9144
-
deicide #6861 ami szét cincálja a idegrendszeremet.. az erdőn kívüli rész.
ahová át kell ugrani..!
kb. 1 órája rakosgatom a csapdákat.. mindenhová de ezek nem akarják el vinni! -
Gabe18 #6860 Több helyen is jön hárpia a város környékén. Mindíg ha látsz próbálj lerakni csapdát. De ha nem viszik felesleges erőltetni. A kőfejtő környékén pl. érdemes pakolni. -
#6859 Én meg azt nem tudtam, hogy van olyan opció, hogy nem nyírod ki:) -
#6858 Háhá:D nem is tudtam, hogy tényleg ki lehet nyírni:D!!
-
#6857 hi
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az utsó pályán a romos városban kinél találom meg a kazamaták/csatornák kulcsát? a felszínen a katonák egyből rámtámadnak ha meglátnak, esélyem sincs ellenük, a csatornához pedig kell a kulcs.. -
deicide #6856 sziasztok...
sehol senki..?? -
deicide #6855 Üdv..
[spoiler]
Most ezek a nyomoronc Hárpiák citeráznak az idegrendszeremen..
Tehát vettem könyvet elolvastam.. majd vettem csapdát is..
Elég nehezen találtam meg az első fészket a városon kívül kis tavacskánál mentem felfelé a sziklán majd át kellett ugrani na ott jött pár hárpia..
leraktam a csapdát..persze le sem xarták.. itt találtam meg a mágikus kristályt is egyébként..
Az hogy a csapdát le sem xarták onnan jöttem rá hogy koncentráltam 24 órát és lást meditáció.. és újra csak jöttek a hárpiák..!
1. hogy tudom velük megértetni hogy ez a csapda kell nekik..?
2. a többi hárpia fészek merre van kb. 6 db??
[spoiler] -
#6854 szuper, lényeg hogy szépen fut a játék, bár eddig sem volt vele baj :) -
#6853 Nem kell csinálni vele semmit, automatikusan felszedi a Catalyst. -
#6852 Na leteszteltem a 2 driver-t a 11.6 hozott 5-10 FPS-t kb, átlagban az első városban rohangásztam ott 32-45 fps között váltakozott, kint az erdőben pedig 40-60 fps között mozgott. Feltettem utána a CAP5 dolgot is viszont azt nem tudom hogy kell futtatni vagy használja automatikusan ha a witcher 2-t indítom? Semmi erre vonatkozó dolgot nem találtam a ccc-ben. -
Rc panzer #6851 Köszönöm. Akkor egyenlőre nincs több kérdésem. -
#6850 Nekem még a 11.5b van fent, csinálok egy előtte utána mérést így nem kell visszaraknod a régit :D -
#6849 köszi -
#6848 Kismillió dologgal lehet. Fraps, MSI afterburner, XFire, stb -
Nekrofil #6847 ahogy már írtam, ha mine LOW on, ha ULTRAn volt, ugyanúgy szaggatott, leugrott az FPS 20ra 40ről :) -
#6846 Áh, akkor jut bőven más ágakra is, helyes.
Szigorúan Hard-on játszom játékokat már jó pár éve, had legyen kihívás. ;)
Egy kivétel volt az utóbbi pár években, ez pedig az American McGee's Alice volt. :) -
#6845 Na akkor teszek majd azzal is egy próbát, fps-t játék alatt ti mivel szoktatok mérni? -
#6844 CF-hez vannak, de hidd el számít egy kártyánál is. Saját tapasztalat. -
#6843 Kapcsold ki a motion blur-t. Kevésbé fogsz könnyezni és a fordulások is kellemesebbek lesznek:) -
Nekrofil #6842 nekem is volt fent 11.5b, a 40 körüli átlagot hozta, csak amikor fordítottam a kamerát, akadt ahogy már az előbb leírtam. Lehet a winreinstall tett jót neki, tegnap tettem fel a 64bitest 32 után, nem tudom. sajnos tesztelni már nem fogom tudni.
Gubberx: a CAP az a Crossfire profilokat tartalamzza, single cardnál felesleges :) -
#6841 Nálam már az 1.2-es javítás + 11.5b driver is megoldott minden problémát. Maxon, über nélkül folyamatos 40-50fps. Így 11.6-al nem láttam sok változást:)
CAP-ok (Catalyst Application Profile) adott alkalmazásokhoz biztosít egyedi beállításokat. Tehát amikor elindítod pl. a Witcher-t akkor a CAP szerint állítgatja a Catalyst beállításokat a jobb teljesítmény elérése céljából. -
#6840 Na ez jó hír akkor :) ha hazaértem én is pakolom felfelé :) Még a fórumon ezt ajánlották a 11.6 mellé:CAP5, bár nem tudom ez mire jó :) -
Nekrofil #6839 No, tesztelgetem már úgy 15 perce, ezúton is köszönöm, hogy a játékon belül nem lehet specifikálni a grafikát.
Eddig 32bites Win7 alatt 11.5 driverrel min/max beállításon is 40 körüli FPSt produkált, de amikor elkezdtem forogni, nézelődni azonnal leugrott az FPS úgy 20 környékére. Ez engem eszméletlen mód zavart, egyszerűen 2 lépést nem tudtam úgy megtenni, hogy ne akadt volna meg egy pillaantra.
Most Win7 64bit 11.6 driver, min/max beállításon szintén 40 környékén van az fps (37-46), viszont ha forgok, mozgok semmi akadás nincs, hozza ugyanúgy a 37-46 FPSt. Sajnos elbasztam és nem teszteltem Win7 64bit 11.5ös driverrel, de lehet megteszem, ha lesz kedvem drivert downgradeelni.
Még azt vettem észre, bármilyen grafikai részletességet állítok, az FPs fix 40 körüli, viszont a VGA kihasználtásg min/max esetén ~60/~98.
Gép nagyvonalakba, 4 mag 3,1 Ghz, 4 GB Ram 6870 1GB
-
SaGa Jr #6838 Úgy tudom a patch óta ugyanaz az exe mint a GoG-os exe, szóval nincs rá szükség.
A karakteredet meg ne csak egy irányba képezd, mert egyrészt úgyis van bőven elosztható pont (na nem annyi hogy midnenre tegyél de azért jut bőséggel), másrészt egy csomó hasznos dologtól fosztod meg magad (többek között a több mutagén használatától, amiből a legtöbb upgrade az alchemy ágon található). Persze ha normál fokozaton játszol, netán még könnyebben akkor valóban nem szükséges más dolgokat is fejleszteni. -
SaGa Jr #6837 Oda kulcsot akkor kapsz ha Roche mellett játszod a játékot, tehát ha vele jöttél át a második fejezetbe. Ha a terroristákat segíted akkor azt az ajtót nem nyitod ki (bejutni bejutsz majd más módon csak nem tudod az egész terepet majd felfedezni odabenn ha nem Roche az akit támogatsz). -
#6836 Köszönöm, megfogadom majd ezeket!
Arra gondoltam, hogy mivel ugye többszöri végigjátszós játék, külön ágakba próbálnék meg szinte csak fejlesztgetni.
Tehát elsőnek karforgató harcosként szeretném befejezni a játékot, legközelebb jelekre, majd pedig alkímiára gyúrok majd.
Persze gondolatban könnyű ilyeneket tervezgetni egy ilyen kaliberű játék előtt, nem tudom mi lesz belőle. :)
Amúgy a GoG-os exe-t érdemes még használni patch-elt játék mellett is?
Mert látom bannerbe még mindig virít. -
Nekrofil #6835 igazán nincsmit, úgyis bassza az agyam hogy nem fut túlságosan jól, de nem is az az idegesítő hogy maxon nem megy rendesen, lehúzok mindent és ugyanolyan szarul megy -
#6834 ty :) -
Nekrofil #6833 köszöntem, már telepítem is a játékot, aztán feltolom a 11.6 ot és mondom történt-e változás -
#6832 Vista/Win7 64bit Vista/Win7 32 bit Ez már a végleges változat egyébként csak még nincs kitéve a hivatalos oldalra. -
Nekrofil #6831 hol van 11.6 driver? hivatalos oldalon csak 11.5öt látok -
#6830 Ati-sok közül valaki próbálta a 11.6-os új drivert hogy hoz-e valamiféle teljesítmény javulást? -
Rc panzer #6829 Köszönöm. Időközben sikerült kibogoznom. És van egy ajtó az elf nőcinél amihez hol lehet megszerezni a kulcsot? Nem azt amit ő ad ide miután prütyköltünk.:D Amott nem messze van egy másik ajtó. Vágjátok gondolom. -
ferenc001 #6828 "hegyesfülü pitypangzabálók" :D -
SaGa Jr #6827 Nem kell leugranod neked sehová. Oldozd ki a nőket (mindet) és majd utána a program automatán kivisz onnan. Vagy ha nagyon akarsz akkor odamehetsz a korláthoz.
Rc panzer:
Ahhoz a ládához majd szerzel kulcsot (az egyik mellékes feladat fejtörőjében fogsz majd érte jönni), feltéve hogy a hegyesfülü pitypangzabálókat segítve jöttél át a második fejezetbe. -
#6826 eloldoztad az összes tünde csajt?? mert nekem azután nem kellett csinálni semmit jött a videó, hogy kiugrok
-
Rc panzer #6825 A hárpia fészeknél van egy láda amihez kell egy kulcs. Azt hol lehet megtalálni? Meg a Baltimore küldetést nem vágom.
Segítséget kérnék. Köszi előre is. -
38tibi38 #6824 A Scoia'teal hez álltam és most elakadtam 1. fejezetben mert mikor leugrok a hajóról megmenteni a nőket a toronyból akkor le kell ugrani de fogalmam sincs,hogy. Nincsen semmilyen jelzés és a le menni se tudok a létrán mert a ház fel van égve. -
#6823 A DA II.-nek már a demója sem tetszett ahhoz, hogy játsszak a teljessel. -
#6822 DA I.-re ... na jó, nem olyan hamar lett az unalmas, elég sokáig elvittem ... sőt :)