The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

A szélesvásznat megoldották már?

2 végigjátszás alatt egyszer csinált olyat hogy fogta magát és kilépett win-be, ezen kívül a semmi komolyabb technikai nyomorom nem volt. Ja igen, néha a földön lévõ cuccok felvétel egy kicsit nehézkes volt mert ha nem ugy álltál oda nem érzékelte, olyankor kellett kicsit forgolódni. Egy ilyen összetettségû játéknál, ez tõlem szót sem érdemel.
Az irányítás jó volt, a harc egy darabig nehéz, de aztán teljesen jó.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

MerlinW
Nézd, 30+ órám van benne, és semmi bajom az irányítással. Hozzá kell szokni, mint mindenhez és annyi.

[merlinw.org]

MerlinW
Akik most kezdik, az elsõ fejezet kikötõvárosának felétõl (Kayran leölése után) indul be a játék igazán. Onnantól olyan, mint egy letehetetlen könyv😊

Komolyan mondom, ha nem is teljesen egy mûfaj, de ehhez képest a DA2 egy tetris. Ilyennek kell lennie egy szepjátéknak 2011-ben.

[merlinw.org]

Egy kicsit erõs szerintem az, hogy "rendesen".

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

MerlinW
1.1-ben kivették a védelmet, így már semmi szükség rá. 1.2-vel pedig rendesen helyrerakták a játékot.

[merlinw.org]

Fenrir
Ebben az exe-ben nincs benne a DRM védelem, ezáltal sok embernél fps növekedés volt tapasztalható.

A fõzetivást csak meditálással lehet elvégezni, nincs rá más mód.

A halál csupán a kezdet...

Sziasztok!

Ez GoG exe mire való? Gondolom tud valamit, ha kiemeltétek.
A fõzetivásnak nincs egyszerûbb módja?
enlightened
Az utolsó peccs óta már nem.

Háát. egy idõ után akkor is tovább ugrik 😊

Fenrir
Alt-tal tudsz fókuszálni egy ellenfélre, ekkor csak arra az egyre támad.

De még mindig nehezemre esik elhinni, hogy a célzást ennyire elrontották... olvastam is errõl, még mielõtt beszereztem, de nem gondoltam volna, hogy ennyire szar... 5 percet táncoltam a loot körül, mire sikerült felvennem... többnyire nem azt az ellent támadja meg, akire célzok, nem oda küldi a varázslatot... csak a baj van vele. Ez olyan lelombozó.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Na, végül is csak sikerült valamit kivarázsolnom ebbõl a... na mindegy. Most megérkeztem ebbe az erdõs kikötõ városba... nem jut eszembe a neve, de most abba is hagyom egy kis idõre, mert totál el vagyok veszve, és egy regénnyi olvasni való van a Journalban...

<#rolleyes>

Fenrir
Kapcsold ki az Ubersmapling-et.

Hát kell egy kis idõ míg az ember rááll az új harcrendszerre. Nekem speciel az tûnt fel nem is szembõl nézetben produkál a legjobban hanem ha oldal irányba mozgok, akkor egész jó rácsapásokat csinál azt gyorsan tova gurulni és kezdeni elõröl.😊 Sokat segített memory texture rész minimumra állítása is, ha high detailt használok. Igaz csak két magosom van így nem annyira jó, de minimumon vagy közepesen elfut azért. Nagyjából erre számítottam. Azért még közepesen is nagyon jól néz ki, szóval.

Majdnem ugyanez a gépem van és max beállításokkal vittem végig...
Ja jut eszembe beállításoknál a "Legjobb Mintavétel" opciót kikapcsoltad?

Az, hogy egy 2,9GHz-es i7-es proci, 4 giga DDR3 ram, 1 gigás radeon nem elég neki, hogy tükör simán fusson, akár ha a totál legalacsonyabb beállításokra is állítom, nem az én vagy a gépem hibája.

Direkt leteszteltem, és nekem is olyan 30 fps volt a minimum és úgy 45-50 a max. De így is, ha gyorsan forgok, vagy ha csak simán megyek elõre, akkor is ilyen mikro laggokat veszek észre. Na, nem tudom elmagyarázni, de idegesítõ, ez egyértelmûen a játék optimalizáltságának a hibája.

Nem tudom, mondjuk nálam elég jó gép van alatta így ilyeneket nem érzékeltem. Az fps valóban ingadozik, de nálam 30-50 között, igy ha nem iratom ki észre se veszem...

Kár érte, mert egyébként tetszik a játék, de a technikai része borzalom.

Nem arról van szó. A kamera jól mozog, de a menükben lassú az egér. És ez nem csak nálam probléma, rengeteg helyen olvastam.

Milyen dolog az már, ha a vsyncet bekapcsolom, akkor totál belassul az egér? Mi a faszér nem lehetett hardwer mouse-ot beletenni?

Ráadásul a legfrissebb driverekkel, legújabb patchel is össze vissza megy a játék. Még totál low-on is belaggol sokszor. Elképesztõ, hogy most is ilyen bugosan adták ki...

Akkor valamit elállítottál, mert 10-esre húzva az érzékenységet egy mozdulatra vagy ötöt pördül a karakter körül a kamera...

<#wow2>

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

<#wow2>

Nem mellesleg az irányítás is borzalmas. Az egér valami szörnyen lassú, még úgy is, hogy az user.ini-t is átírtam és a vsyncet is kikapcsoltam. Bár már nem annyira úszik, de így is rendkívül idegesítõ. És Geralt mozgása is fura. A börtönös résznél tartok, és eddig mindent összevetve szerintem nem valami nagy eresztést. Egy végigjátszást mindenképp megér, mert a történet jó, de majd csak ha kijavítják az idegesítõ dolgokat.

Na jól van gyerekek... Kipróbáltam, de egyelõre ennyi elég volt. Laggol mint a fene, a célzás meg egyszerûen borzalmas... meg az interface is... csalódtam benne. Majd lehet pár patch múlva folytatom, de egyelõre...

<#worship> efölött elsiklottam, köszönöm. Mármint a tutorialban.

Nem neked ment persze, hanem akik kérdezgetnek.

De ezek a dolgok mind kiderülnek a tutorialból. Ráadásul van a naplóban egy tutorial fül külön, ha az elején átfutottad. Olvasgatni kéne. <#wave>

Fenrir
Y-nal aktiválod a medálodat, akkor egy pár másodpercig minden sárgán világit amivel lehet csinálni valamit.

Nincsen arra valami megoldás, hogy egyszerûbben felszedjük a lények - emberek által dobott cuccokat? iszonyat bosszantó ahogy félvak módjára kutatni kell a fûben a sötétben pl, de világosban is, hogy megszerezzem a zsákmányt.. <#csodalk> gombot erre nem találtam ami mutatná, és lehet én vagyok a béna, de egy csomó dolgot nem találok így meg.. Arról nem is beszélve, hogy pl az arakász elleni küzdelem után kétszer kellett visszatöltenem az állást, hogy lássam hol esik össze, mert a szkriptelt videó elindult azelõtt, hogy a maradványait felszedhettem volna, utána meg nem találtam..
Nagyon jó ez a játék, imádtam az elsõ részt is, de ez a kutatás feleslegesen rabolja az idõt, komolyan idegesítõ, amikor percekig kel néznem a fûcsomók között, hogy végre felvillanjon a narancssárga jel...

#6658-ra meg azt mondom, hogy át lehet álítani a billentyûzetet kedvedre, csak nem a játékban, hanem abban a menüben, ami feljön, mielõtt elindítod a játékot. Legalul van középen a beállításoknál.

Fenrir
Meditálás közben lehet csak inni.

hm... Hogy kell meginni a potikat??? Mert hülyét kapok ettõl a játéktól... Folyamatosan meghalok már az elején is, kétszer rákattintok a potikra és kiírja nem lehet ezt ezzel a tárggyal csinálni... Hát mit lehet? A billentyûzet kiosztás is teljesen kusza. Baromira nem látom át az egészet, pedig az elõzõ rész probléma nélkül végigvittem...

http://www.kettlebelledzes.hu/

Fenrir
Amúgy kurva nagy szöveg a Gyûrûk Urás utalás a játékban 😄

Fekete sávok a képernyõ tetején/alján.
Teljesítményjavulás ha lesz is még, minimális. Jobb textúrákat meg hamarabb fog valamelyik lelkes játékos készíteni, mint õk. (Most amúgy is a konzolos verziót hegesztik inkább, gondolom én.) De ne legyen igazam. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Letterbox? Az mi?
Én egyéb javításokra vágyom. Teljesítmény és textúrajavítást várok elsõsorban.
Én úgy vettem észre, hogy minél elõréb jársz a játékban, annál több a homályos, kidolgozatlan, háromszögtextúra. Az epilógusban és az elsõ fejezetben nem találtam(legalábbis elvétve) ilyet, aztán a 2.ba már volt. A 3. meg valami katasztrofális mennyiségben tartalmazza ezeket. Szinte bármerre nézek, mindig találtam valahol. És ezek engem nagyon zavarnak.

A hír az, hogy nincs hír! Ha az Letterbox eltûntetésére vársz, akkor el kell szomorítsalak! Rákérdeztem Facebookon és azt kaptam válaszul, hogy Június vége elõtt csinálják meg leghamarabb (magyarul, akinek nem tetszik az bekaphatja, meg amúgy is le van mindenki szarva, akinek nem 16:9-es a monitora...<#ravasz1>)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Witcher 3-at csak megjelenés után 6 hónappal (addigra talán kijavítanak mindent) fogom megvenni, ha lesz egyáltalán...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

😊

Lehet tudni valamit a 3. patchrõl?

Amit írtam. 😊

Ez mi?

Április elsejei tréfa? 😛

Solid Snake
<#nezze><#hehe>

A PC-s medium grafikai minõséget célozták meg a konzolon egyébként. <#smile>

Két kép az Xbox 360-as verzióból! Ha ez igaz, akkor szépen fog kinézni! <#smile>

Véletlenszerû a dolog hogy mikor sikerül és mikor nem. Minél többször használsz beszélgetésben egy ilyen trükköt (legyen az emggyõzés, fenyegetés/megfélemlítés avagy a már említett "elme" trükk) annál eséylesebb hogy fejlõdik és akkor többször fog sikerülni. De speciel az ilyesmit magad is megnézheted mert a karakterednél (a journal-ban vagy talán a karakterlapon van jobb oldalon felül 3 ikon amik közül a harmadik alatt vannak a különleges elõnyök amik nem skill függõ dolgok és van amelyik fejlõdik van amelyik nem).

norbi4567:
Keressed meg. Figyeld a térképet (ne a nagyot, a kicsit) és keress olyan ikont rajta ami mesterembert jelöl. Reggel és estefelé például elmegy kajáért, éjszaka a házában alszik és dél körül is mászkálgat idõnként. Persze a sztoriban haladva lesz egy pont amikor el fog tûnni és utána már nem fogod elõkeríteni és arra is rá fogsz jönni hogy miért.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Még csak a játék elején járok, így a képzettségfán csak felülre oszthatom a pontot. Így nem is fejlesztettem ugye a jelekre, mert nem is lehet, ennek ellnére három párbeszédben is ott volt a lehetõség, hogy úgymond jedi-módra ("hazamész és átgondolod az életedet") bocs a hülye példáért ilyen választ adhassaak, amikor egy kis animációban mutatta is a játék, ahogy Geralt elsüti az aktuális erõtrükköt. 😊 Kétszer be is jött megkaptam a kért infót, illetve olcsóbban, de egy harmadiknál nem sikerült.
Ez szkriptelt esemény volt a videóban, vagy valakinél volt hogy semmi se sikerült? Nekem tetszene ez az opció, hogy ha van X pontom az adott skillen, akkor mint más szerepjátékokban így nyerhessek plusz infót, vegyek olcsóbban, stb..

norbi4567
Most nézem hogy az nem is Cedric hanem a másik tünde.
De akkor a kérdés hogy Cedric hol van?
Környéket átkutattam már utána de nem találom.
pls valaki segítsen. Kellene tõle a méhkas bomba recept :S

Szóval ez nagyon jól mutatja. Valahogy jelezni kellene a kiadónak ez nem akció játék. Ugyanez jutott eszembe amikor valaki beírta egy Fallout topicban a VAT-al sem találja el az ellenfeleket, "mi ez a fos?" Pedig a Fallout 3, az aztán tényleg nem nevezhetõ igazi rpg-nek vagy bonyolultnak, de még sokaknak az is sok vagy bonyolult. Hát nem tudom. Nem tudom mi lesz ennek a vége 😊

Általánosságban és tudom az kb az elõzmény, szóval a regény. Mindössze a hét törpére gondoltam akik karavánokat fosztogatnak, a toronyba zárt királylányok, dzsinnek, stb. Mindössze erre gondoltam 😊 Ehhez képest a játék egész komoly lett 😊