The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A draugra van valami jó taktika? Engem lever mindig.😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát Roche-ot választva egy katonai tábor lesz a központ, Iorveth oldalán meg a törpe város. Egyik se egy virágos rét. Bár a törpe városból kimenve lesz egy kisebb erdõs terület ahová pár küldetés szól.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Az világos hogy az elsõ ugyanaz meg onnan jön a két szál.Helyszínekre vagyok kíváncsi.
Az elsõ fejezet mindenképp ugyanaz, hiszen annak a végén kell választanod. A változás ott jön hogy a ködben zajló szellemcsata melyik oldalára kerülsz utána.

A helyszín is más lesz ha rochot vagy a tündét választom?Túl lehangoló ez az elsõ fejezeti erdõ meg mocsár.Egyben legalább volt rét.
IMYke2.0.0.0
Ez biztos így van, de én örülök, hogy sok hibát javítanak - mire játszani tudok vele.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bélanéni
A játékosok nagy részének a megjelenés pillanatában sem volt semmi gondja vele.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

IMYke2.0.0.0
Ez jó. Mire valóban játszani tudok vele, már gond nélkül tehetem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

0dayes w2 exével meg tud dobni vki

thx

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

csokikutya
érdemes kipróbálni... Hárdon is, mert a bossok meg tudnak lepni addig nem ismert trükökkel😄

http://www.moddb.com/members/hungarocell

Avenger
Hmm az örvendetes, hogy a nehézségi fok állítás nem annyiban merül ki, hogy több élete lesz a szörnyeknek, és nagyobbat sebeznek 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

csokikutya
Jaja.. Normalon nekem sem volt vele problémám.. de hárdon egyfolytában hívja rám az íjászokat meg esnek rám a tûzlabdák... eé elötte meg nem ment úgyhogy 6 perc még eljutok hozzá, hogy meghaljak.

Avenger
Az a 2. chapter vége felé lévõ boss? Van ott valami bug? Mert engem meg sem tudott ütni igazán. Ha nem lett volna 3 emelet magas akkor azt hittem volna, hogy csak egy mezei szellem... 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

csokikutya
Jöhetne már a patch, mert mindig meghalok a draugnál...

Baltimore küldetését valaki el tudja küldeni? Kerestem videót de nem találtam. Sose voltam jó a rejtvényekben, rébuszokban.
Méhkas bombát vagy mi a neve hol lehet venni? mármint elkészítési ábráját.
hali!tudna valaki segiteni,már 2szer végigtoltam,esetleg valaki nem tudná hogy honan tudnám letölteni a cheat kod programot,már külföldi oldalon látam,de nem tom letölteni,elöre is köszönöm!
"An auto–save has been added before the fight against the draug."

Kár h nem egy nappal elõbb találták ki <#csodalk>

Nekem kb volt olyan 30 óra, de nagyon bénáztam az elején, mert nem akartam pajzsot, meg csapdás jelet használni. Egy-két fõellenfélnél azért rákényszerültem.

Ténylegesen olyan 20 óra körül van, de ha tudod mit merre kell csinálni, átpörgeted a páreszédeket stb akkor én még a 12 órát is meg merném kockáztatni.
Mellékküldiket nem nagyon csináltam, mert annyira nem kötöttek le, kockapókert, szkandert szintén nem. De hogy 80 órát egy végigjátszás alatt nem lehet kitölteni az biztos.

grebber
Azt hol látjátok mennyi idõ volt végigvinni?

Next PC upgrade: 2022

Egyébként a konferencián 50 olyan dolgot emlegettek, amit megváltoztattak és a changelogban csak 35 ilyen van.... Érdekes...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
Méhkasbomba kell, vagy csinálsz vagy veszel cedrictõl

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fenrir
Game saves are now compressed automatically, lowering the amount of disk space they utilize.
An option has been added to the game menu allowing game saves to be deleted. To delete a game save, highlight the relevant item and press the ‘Delete’ key.

Ezeket mondjuk illett volna az elején már berakni a játékba, esetleg még egy külön profilt minden játékmenethez vagy el lehessen nevezni a mentést más néven.

A halál csupán a kezdet...

sziasztok..

4 barlangot kell berobbantani..de bomba honnan lesz hozzá..? lehet venni az árusoktól..?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

wedge31
Ez érdekes mert nekem 37h volt elsõre.

Amennyiben nem ugrasz át egyetlen videót sem, nem pörgeted a szöveget, ellenben elvégzel minden mellékes feladatot és végigolvasol/hallgatsz minden párbeszédet, akkor nagyjából olyan 20 óra körül tetõzik egy-egy oldal (kétféle sztoriszál van, tehát két oldal). Így összesen olyan 40 óra van a játékban, de ez már nagyon komoly tökörészést jelent ráadásul a harcokban való iszonyat bénaságot is (ha belejössz a harcba akkor nagyon gyorsan lezavarható mindegyik különösebb erölködés nélkül).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

wedge31
1.2 patch change log

Lesz egy új DLC is.

wedge31
Várható volt hogy a VGChartz már megint egy nagyot hazudott.

Laza
Hány óra kb a játékidõ?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Sir Quno Jedi
Nem beszélve arról, hogy a csapdákat jelzi a medál, szal. idõnként elsütöd és szépen világítanak pirosan a csapdák, lehet õket hatástalanítani.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Vicces dolog... 😊

Tegnap este beléptem a ködbe és
miközben menekültem a szellemlovagok elõl, egyre tanácstalanabbul kerestem a kijáratot Vergen felé. Mivel nagyon lement az életerõm, kimenekültem a ködbõl, mentettem, majd elkezdtem végigjátszás videókat nézni, hol lehet a kijárat. Az egyik videóban meg is találtam. Gyorsan visszatöltöttem a játékot és arra lettem figyelmes, hogy éppen a kijáratnál mentettem le az imént, azaz elkeseredésemben pont oda menekültem ki, ahol a vergeni kijárat volt. Röhögtem egyet, aztán nyomás tovább.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

csokikutya
Háhá!! Szeretem ezeket a fejlesztõket!! oda raknak az új javításba automatikus mentést ahol pont mindig meghalok és mindig elejérõl kell kezdenem😊

Nézd meg az inventory-dat, mert ott lesz a válasz a kérdésedre, különösen, hogy szájbarágósan erre fel is hívja a program a figyelmedet.
Említve lett a hölgyemény által, hogy a szobájában, ami a kérdéses helyszín alatt van, ott van egy jegyzet amiben ott a megoldás. Talán slattyogj le érte és nézd meg. a jegyzet 3 féle variációt tartalmaz. Az egyik helyes.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Igen, tudom h tök más az egész, csak nem tudom jó dolog-e ennyire más történeti szálat kanyarintani neki. A Witcher 1-ben is két teljesen eltérõ befejezést kaptál, de a helyszínek javarészt azonosak maradtak, ami szerintem egyáltalán nem baj, fõleg ha az alaptörténet hosszabb lesz.

Meg ebbe mintha kevesebb fajta szörny lett volna nem? Alig volt 7-8 fajta. Ghoulok, vámpírok pl teljesen kimaradtak.

Játszd végig Roche oldalán is, a második felvonás teljesen más lesz 😊 Ha úgy vesszük, akkor így kb. olyan hosszú mint az egy, csak kétszer kell kijátszani hozzá. Mellesleg, én már a negyedik végigjátszásomnál tartok 😄

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Végigjátszottam én is. Tényleg nem volt olyan hosszú mint a witcher 1, kb mintha az ACT3, mocsaras rész után ért volna véget a történet. De ennyi elég is volt belõle, nem sok idõm van játszani.

Mókusok oldalát választottam, igyekeztem mindenkit életbe hagyni, így Iorveth, Síle, de még a megvdult Saskia is többé-kevésbé túlélte, viszont Lethot már nem kíméltem, hiába nem gyilkolt meg Folstamba. Az elv tehát a Nilfgardiakat gyengíteni, mindenki mást támogatni. Hiányoltam mondjuk hogy nem volt valami összefoglaló a végén, hogy kb mi várható a 3. részben, meg mik lesznek a következményei a döntéseinknek, de sebaj.
Amitõl agybajt kaptam az a szellemharc alatti dreug küzdelem, nem értem miért nem lehetett benyomni egy automentést a nagy csata elõtt, ugyanúgy ezerszer végig kellett írtani azt a pár szellemkatonát, röhej. De ez legyen a legkisebb bajom 😊

Összegezve nem volt rossz, de nekem a Witcher 1 jobban tetszett akkoriban mint most a 2. Nem azt mondom h jobb, hanem JOBBAN TETSZETT.
Csak nehogy félreértés legyen 😉

http://www.youtube.com/watch?v=IOI61EC865w
sztem erre gondolsz
LoCk
Hi All! Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mi a sorrendje a vörösen ízzó ládát védõ mágia feloldásának ? Az "Egy magasztos ügy nevében " küldetésnél, amikor meg kell találni Philippa Elhartot. Elõre is hálás köszönet !

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

És azt írják 400.000 ment el belõle elsõ héten. Egy eddig "csak pc-s" címtõl, ez igazán jó szerintem.

CD Projekt konferenciának vége is lett! Amit még mondtak, hogy még a mai nap folyamán elérhetõvé teszik a Change Log-ját a holnap kijövõ 1.12-est patch-nek, ami több mint 50 dolgot javít a játékon belül!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem lesz plusz küldetés! Most jelentették be Xbox-ra a Witcher 2-t szerintem nem fognak E3-on bejelenteni a Witcher 3-at... fõleg, hogy 4 nap múlva már kezdõdik is az idei Show... arra már most ellõtték a puskaport!

Renjike
valami + küldetés is lesz? E3 on várnék egy Witcher 3 bejelentést kb 2 év mulvai megjelenéssel 😄.. 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Új DLC fordrászokat helyez el a Witcher világában, akiknél pénzért lehet váltogatni a hajakat!

Holnap patch 1.2, ami tartalmazza az összes eddigi elõrendelõknek járó DLCt és egy újat, ami lehetõvé teszi, hogy 6 különbözõ új hajat varázsoljunk Geralt fejére... köztük azt, amit Geralt az elsõ részben is Viselt!

Emellett nagy bejelentés.... Jön a Witcher 2 Xbox 360-ra!

Renjike
kint az õröknél keress ládát.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

közben itt megtaláltamamit kerestem...!

két dolog nem kerek..

1. törtpárnákat vagy barlangot keresek de nem tudom merre van a térképen sem nagyon találtam..! 1 barlangban voltam még pedig a nyomozáskor..!

2. amikor a balliszta küldetést kezdem és bemegyek elveszik a kardomat.. viszont kifelé jövet nem kaptam vissza a cuccot..!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

cylonflatus
thx!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

cylonflatus
Még az yrdenes taktika hatékony nagyon. Amikor belesétál max 3-at ütsz rajta, arrébb szaladsz, majd yrden és így tovább...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Letölthetõ lesz a letölthetõ tartalmak között a lengyel nyelv és a lengyel felirat
sevendoor
menj vissza este, vagy próbáld más napszakban

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!