The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Segítsetek köszi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
a második résznem kell fullHD-bna elsimitásal beérem a 3ik második legrosszabb grafikával de ha bennevna a közepes akkor azzzal. Az elsõ rész megvan eredetibe(a második is meglesz) a másik gépemen futott rendesen grafika is szépvolt csak geralt testébõl a színek kicsaptak rebegett (bocsi másképp nemtudtam jellemezni) ez volt a régi gépem : intel celeron D 3-06 GHZ 2GB ram HD5450
http://www.moddb.com/members/hungarocell
http://www.moddb.com/members/hungarocell
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
A halál csupán a kezdet...
tudna valaki segítene abban, hogy kinél tudok RÉCE formulát venni a kaedweni táborban vagy környékén? az egyik küldetéshez kellene.
köszi elõre is!
Ez után mit kell csinálni?
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
de anélkül is normálisan játszom, úgyhogy nem érdekel.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A második fejezetben járok, de elakadtam a kistestvérek küldetésnél.
Azt írja hogy kutassam át a partot, és a kunyhó környékét.
Átkutattam, de nem találok semmit.
Mit kell csinálni ott?
Elõre is köszönöm.
Annyit még lehet csinálni, hogy megcsinálod a trollos küldetést úgy, hogy életben hagyod a trollt majd miután leadtad a küldetést visszamész hozzá és megölöd a nyelvéért.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
azt írja ki:"A telepített játékverzió érvénytelen,vagy hiányos".A játék eredeti.Valakinek volt ilyen problémája?
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
Remélem megint ilyen 9 gigás lesz a javítás mint az elõzõ.
ha már most így kivagy a haláltól, mi lesz egy kicsit késõbb az erdõben.....
az elején soxor haltam én is, aztán úgy a 12-15 szinttõl már kevésszer.... most vagyok 27 a 3. szint elején, itt már az adrenalin igen jó kombókat ad ki....
próbáld meg, amit soxor írtak már: üt, elgurul, üt elgurul, nyomogasd mindkét egérgombot, kijönnek jó ütések!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A gargoyle küldit kinél és hol lehet felvenni?
Patch elõtt ezt hazsnáltam, hogy testre szabhassam a gombokat.
A válasz egyszerû:Lenyilaznak a távoli katonák.
#6493:
A steam-est is lehet szerintem magyarítani.
2 kérdés : van e gyorstöltés gomb mert a kézikönyv beszél róla , de nekem nem sikerült csak a gyormentés gombot megtalálnom, illetve még a map-ot szeretném átszerkeszteni a tab ra , de beviteli beállításokban ezt sem találom.
megtaláltam egy sziklán kell felmászni nem értem ezt eddig miért nem vettem észre mindegy tehát megoldódott
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
http://www.youtube.com/watch?v=oIne71lagtI
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
steamen vettem meg a jatekot, de ugy latom nem lehet magyar feliratot valasztani, ez csak steames verzional van? valamint magyar nyelvi fajl nem lehetne ramasolni valahogy sztetek?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)