9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Laza
    Igen, vele.
  • xerdi
    Találtam egy érdekes bug-ot,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azután hogy a Síle elteleportált lenyomtam a sárkányt teljesen még a szobában, jött a toronyösszeomlás, majd felkecmeregtem a tetőre és tovább kellett harcolni a már 0 életerejű sárkánnyal. De így meg nem lehetett neki ütést bevinni, vissza kellett tölteni és ügyelni szegényke testi épségére.
  • NovaTerra
    Ez is a divat vélemény tipikus példája. Az általad felsorolt kiadók elég sok sikeres játékot adnak ki, tehát millióknak okoznak örömöt, kellemes órákat, ha nem így lenne nem vennék. Kapitalista? Szerinted a witcher 2-öt nem pénz szerzés céljából készítették. Hagyjuk már az olyan dumát, hogy kis fejlesztő jó játékot csinál, nem is a pénzért, szinte már művészi értéket akarnak létrehozni, csúnya gonosz kiadó meg elrontja őket, mert szereti enni a pénzt. Kiadók nélkül egyszerűen a játékipar nem lenne a mai szinten.
  • Ariakus
    Ha vmi noname cég csinálta volna és nem a Bioware aki olyan játékokat adott nekünk mint a Baldur's Gate a KOTOR vagy a Neverwinter Nights akkor valóban nem lett volna rossz.
  • Bucser
    kivel mentél? Roche-al?
  • Although
    Szerintem tökéletesen hozza a fülledt, nyomot környezetet.
  • Laza
    Most tartok a második felvonás elején, már kint a pusztában kóborolok ... az első felvonás területei, városához képest ez kinézetre nagy nulla ... sokkal hangulatosabb volt az a vidék/város.
  • Laza
    Hali!

A mutagéneket tényleg nem lehet kicserélni a skilleken? Akkor mi értelme van a különböző szinteknek, meg hogy ennyit lehet belőle találni?
    Ha jól láttam valahol, kb 10 skillre lehet rátenni.
  • The Protector
    Ha az egy nem lett volna akkor valóban nem rossz.
  • ratgab
    Nekem is tetszett egyébként...
  • Gubberx
    DA2-t szádra ne vedd :D
  • MerlinW
    AKkor lenne belőle egy repetitív gányhalmaz, mint a DA2:)
  • MerlinW
    Mert minél nagyobb kiadó veszi meg, annál nagyobb lesz a nyomás, rövidebbek a határidők, annál kevesebb ideje lesz a fejlesztőknek elkészíteni a játékaikat, stb. Ha nagyobb kiadó veszi meg őket, egyszerűen belekerülnek a kapitalista tömeggyártás mókuskerekébe, lásd EA, SEGA, Activision.

Manapság max az Ubisoft és a 2K a normális kiadó. Valve nem játszik ilyen téren, Blizzard meg a saját kis primitív (ámde élvezetes) játékait sem képes elkészíteni évtizedek alatt.
  • ratgab
    Hát ha az EA megvenné a CDPR-t akkor nem valószínű, hogy ilyen RPG-ket csinálnának, mint a Witcher 1, vagy 2...
  • NovaTerra
    Miért is rossz az "nekünk", ha megvenné a céget egy kiadó? Divat szidni a kiadókat, tudom jól. De azt ne felejtsétek el, hogy jövedelmező projekre bátran fordítanak dollár milliókat és rengeteg lehetőséget és biztonságot tud nyújtani egy stabil kiadó támogatása!
  • ratgab
    2 remek játékkal a háta mögött szerintem nem a "gáz" miatt hagyta ott a csapatot (ha ő hagyta ott egyáltalán), hanem mert kapott egy visszautasíthatatlan ajánlatot!

Megismétlem 2 sikeres játék után kizárt, hogy széthullik a CDPR (viszont ,hogy felvásárolják őket majd a későbbiekben azt nem tartom kizártnak.... minél később következik ez be annál jobb nekünk)
  • ratgab
    16:9 a supported, manapság már ez a divat és a konzolokon is ilyen képarányban játszanak... Régi 4:3, 5:4 képarányt egyre kevésbé fogják támogatni sajnos! A Vicc az, hogy a Witcher 2-nél a 16:10-et sem támogatják...

Egyébként meg teljes mértékben igazad van (nem is álltam még neki a játéknak, majd ha teljes képernyőn játszhatom csak akkor fogok vele játszani, addig meg nem vagyok hajlandó!)
  • bélanéni #7004
    Szomorú hír :((
    Ez a fószer szinte minden Witcher1-2 prezentációban feltűnt, nagyon bírtam. Ez a kevésbé gáz, az már inkább hogy ha akkora gáz van, hogy elhagyta ezt a remek csapatot. Remélem nem ez van a háttérben, hanem pl. kapott más csapattól egy visszautasíthatatlan ajánlatot, és a CDP-nél minden rendben van. Számomra a PC játék fejlesztés csúcsát jelenti ez a csapat, beb*szna ha széthullana.
  • Szuni
    Kövesse meg magát a fejlesztőcsapat, amiért egy ilyenért hónapokat kell várni, hogy teljes képernyőn játszhass kompromisszumok nélkül..
  • ratgab
    Megkövetem magam! Minden képarány supportját tartalmazni fogja a következő patch, tehát most már szép teljes képernyőn, fekete csík nélkül fog játszani mindenki, aki 4:3, 5:4, 16:9 és 16:10-es monitorral rendelkezik!
  • gamehunter0922
    Bocsi h ide írok de már szétvet az ideg. Nemrég vittem végig a Witcher 1-et a mentések miatt. Feltelepítem a játékot, patchelem végigfut az ellenőrző csík utána decompressing data és a 3/4 shutting down majd Installed game version is invalid or incomplete. A játék megjelenésekor még sikeres feltudtam rakni és felpeccselni 1.1-ig, el is indult maga a játék erre most ez fogad. Nincs vkinek tippje mi lehet a probléma? Már az összes változatot kipróbáltam de nem ment. Külföldi fórumokon újratelepítést ajánlottak de ugyse volt jó hiába töröltem le minden fájlt.
  • ratgab
    Tévedés!

Közlemény közepén ott virít, hogy 1.3-ban lesz support for 4:3 monitors!

Widescreen hack meg széthúzza a képernyőt, ráadásul a menürendszer is kevésbé kezelhetővé válik (párbeszédek szintén)!
  • ratgab
    1.3-as, tehát a következő patchben javítják, hogy mikor jön az egy jó kérdés... Mindenesetre készítik ezerrel!
  • Hunor1
    köszi szépen, majd megnézem!
  • SaGa Jr
    Például ott ahol bunyóba keverednek az elfek és a kommandó emberei. Miután lent végeztél a bunyóval, kifelé jövet nézz szét kicsit a hullák között.
    Ezüst kardból jobbat majd igazából a másofik fejezetben fogsz találni.

Viszonylag erős kardot lehetett találni ott például, ahol azt a csigaházas pókszerű dögöt le kellett verni és ahonnan Iorveth-tel azonnal el lehetett menni a fent említett helyre. Csak nem kellett elfogadni a lehetőséget arra hogy azonnal mengy az ember, hanem éredemes volt körülnézni. A susnyásban ledobva lehet találni egy jó kardot meg talán benn a gyökerek mögött lévő barlangban is (szintén ugyanezen a helyszínen).
  • Hunor1
    Hali!
    2.-ra indulok a gémmel, csak most Roache /uhm lehet hogy nem jól írom a nevét, sajnos a játékban lévő angol nevekkel bajban vagyok / oldalán leszek. A Kayran küldi előtt vagyok még éppen.Valaki tudna segíteni hogy esetleg hol lehetne találni egy fasza kardot vagy páncélt mivel az első végigjátszásban esetleg a rohanás miatt elkerülhettem ezeket?
    köszi.
  • deicide
    ja..
  • SaGa Jr
    Most erre mit is lehetne írni? :)
    Ez az átka annak, ha valaki amint nem tud valamit elsőre megoldani azonnal kérdez a fórumokon, holott a megoldás ott van a játékban...
  • tomsolo
    The Witcher 2: Assassins of Kings Sales (PC) Sales: 457,264 + digital copies
  • deicide
    csak most értem még ide szét sem néztem..:)
  • SaGa Jr
    Van, méghozzá a játékban.
    A könyveket, amik a szimbólumok megfejtéséről szólnak, megveszed a megfelelő árustól (tényleges kereskedő csak kettő van a harmadik fejezetben szóval nagy választék nincs), aztán elolvasod a szobában lévő jegyzetet ami az állványon van és a kettő együtt kihozza mi a sorrend. Ugyanezt ismétled a többi gargoyle-os területen lévő helyiségben.

Vagy ugye ha ennyit nem akarsz vacakolni akkor a youtube-ba beírod amire kíváncsi vagy azt mazsolázgatsz a több tonna videó között.
  • deicide
    Üdv..

[spoiler]Az Act III a második rúnakombinációról van valami írásos anyag azok sórendjéről..??[spoiler]
  • ferenc001
    Lehet hogy ott is, de a sátorban, ahol Dethmold van, van egy patikus. Ő a küldetés erejére kimegy a sátor elé. Összetevőket, recepteket árul, és ott van köztük a Réce is.
  • Szuni
    Megvan. A bordélynál árulják. Köze nincs az orvos főzeteihez..
  • Szuni
    Ha találtam volna, nem kérdeznék...
  • SaGa Jr
    Akkor ne löttyöt vegyél hanem receptet és csináld meg magad.
  • Szuni
    Köszi...
    csakhogy Réce nevű főzet nincs. Van bíbic, fecske meg mittudomén. Ezért kérdeztem, hogy nem elírás-e a magyarításban.. de akkor veszek egyet mindből, és valamelyik csak jó lesz...
  • MerlinW
    Azt szerintem nem is fogják. Banner-ben van widescreen hekk.
  • Daell Drow
    A fekete csikot még mindig nem szedtek ki.
  • MerlinW
    Mit nem csináltak meg?