9144
-
#6981 Ma jott meg a 6870 es most minden maxon (kiveve az az 1 lofasz javito) stabil 40-50 fps 1680-ban. Ahogy nezem meg mindig nem csinaltam meg a felbontast, igy meg varok a jatekal.
-
NovaTerra #6980 Nem, az elsőből kell megőröznöd. -
#6979 3. fejezetben találni vhol endrigád királynő feromont? -
Although #6978 így mük.ik ez :) Hidd el jobb mintha csak végig futsz a dolgokon, maradandóbb :) -
Madi92 #6977 Közben meglett, bocs a kifakadásért, csak hát na, elsőre, sőt még másodszorra is kibaszásnak tűnt:D -
Madi92 #6976 A legmaximálisabb tisztelettel:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy a jó ******************** kell legyőzni Lethot az 1 fejezet végén??? Közel megyek csapkodni, nyom egy aardot, minek következtében repülök a helység másik végébe, benyomja a queen-t, majd még ráadásnak dob egy bombát, eddigre kb fél életem már nincs... oké akkor gurigázok, míg lemegy a queen, lemegy, aard..-.- bomba és ha nem halok meg queen... :O Most ez komoly???? Idáig nem volt különösebb gondom sehol, csak 1-2 helyen, de ez ááá, kb ha negyed életét le tudtam venni eddig:\ Van valami jó taktik ellene, vagy egyszer majd csak összejön alapon megy? -
ratgab #6975 Tudtommal angolul is csak 2 db jelent meg (pár hete utána néztem)... a többit még nem fordították le... -
#6974 Magyarul tudtommal csak egy jelent meg, valamikor most nyáron jelenik meg a második - ha még nem jelent meg. -
38tibi38 #6973 Már értem,szóval nem mindegyiknek az a neve,hogy witcher vagy ahogy a magyarok lefordították 'vaják". Majd utána nézek néhány könyves boltban. Elméletileg Az Utolsó Kívánság már itthon is kapható. Köszi az infót ferenc001. -
ferenc001 #6972 Azt hiszem hét-nyolc, köztük az Utolsó Kívánság-féle "gyűjtemények", meg novellák. erre felé keresgess pontosabb információért. -
38tibi38 #6971 Eddig hány Witcher könyv jelent meg? -
ferenc001 #6970 Olvastad a Witcher könyveket is? Mert lehet (ha nem is olyan kidolgozott nyelv mint Tolkiené) hogy többé-kevésbe megállná a helyét. Persze csak találgatok, mert én személy szerint nem olvastam csak a magyar könyvet, de elképzelhetőnek tartom, hogy Sapkowski is megalkotott egy nyelvet az elfjeinek. Bár igazából fogalmam sincs, csak ha már felvetődött a kérdés, érdekelne mi a véleménye olyannak, aki olvasta az eddigi Witcher könyveket angolul, vagy eredeti nyelven is akár.
Még ezzel kapcsolatban: csak szerintem hangzanak jobban magyarok által felmondott tünde szövegek az angolok által felmondottnál? Nekem valahogy jobban tetszenek az első magyar szinkronjában hallható tünde dumák, mint a kettőben lévők. De lehet egyéni ízlésficam :D -
38tibi38 #6969 Értem,köszi. -
#6968 A Tolkien-féle nyelv gyakorlatilag a nyelvész professzori ideje alatt, a hallgatók segítségével (is) készült - s miközben hosszú-hosszú évekig írta a 3 könyvet (aminek történetét gyakorlatilag a mesterséges nyelv köré írta, hogy az előadásokon "eladható", bemutatható legyen, végül az lett, amit ismerünk).
Értelemszerűen, egyetlen, azóta kitalált halandzsa nyelv nem ér a nyomába.
A "The Witcher"-beli nyelvben 0,001 %-nyi munka sincs ahhoz képest.
Kár vesződni miatta.
-
38tibi38 #6967 Hali. Elég hülye kérdés,lécci ne röhögjetek ki,de... The witcher féle tünde nyelvet nem lehet valahol tanulni? :D Értem ezt például a Va fail-ra vagy a dho'n-ra(vagy nemtom ,hogy írják.Hallottam már a Tolkien féle tünde nyelvekről,ugye amik a Gyűrűk urába szerepeltek de nekem Witcher féle kéne,lennie kell ilyen nyelvnek mert csak úgy maguktól pár szót nem találhattak ki. Pls ne nézzetek atom kockának,csak érdekel. -
ferenc001 #6966 Az másnak is előfordult már, hogy importálásnál nem került be minden kard? Mert amikor először importáltam, akkor az egyik kard (valami rúnasihil) nem jött át, aztán második importnál már ott volt. Akkor ez hogy is van? :) -
zsozso29 #6965 Szimán menni fog! -
IgH #6964 az lenne a kérdésem, mert rég nem játszottam kb. semmilyen játékkal, hogy egy amd x2 dual 5200+, 2gb ram, 640-es 8800 gts-sel felszerelt géppel van-e egyáltalán esély arra, hogy elinduljon,, vagy annyi se, netán 640x480. -
SaGa Jr #6963 Az általad linkelt fórumon is felhívják a figyelmet egy fontos tényre, miszerint a nem emberek egy bizonyos pont (esemény a sztoriban) után elkezdik elhagyni a települést, szóval a hozzájuk kötődő feladatokat mihamarabb el kell végezni. Így az említettet is. Magyarán ne a fő vonalat eröltessed elsődlegesen mert ahogy abban haladsz előre be fog következni sokak eltünése. -
#6962 Úgy néz ki, hogy ez egy hiba a játékban, mert hiába keresem Einar Gauselt, Ő meg a kovács teljesen eltűnt a városból, az ünnepséget követően,így már nem teljesíthető a póker.
Itt is panaszkodnak néhányan:(
-
NovaTerra #6961 Szerintem a sárkányt nem is olyan nehéz legyőzni. Nehéz fokozaton játszom és meglepő, hogy az alapszintű pajzs lényegében teljesen megvéd egy támadásától.
Számomra a gépész legyőzése volt a legnehezebb, legalább 1 órán át szenvedtem vele. -
NovaTerra #6960 A neve nem jut eszembe, a varázsló-tudós, aki megcsinálja neked a vran páncélt, tőle leeht venni. -
TTomi #6959 Szivasztok! Tudja valaki, hogy vran páncélfejlesztést honnan tudnék szerezni? -
SaGa Jr #6958 Ha ebédidőben, vagy estefelé akarnád őket keresni, netán reggel, akkor nem is lesznek ott. Ettől függetlenül kijelzi őket a térkép csak persze nem ott ahol általában a nyitvatartási időben lebzselni szoktak, hanem a saját otthonukban, vagy a kajáldában. Tehát ne csak egy helyen keresgélj.
Amúgy meg mindketten a településen belül laknak, a nem emberi "negyedben". Nem kell kimenned értük a falon kívülre sem csak nézd a térképet (ne a nagyot, hanem a kicsit). -
#6957 A kocsmában legyöztem azt a 3 kockás embert, és ott mondták, hogy egy törpével kellene folytatni, ezért kerestem a fal melletti kovácsot, meg a vele szemben lévő könyvest, de egyik sincs a helyén. Körűl nézek a faluban, talán akkor ott. Kösz. -
NovaTerra #6956 A kovács Tutajrévben van, ahol Cedric. Az a ház, ahol a troll fej van. A törpe pedig a a könyvárárus. A térkép jelzi a boltokat és a kovácsokat is. -
#6955 Sziasztok!
Az első városban(Flotsam) vagyok, és a főszál miatt el kellene hagynom, csak még előtte meg csinálnám a Kockapókert, de nem találom a törpét akivel játszanom kell. Tiszta lampion a város, vártam már több napszakot is, de sem a kovácsot, sem a könyv árus törpét nem találom, a térkép se jelzi őket.
Ha tovább megyek a fösztoriban, akkor kiírja, hogy buktam a kockázást:( -
Although #6954 Egyszerűbb ha lemented a save könyvtárat :) -
MauroN #6953 "Még véletlenül se fogom le törölni a game-et,hogy tudjak improtálni."
Akkor ez a játék a gépeden lesz vagy 3-4 évig -
#6952 kb negyed órát vertem, pajzs + ütés, gurulás, amikor leverte rólad a pajzsot, akkor újra pajzs, ütés stb.... -
#6951 Gondoltam megkérdezem,van rá valami mód hogy a grafika nelegyen ennyire "színes fényes"? Mert olyan agyon"polírozott" minden...
(ati 5830, minden maxon kivéve mintavétel)
-
38tibi38 #6950 Na kiakasztottam,köszönöm mindenkinek a segítséget :) Kár,hogy nem tudtuk meg mi lesz Geralt-al meg a többiekkel,de sebaj majd a 3. részből kiderül:) Még véletlenül se fogom le törölni a game-et,hogy tudjak improtálni. -
Although #6949 Hát királyság, szépen megmutatja a karakter fejlesztését amivel műk.ik. ez a dolog. Szóval királyság :)Speciel én épp itt tartok most csak sajna a full főágra mentem és még nincs meg a teteje a kard ágnak. Lehet így nehezebb lesz de sebaj. :) Mivel normálon nyomom így valóószeg ez is elég lesz :)) -
38tibi38 #6948 Köszi de hiába ütöm heavy támadással alig sebzek valamit. -
Doom54 #6947 -
Doom54 #6946 Annyira nem nehéz legyőzni a sárkányt.
Itt van róla videó: -
38tibi38 #6945 Kész emberek, én feladom. Már a páncélomra minden fejlesztést rá raktam,a fegyveremre mérgezést és még így sem tudom megölni a sárkányt.Mindegy,jó játék volt,majd egyszer folytatom,de nem törlöm le mert úgy járnék mint a dragon age-el... -
#6944 Én saknos ott még 1.0 val levettem a nehézséget. -
38tibi38 #6943 3. fejezetben a sárkányt nemtudom legyőzni. Már a fél életét levittem és már fennt küzdünk de egyszerűen esélyem sincs megütni,jelekkel is próbáltam de alig van hatása. -
SaGa Jr #6942 Annak a küldetésnek véletlenül nem a fészekrombolás a célja? Mert aból 5 van és csak akkor ér véget ha mindet leromboltad (kettő a nagy kürtőnél van, egy annak a peremén de azt más úton kell megközelíteni, 2 meg barlangban van). Illetve van még a hárpia királynő kinyírása. Ez két különböző és véget érni akkor fognak ha elvégezted a feladatot majd le is jelentetted azt a megfelelő egyénnek.
decide:
Ne parázz, játsz tovább. Az iylen kivárós feladatok van hogy csak a fejezet befejeztével lesznek kipipálva.