The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A patch tartalmazza mindegyik DLC-t, lehet is használni mindet egyszerre (de csak ha telepíted a patch-et).

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Mind a kettõt?! Az újság szerint együtt nem is megy csak az egyiket lehetne választani?!
Solid Snake
Potyára, a patch már tartalmazza <#banplz>
Sziasztok!

Van két DLC-m egy újságból de már nincs letölthetõ tartamom fül a játék kezdésénél??!?!!?Finisher Pack vagy Ultimate Alchemy Suit, csak ezért vettem az újságot potyára?
Segítsetek köszi
hol van a trollos küldetés?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A könyvet pont hogy nem szabad elvinni Dethmold-nak, helyette meg kell tartani, mert a harmadik fejezetben ezt oda lehet adni másnak, illetve infót kérni róla. Miután az infó megvan, csak el kell menni a csatornákba, aztán egy pár puzzle után, amiknek a megoldása már be lett gyûjtve a második fejezetben csak el kell olvasni azokat, elvezet egy manushoz akinek ha megfelelõ válaszoakt ad a játékos, akkor kap tõle egy lehetõséget arra, hogy újra elossza a pontjait amiket skill-ekre tett. Vagy le is verheti egy kemény bunyóban pár random, de igen erõs cuccért cserébe. Jobban megéri mint az öreg manusnak átpasszolni.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

A witcher elsõ és második része hogy futna ezen a gépen? : Intel core 2duo e7600 3.06 GHZ-3GB ram-Windows XP-Radeon HD 5450
a második résznem kell fullHD-bna elsimitásal beérem a 3ik második legrosszabb grafikával de ha bennevna a közepes akkor azzzal. Az elsõ rész megvan eredetibe(a második is meglesz) a másik gépemen futott rendesen grafika is szépvolt csak geralt testébõl a színek kicsaptak rebegett (bocsi másképp nemtudtam jellemezni) ez volt a régi gépem : intel celeron D 3-06 GHZ 2GB ram HD5450
csokikutya
jólvan nem kérdeztem semmit.. körbenézhettem volna mielött kérdezek😄

http://www.moddb.com/members/hungarocell

csokikutya
Lenne egy kérdésem..
luc muin-ba bemegyek és lementem egy kisebb pincébe amibe oszlopok és egy láda meg egy brutál nagy gólem.. megöltem a gólemet és vhogy felkéne oldani a jelekkel a védelmet.., de nem vágom, hogy kell.. vki tudja rá a választ?? ha igen elõre is köszönöm!!

http://www.moddb.com/members/hungarocell

LoCk
Valami nem ok. ua. sorrendben próbálkoztam, mint a videón, de sebzõdök uu. és nem veszi le a védelmet. hmm. Ötlet?

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Solid Snake
#6217 Trololololo <#hehe>
LoCk
Erre. 😊 Köszönöm !

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Köszönöm a segítséged.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Fenrir
A könyvet visszaviszed Dethmold-nak, 23 órakor pedig ha kimész a partra a kunyhó alatt akkor elõjönnek a szellemek akikkel tudsz beszélni. Onnantól már egyértelmû.

A halál csupán a kezdet...

hello,
tudna valaki segítene abban, hogy kinél tudok RÉCE formulát venni a kaedweni táborban vagy környékén? az egyik küldetéshez kellene.
köszi elõre is!

Ez már megvan. Meggyújtottam a gyertyákat a helyes sorrendben, kinyílt egy titkos ajtó, és ott felvettem valamit. Már nem emlékszem rá.

Ez után mit kell csinálni?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Fenrir
Nézd végig a ház mögött a temetõben a sírok majd a ház mögött vannak hordók, azokat Aard jellel lökd szét és menj le a létrán.

Frank99
nekem se rakja fel, szerintem a magyarítás miatt.
de anélkül is normálisan játszom, úgyhogy nem érdekel.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Helló mindenki.

A második fejezetben járok, de elakadtam a kistestvérek küldetésnél.
Azt írja hogy kutassam át a partot, és a kunyhó környékét.
Átkutattam, de nem találok semmit.
Mit kell csinálni ott?

Elõre is köszönöm.

Fenrir
Ha már megcsináltad a kockás küldetést akkor már nem tudod elnyerni tõle.

Annyit még lehet csinálni, hogy megcsinálod a trollos küldetést úgy, hogy életben hagyod a trollt majd miután leadtad a küldetést visszamész hozzá és megölöd a nyelvéért.

ezt a programot honnan lehet letölteni ?
az a baj hogy már megvertem kockában többször is csak nem kapok pénzen kívül semmit
Renjike
Troll nyelv kint egy házban aki tud neked ruhát varrni ott van a falon a troll fej kockában elkell nyerned tõle . Halál esszenciáját pedig egy melléküldibõl vagy többõl lidérceket kell ölni . pl mikor lemész egy romos barlangba megmenteni egy csávót.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

és aszt tudja valaki hogy hol találok troll nyelvet meg a halál esszenciáját
hát azért köszönöm
Ha rendesen körülnéztél akkor láttad is õket. Ahol lejössz nagyjából annak a helynek a közelében vezet fel lépcsõ. Ott például dekkol 4-5 számszeríjász. Plusz mikor mész a ballista-hoz akkor ott is két manus lõdöz, míg 3 meg ütlegelni készül. Szóval vannak szép számmal akik rád lõnek és akik a lépcsõn vannak azok az egész terepet belátják, szóval elõbb õket verd le, majd utána menj a fegyverhez.

dalmar
Sziasztok,van egy olyan problémám ,hogy fel akarom patch-elni a játékot és
azt írja ki:"A telepített játékverzió érvénytelen,vagy hiányos".A játék eredeti.Valakinek volt ilyen problémája?

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

Senkitõl. Majd ha leölöd a kayran-t az elsõ fejezetben és elveszed a hullájáról, na akkor majd lesz ilyen alapanyagod. Fejleszteni meg nem lehet a páncélokat. Ha a páncél fejlesztõ módosításról van szó, az meg egyszerûen nem éri meg. Vannak annál jobb armor mod-ok is.

Renjike
jah .... nekem is steames :/ m1 a következõ tuti nem lesz az 😄 majd pár év mulva...

sziasztok tudja valaki hogy kitõl lehet venni kayran bõrt mert a ruha elkészítése után már nem tudom nélküle fejleszteni köszi
Fenrir
Ez egy baromi jó kérdés, én is erre várok. Egyre jobban bánom, hogy ott vettem meg a játékot, eddig a Steam csak kikúrt velem. Ráadásul a CDP mondta, hogy már harmadikán elküldte a peccset, na azóta baxnak kirakni Steam-re...

Remélem megint ilyen 9 gigás lesz a javítás mint az elõzõ.

Renjike
ha már lángol a ház nem sebzõdsz? használd a queen-t

Köszönöm , de patch után miért nem használtad ?

Frank99
hujjuj!

ha már most így kivagy a haláltól, mi lesz egy kicsit késõbb az erdõben.....

az elején soxor haltam én is, aztán úgy a 12-15 szinttõl már kevésszer.... most vagyok 27 a 3. szint elején, itt már az adrenalin igen jó kombókat ad ki....

próbáld meg, amit soxor írtak már: üt, elgurul, üt elgurul, nyomogasd mindkét egérgombot, kijönnek jó ütések!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

És azok hol vannak? Vmi rejtett, tetõn át lövöldözõ izék, GTA módra? Megnéztem a youtubeon egy videót, semmivel nem csinálta másképp a csávó mint én, mégse halt meg. Elõszõr azt hittem a sárkány fújt le, de volt hogy közelben nem volt láng, mégis kifingtam. Nyilasokat se láttam, ezért érdekelne mégis honnan kell számolni a csalókkal.
Renjike
steamrõl mikor lehet tölteni majd az updatet mert nem nagyon szeretné eddig 😊

Hali!
A gargoyle küldit kinél és hol lehet felvenni?
TAB-ra használj GlovePie-t. http://glovepie.org/
Patch elõtt ezt hazsnáltam, hogy testre szabhassam a gombokat.
Ködben láttam csak iylet az amulettõl.
Lucifair
Elsõ 2 halálnál nekem sem tûnt fel miért döglök meg.
A válasz egyszerû:Lenyilaznak a távoli katonák.

Faszom ebbe a szar gaméba, már az elején mindig kifingok a nagy semmitõl. Megyek elõre, leölök vagy 2 katonát, aztán a nagy semmitõl kifingik a csóka és gém óver. Mi a kurva anyja van ilyenkor?
Akinek nem a magyar verzió van meg, lett nektek is benne az 1.2-es patch felrakása után magyar felirat (és readme)??? Bõvebben kifejtve itt

#6493:
A steam-est is lehet szerintem magyarítani.
Sziasztok!
2 kérdés : van e gyorstöltés gomb mert a kézikönyv beszél róla , de nekem nem sikerült csak a gyormentés gombot megtalálnom, illetve még a map-ot szeretném átszerkeszteni a tab ra , de beviteli beállításokban ezt sem találom.

bocsi
megtaláltam egy sziklán kell felmászni nem értem ezt eddig miért nem vettem észre mindegy tehát megoldódott
bocsi kéne egy kis segítség lehet hogy valami hiba van a játékban mert ott tartok ahol elõször találkozok arakász-szal ketten a törpével legyõzzük majd beszélgetés iorveth-tel elmondom hogy át akarja verni letho majd ott maradok a tisztáson ahol az egyik oldalon van egy barlang de nem tudok elmenni a helyrõl sehogy sem tud valaki segíteni?
Tovább kell keresned, vannak vérfoltok amik Cedric-hez vezetnek.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A keresd meg Cedricet küldetés hogy van ha az emberekkel vagyok?Követtem a vérfoltokat egy tetemig de az nem Cedricé volt.Volt még egy hulla az sem segített további vérfoltok nincsenek.Ehhez a két hullához vezet.Mit kell csinálni?
Elég jók az új frizurák, az új DLC-ben.

http://www.youtube.com/watch?v=oIne71lagtI

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Jockey
sziasztok

steamen vettem meg a jatekot, de ugy latom nem lehet magyar feliratot valasztani, ez csak steames verzional van? valamint magyar nyelvi fajl nem lehetne ramasolni valahogy sztetek?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

wedge31
Mindjárt ott a sátorban árulják.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.