The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A RAM foglalatnál meg ez: RAM foglalatok 4 DDR2 DIMM
Akkor nem megy bele 3-as?
Unsual mit csináltál a képpel,nagyobbak lettek a karakterek?
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Megnézem mennyit foglal az everest aztán másolom az adatokat.
A másik lehetõség h beírod az alaplapod típusát és utánaolvasod vagy ide belinkeled és megnézem h milyen a foglalata.
Csak az a gond hogy nem tudom most milyen van berakva DDR 2,avagy 3-as.Mert ha kettes akkor azt kellene venni nem 3-ast nem?
Bocs az értetlenkedésért.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Ha javítani akarsz a játék minõségén akkor memóriát szerezz be, emrt a 2 giga az már nem éppen ideális mennyiség ha játszani akarsz. A 4 giga nem árt még akkor sem ha régi, 32 bites oprendszered van (mint például nekem).
Ezüst kardot meg kovácsoltass a törpénél. Receptet találsz nem egyet csak oda kell figyelni, használni az amulettet hogy megtaláld az érdekesebb dolgokat, nyitogass ki ládákat, menj be mindenhová és akkor megtalálod. De amúgy eddig nekem mindig volt ezüst kard a törpénél, meg volt nála recept is, meg ezüst is.
A Kayran-hoz meg nem kell külön csapda, hanem használd a csapda jelet amit eleve ismersz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
GF 9500 GT 512MB ddr3
2GB RAM
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.60GHz
Milyen beállításokon megy a game ilyesmi gépen.Nálam közepesen ha sokan vannak egy helyen beszaggat meg nehezen tölti a hátteret.
Javaslatot kérek.Kösz.
Csak 8 giga szabad helyem van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
És mi akadályoz meg abban hogy mondjuk elmegyek egy pontig, kilépek, a mentéseket kimásolom egy másik mappába, továbbmegyek, és ha meghalok akkor visszamásolom?
Persze értem én hogy ezzel a lényegét verem agyon az egésznek, csak nem hát tudom. Ez inkább már ilyen "önszopatás" kategória. Inkább lenne kevesebb cucc, vagy valahogy másképp nehezítették volna...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
és ott van egy bejárat ahol a lányokat találod!
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Roche esetében a merénylõkrõl, uralkodókról tudonk meg + infókat viszont kevesebb küldni(az én érzésem szerint). Tény még az hogy elsõre max 35lvl-es lettem Iorveth-el most pedig csak 33lvl-es Roche-al (utóbbinál még a + troll-os hídépítõs dlc küldi is hozzájön) pedig mind 2x minden küldit megcsináltam XD
Aki szeretne nagyobb,könnyen olvasható feliratokat a játékban:
Link
Csomagold ki és másold a bll55.otf fájlt a Witcher 2\CookedPC\globals\gui\fonts mappába és írd felül az eredetit! Biztos ami biztos, biztonsági másolatot készítsetek az eredetirõl!Kipróbáltam és nagyon faxa! Enjoy!
Nem próbáltam ki.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
én nem láttam sem ispotályt, sem lidércet az elsõ részben.... ényis easyben nyomtam.....
iii ....
bocs.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Kicsit csalódtam, azt hittem több idõt fogok eltölteni ezzel a játékkal....😞 sebaj
viszont maga a történet grafika sztem kva jó 😊
valaki nem tudja hogy az Õsi Vérûek öltözékekhez(cipõ,kezes,nadrág) hol lelhetõ fel a vért ? elõzõ végigjátszásomba nem találtam meg szóval most szeretném megtalálni de nem nagyon alakulnak úgy a dolgok :S
THX a helpet
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...