The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs!

Talán majd a 3. patchben benne lesz... remélhetõleg!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hali, valaki meg tudná mondani, hogy az 1.2-es patch-ben már támogatva van a 4:3-as monitor felbontás?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Köszönöm a részletes leírásod, megtaláltam.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pedig nem nehéz, mondhatni a képedbe üvölt hogy merre menj, meg el is mondja neked Roche.
Elindulsz arra, amerre az elhagyott hát felé is mennél (át Roche táborán, át a patakon azt be a kis ösvényen), haladsz szépen a hajóroncs felé ami alul van a érképen. Erre kellett jönnöd akkor is mikor mentél kifüstölni a gyilkosokat és megtalálni a tanyájukat.
Na ugyanarra menj csak most már mehetsz tovább is mert már nem lesz ott a köd.
Lesz ott majd troll a roncsnál, meg utána is egy másik. A lényeg, hogy el fogsz jutni egy olyan pontig, ahol ha balra fordulsz akkor egy lezárt útba botlasz meg a király katonáiba. Jobbra a bányák vannak meg egy halom hárpia. Elõre meg egy picike ösvény vezet ami elkanyarodik egy kõszikla alá és ez visz be a város alá ahol már jártál mikor Zoltan útmutatását követve bementél oda a ködön való átjutás után. Na ugyanide kell elmenned. Bemész a város alatti bányákba és végigmész rajtuk. Ennyi a feladat.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Akkor jó fele kutakodtam.
De ott én végigjártam mindent, de nem tudtam eljutni oda.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

A térképen van egy hajóroncs, arra próbálkozz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Elakadtam a második fejezet végén.

Roche-al el kell mennem Vergenbe.
A küldetés azt írja hogy juss el Vergenbe a vízmosáson keresztül?
De az merre van?
Valaki segítsen aki végigvitte.

Shep
Köszi. A törpök bányájában. A mutagéneket, hogy tudom használni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Milyen bányában és miylen fészkeket? Ha nekker fészkekre gondolsz, azokhoz grapeshot bomba kell.
Tárgyakat amik nem kellenek add el (például minden junk-ot, minden lesser meg normál mutagént, vasat mert abból úgyis lesz még dögivel, ahogy fából és vászonból is). Lepakolni úgy, hogy meg is maradjon nem nagyon tudod sehová (nincs láda ahová berámolhatsz). Ugyanis nem maradnak meg végtelenségig egy helyen a tárgyak. Naponta sikálásra kerülnek az eldobált cuccok.

Shep
A bányában, hogyan tudom a fészkeket berobbantani, pontosabban inkább hol találok robbanóanyagot hozzá? A felesleges tárgyakat amiket nem akarok eladni hol tudom biztonságosan lepakolni ahol késõbb meg is lesz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Állj rájuk ha máshogy nem megy és fordítsd feléjük a kamerát. Nekem is csak bizonyos szögbõl ment a dolog. Volt amelyikre rá kellett állnom majd forgolódni jó sokat mire beadta az ikont, míg volt ameliyknek csak a közelébe kellett mennem és máris látszódott hogy let vele akciózni.

Torin már kinn a 11.6-os elõzetes verziójú driver. Lásd a wareztopikban.
Köszi a segítséget.
Ez nálam egy bug lehet, mert mndent pontosan így csináltam, csak nem jelenik meg a tûz ikon a gyertyák meggyújtásához, akár hogyan is közelítem meg õket.
Még egy jó tanács.
Akinek Ati karija van elképzelhetõ,hogy a 11.5b Hottfix tönkre vágja a karakterek felett lévõ neveket,és párbeszédeket mikor egymással beszélnek az utcán,téren stb.
Utána néztem és a jelenség valós.
Elméletileg konfig függõ így van akinek megy rendesen van akinek nem sajnos ebbe a körbe én is bele tartozok.
Ajánlott 11.5a Hottfix.
CF tulajok számára a 11.5Cap 3 profil letöltése javasolt.
Solid Snake
A nálad lévõ jegyzet alapján (van három variáció, próbáld végig mindet) kezdd el meggyújtogatni a gyertyákat. Ha a jó kombinációt használtad, azt észre fogod venni.
A gyertyák meggyújtásához meg nagyon közel kell állni hozzájuk és akkor megjelenik a képernyõn hogy mit csinálj.

A szobájában van egy könyv, azt olvasd el.
Hali!
A 3. fejezetben Philippa Eilhart házának tetején van egy mágikus láda elõtte 5 gyertyával. Meg van a papír a lehetséges meggyújtási sorrendekkel, de nem akar csinálni semmit a Witcher. Mit kell itt még csinálni?
Kinyírja a királyt Roche ha átadod neki, de a sztoriba nem nagyon kavargat bele a dolog. Az, hogy ott van vagy nincs, nem befolyásol sokat, csak lesz egy mondata és ezzel vége is a szerepének. A harmadik részbe persze beleszólhat ha esetleg olyan szálon fut majd a történet, de errõl egyenlõre semmit nem tudni.

Avenger
Hmm akkor,
gondolom a tanácsban más a helyzet, ha a kislányt mentem meg. Mindenesetre úgy félbe van hagyva a történet, hogy jöhetne már a harmadik rész 😄 Próbáltam végig semleges maradni, de így meg Henselt lett a gyõztes úgymond. Ha Vernonnak hagyom, hogy elégtételt vegyen akkor megöli? Mert az még azért bekavarna a storyba.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Nagyon minimálisan.
Triss persze ott lesz, akár õt mented meg akár a másik megoldást választod, tehát segítesz annak aki idehozott. A katica is ott lesz. Amennyiben meg segítettél a kísérõdnek (tehát nem Triss-ért mentél) akkor õ is ott fog dekkolni és együtt léptek ki a kapun. Ennyi az össz variáció.

Avenger
Én is kíváncsi lennék az összes befejezésre, végig is játszom még egyszer az biztos 😊 Bár félek az is kevés lesz 😄

Én a végén Trissel sétáltam ki a kapun, meg láttam egy katica bogarat is 😄 Ez a jelenet is változik gondolom a korábbi választások alapján.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Sikerült befejeznem másodszor is, most Iorveth mellett döntve.
Hát mindenkinek érdemes 2x végigvinni a két különbözõ úton, mert az elsõ fejezet után egy teljesen más történetet kapunk. Ráadásul így lesz teljes az egész, és egyik-másik korábbi döntésünkrõl amit az elsõ végigjátszásban hoztunk (és akkor teljesen jónak tûnt), kiderülhet hogy egészen katasztrofális volt...
Másodszor már hard-on sem volt annyira veszélyes, tudja az ember a taktikákat, mire érdemes fejleszteni, stb...
Gyakorlatilag könnyû volt szinte az összes fõellenség is, de volt egy hely ahol olyan ellenfélre akadtam akivel viszont nem lehetett bírni.

Még a 2. fejezetben lehet egy kis ház pincéjében találni egy papírt, aminek majd a 3. fejezetben a csatornában lesz haszna. Bejuthatunk vele egy titkos helyre ahol egy Gépész nevû figura azt hiszi mi valami kiválasztottak vagyunk és adni akar valamit. Na ha elfogadjuk nincs is gond, valójában újra kioszthatjuk a tapasztalat pontokat. Na de ha azt mondjuk nem mi vagyunk a kiválasztott akkor nekünk jön a Gargoyle segítõivel, és ezt a figurát nem tudtam kinyírni...

Viszont a 16 befejezést nem tudom hogy gondolták, de végigvittem ugye Roche, és Iorveth útját is,
másodjára megnézve mi van ha Lethot megölöm, és mi van ha elengedem
de a végsõ befejezõ videó annyiban változott hogy éppen ki szerepel rajta.
Na de a lényeg nem változott, ez 10/10-es játék volt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Shep
Kösz.

Minden mellékjáratot be kell járni, a kulcsok ezekben a járatokban lesznek a ládákban/hulláknál.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Shep
Mikor a törpökkel lemegyünk a bányába gyopárt szedni akkor ott hol találom a kulcsot a zárt ajtókhoz, mert hülyére mászkáltam már mindent de nem találom,

Jockey
neha nekem is van olyan, fokepp ha nyomtam egy alt tabot...utana allandosul

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

jah még egy a játékban magát a karit meg a tájat látom csak az ilyen egyéb dolgok nincsenek de az már olvasható
Hello,
lenne egy problémám a játékkal. Már nagyon idegesít elõször is nekem a játék bekapcsolásánál nem jelenek meg azok a kis vidik hanem tök fekete a kép majd feljön a menü. Ez még teljesen elviselhetõ, de a játékban nincsenek feliratok sem életerõ mutatás a képernyõ teljesen üres, utána ha nyomok Esc-et akkor meg a menü sem jön fel csak úgy vakon szoktam eltalálni a kilépést. Nem tudom közre játszik-e de nVidia 9800 Gt vidi kártyám van a játék közepes grafon lazán fut.
lécc sgítsetek
enlightened
Mindenkinek ilyen 😊. Fõleg Flotsamban kezd idegesítõ lenni, aztán eltûnik megint, illetve megszokja a szemed.

Köszönöm.
Solid Snake
Akkor immáron sokadjára #6217 Trololololo <#nezze>
Az a baj,hogy nekem nem ajánlja fel a troll nyelvet.Csak pénzt vagy csapdákat.
Avenger
Na végigjátszottam elsõ alkalommal. Kérdés:
Van olyan végigjátszás amikor a credits után nem csak elsétál a várostól Gearalt? 😊

Solid Snake
oksa köszi.. kipróbálom
ti nem tapasztaltok olyat, hogy max beállítások mellett (kivéve ubersampling) mintha kicsit kockásodna, pöttyösödne a játék..mintha alacsony színkódolást használna a game. Az összkép gyönyörû persze csak ha jobban megnézem néha a füvön meg a karakterek arcán mintha lenne egy halvány "pöttyös" layer. 1.2-es patch felment és természetesen eredeti a játék. Ha más is tapasztalja akkor megnyugszom, csak nem szeretném ha a catalyst "okosítana" bele a grafikába. Elõre is köszi ha válaszoltok.

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency

Solid Snake
Nem szabad mást mert akkor rontja el.
Solid Snake
"elég csak az nyomandó gombot eltalálni és üt magától" pontosan.
gondoltam, h tulbonyolítom...
elég csak az nyomandó gombot eltalálni és üt magától, vagy mikor nyomom a gombot ami megjelenik és közben nyomni kell valamelyik ütés gombot az egeren, vagy csak a megnyomandóra kell figyelni..??
Solid Snake
Lol, sztem. túl bonyolítod. Ha megjelenik rányomsz és üt, vagy trükközik a karakter és ennyi.<#hehe>
Hali...
én nemrég kezdtem, elsõre jó, az elsõ résszel is sokat játszottam, tetszik a játékmenet, csak ne lenne a fránya verekedés 😞
az elsõ verekedésnél félig szétvertem az asztalt mire megcsináltam, a börtönben.... a másodiknál elakadtam... mikor a piactéren az akasztásnál kell a katonával verekedni... próbálok neki nyomni mindent... a felugró nyomandó gombokat nagyon nehéz eltalálni, a space-is nyomkodom, h kivédeni, meg a védekezés gombot, minden fele az irányt, h elteláljam az irányt, na meg a 2 féle ütést az egeren...
valaki segítsen már, h hogy kell verekedni, milyen gombokat használjak csak, mire koncentráljak, mert gondolom lesz még egy pár verekedés és mindig csak nehezebb lesz...gyerekkoromban 6 évig karatéztam, de sajnos most ezt nem tudom kamatoztatni 😄
Jockey
steames verziora is felmegy az 1.2?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Látom volt akinek nem sikerült a 1.2 patch telepíteni itt egy kis segítség.
1.Telepít a játékot.
2.Gép ujjra indít ,vagy ki jelentkezés,és utána be a Launcher.exe hiba elkerülése végett.
3.Patcher_1.1_International Telepítése Rendszergazdaként(Windows 7 alatt).
4.2-pon ujjra ismétlése.(Gép ujjra indít ,vagy ki jelentkezés,és utána be a Launcher.exe hiba elkerülése végett.)
8.TheWitcher2_Patcher_1.2 telepít Rendszergazdaként(Windows 7 alatt).
5.Élvezheted a játékot.Ha Angol volt akkor az 1.2Patch nek köszönhetõen Magyarra tudod állítani.

Akinek virágbolti megtalálja a megfelelõ helyen az arra vonatkozó leírás.
Remélem tudtam segíteni.
Frank99
én megcsináltam!

uninstall (save game meghagy) , reinstall, és utána már magátol patchel.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

köszi!

A francba az újságokkal
Pontosabban ez kell neked: "All previously released DLC packages are installed with Patch 1.2". Tehát minden DLC települ az 1.2-es frissítéssel együtt (és használható is, próbáltam).

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Solid Snake
Frank99
sikerült megoldani?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

FIGYELEM! A két DLC együtt nem használható! Döntsd el, hogy melyik szimpatikusabb, és csak azt aktiváld. Segítség a választáshoz:

FINISHER PACK:
két új kivégzés animáció
továbbfejlesztett harci technikák
külön ehhez a DLC-hez készült motion capture
a játék alap build-je nem tartalmazza
ULTIMATE ALCHEMY SUIT:
egyedi tárgyak gyûjteménye
nagyobb mennyiségû alapanyagot gyûjtünk össze
kitolja a fõzetek hatóidejét
alkímia orientált karakterek számára ajánlott

Megvan az új patch de errõl nem ír a tartalom ami a petchrõl szól