9144
-
#7101 tényleg béna vagy akkor már bocs én normalon tök könyen végigmentem minden ellenségen kicsit a Wraithekkel volt bajom de azt is 2-3 próbálkozásra legyürtem egyszerre többet is küldetéstől függ ;)
a harcrendszer épp hogy bonyolódott . nem lehet harc közben élettöltő potit tolni , meg egyebeket előre kell gondolkodnod külömben halott vagy . és kombinálni kell a nehéz és erős csapásokat . talán a szomoró az egészben az hogy alapból nincs tömegsebzés és ez nagyon irritáló , bombát , csapdát , tőröket hajíthatsz a jelek is jobban megvannak oldva :) realiszikusabb a funkciójuk :)
az 1 ben meg csak kattinteni meg váltogatni kelett ...
bár ez a te véleményed , én csak leírtam az én nézőpontomat :)) én mind a 2-t nagyon imádom de a 2. jobban hozta a dolgokat szerintem :) -
bigatti #7100 ....csak a szokásos csicska-reakció... semmi jelentősége.. -
#7099 Noob vagy... -
Pares #7098 A harcrendszer szerintem is eléggé gagyi lett, főleg a célzás ratyi. Bár igaz, nem játszottam már vele régen, még az elején abbahagytam, inkább megvárom a patcheket, és később folytatom, nincs kedvem idegeskedni vele... -
bigatti #7097 Witcher 2 tapasztalatok. 4 nap játék után.
Csalódtam, bár a grafika soha nem látott ultrajó. Sok- sok látványos és szórakoztató megoldás van benne, ám a hangulat messze van az első résztől (és nem a szinkron miatt). Ám még ez sem lenne nagy gáz; hanem a fő baj, hogy hiába javult (egyszerűsödött) a harcrendszer (szerintem), ám a játszhatóság sajnos gyalázatos.
Egyes részek (ellenségek) pillekönnyűek, más részeknél viszont, hiába a karakterfejlesztés, hiába az, hogy a főküldetésben releváns (tehát nincs előreszaladás, nem a fejlettségnek megfelelő helyre kódorgás), mégis teljesíthetetlen, szinte legyőzhetetlen ellenfelekkel találjuk magunkat szembe. Szégyenszemre és megalázva kell könnyű szintre visszavenni a beállításokat (még jó hogy menet közben lehet), hogy tovább lehessen jutni, idegösszeomlás nélkül (3-4 nekifutás a reális és nem 30-40). Egy játék szórakoztatásra van és nem arra, hogy felidegesítsen és belebolonduljunk...
Mindezt kb 20 év intenzív játéktapasztalattal, tehát még mielőtt valaki okoskodni kezdene, hogy noob vagyok... (a legtöbb normális rpg-t kellemesen végigjátszom közép nehézségen). Sajnos ez nagyon odaver az élménynek, szerintem, pedig ha ez nem lenne, azt mondanám, mindent összevetve: a legjobb kaland-akció RPG, amit valaha láttam.... (szinte minden létező figyelemre méltó RPG-t játszottam)
Kár érte... :( -
jocika #7096 Orvosi bonceszközöket kell venni az egyik árustól. Nem biztos, hogy ez a pontos megnevezés, de az orvosi biztos. -
bendáj17 #7095 igen tegnap bele olvastam nem nagyon raktam le :D frankó lesz. -
Gabe18 #7094 Nem tudom, mert nekem nem sikerült hardon megölni. -
#7093 Próbáltam mást választani, de mindig harcba fordult a párbeszéd :)
Ha sikerült legyűrni, lesz valami ütős jutalom, vagy még annyi se? :) -
Murmur #7092 A. S. jól ír, és a fordítás is igényes lett. Nem fogsz csalódni. -
bendáj17 #7091 na ma megvettem a könyvet érdekesen várom milyen lesz is :) -
kutyu007 #7090 Sziasztok!
NA VÉGRE EGY IGAZI NEKEMVALÓ GAME!
Egy jó órát ha játszottam vele, de végre megvagyok elégedve. Szuper grafika, szuper játszhatóság, játékélmény! Pedig az első részt kifejezetten utáltam, és a Dragon Age ", és a most megjelent Dungeon Siege 3 kifejezetten vártam ezeket a gaméket, de aztán nem igazán voltam elragadtatva tőlük. Mondom, már-már egykedvűen szemléltem az új megjelenéseket, a The Witcher 2 megjelenése pedig kifejezetten nem érdekelt
az első rész tapasztalatai alapján.
DE AZTÁN KIPRÓBÁLTAM! NA VÉGRE EGY IGAZI SZUPER JÁTÉK!
Csak csendben megjegyezném, miért nem lehet egy nyűves pc-s demót kiadni, hogy valaki ki tudja próbálni? Mondom ezt csak zárójelben. -
Gabe18 #7089 Hát nekem is annyit adott csak.
Ellenben ha nekiállsz ott a Gépész vagy mi volt a neve fazonnal kötekedni, akkor a játék szerintem legnehezebb harca jön... -
#7088 Minap a Roach oldalán is végére értem a játéknak (szerintem jobb, mint a Iorvethes szál) és számomra nagyon pozitív csalódás lett a játék, lesznek még ugyan az ősszel jobbnál jobb címek de valahogy nehezen tudom elképzelni ,hogy bármelyik is felül tudja majd múlni eme remekművet. Nálam eddig Az év játéka díjra érdemes. Persze azért nem vetném magam a mélybe ha a még érkező játékok közül valami mégis felülmúlná. -
#7087 3. fejezettel kapcsolatos
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megtartottam a 2. fejezetből a házikóban talált papírt, amivel be tudtam menni a 3. fejezetnél a csatornában lévő titkos helyre, ami állítólag nagy kincset rejt ... most az komoly, hogy az a kva nagy kincs, hogy újraoszthatom a képességpontjaimat?? És a berakott géneket visszaadja? Vissza is töltöttem a mentést, mert a fene sem karaja újrapakolni a pontokat, jó ahogy van. -
#7086 egy ilyen
házzal nincs hűtésgondod....
nekem is ilyen van, állat! -
Eddmegleves #7085 Valaki esetleg segítene az egyik mellékküldiben?
Nem tudom hogy a röpvárosban amikor elmegyek nyomozni a tetemek után akkor milyen tárgyat kell beszereznem hogy kivehessem azt a fémdarabot bizonyítéknak az egyik tetemből?!
Valakinek köszi előre is. -
Eddmegleves #7084 Engem hűtés hiánya miatt dobott ki... Plusz két venti megoldotta. -
#7083 Ezt a választ vártam. :)
Köszi -
Murmur #7082 Eltérőek. Azt választod, aki szimpatikusabb. Aztán végigjátszhatod a másik oldalán is a játékot. :) -
#7081 Egy kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Melyik utat érdemes választani? Iorveth vagy Roche? A küldetések ugyan olyanok vagy teljesen eltérőek?
Köszi -
drholmes #7080 Ujjad az ASD-n, nézed a felvillanó betűket, és nyomod. Az A mindig bal a D mindig jobb a W,S mindig közepén jelenik meg.
A játék legkönnyebb minijátéka :) -
Madi92 #7079 W,A,S,D szerintem ezzel nem árulok el nagy titkot! A felvillanó betűket kell lenyomni, nem olyan bonyolult ez! :\ -
Romanzidan #7078 [spoiler]Üdv!Tudna valaki valami leírást ,hogy hogyan kell verekedni?az akasztásos résznél mindig kiütnek!thx.[spoiler] -
#7077 Próbáltam már mindent,vissza alapórajelekre,stb semmi,ugyanúgy kivagdos 5-10 percenként véletlenszerüen...Hol mentésnél..Hogy térképbehozásnál..Hol beszélgetés elején...Teljesen véletlenszerü...A grafikát is vettem már le,semmi..Ahogy írtam a neten számtalan ember köz ezzel a gonddal,gondoltam hátha ti tudtok vmi megoldást...
Az oprendszer friss, 1 napos aztis próbáltam,nem segített semmi.
-
Urby66 #7076 Nekem a játék a tuning miatt dobált ki. Az amúgy stabil tuningolt gép 10-20 percenként kivágott az asztalra. Az órajelek csökkentésével (leginkább a memória) minden megjavult.
Érdemes még a virtuális memóriát automatán, vagy minimum 2048Mb-on hagyni.
A stabilitás teszteléséhez pedig ott van a "prime95" Az amúgy stabilnak tűnő tuningolt gépről is kiderülhet, hogy mégsem az... -
#7075 Van valami legoldás már arra hogy a játék ne vagdosson ki rendszeresen véletlenszerüen az asztalra? Nézegettem egy rakat külföldi fórumot,mindenhol találgatás megy,van akit 8 giga rammal is kibaszarint az asztalra véletlenszerüen 5-10 percenként....
1.2 patch fentvan de ezügyben semmit nem segített...5-10 percenként levág az asztalra,kezd eléggé idegesíteni.. -
#7074 Köszi, azt még előtte megtartottam ... gondoltam, hogy ha van ilyen lehetőség is, akkor csak kellhet még valamire :) -
Murmur #7073 Érdemes végigvinni az egyet, mert igen jó játék, plusz hozzátesz azért a játékélményhez, hogy tudod, mi történt ott, és már ismersz néhány szereplőt. De persze az első rész végigjátszása nélkül is teljesen élvezhető a második rész. -
MauroN #7072 Na jó van egy pici, de az igazából lényegtelen. -
ferenc001 #7071 Azért az túlzás, hogy nincs köze egymáshoz a kettőnek :D De egyértelmű, hogy az egynek túl sok jelentősége nincs a kettőben. Sajnos. -
krys002 #7070 köszi :) -
MauroN #7069 Nincs köze egymáshoz a kettőnek. -
krys002 #7068 Hali srácok! :) a kérdésem az lenne, hogy a 2 játék (a Witcher és a Witcher 2) mennyire épít egymásra. szóval hogy mielőtt elkezdek játszani a 2vel érdemes végigvinni az 1-et? vagy lehet kezdeni a 2-vel?
Előre is köszönöm a választ :) -
ferenc001 #7067 Pont azért, mert egy DAO teljesen más játékélményt kínál, mint egy Witcher, így pedig nem nagyon lehet összehasonlítani. Hogy matematikai hasonlattal éljek, a tízkilencedet se tudod összehasonlítani a nyolcötöddel, amíg közös nevezőre nem hozod. Ugyanez játékoknál: két különböző játékot, amiknek vannak hasonlóságaik, nem lehet jól összehasonlítani, legfeljebb a hasonlóságaikat. Az meg, hogy a főzetivás megtöri a játékot, egyrészt igaz, másrészt viszont elég életszerű, hogy nem a harc közepén kezdek válogatni, hogy most mi is kellhet. De RPG-ben nem hiszem a játék megtörése akkora baj lenne. Természetesen ez szigorúan magánvélemény, no offens. -
#7066 Miért ne lehetne összehasonlitani különböző tipusú játékokat is játékélmény szerint akár. Úgy értettem a felsorolt játékokokkal játszani nagyobb élmény volt mint ezzel. A főzetivás nekem akkor sem oké, állandóan iszogatni túl sok idő, megtöri a jétékot. -
SaGa Jr #7065 Shep:
A feladatok már ki lettek osztva, sóval csináld azokat. A király majd előkerül újra amikor szükség lesz rá, de addig is neked a varázslójával kell beszélned meg összeszedegetni a cuccokat, nyomozni a múltbéli eseményekről (kérdezgetve mindenkit, megvizsgálva a megfelelő helyeket amikről beszélnek neked). A királyra majd a legvégén lesz szükséged.
Laza:
Nem nagyon. Ha a másik megoldást választod akkor a manus életben marad, ad egy kis pénzt és lezárul a feladat. Az ehhez kapcsolódó, talált könyvecske az amit ha nem adsz át most, akkor majd az utolsó fejezetben szerephez juthat még. -
unusual #7064 +1 -
#7063 Kérdésem lenne a 2. fejezettel kapcs.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elbasztam a Kistestvérek küldit, lement a faszi a partra, azt hittem ott még lesz majd választási lehetőség, de a lidércek kinyírták a faszit, így sikertelen lett a küldi. Számít valamit, hogy sikertelen? Vagy mindegy? -
#7062 Második játékom során Henselt mellé csapódtam, fel kellene oldanom az átkot róla de nem igazán tudom mit kellene csinálnom, il.l sejtem csak éppen a király eltűnt, nincs se a sátrában se pedig az arénánál. Mit kellene akkor csinálni?