9144
-
#7021 Igen, vele. -
xerdi #7020 Találtam egy érdekes bug-ot, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azután hogy a Síle elteleportált lenyomtam a sárkányt teljesen még a szobában, jött a toronyösszeomlás, majd felkecmeregtem a tetőre és tovább kellett harcolni a már 0 életerejű sárkánnyal. De így meg nem lehetett neki ütést bevinni, vissza kellett tölteni és ügyelni szegényke testi épségére. -
NovaTerra #7019 Ez is a divat vélemény tipikus példája. Az általad felsorolt kiadók elég sok sikeres játékot adnak ki, tehát millióknak okoznak örömöt, kellemes órákat, ha nem így lenne nem vennék. Kapitalista? Szerinted a witcher 2-öt nem pénz szerzés céljából készítették. Hagyjuk már az olyan dumát, hogy kis fejlesztő jó játékot csinál, nem is a pénzért, szinte már művészi értéket akarnak létrehozni, csúnya gonosz kiadó meg elrontja őket, mert szereti enni a pénzt. Kiadók nélkül egyszerűen a játékipar nem lenne a mai szinten. -
Ariakus #7018 Ha vmi noname cég csinálta volna és nem a Bioware aki olyan játékokat adott nekünk mint a Baldur's Gate a KOTOR vagy a Neverwinter Nights akkor valóban nem lett volna rossz. -
#7017 kivel mentél? Roche-al? -
Although #7016 Szerintem tökéletesen hozza a fülledt, nyomot környezetet. -
#7015 Most tartok a második felvonás elején, már kint a pusztában kóborolok ... az első felvonás területei, városához képest ez kinézetre nagy nulla ... sokkal hangulatosabb volt az a vidék/város. -
#7014 Hali!
A mutagéneket tényleg nem lehet kicserélni a skilleken? Akkor mi értelme van a különböző szinteknek, meg hogy ennyit lehet belőle találni?
Ha jól láttam valahol, kb 10 skillre lehet rátenni. -
#7013 Ha az egy nem lett volna akkor valóban nem rossz. -
ratgab #7012 Nekem is tetszett egyébként... -
#7011 DA2-t szádra ne vedd :D -
#7010 AKkor lenne belőle egy repetitív gányhalmaz, mint a DA2:) -
#7009 Mert minél nagyobb kiadó veszi meg, annál nagyobb lesz a nyomás, rövidebbek a határidők, annál kevesebb ideje lesz a fejlesztőknek elkészíteni a játékaikat, stb. Ha nagyobb kiadó veszi meg őket, egyszerűen belekerülnek a kapitalista tömeggyártás mókuskerekébe, lásd EA, SEGA, Activision.
Manapság max az Ubisoft és a 2K a normális kiadó. Valve nem játszik ilyen téren, Blizzard meg a saját kis primitív (ámde élvezetes) játékait sem képes elkészíteni évtizedek alatt. -
ratgab #7008 Hát ha az EA megvenné a CDPR-t akkor nem valószínű, hogy ilyen RPG-ket csinálnának, mint a Witcher 1, vagy 2... -
NovaTerra #7007 Miért is rossz az "nekünk", ha megvenné a céget egy kiadó? Divat szidni a kiadókat, tudom jól. De azt ne felejtsétek el, hogy jövedelmező projekre bátran fordítanak dollár milliókat és rengeteg lehetőséget és biztonságot tud nyújtani egy stabil kiadó támogatása! -
ratgab #7006 2 remek játékkal a háta mögött szerintem nem a "gáz" miatt hagyta ott a csapatot (ha ő hagyta ott egyáltalán), hanem mert kapott egy visszautasíthatatlan ajánlatot!
Megismétlem 2 sikeres játék után kizárt, hogy széthullik a CDPR (viszont ,hogy felvásárolják őket majd a későbbiekben azt nem tartom kizártnak.... minél később következik ez be annál jobb nekünk) -
ratgab #7005 16:9 a supported, manapság már ez a divat és a konzolokon is ilyen képarányban játszanak... Régi 4:3, 5:4 képarányt egyre kevésbé fogják támogatni sajnos! A Vicc az, hogy a Witcher 2-nél a 16:10-et sem támogatják...
Egyébként meg teljes mértékben igazad van (nem is álltam még neki a játéknak, majd ha teljes képernyőn játszhatom csak akkor fogok vele játszani, addig meg nem vagyok hajlandó!) -
#7004 Szomorú hír :((
Ez a fószer szinte minden Witcher1-2 prezentációban feltűnt, nagyon bírtam. Ez a kevésbé gáz, az már inkább hogy ha akkora gáz van, hogy elhagyta ezt a remek csapatot. Remélem nem ez van a háttérben, hanem pl. kapott más csapattól egy visszautasíthatatlan ajánlatot, és a CDP-nél minden rendben van. Számomra a PC játék fejlesztés csúcsát jelenti ez a csapat, beb*szna ha széthullana. -
Szuni #7003 Kövesse meg magát a fejlesztőcsapat, amiért egy ilyenért hónapokat kell várni, hogy teljes képernyőn játszhass kompromisszumok nélkül.. -
ratgab #7002 Megkövetem magam! Minden képarány supportját tartalmazni fogja a következő patch, tehát most már szép teljes képernyőn, fekete csík nélkül fog játszani mindenki, aki 4:3, 5:4, 16:9 és 16:10-es monitorral rendelkezik! -
gamehunter0922 #7001 Bocsi h ide írok de már szétvet az ideg. Nemrég vittem végig a Witcher 1-et a mentések miatt. Feltelepítem a játékot, patchelem végigfut az ellenőrző csík utána decompressing data és a 3/4 shutting down majd Installed game version is invalid or incomplete. A játék megjelenésekor még sikeres feltudtam rakni és felpeccselni 1.1-ig, el is indult maga a játék erre most ez fogad. Nincs vkinek tippje mi lehet a probléma? Már az összes változatot kipróbáltam de nem ment. Külföldi fórumokon újratelepítést ajánlottak de ugyse volt jó hiába töröltem le minden fájlt.
-
ratgab #7000 Tévedés!
Közlemény közepén ott virít, hogy 1.3-ban lesz support for 4:3 monitors!
Widescreen hack meg széthúzza a képernyőt, ráadásul a menürendszer is kevésbé kezelhetővé válik (párbeszédek szintén)! -
ratgab #6999 1.3-as, tehát a következő patchben javítják, hogy mikor jön az egy jó kérdés... Mindenesetre készítik ezerrel! -
Hunor1 #6998 köszi szépen, majd megnézem! -
SaGa Jr #6997 Például ott ahol bunyóba keverednek az elfek és a kommandó emberei. Miután lent végeztél a bunyóval, kifelé jövet nézz szét kicsit a hullák között.
Ezüst kardból jobbat majd igazából a másofik fejezetben fogsz találni.
Viszonylag erős kardot lehetett találni ott például, ahol azt a csigaházas pókszerű dögöt le kellett verni és ahonnan Iorveth-tel azonnal el lehetett menni a fent említett helyre. Csak nem kellett elfogadni a lehetőséget arra hogy azonnal mengy az ember, hanem éredemes volt körülnézni. A susnyásban ledobva lehet találni egy jó kardot meg talán benn a gyökerek mögött lévő barlangban is (szintén ugyanezen a helyszínen). -
Hunor1 #6996 Hali!
2.-ra indulok a gémmel, csak most Roache /uhm lehet hogy nem jól írom a nevét, sajnos a játékban lévő angol nevekkel bajban vagyok / oldalán leszek. A Kayran küldi előtt vagyok még éppen.Valaki tudna segíteni hogy esetleg hol lehetne találni egy fasza kardot vagy páncélt mivel az első végigjátszásban esetleg a rohanás miatt elkerülhettem ezeket?
köszi. -
deicide #6995 ja.. -
SaGa Jr #6994 Most erre mit is lehetne írni? :)
Ez az átka annak, ha valaki amint nem tud valamit elsőre megoldani azonnal kérdez a fórumokon, holott a megoldás ott van a játékban... -
#6993 The Witcher 2: Assassins of Kings Sales (PC) Sales: 457,264 + digital copies -
deicide #6992 csak most értem még ide szét sem néztem..:) -
SaGa Jr #6991 Van, méghozzá a játékban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A könyveket, amik a szimbólumok megfejtéséről szólnak, megveszed a megfelelő árustól (tényleges kereskedő csak kettő van a harmadik fejezetben szóval nagy választék nincs), aztán elolvasod a szobában lévő jegyzetet ami az állványon van és a kettő együtt kihozza mi a sorrend. Ugyanezt ismétled a többi gargoyle-os területen lévő helyiségben.
Vagy ugye ha ennyit nem akarsz vacakolni akkor a youtube-ba beírod amire kíváncsi vagy azt mazsolázgatsz a több tonna videó között. -
deicide #6990 Üdv..
[spoiler]Az Act III a második rúnakombinációról van valami írásos anyag azok sórendjéről..??[spoiler] -
ferenc001 #6989 Lehet hogy ott is, de a sátorban, ahol Dethmold van, van egy patikus. Ő a küldetés erejére kimegy a sátor elé. Összetevőket, recepteket árul, és ott van köztük a Réce is. -
Szuni #6988 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megvan. A bordélynál árulják. Köze nincs az orvos főzeteihez.. -
Szuni #6987 Ha találtam volna, nem kérdeznék... -
SaGa Jr #6986 Akkor ne löttyöt vegyél hanem receptet és csináld meg magad. -
Szuni #6985 Köszi...
csakhogy Réce nevű főzet nincs. Van bíbic, fecske meg mittudomén. Ezért kérdeztem, hogy nem elírás-e a magyarításban.. de akkor veszek egyet mindből, és valamelyik csak jó lesz... -
#6984 Azt szerintem nem is fogják. Banner-ben van widescreen hekk. -
#6983 A fekete csikot még mindig nem szedtek ki. -
#6982 Mit nem csináltak meg?