The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán majd a 3. patchben benne lesz... remélhetõleg!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elindulsz arra, amerre az elhagyott hát felé is mennél (át Roche táborán, át a patakon azt be a kis ösvényen), haladsz szépen a hajóroncs felé ami alul van a érképen. Erre kellett jönnöd akkor is mikor mentél kifüstölni a gyilkosokat és megtalálni a tanyájukat.
Na ugyanarra menj csak most már mehetsz tovább is mert már nem lesz ott a köd.
Lesz ott majd troll a roncsnál, meg utána is egy másik. A lényeg, hogy el fogsz jutni egy olyan pontig, ahol ha balra fordulsz akkor egy lezárt útba botlasz meg a király katonáiba. Jobbra a bányák vannak meg egy halom hárpia. Elõre meg egy picike ösvény vezet ami elkanyarodik egy kõszikla alá és ez visz be a város alá ahol már jártál mikor Zoltan útmutatását követve bementél oda a ködön való átjutás után. Na ugyanide kell elmenned. Bemész a város alatti bányákba és végigmész rajtuk. Ennyi a feladat.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
De ott én végigjártam mindent, de nem tudtam eljutni oda.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Roche-al el kell mennem Vergenbe.
A küldetés azt írja hogy juss el Vergenbe a vízmosáson keresztül?
De az merre van?
Valaki segítsen aki végigvitte.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tárgyakat amik nem kellenek add el (például minden junk-ot, minden lesser meg normál mutagént, vasat mert abból úgyis lesz még dögivel, ahogy fából és vászonból is). Lepakolni úgy, hogy meg is maradjon nem nagyon tudod sehová (nincs láda ahová berámolhatsz). Ugyanis nem maradnak meg végtelenségig egy helyen a tárgyak. Naponta sikálásra kerülnek az eldobált cuccok.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez nálam egy bug lehet, mert mndent pontosan így csináltam, csak nem jelenik meg a tûz ikon a gyertyák meggyújtásához, akár hogyan is közelítem meg õket.
Akinek Ati karija van elképzelhetõ,hogy a 11.5b Hottfix tönkre vágja a karakterek felett lévõ neveket,és párbeszédeket mikor egymással beszélnek az utcán,téren stb.
Utána néztem és a jelenség valós.
Elméletileg konfig függõ így van akinek megy rendesen van akinek nem sajnos ebbe a körbe én is bele tartozok.
Ajánlott 11.5a Hottfix.
CF tulajok számára a 11.5Cap 3 profil letöltése javasolt.
A gyertyák meggyújtásához meg nagyon közel kell állni hozzájuk és akkor megjelenik a képernyõn hogy mit csinálj.
A 3. fejezetben Philippa Eilhart házának tetején van egy mágikus láda elõtte 5 gyertyával. Meg van a papír a lehetséges meggyújtási sorrendekkel, de nem akar csinálni semmit a Witcher. Mit kell itt még csinálni?
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Hát mindenkinek érdemes 2x végigvinni a két különbözõ úton, mert az elsõ fejezet után egy teljesen más történetet kapunk. Ráadásul így lesz teljes az egész, és egyik-másik korábbi döntésünkrõl amit az elsõ végigjátszásban hoztunk (és akkor teljesen jónak tûnt), kiderülhet hogy egészen katasztrofális volt...
Másodszor már hard-on sem volt annyira veszélyes, tudja az ember a taktikákat, mire érdemes fejleszteni, stb...
Gyakorlatilag könnyû volt szinte az összes fõellenség is, de volt egy hely ahol olyan ellenfélre akadtam akivel viszont nem lehetett bírni.
Viszont a 16 befejezést nem tudom hogy gondolták, de végigvittem ugye Roche, és Iorveth útját is,
Na de a lényeg nem változott, ez 10/10-es játék volt.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
lenne egy problémám a játékkal. Már nagyon idegesít elõször is nekem a játék bekapcsolásánál nem jelenek meg azok a kis vidik hanem tök fekete a kép majd feljön a menü. Ez még teljesen elviselhetõ, de a játékban nincsenek feliratok sem életerõ mutatás a képernyõ teljesen üres, utána ha nyomok Esc-et akkor meg a menü sem jön fel csak úgy vakon szoktam eltalálni a kilépést. Nem tudom közre játszik-e de nVidia 9800 Gt vidi kártyám van a játék közepes grafon lazán fut.
lécc sgítsetek
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency
elég csak az nyomandó gombot eltalálni és üt magától, vagy mikor nyomom a gombot ami megjelenik és közben nyomni kell valamelyik ütés gombot az egeren, vagy csak a megnyomandóra kell figyelni..??
én nemrég kezdtem, elsõre jó, az elsõ résszel is sokat játszottam, tetszik a játékmenet, csak ne lenne a fránya verekedés 😞
az elsõ verekedésnél félig szétvertem az asztalt mire megcsináltam, a börtönben.... a másodiknál elakadtam... mikor a piactéren az akasztásnál kell a katonával verekedni... próbálok neki nyomni mindent... a felugró nyomandó gombokat nagyon nehéz eltalálni, a space-is nyomkodom, h kivédeni, meg a védekezés gombot, minden fele az irányt, h elteláljam az irányt, na meg a 2 féle ütést az egeren...
valaki segítsen már, h hogy kell verekedni, milyen gombokat használjak csak, mire koncentráljak, mert gondolom lesz még egy pár verekedés és mindig csak nehezebb lesz...gyerekkoromban 6 évig karatéztam, de sajnos most ezt nem tudom kamatoztatni 😄
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
1.Telepít a játékot.
2.Gép ujjra indít ,vagy ki jelentkezés,és utána be a Launcher.exe hiba elkerülése végett.
3.Patcher_1.1_International Telepítése Rendszergazdaként(Windows 7 alatt).
4.2-pon ujjra ismétlése.(Gép ujjra indít ,vagy ki jelentkezés,és utána be a Launcher.exe hiba elkerülése végett.)
8.TheWitcher2_Patcher_1.2 telepít Rendszergazdaként(Windows 7 alatt).
5.Élvezheted a játékot.Ha Angol volt akkor az 1.2Patch nek köszönhetõen Magyarra tudod állítani.
Akinek virágbolti megtalálja a megfelelõ helyen az arra vonatkozó leírás.
Remélem tudtam segíteni.
uninstall (save game meghagy) , reinstall, és utána már magátol patchel.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A francba az újságokkal
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
FINISHER PACK:
két új kivégzés animáció
továbbfejlesztett harci technikák
külön ehhez a DLC-hez készült motion capture
a játék alap build-je nem tartalmazza
ULTIMATE ALCHEMY SUIT:
egyedi tárgyak gyûjteménye
nagyobb mennyiségû alapanyagot gyûjtünk össze
kitolja a fõzetek hatóidejét
alkímia orientált karakterek számára ajánlott
Megvan az új patch de errõl nem ír a tartalom ami a petchrõl szól