9144
-
ferenc001 #6901 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg kell gyógyítani Saskiát, és cserébe odaadja a kardot -
38tibi38 #6900 Nekem is az a gondom mint decide-nek,a lobogó megvan de a kardot nem találom,már beszéltem az összes törp-el akik szóba állnak velem,Danelionn-al,de semmit se mondtak a kardról. -
Nekrofil #6899 most kéne legyőznöm kayrant, megcsináltam a főzetet is, ami semlegesíti a mérgét. az lenne a kérdésem, hogy csak Sílével lehet megölni, vagy mehetek egyedül is? -
ferenc001 #6898 Én a Kistestvérek küldetésre gondoltam (ha jól szűrtem le amit írtál) hogy csak Roche útján lehet felvenni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha az is volt kérdés, hogy a kardot hogy lehet megszerezni (nem volt kérdés, akkor figyelmen kívül hagyhatod): ha összeszeded a méreg ellszerének adalékait (Iorveth útja), illetve ha elmész Zoltannal Vergenbe (Roche útja) -
deicide #6897 mint említettem a lobogó már meg van csak a kard nincs.. -
ferenc001 #6896 Akarom mondani álltál :) -
ferenc001 #6895 Azt a küldetést csak akkor tudod felvenni/elvégezni ha Roche mellé áltál. -
ferenc001 #6894 A Scoia'tael tünde nyelven van, a közös nyelven (amit mindenki beszél) Mókust jelent, és a sapkájukra tűzött mókusfarokról nevezték el őket. -
Nekrofil #6893 ahh, egyedül cedricel nem üzleteltem =/
köszönöm szépen -
SaGa Jr #6892 Haladj szépen és meg fogod találni amikor eljön az ideje.
Nem mellesleg érdemes beszélgetni a haverokkal, mert úgyis el fogja valamelyik böffenteni kinél van (mindig ugyanannál, függetlenül attól hogy melyik oldalon küzdesz, cska a megszerzése más). -
SaGa Jr #6891 Elég ha van nálad a bombából. Odamész a fészekhez és ha nincs ott ellenség akkor megjelenik egy jelzés miszerint ha megnyomod a jelzett billentyűt akkor telepíted a bombát. Ennyi az egész.
Be is rakhatod a használható tárgyak közé is de nem szükséges.
A bombaárus meg kinn van a falakon kívül, Cedric a neve. -
deicide #6890 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Üdv mindenkinek..
2 fejezetben van egy küldetés mégpedig Az Öröké tartó Csata..
Ebből a lobogót már megszereztem viszont Vandergrift kardja nincs meg.. hol keressem??? -
Nekrofil #6889 erre gondoltam én is, de egyenlőre nem találok olyan helyet Flotsamban, ahol bombát tudnék venni/vagy a leírást és megcsinálni -
#6888 Gondolom a squirrel-re asszociáltak:) -
38tibi38 #6887 Ja,hogy ők a Scoia'taelek? Így már világos,csak nemtom miért hívják őket így,mind1 köszi :) -
#6886 Vegyél/készíts bombákat és tedd be a másodlagos fegyverek közé. -
Nekrofil #6885 ha már szóbakerültek a nekkerek. hogy tudom felrobbantani a járataikat? körbejártam vagy 3* mindent, de egyenlőre nem találtam rá megoldást, addig is csinálom a többi küldetést -
#6884 Lázadó elf csoport. Ebben a részben megtudhatsz róluk mindent az első fejezetben. -
#6883 Ma 1 hónapja hogy megjelent a játék, kíváncsi lennék egy friss eladások adatra. Ha ez a játék nem lesz anyagi siker, akkor ezzel a világgal nagy baj van. Még jó hogy jön az XBOX360-as verzió. Persze az bebaszna, ha abból 20x annyit adnának el, és a 3. rész már csak esetlegesen jönne PC-re is. -
38tibi38 #6882 A Mókusok egyébként kicsodák? Az első rész 2. fejezetében is volt róluk szó aszem,hogy a kocsmában egy csapost vagy valakit megöltek. De még nem volt szerencsém találkozni velük. -
#6881 Tegnap este ért véget nálam az első fejezet. Kipucoltam mindent, megcsináltam szerintem az összes küldit, szóval sokáig voltam itt :)
Viszont így ennyi játék után azt kell mondanom, hogy a játék nehézségi skálázása igen érdekes. Közepes szinten indítottam, mert az tűnt a normálnak (ez után már a nehéz jött ha jól rémlik). Az elején szarrá tudott szopatni pár katona is, nem beszélve a prológ főellenfel(ei)ről.
Aztán az Act 1-ben azt vettem észre, hogy itt már a humanoidok lofütyit nem sebeznek rám, míg a szörnyek sokkal nagyobbakat ütnek. 12-es voltam, amikor az Act 1 végét csináltam, a lépcsőházban a sok katona hiába ütött-vert, csak nyomkodtam a gombot, szépen vertem le őket egyesével, alig tudtak megsebezni 6-an egyszerre. Érdekes ... de a monszták még mindig oda tudnak verni, főleg a buzi kis nekkerek.
Mondjuk a cuccaim is jobbak már, de akkor is nagy most nálam a kontraszt ember vs szörny között. -
deicide #6880 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A megoldás kulcsa valóban a hárpia barlang..!
Ugyan is 2 kristály van nem 1..most meg van a másik álom kristály azt bele helyeztem a szembe és megjelent Baltimore álma is.! és dobta a küldetést is.!
szumma szummárom érdemes volt vissza menni!
Köszönöm a segítségedet..!
Van még egy dolog..mégpedig a 2 kis testvér küldetés..ezt ki adja..?
-
jocika #6879 Fejlett Quen jel mellett csak rohangáltam körülötte és szépen agyoncsapta magát. Csak annyira távolodtam el, hogy bekapcsoljam a jelet. Vicces volt... -
ferenc001 #6878 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valahol biztosan ott van, erre emlékszem, és a wikin is azt írja ugye, ott kell megkeresni, megnézni, és kezdődik(/folytatódik) a küldetés, úgyhogy valamit biztos kihagytál :) -
deicide #6877 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Érdekes amit írsz.. én azt hittem hogy az álom kőnek van szerepe..!Tehát akkor most megint vissza a hárpia barlangba..pedig át néztem szerintem elég alaposan..2 hulla volt de csak 2 ruha volt náluk..! -
ferenc001 #6876 Legközelebb spoilerbe, légy szíves :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!The quest begins after viewing the Baltimore's dream crystal (silver in color) at the sealed off harpy's nest within the quarry. Magyarul akkor kezdődik a küldetés, ha megtalálod Baltimore rémálmát, ami ott van a hárpiabarlangban, azt kell megkeresned, és megnézned. Arra nem emlékszem pontosan hol van, de az biztos hogy valahol a hárpiabarlangba, nézz körül, használd a medált, hogy kijelezze a felvehető tárgyakat. Természetes függ attól is, kinek az oldalán állsz, de mivel a barlangba is csak akkor tudsz bejutni (tehát a küldetést is akkor tudod elkezdeni) ha Iorveth oldalán állsz, így ezt nem tartottam fontosnak megemlíteni -
deicide #6875 bele olvastam az angol szövegbe.. és érdekes dolgot vettem észre..
Tehát
Megnéztem az emlékek kövét újból.. és a következő volt benne..!
-Letho álma
-Egy földműves álma
-Sárkány álma
-Iorveth álma
- El innen..
Ebbe nagyon nincs benne ami nekem kellene..
És szerintem ez össze függésben van azzal hogy melyik szálon fut a cselekmény.. -
38tibi38 #6874 Köszi :) -
ferenc001 #6873 Na, akkor szép sorban válaszolok azoknak, akinek tudok:
Skynet: Sajnos nem túl sok. A kardok, illetve a Hollópáncél, egy kis pénz kíséretében átimportálódik, ezen felül csak néhány mondat, illetve üzenet (pl. Thaler üzen neked, vagy megszólít az utcán az őr, hogy találkoztatok Vizima külvárosában, de kb. ennyi). A hangulatot emeli, de sajnos ez az egyetlen funkciója.
deicide: A főküldetések során (pontosabban akkor, amikor a mágikus helyet kell keresni a varázslónőnek) fog "elkezdődni" a küldetés, ha tudsz angolul, további spoileres infó itt
38tibi38: Ha akarod, csináld a melléküldetéseket, ha nem, akkor a naplóban keress olyan főküldetést, amit tudsz folytatniSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valami még biztos van: vagy add oda az ellenméreg összetevőit Philippának, ha ez megvan, nézd meg, megvan-e minden ereklye a szellemködhöz, stb., tehát nézd meg a naplóban mi az, amit még nem csináltál meg, biztos van ilyen, ha nem más, akkor a szellemköd eloszlatása, és az ehhez tartozó küldetések közül valamelyik. -
38tibi38 #6872 Hali. A 2. fejezetben vagyok,már minden küldetést megcsináltam,a Triss-est,a királyi vért,a szalmagyopárt és mindent ami a fő ágba van de most nem tudom mit csináljak. Philippa-nak mindent elmondtam,a Nilfgradi ügyet is megoldottam,már csak mellék küldik vannak. Most mit csináljak? Hagyjam kibontakozni az eseményeket? -
deicide #6871 Üdv..
A Baltimore küldetést szeretném fel venni..
Levettem a hirdető tábláról... de hogyan tovább...?
Ugyan is aktív..! -
#6870 Van mikor a füstölős (drogos) boltját be kell záratni. Ha azt a választ választom, hogy Leonardoval visszajövünk holnap, akkor a boltos mondja, hogy bezár. Utána nekem a képernyő mindig elsötétül, miközben a játék és a hang megy tovább. Találkozott e valaki már ezzel a buggal, és van e rá valami javítás? -
#6869 Most kaparintottam meg a játékot végre,valaki meg tudná mondani hogy mennyiben befolyásolja nagy vonalakban a játékot az első rész mentett állása? Sajna nem tettem el anno...PL nőválasztás küldetések stbstb téren...köszi! -
SaGa Jr #6868 Elég ha csak félrevetődsz mikor támad. Ha már fejlesztetted a quen jelet, akkor hagyhatod hogy néha eltaláljon mert a fejlett quen pajzs már sebzi a támadót. Amikor hátratántorodik a saját csapásától amit a quen elhárított, na akkor csapj oda párat neki. De semmiképp ne menj messzire tőle (egyrészt mert akkor lövet másrészt mert teljesen felesleges).
Emellett nem szereti azt sem ha tűzzel lövöldözöd vagy ahogy említve volt, tőrökkel hajigálod (célszerű ezüst tőrökből betárazni). -
#6867 Kösz. -
#6866 Én úgy csináltam hogy 1-2 ütés aztán elfutok. Ha meg megáll és nyílzáport küld rám akk dobótőrrel dobálom. Persze mindezt queen jellel. Így a nyílzápor pl nem is sebez. (ha katapulttal lövet akk fuss) -
#6865 Mivel érdemes próbálkozni a 2. fejezetben a Duag megölésekor, mert kb 2mm-t sikerült leütnöm az életéből, gyakorlatilag meg sem tudtam sebezni. -
deicide #6864 nagy nehézségek közepette sikerült megoldani..
és igen ott ahol én gondoltam..na ott pl. nem kellett hárpia csapdát letenni..! -
#6863 2ik fejezetben Triss-t a táborban tartják fogvam, ahova be kell lopakodnom, de az őrők minden észrevesznek és lenyilaznak ott van valami trükk? -
Gabe18 #6862 Ott pl. szerintem nem is visznek.
Ha jól emlékszem az odaúton amint átérsz a folyón, és ott megtámadnak, asszem ott vittek egyet vagy kettőt. De már nem tuti az sem.
Mindenesetre az Útmutató szerint aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kőfejtő környékén találjuk a fészkeket, tehát lehet ott meg lehet csinálni az összeset