The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(HA valaki azt mondja olvassak vissza akkor azt is árulja el hogy meddig)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a fal majd a történet során Vernon Roche fogja berobbantani.
Egy kérdésem nekem is lenne, ez a 16 lehetséges befejezés aki már többször végig vitte az jelentõs különbségek a történetben. Most a két száltól függetlenül. Vagy van a két befejezés az "ember párti" és scoiatel párti és azon belül ilyen kisebb változások?
Én most fogom másodszorra végig vinni msot Roche mellé álltam.
Pár kérdés még:
-Az endrián-bábok merre vannak? Azokat kellene lezúzni, hogy elõjöjjön a királynõ,nem?
-Az erdõben a vízesés fölé fel lehet menni és onnan nyílik egy lyuk lefelé. Ott rövidesen falba ütközök,de a résein át fény látszik.Valahogy be lehet robbantani?
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
http://gamepod.hu/teszt/the_witcher_2_assassins_of_kings_teszt/grafika_beallitasok.html
Ha Cf rendszered van Cap 11.5Cap1-Cap3-Cap4 et felteszed utána 2 kártyán szépen fog futni.
A 11.5b is hoz egy keveset a 11.5a hoz képest,de nem éri meg a lentebb leírt problémák miatt.
A Legjobb mintavétel opciót érdemes tiltani,mert gusztustalan ha be van kapcsolva két HD6950 CF kártyát is megfektet.
Ha be van kapcsolva kemény 9fps kapok,ha ki kapcsolom utána 50-60FPS minden csutkán.
Ezt a tesztet érdemes el olvasni akit érdekel ebbõl szereztem a hasznos infót a Grafikai beállítás pont alatt.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1250841936#TOP
Én is elsõre normálon vittem, most másodjára hardon. A királygyilkos elleni elsõ harcnál mikor elsõnek játszottam azt mondtam ezt meg se lehet csinálni. Vagy másfél órát szoptam vele. Most hardon, harmadszorra megvolt...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Valaki magyarázza el nekem,hogy hogyan kell használni a holdrúnát,meg a mutagéneket...lécci! Eddig nem jöttem rá...! Meg azt is ,hogy hol találom Malénát, miután
Elöre is köszi!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ugyanakkor a 11.5-os Catalyst van fent amire az update-er azt irja hogy az az eppen aktualis verzio, ezt meg majus 20-an tettem fel.
Egyebkent nekem olyan gondom van, hogy amikor a karakter arnyekban tartozkodik de egy reszet megvilagitja valami feny, akkor a megvilagitott reszen a textura nem olyan szep tiszta, mint egyebkent szokott, hanem mintha bepixelesedne, mintha a megjelenites gyorsitasara tobb szomszedos pixel ugyan olyan szinben lenne megjelenitve, archaikus es szamomra qagyinak kinezo hatast erve el ezzel.
Ez vmi grafikus bug lehet, vagy esetleg vmi effekt, amit ki lehet kapcsolni?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Akinek fent van a gépen a Cata 11.5b,és a The Witcher 2 vel játszik magyar felirattal az törölje le,és tegye fel a 11.5a mert a karakterek felett nem jelenik meg a karaterek neve,és amit dumálnak.
Ahogy vissza tettem a 11.5a ujjra tökéletesen megy.
Törlést telepítés szakszerû volt minden esetben!
A fentebb említett probléma HD6950 CF jelenkezet.
Röviden és tömören: szerintem az elmúlt 10 évben nem játszottam ilyen jó szerepjátékkal, de az elmúlt 5-ben tuti😊 Minden téren hibátlan cuccot hoztak össze a lengyelek szal grat nekik.<#eljen>#eljen>
10/10
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
COMING SOON TO XBOX
Kicsit irigylem õket, mert mire náluk kijön már bugmentes lesz az egész. Tényleg megint a PC-sek lettek a tesztplatform és az igazi közönség az XBOX-osok lesznek, bár annyiból nem irigylem õket, hogy elég gyenge grafikát fognak kapni, az konzol már több éves, múltkor haveromnál kipróbáltam 3-4 éve nyújtottak a PC-k olyan grafikát mint az XBOX360 napjainkban.
Kérdés:
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Meg itt is: Mygaming
Magyarul itt: GlobalGame
Hát gáz, de nagyon, bezzeg aki nem steamne vette meg, annak csak 15-30MB-ot kellett lekapnia, most meg az 1.2-vel cirka 70MB-ot.
gog.vom fórum
Stemnpowered fórum
Mert ha nekik tényleg ennyit kell leszedniük, hogy frissíthessék a játékot, hát az nagyon gáz <#mf1>#mf1>
Arra a launcher nem hajlandó az 1.1-et sem feltenni.
Ötlet valakinek?
Kössz!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Megpróbálom leszedni az oldalról.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
bocs.

Harcban használd sokat a Quen jelet. Ha leverik rólad, szégyen a futás, de hasznos... Ha újra be tudod nyomni, visszamész és folytatod a harcot.
Ha nagyon nem megy, vidd le Easy-re, de úgy szerintem már nevetséges, szinte semmit nem sebeznek rajtad.
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de szerintem rohadt nehéz lett a játék! Normál fokozatok is úgy szétaprítanak az endriánok (a nekkerekrõl nem is beszélve),hogy csak pislogok...! Még csak az elsõ fejezetnél tartok, most mentem le a Melinás barlangba a városka mellett. Ami nagyon idegesít,hogy csak a fejlesztési menünél nem tudom csak a fejlõdésfa felsõ ágát fejleszteni,mert a többi le van zárva...!MIÉRT?? Késõbb fel fog oldódni? Vagy nekem kellene valahogy feloldanom?
Meséljétek már el nekem,hogy mi van..😊!Meg ha valakinek akadnak ötletei,hogyan könnyítsem meg a játékot,milyen taktikával játsszak,privibe,vagy akár itt is megoszthatná velem!😊
Üdv