The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem. Abba DDR2 való (azt tudja kezelni az alaplapod).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

A memóriabusz típusánál ez a helyzet:Busz típusa Dual DDR2 SDRAM
A RAM foglalatnál meg ez: RAM foglalatok 4 DDR2 DIMM
Akkor nem megy bele 3-as?
Na jó az alaplap milyen tulajdonsága kell Luci?
Unsual mit csináltál a képpel,nagyobbak lettek a karakterek?
Köszi szépen. Nekem normálisan megy. Végre nem folyik ki a szemem. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

A kis farkam kivan ezzel a kompatibilitás problémával.Memóriakártyáknak van egy rakás tulajdonsága.Megahertz számít?5-10 rugó között vannak.
Megnézem mennyit foglal az everest aztán másolom az adatokat.
Lucifair
Szoftverbazis.hu-ra felmész és leszedsz egy everest nevû programot.Ezzel a progival mindent meg tudsz nézni a gépredrõl.
A másik lehetõség h beírod az alaplapod típusát és utánaolvasod vagy ide belinkeled és megnézem h milyen a foglalata.

Kösz Saga kösz,király vagy.Kellene még egy kis help hogy ez a ram bõvítés hogy mûködik,mindjárt megnézem az árakat.DDR 3 as kellene akkor 2 GB igaz?
Csak az a gond hogy nem tudom most milyen van berakva DDR 2,avagy 3-as.Mert ha kettes akkor azt kellene venni nem 3-ast nem?
Bocs az értetlenkedésért.
Gépigény.hu-n nézd meg. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

A videokártyám rosszabb mint a tied (GF 8600GT 256 MB ram), a procim jobb, meg 4 giga memória van a gépemben. Megy akadás nélkül a játék (textúra memória közepesen van míg a tömörítés maximumon a többi cucc vegyesen low vagy közepes beállításon), igaz nem a monitorom által megjeleníthetõ 1440x900-ban, hanem ablakban 1280x800-ban de így sincs vele semmi gond (fõleg mivel gyakorta törölgetem a felesleges autosave mennyiséget). Eddig még sehol nem lassult be, sehol nem szaggatott, szépen lehet látni mindent, vannak árnyékok, fények és minden más is. Nem tûéles a grafika, nem a lehetséges legszebb de számomra ez nem is volt soha elvárás.

Ha javítani akarsz a játék minõségén akkor memóriát szerezz be, emrt a 2 giga az már nem éppen ideális mennyiség ha játszani akarsz. A 4 giga nem árt még akkor sem ha régi, 32 bites oprendszered van (mint például nekem).

Ezüst kardot meg kovácsoltass a törpénél. Receptet találsz nem egyet csak oda kell figyelni, használni az amulettet hogy megtaláld az érdekesebb dolgokat, nyitogass ki ládákat, menj be mindenhová és akkor megtalálod. De amúgy eddig nekem mindig volt ezüst kard a törpénél, meg volt nála recept is, meg ezüst is.

A Kayran-hoz meg nem kell külön csapda, hanem használd a csapda jelet amit eleve ismersz.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Nálam sokat javult amikor 2gb ramról bõvítettem 4-re.
Nem szánok rá,kösz.
Javaslat kell? Vegyél új gépet!

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Valakinek van hasonló gépe?
GF 9500 GT 512MB ddr3
2GB RAM
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.60GHz

Milyen beállításokon megy a game ilyesmi gépen.Nálam közepesen ha sokan vannak egy helyen beszaggat meg nehezen tölti a hátteret.
Javaslatot kérek.Kösz.
Csak 8 giga szabad helyem van.
50 ezerért?
Milyen felbontásban? Többi "kacat" milyen a gépedben?😄
Csibusz
Na srácok most már nincs gond a játékkal, tegnap vettem egy 260 GTXet😊 És megy fullon szépen ^^
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a stáblista után van az a rövid vidi. Triss marad a városban vagy csak én látom rosszul? ilyen hülye befejezése lenne..?
Köszi szépen a helpet!
Én most másodszor nekikezdve én is "nehéz" szinten viszem. Igazából változó. Néhol 3-4 ellenfél is lazán verhetõ, de pl. most egy okból amit spoiler miatt nem írok le, ha kimegyek az erdõ egy pontjára ilyen 4-5 elf ront rám, és esélytelen. Meg se tudom ütni, mert kivédik a csapást, közbe meg a többiek már jönnek rám. A védõ jelet azt olyan 2 ütésbõl leszedik rólam, azt akkor meg futhatok az erdõben körbe-körbe. Ugy hogy most kénytelen vagyok mást csinálni, hátha fel tudom "tápolni" magam erõsebbre, hogy legalább némi esélyem legyen ott.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Érdekes koncepció.
És mi akadályoz meg abban hogy mondjuk elmegyek egy pontig, kilépek, a mentéseket kimásolom egy másik mappába, továbbmegyek, és ha meghalok akkor visszamásolom?
Persze értem én hogy ezzel a lényegét verem agyon az egésznek, csak nem hát tudom. Ez inkább már ilyen "önszopatás" kategória. Inkább lenne kevesebb cucc, vagy valahogy másképp nehezítették volna...

enlightened
Egyébként tervezem, hogy insanen is ki fogom tolni a gamet, csak ilyen kayran meg ilyenekrõl félek, mert amúgy az nem nehéz, de egyszer azért leszedheted simán:S Hardon egy ütésbõl végzett velem mindig, de be tudtam tölteni az elejétõl az állást. Insanen egy ütés betalál és a La Valette börtöntõl indulhatsz újra:S

enlightened
Lehet menteni! És egészen addig be is tudod tölteni a mentéseidet, amíg kikapcsolás okán vagy más okán szakítod meg a játékot. Ha meghalsz, viszont letiltja a gép a mentéseid. Ott lesznek csak nem töltheted be õket mert egy halálfej lesz rajtuk. Viszont ha nem haltál még meg akkor bármikor betöltheted õket, kiléphetsz stb. Ez olyan mint Diabloban a hardcore, ott is abba hagyhattad bármikor és folytathattad, ha viszont meghalt a karakter letiltotta, itt is ez a helyzet.

De ezt nem értem én amúgy. A legnehezebben az ok, hogy TE nem menthetsz. Na de a autosave-nek csak élni kell, mert azt kétlem hogy valaki nekiül, és addig nem kapcsolja ki a gépet amíg végig nem vitte az egészet...

enlightened
Teljesen oda vagyok a játékért, nagyon de nagyon rég kötött már le valamilyen játék ennyire. Egyszerûen nem bírom abbahagyni. És az két külön fõszál van benne, ezért újra lehet játszani az külön jó. Én hardon tolom és nagyon könnyû, viszont azt megnézném insanen ki viszi végig:S Elég egy apró figyelmetlenség és vége az egésznek.

Shep
Köszi, közben már én is megtaláltam. Amúgy nekem nagyon bejön a játék olyan mint egy PoP RPG. Fable nagy csalódás volt de ez eddig nagyon bejön.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lucifair
hátulról kell megkerülni,fel a dombra majd ugrás.

Menj le a kocsma alsó színtjére ahol verekedni szoktak
és ott van egy bejárat ahol a lányokat találod!
müxik, nálam nagyobb lett 😄 thx

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Shep
Tárgytalan, csak megtaláltam 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

személyes véleményem hogy a Iorveth útja során több küldetésünk lesz és mozgalmasabb valamint a sárkányról és a varázslónõkrõl tudhatunk meg pár bensõs infót.

Roche esetében a merénylõkrõl, uralkodókról tudonk meg + infókat viszont kevesebb küldni(az én érzésem szerint). Tény még az hogy elsõre max 35lvl-es lettem Iorveth-el most pedig csak 33lvl-es Roche-al (utóbbinál még a + troll-os hídépítõs dlc küldi is hozzájön) pedig mind 2x minden küldit megcsináltam XD
Shep
A Másnaposság küldetésben, merre találom a madame-ot, mert ahol a térképen jelöli ott nem igazán lelem?

Ezt próbáljátok ki, máshol találtam:

Aki szeretne nagyobb,könnyen olvasható feliratokat a játékban:
Link

Csomagold ki és másold a bll55.otf fájlt a Witcher 2\CookedPC\globals\gui\fonts mappába és írd felül az eredetit! Biztos ami biztos, biztonsági másolatot készítsetek az eredetirõl!Kipróbáltam és nagyon faxa! Enjoy!

Nem próbáltam ki.
mivel most játszottam végig 2x-ra is XD
Dethmold megölésével kapcsolatban tudom mondani hogy Triss megússza 😊 (de Saskia-t megöltem:'( ha már játékszer lett belõle) az elõzõ végigjátszásomba Iovethnél Triss-t mentem megmenteni de a végén Saskia-t életben hagytam
Renjike
Triss mindenképpen megmenekül a végén? ha Iovethnél Saskia megmentését választom vagy ha Roachnél a Dethmold megölését akkor is megmenekül?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Avenger
Ahogy lejössz a fejezet elején roche hajójáról ott van egy ládában/zsákban, a hajó mellett az ezüst kard recept, még világít is távolról. Nekem legalábbis ott volt 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Én is szenvetem velük használd a tüzet meg a kisértet olajat és sokat bukfencezzél az sekit 1 ütés elugtás ezt ismételd néha meg tüzet nekik.

tök jó játék csak a szövegméééééret :S és semmi megoldás .....

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

HÚ de király game volt. Végig vittem fantasztikus az egész teljesen megérte a pénzt. 31 szintet sikerült elérni egy pár mellék küldetés kimaradt. A végén jó kis sebzéseket csináltam 😄 Fenomális egy játék és úgy hogy nagyon gyenge a gépem minden percét élveztem.

Frank99
az lehet.
én nem láttam sem ispotályt, sem lidércet az elsõ részben.... ényis easyben nyomtam.....

iii ....

bocs.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

-z
nem minden esetben amúgy olvazsd el az utasításokat
hát minden ott van a http://en.thewitcher.com/patch/ amúgy, mondjuk én most újra raktam a rendszerem pár napja és újra felraktam, elvileg ilyenkor (amit írtak a készítõk) felfrissül alapból 1.1-re a játék, de nekem a programoknál még mindig 1.0.0 ír ki XD de a Troll Trouble DLC elérhetõvé vált a kampányomba 😄 szóval csak 1.1-es valószínûleg.

A patch-et le kell külön töltened és manuálisan indítanod!

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

bélanéni
Az 1.1 patchre történõ átállás hogy történik? Nekem a Launcher nem tölt le semmit se az orig, se a GoG exe-vel!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

HÁÁÁÁT kivittem :-(

Kicsit csalódtam, azt hittem több idõt fogok eltölteni ezzel a játékkal....😞 sebaj

viszont maga a történet grafika sztem kva jó 😊
Hali

valaki nem tudja hogy az Õsi Vérûek öltözékekhez(cipõ,kezes,nadrág) hol lelhetõ fel a vért ? elõzõ végigjátszásomba nem találtam meg szóval most szeretném megtalálni de nem nagyon alakulnak úgy a dolgok :S

THX a helpet
Ez a kayran is mindig hazavág csináltatnom kell meg azt a csapdát mert így nem tudom.A hajóroncsnál írja hogy meg kell keresni valami ládát amit nyit a kulcs az a láda a második fejezetben lesz?
Emlékeim szerint tervrajzot lehet a törp kovácstól venni, vagy valamelyik lootban kell hogy legyen kard vagy ábra.

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Nem feltétlenül kell a küldihez csapda.Karddal és jelekkel is megoldható.

Sziasztok ! Elég sok tippet olvastam tõletek a Kayran-os küldetésrõl, és ha elsiklottam felette elõre is bocsi... Cedryknél lehet venni kayran csapda tervet, de egy hozzávalót nem találok. Kacatnak minõsíti, és vm vaskeret ?