadt hídon.Meg próbálgatták hogy hol tudnak nagyot ugratni.
  • ROMOTO
    Nem kell magas alfa csak olyan pen amivel a fejlesztett auto aim működik, sajnos elég harmatos az a pen egyenlőre, arra építeni hogy gyakorlatilag minden tank megáll és szigorúan merőlegesen mutatja az oldalát meg a seggét hogy átlődd a közepét ahol egyébként sem 100% átlőhető az kicsit optimista elképzelés, normális látótáv nélkül szanaszét fogják lőni és nem fog odaérni sehova, full sebességgel meg még a fejlesztett auto aimmal sem fog eltalálni egyrészt mert a fejlesztett csak nagyobb körből rántja be a célt és nem veszi figyelembe a tankok mozgását, stb. tehát attól még nem fogod eltalálni hacsak nem közelről lövöldözöl, a másik hogy manőverezni meg érdemben 4 kerékkel tud aminél meg lelassul annyira hogy nem fog a többi lighthoz képest több problémát okozni az eltalálása. A jelenlegi metában az univerzálisabb lightoknak sem áll a zászló, ahol még úgy ahogy van látótáv, mivel tűzerőben-hp ban, páncélban alulmúlják a medeket és a gyorsaság nem kompenzál annyit hogy érdemes legyen intenzívebb használatra (nem beszélve arról hogy a városi pályák aránya tovább ront a használhatóságon) Ha azt nézzük akkor a kerekesek gyakorlatilag csak a végjátékra használhatóak, városi pályán elhullik, nyílt terepen szinte minden hamarabb észreveszi mert tök vaksi, hp alig van benne, sztem elég szűken szabott a célcsoport az akinek be fog jönni, de ne legyen igazam.
  • Nirz
    Jogos viszont hogy a kerekes tankok nem kapnak magas alfát illetve nagy viewranget, így is képzelem rohadt idegesítő ha össze vissza fognak cikázni és még trackelni sem lehet őket...
    Utoljára szerkesztette: Nirz, 2018.09.26. 16:09:54
  • ROMOTO
    Nekem jobban tetszik mint a scorp, azt a rohadt camofestését azóta várom hogy lcserélhetővé tegyék. a scorp kb azzal a karos lámpával a egy magasságban van ami az orosz tornyán áll ki.
  • Plata
    Hát de ronda.
    Nem fogott meg a külseje,sőt inkább taszít.
  • ROMOTO
    A mostani missziós top reward tank sem lesz népszerűbb az elődjénél ahogy nézem, ez is állandóan krittelődik minden találatnál, beforgatni nem lehet mert átlövik az ufp-t, goldammo rulez, nincs lfp de ha rálátnak az aljára instant full sebzés jön a kb 20mm padlólemez miatt, és ahogy nézem elég gyakran megtörténik, mint ahogy a tornya sem probléma, tier 10 goldammo viszi. Oldalai segge papír, arty 400 akat ver bele, szvsz az első pár nap után mindenki szépen elrakja az előző top reward mellé, legénység tárolásra még jó lesz...
  • ROMOTO
    Fotón nem látszik de ez alacsonyabb a scorpnál, a camojára is ráfoghatják hogy ezért jobb.
  • ROMOTO
    Kicsit nagyobb alfa cserébe kevesebb pen, de valóban skillekkel meg felszereléssel, fogyóeszközzel elég jól fel lehet turbózni.
  • ROMOTO
    A heavy+full gold metához hozzátenném hogy tier 10 ben a rankedek miatt egyre többen köpködik a HE-t a sima randomban is, ha úgy tetszik divat lett a HE lőszer is, a japó goldammo szerintem előbb utóbb elvérezik vlmi nerf kapcsán...
  • Plata
    Ez büdös randa.
  • Maala
    Plusz ugye a scorpnál nagyobb lesz az alfája.

Én is a camoját néztem meg, elvégre orosz, valamiben OPnak kell lennie... A régi RHM-re emlékeztet. :-)
  • ROMOTO
    Jah jut eszembe az E100 valami buffot kap valamikor, az is lehet hogy új toronnyal jön.
  • ROMOTO
    Köszi, bocs de kicsit ellustultam Egyébként a camo értéket kell még nézni, e miatt szerintem op-bb lesz a scorpnál ha így behozzák, a többiben sincs lemaradva, sőt a gun handling összességében jobb, a korlátozott lövegforgás meg td-nél nem nagy szempont mivel td-kkel amúgy sem szokás leforogni tankokat...
  • Maala
    Ő lenne az, aki látni is szeretné.

A boltba meg bekerült a WZ-120... Hű, de akció!
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.09.26. 13:16:43
  • ROMOTO
    Szuperteszten van egy új orosz 170 fokban forgó tornyos td, kicsit magasabb alfa és jobb célzásidő, scorp g kategoria vagy annál jobb, kérdés hogy prém tanknak hozzák-e be, orosz nemzethez simán behozhatnak egy full forgó tornyos td ágat, mivel van belőle egy rakat valós járgány, valószínű előbb-utóbb be fogják rakni.
  • ROMOTO
    Lengyel heavyk között a tier 8 jó, a többit el kell felejteni, a top tieres tele van gyenge pontokkal (vezető dudor ufp, torony gyűrű, kupola, torony gelső döntött lemezei szemből két oldalt, ufp döntött lemezei beforgatva gyenge pontok ergo beforgatni lehetetlen) közelharcban szanaszét lehet lőni, lövege E100 karakterű, gyakorlatilag egy modernizált E 100, csak elvétve pattogósabb toronnyal, kis tanktest miatt állandó kritteket kap, minden lövés visz valami modult-legénységet, ami érdekes hogy a commander ritkán hal, de a vezető állandóan, artyktól-japóktól szenved rendesen, jellemzően a lőszerrekeszt viszi minden HE találat, mintha az egész tanktest abból állna.
    Lengyel prém hasonlóan problémás, jó a nagy alfa és kellemes a csőlehajlás, de kb. random pattint és crit érzékeny, defender sokkal megbízhatóbb, szvsz kell hozzá skill.
    Olaszok futottak még kategória, a prém progetto jól famol, topban kellemes (jobb mint a sima 8 tieres változata), egyébként hímestojás, minden belövi, ennek ellenére a szórakoztató tárazása miatt jó élmény használni.
    Kerekes tankok jelenleg alul vannak balanszolva, látótáv béka segge, lesz 2 féle üzemmód a haladásra, 6 és 4 kerekes, az előbbi gyors, az utóbbi fordulékony opció, meg kap fejlesztett auto aimot (ezt valszeg a modderek majd implementálják minden tankhoz), láncolásra kevéssé érzékeny mivel ha sebződnek a kerekek belassul, de nem állmeg, ha sok sebzést kap be ott akkor lehetséges megállítani, nem tudni hány kerék kilövés kell hozzá, gyakorlaatilag életképtelen konstrukció mivel a mai lövegek+ lövedék sebességgel nem lesz nagy kunszt kilőni és látótáv és jobb löveg pen nélkül az auto aim elcseszett koncepció.
  • Maala
    Igen, tanks.gg-n még el van kurva a modellje.
  • yossarianHUN
    Köszi, megnézem ha otthon leszek. Megpróbáltam kikeresni onlány tank viewerben, de úgy tűnik már nagyon nem naprakész. Hova jutottunk :D
  • Maala
    Valami ilyesmi a normál T8-as, tök átlag papír heavy nagy gunnal, de legalább alacsonyabb tierűek pattognak róla rendesen.

Még 1 tank ász kell a brit-usák-lengyel küldetéssorozat fullozásához. T_T
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.09.25. 22:45:42
  • Maala
    Nem 50B, azért a kettő teljesen más kategória. :-)
  • TiborTamas
    Ja, sejtettem én, hogy nem adja oda kétszer. Mondtam is neki, hogy valamit biztosan benézett, de szerinte nem, úgyhogy ráhagytam.

lammaer: az új lengyel map zenéje engem is egyből megfogott, de eszembe nem jutott rákeresni. Köszi, hogy betetted. :)
  • yossarianHUN
    Na meh, máris elvesztette a varázsát. Az 50B-nél megfogadtam, hogy papírtornyú heavyt többet soha. Hálás köszi az infókért.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2018.09.25. 21:47:23
  • Maala
    Ez egész ág az IS-4 és az o257 betegségében szenved, szemből a tetejét átlövöd.
  • Plata
    Tornya csak szemtől szembe erős valamennyire.
    De nagyobb kaliberrel az is megy.
    Viszont az oldala meg a háta veszettül papír.
    Defenderhez képest lópikula.
  • yossarianHUN
    Tornya milyen? A gyenge UFP-khez még hozzá vagyok szokva, de egy gyenge torony elrejtése már jóval problémásabb :)