The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike
na 2.jára vittem végig a gamot 😊 ezuttal 25 óra volt és most se csináltam meg mindent 😊 kb a felét a mellékküldiknek 😊 kiváncsi vagyok hogy mi lesz a következõ Witcherben 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
remélem a 1-2 ben fontos döntések átmennek majd PL adda él vagy halott , Letho él vagy halott , megmentettem Triss-t vagy Roachnek vagy Iovethnek segítettem ( mert ha segítettem akkor ugye amikor nyílik a kapu stb akkor közülük valameik is ott áll attól függ kit választottam 😊 és Triss meg ugye Lethonál csatlakozik. 😊 érdekes 😊 nagyon bejön még mindig csak a vége kár h nem valami nagy durr lett hanem egy eléggé a szádbarágó hogy igen ez folytatódik dolog 😊 de ennek én csak örülök. 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

enlightened
Sziasztok! Segítsetek légyszi, megcsináltam az endrigas küldetést és beszereztem mindent a melitele szívéhez kivéve (endrega fetus) angolul tolom nem tudom mi a magyar neve, nem szeretem a magyar fordítást. Utánanéztem a játékhoz adott kis könyvben nincs semmi. Embrióval tele vagyok de azt nem fogadja el. Hol tudnám beszerezni már minden más megvan a melitele küldetéshez.

Köszi!

A reinstall sem segített, most ilyenkor kit kell megátkozni? Arra mondjuk rájöttem, hogy
a sárkány azért volt hatástalan, mert a 130%-os tûz elleni védelem megfogta a lángját.
Kovács-nál tudod összerakatni.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Vista 32bit.

wedge31
Pedig nála szokott lenni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hát én voltam a kovácsnál egy párszor, de nem találtam sehol se Silver Oret...-.-

Hazavágtam a kayrant.Találtam egy kaelmoreni kardot szóval már van mivel aprítani a szörnyeket.Ahoz a tetves kayran páncélhoz jó sok bõr meg tartós szövet kell.Ha megveszem az elkészítési ábrát kinél lehet azt csináltatni?
wedge31
Minden küldetés részletes leírása benne van a játékhoz adott füzetben, persze csak ha megvetted.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hát, érdekes, lehet, hogy akkor nálam bugzott egyet a játék, mert a küldetés végén (3. felvonás) megtaláltam a cuccokat és megcsináltattam a páncélt
Nálam nem ment a dolog.
Mégpedig azért, mert a teljes és tényleges befejezéshez kell egy jegyzet amit a település fõnökének irodájából szerezhetsz csak meg. Ez egy zárt ládában van, annak kulcsa meg a fõnöknél. Namost vele akkor konfrontálódsz úgy, hogy a ládához is hozzáférj ha Roche-nak segítesz leverni a fajankót a saját otthonában. Namost ennek hiányában is lezárható a feladat, de nem ugyanaz lesz a vége. Pont ahogy például Metielle amulettjének feladata is lezárható azzal hogy eladod az amulettet, cak nem ugyanaz lesz a két végrahajtás hatása.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

A titokzatos folyó küldetés szerintem független attól, hogy melyik utat választod, én az elfeknél is meg tudtam csinálni.
igy igaz.
Valamint az elfcsajkémes küldetésben be kell menni egy barlangba, ott van sok.
A kovácsnál tudsz venni.
Az a problémám, hogy az elsõ fejezetbe járok még csak. Már minden fontosabb anyagot összegyûjtöttem az ezüst kardhoz, de egyedül csak maga a Silver Ore hiányzik. Hiába kerestem az egész városban nem találtam sehol. 😞 Tudnátok segíteni, hol találok Silver Ore-t?

Csibusz
Na miután már leírtam milyen konfigom van, tökéletesen fut a játék rebbenés nélkül fullon DE... Amikor párbeszéd van és ugye választhatok mit felelek meg ilyenek, akkor lemegy az fps 20 alá és recseg ropog a hang... belassul ez mitõl lehet? Esetleg a 2 gb ram teszi? Bár nem hinném :/ Tegyem újra a gépet, valamibõl ki kéne indulnom 😞
Az a problémám, hogy az elsõ fejezetbe járok még csak. Már minden fontosabb anyagot összegyûjtöttem az ezüst kardhoz, de egyedül csak maga a Silver Ore hiányzik. Hiába kerestem az egész városban nem találtam sehol. 😞 Tudnátok segíteni, hol találok Silver Ore-t?

Linkeljetek már Win 7-alatt mûködõ karakter növelõ progit.Lenne rá igény.Kösz.
Shep
Kösz. Én már a mókusoknak segítettem, valahogy az szimpatikusabbnak tûnt. Egyébként a játékban is igaz, hogy sokszor a bûnös út könnyebben járható.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Csibusz
Duplapost, megvan már letöltöttem, valamiért nem volt jó a Tfosh
Csibusz
A betûnagyító 😊 nekem nem tölti de várj megint megpróbálom😊
Akkor nem néztél alaposan körbe, pedig egy mellékes feladat is elmegy a roncs mellett ha a hegyesfülüek mellett vagy, míg ha ellenük akkor meg a fejezet vége felé pont mellette mész el.
Maga a Mystic River feladat meg csak akkor fejezhetõ be, ha az ember az elsõ fejezetben Roche mellé áll. Máskülönben lezárul. Fõleg ha a szükséges nyomokból nem szedett össze eleget.

Shep:
Vagy Roche-nak segítesz (és így az emberek lakta és uralta kiráylságokat támogatod) vagy Iorveth-nek (ekkor meg a többi fajnak próbálsz segíteni). Az elágazás az elsõ fejezet végén van. AKi mellé odacsapódsz azzal fogsz átmenni a másodikba és így teljesen más feladatokat, egyéneket és dolgokat ismersz meg. A végkimenetelbe is beleszólása van ezen a döntésednek (no nem abba amit lejátszol hanem abba ami a sztori lezárulása után fog történni).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Tud valaki segiteni abban hogy a kimentet állásombol lezuzza a sokkaros folyami rémet?

Shep
Kösz akkor ez jó hír, mert így tényleg van értelme többször végigjátszani.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az elsõ fejezet végén hozol egy döntést, ettõl függõen a játék további menete másképp alakul. Más helyekre jutsz, más feladataid lesznek...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Shep
Valaki írta, hogy 2 fõ szál van ez pontosan mit takar, mi ez a 2 szál?

bélanéni

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Fú, akkor bebuktam egy küldetéssorozatot?😞
Na majd a 2. végigjátszásnál😊
Melyik???

Az elsõ kettõ az direkt link a fájlokra, rákattintván neki kellene állnia letölteni a fájlt. A harmadiknál meg elõhoz egy másik oldalt, ott katt a nyíl mellett lévõ quickbms.zip fájl nevû szövegre, a "Code:" nevû ablakban meg ott a szkript, amit kimásolsz, és valami.bms néven mented el a jegyzettömben, vagy más szövegszerkesztõben. A progi elindításakor kérni fog egy valami.bms szkriptfájlt, utána a kibontandó fájlt, utána meg a kibontandó fájlok helyét. A negyediknél, ami elõjön oldal, ott van egy captha mezõ, az ott lévõ számokat beírod az alatta lévõ szövegdobozba, és katt az alatta lévõ zöld gombra. Az ötödik meg ismét egy direkt link a fájlra.

Egyes programokhoz kell a .NET Framework 4.0

Nem próbáltam ki egyiket sem.

Nem bizony, végeztem a hegyes fülû banditákkal. <#hehe> Már amelyikkel tudtam.

Sir Quno Jedi
Mer gondolom nem Iorveth útján mentél és nem Vergen-ben tanyáztál késõbb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Én a 2. fejezetben roncsot se találtam ami ehhez kapcsolódott volna. Sõt ha jól emlékszem ez a "Titokzatos Folyó" küldetés nekem lezárult az elsõ fejezetben.

A második fejezeti roncsban van az a láda.Mert az elsõben nem találtam csak a kulcsot.
Nem, az a hajóroncsban lévõt.

Na mire kikerestem Merse neve mi pontosan, addig megelõztél...

Az a kulcs melyik ládát nyitja amelyik a kapitánynál van?
A polgármester rezidenciáján lévõt?
Milyen op rendszered van mert ez a link nem kompatibilis az enyémmel.Nincs ilyen program Win 7-re?
A hajóroncs másik végében fekszik egy hulla, annál van az ottani láda kulcsa kulcsa. Louis Merse-nél meg én úgy csináltam hogy "megbûvöltem" beszélgetés közben hogy belenézhetek én abba a ládába, nem bánja õ azt. És nem is bánta... <#vigyor0>

Az a két láda küldetésben "nyílik" meg. A hajónál megtalálhatod a (halott) kapitányt, a kulcs nála van (használd a medált, akkor szépen kijelzi). Ezután kinyithatod a hajóroncsnál lévõ ládát. Ahogy haladsz tovább a küldetésben, majd kinyithatod a csávónál levõ ládát is (pontosabban õ nyitja ki neked, ha meggyõzöd egy Axii-val). Többet még így spoileresen se lövök le a küldibõl, majd meglátod.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Igen nagyobbak lettek a betûk,és így nem guvad ki a szemem. 😉

Végigvittem az act 1-et.
Két ládát nem tudtam kinyitni. Az egyik a hajóroncsomban volt, ahol meg kellett ölni a nagy szörnyet, a másik meg annál a csávónál akinél a nekker vkesztet kellett leadni, neki egy ilyen bûvös ládája volt.

Hogyan kellet volna kinyitni ezeket?
Nekem meg nem kompatibilis a texture konverter.
Csibusz
Nem jó a link nekem:/
Csibusz
Nem 50 ezerért, hanem 21ért😊 Tökéletes állapot
Mellé proci: AMD X4 630
VGA: 260 GTX
memoria: 2 gb DDR3 1333
Felbontásban nekem teljesen baráti a 1440*900
Az utolsó fejezetben tapasztalt olyat vki, hogy
gyûri a sárkányt a toronyban, majd amikor az romba dönti a szobát és Geralt épp csak kiszédeleg a torony falára, ahonnan fel kell mászni a torony tetejére, és a mászás helyett elkezd a falon oldalazni? Nem esik le ugyan, de ebbõl csak az esc bírja kizökkenteni. Van erre vmi megoldás, vagy reinstall? A torony sztem amúgyis bug-os volt, mert Saskia semmit nem sebzett Geralton.
Az utolsó kettõre lennék kíváncsi.
Egy-két progi a játékhoz.

Ha már sok a mentés, ezzel kibogarászod melyiket akarod törölni 😊

SaveGame Editor

DZIP Ki-betömörítõ és w2strings tables decoding/encoding tools
GibbedRedTools

Egy másik DZIP Extractor, az oldalon ott a QuickBMS progi és külön a kitömörítõ-szkript:
Archive Extractor

The Witcher 2 Textures Converter (xbm --> dds, dds --> xbm):

The Witcher 2 FSB Extractor a játék bin könyvtárában lévõ fmodex.dll fájlt másoljuk a kitömörítõprogram mellé!