9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Nagy99
    Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy GForce 9600 GT-n fut szaggatás nélkül a játék?
  • ratgab
    Minden esély meg van rá, csak a lengyel kiadóval kell megegyezni, angoloknak ehhez nem sok köze van!

Illetve helyesbítek: Azzal kell megegyezni, akihez a kiadás jogai tartoznak, aki rendelkezik felettük (gyanítóm, hogy csak MR Sapkowski-n múlik a dolog, aki remélhetőleg a híres lengyel- magyar barátságot szem előtt tartva ebbe bele is megy egy kisebb (vagy nagyobb) járandósság készhezvétele után (és személy szerint remélem, hogy egy komoly dorgálás közepette megtiltja a továbbiakban a VAják szó használatát és kötelezi a fordítókat a Witcher használatára)!
  • Murmur
    Én is úgy tudom, hogy lengyelről fordítjuk, csak nem ismerem a jogi hátteret. Nem hiszem, hogy magyarul hamarabb megjelenik majd, mint angolul. De úgy legyen. :)
  • ferenc001
    Tudtommal eredeti nyelvről fordítják magyarra, nem angolról, úgyhogy ha a PlayON!-os srácok belehúznak, akár előbb megjelenhetnek magyarul a könyvek mint angolul :D
  • Renjike
    sztem jövőre jön nálunk a 2. és stb stb
  • Murmur
    Ha jól látom, angolul is csak 2 jelent még meg, a harmadik jövőre fog. Váhatunk egy darabig... vagy megtanulunk lengyelül. :)
  • Renjike
    hopp bocsánat megnéztem awikit és igen mind geraltról szól , csak azt kéne tudni hogy ezek mikor lesznek magyarul xd
  • Renjike
    The Last Wish
    The Sword Of Destiny
    Blood of Elves
    Time of Contempt
    Baptism of Fire
    The Tower of The Sallow
    The Lady Of The Lake
    ezek a könyvek a witcher világában . mind Geraltosak?
  • Although
    Nem fogom tovább magyarázni, teljesen felesleges. :)
  • ferenc001
    [Grammar Nazi] Nem "jáccódik", hanem játszódik [/Grammar Nazi]
    Tudtommal mindegyik az általa kitalált világban játszódik, és a legtöbben Geralt a főszereplő. De pontosabb információkért néz meg a Witcher Wikit.
  • Renjike
    Andrzej*
  • Renjike
    Anderzej könyvei közül melyik jáccódik a Witcher világában Geraltal?
  • rotator
    Ne viccelj, egy RPG nem attól RPG, hogy limitált a leltár. Ennyi erővel a Piranha Bytes játékai (amik mellelseg a kedvenceim) micsodák? Na peace! :)
  • awacs111
    Sikerüüüüüüüüüüüüüüült!!Nagyon szépen köszönöm mindenkitől a kapott segítséget!Már a hajón vagyok:).A kapuőrre nem figyeltem eléggé(arra amit mond)ő volt a kulcs.Meg hogy alkonyat után menjek..Szóval,túléltem:).Köszönöm:ferenc001,SaGa Jr,Madi92.Kedvesek Vagytok:).
  • SaGa Jr
    Nem is fogod találni Loredo-t mert nem mászkál. Neked kell bemenni hozzá. Kijelölöd a feladatot a sorban, majd odamész nyapnyugta után (de még bőven éjfél előtt), beszélsz a kapussal (a fal melletti az) és be fog engedni.

De szintén bejuthatsz oda a bunyós mellékfeladat során (bunyózz pár kört a kocsmában aztán majd félrehív téged egy manus és elmondja hogy nagyobb tétes meccsekre is be tud juttatni csak találkozz vele este a kocsma előtt).

Egyébként meg simán lehet hogy a törésed rossz (erősen valószínű hogy ez a hiba) vagy a játék rosszul települt fel és ez okozza a hibát.
  • Madi92
    Szia!
    Csak kérdezem, hogy elküldöd valakinek a mentésed, és ő nála esetleg működik, majd visszaküldi az nem megoldás?:)
  • awacs111
    Köszönöm Nektek a segítséget.De éppen ez a gondom:nem találom Loredot.Nem tudok elmenni a rezidenciájára,így nem is tudom elvégezni a"Tisztességtelen ajánlat"című küldetést.A két őr meg a kapunál nem beszél velem(unszimpi vagyok nekik).Attól a pasitól meg,akinél a királyi postaláda is van,már megkaptam a zsozsót.Tényleg nem vettem meg a játékot,de nagyon jónak tartom.Bár nálam az Oblivion a csúcs.Ha már nagyon untok,szóljatok:).Mégegyszer köszönöm!Ha esetleg még erre van orvosságotok..
  • ferenc001
    Útmutató. Amit a játékhoz adtak. Ezek után gondolom nem helytelen a feltételezés, hogy nem vetted meg. De mindegy. A kereskedő, aki felbérelt hogy megöld a Kayrant, a küldetés címe pedig Kayran: Pénzkérdés, ezt mindenképpen meg kell csinálni. Ezen felül persze mielőtt találkozol Triss-el teljesítened kell a Tisztességtelen ajánlat című küldetést is, ahol találkozol Loredo-val.
  • SaGa Jr
    Beszéltél esetleg a megfelelő őrrel este hogy beengedjen? Enélkül csak úgy nem jutsz be.
    Emeleltt eleve szólt oda egy faladat, amiben találkozni akart veled a manus. Ha azt már elvégezted akkor keressed meg többieket és informálódj mindenkitől, mászkálj a településen és majd előbukkan a lehetséges folytatás.
  • awacs111
    Hát igen.Sajnos ez van .Asszem uninstall lesz a vége,ugyanis semmi nem történik.Nagyon jól elmagyaráztad(örök hála érte),de mindhiába.Szerintem kihagyhattam valamit.Mert hiába állok ott,sétálgatok,még meditáltam is az időhúzás végett,nem szól hozzám senki.Neked ferenc001 nagyon köszönöm!Ha estleg valakinek lenne valami ötlete,szívesen venném.Egyébként az útmutató hol található?Meg milyen kereskedő?
  • ferenc001
    Emlékeim szerint (és az útmutató szerint is :D) miután felvetted a dokkoknál a kereskedőtől a pénzt, és Loredo kúriája közelében vagy, akkor találkoztok (én általában nappal találkoztam vele, bár a napszak úgy tudom nem számít).Ha bug lenne, akkor abból is a kapitális féle, hiszen amíg nem beszéltek, addig nem megy tovább a történet. De ha bug lenne, akkor szvsz javították volna.
    Ennek a videónak az elején van a kérdéses leszólítás, ennél többet nem tudok segíteni
  • awacs111
    Köszönöm ferenc001.Csak az a gondom,sehogysem tudok eljutni Loredo rezidenciájára.Próbálom este,éjfélkor(nekem a kikötő sarkán jelzi a küldetés helyét),még a jelre is rámegyek.De semmi nem történik.Lehet hogy bug?Vagy én vagyok szerencsétlen?Pedig Triss-t akárhová követném:).Tudnál segíteni?
  • kjhun
    Sziasztok

1.3-as patch mikor jön ki??

Vagy még marakodnak a CD Projekt meg a Sony a kivett SecuROM miatt?? (suckurom ). És ezért nem jön ki a patch?
  • ferenc001
    Miután a Kayrannal végeztél (és felvetted a fizetséged) elméletileg Loredo rezidenciája közelében Triss le fog szólítani (a csajszi aki a böfögőkről beszél, bár nem éppen helybeliekről, hanem a Kékszalagosokról). Próbálj meg arra kóborolni, lehetőleg az ajtó közelében, akkor meg fog szólítani, és aztán követni kell.
  • awacs111
    Nagyon köszönöm a(gyors)válaszod,Although.De sajnos nem segített.Továbbra sem tudok semerre haladni.Beszéltem mindenkivel,talán a főküldetés is megvan(nem a királygyilkos az?),de semmi.Az egyikük háborúról beszél,a másik a kovácsot ajánlja,a csajszi meg a böfögő helyiekről:).A sarokban a fickó sem mondott semmi újat..Van még esetleg ötleted?
  • Although
    A főküldetés úgy jön elő ha beszélsz a társaiddal ha jól emlékeszem a kocsmában.
  • awacs111
    Sziasztok!Az a gondom,hogy az első város(és a környéke)után nem tudok továbbmenni.Kayran-t megöltem,amiket tudtam küldetéseket elvégeztem.Sajna amatőr vagyok,nem tudom mi a további teendő,merre tudnék továbbhaladni.Kérem ha valaki tud,segítsen nekem.Köszönöm!
  • newil
  • Although
    *NovaTerra mondott
  • Although
    Vándorolsz, párszor a föld alól meglepnek néz körül ott lesz egy hangyaboly szerű képződmény és ki is írja a progi. Remélem elégséges amit írtam, mivel én nem csináltam meg ezt a questet.
  • Doc Hooliday
    A "7149"-ES KÉRDÉSRE SÜRGŐSEN VÁLASZT VÁRNÉK VALAKITŐL MERT PONT OTT JÁROK ÉS IDEGESÍT HOGY NEM TALÁLOM A FÉSZKEKET!!

Köszönöm!!!
  • Although
    Az a baj nem érted mit mond rotator. És nem tudsz mindenhova visszamenni a játék során. Felesleges beszélni erről, te nem az rpg élményért játszol a játékkal. De ezzel semmi baj nincs. :) Az a lényeg hogy élvezd :) Csak sajna egy ilyen cég mint ez a lengyel banda is rákényszerül ilyen cheatokra valamiért, holott erre a modok is megfelelők.
  • Doc Hooliday
    Hali! Lenne egy kis gondom a nekker fészek robbantással! Tudom volt már szó róla, de nem találok egyet sem mert fingom nincs hogy mit is kell csinálni ezzel a küldivel! Valaki legyen szíves és szájbarágósan írja már le hogy hol vannak ezek a fészkek, és hogy hogyan néz ki egyáltalán ez a fészek?????

Előre is köszi!!!
  • Fenrir
    Tessék.
  • Madi92
    De ha kijön a patch akkor minden gondunk megoldódik a tárolási lehetőséggel!
    Amúgy mikor is esedékes? Mert addig nem kezdek bele egy új játékba, max prológ végéig.
  • rotator
    De nincs "vagy", mert az egyiket elvinném, a másikért visszamennék. Ez az, amit megspórolok, a végeredmény ugyanaz, csak nem rohangálok felesleges köröket, ezzel pedig számomra javul a játékélmény (a második végigjátszást sokkal jobban élveztem így már).
  • NovaTerra
    Így is borzasztóan sok dolgot tud magával vinni. Jóval többet, mint az egyben. Pont az a lényeg, hogy ne tudj mindent magaddal vinni. Dönts arról mi a a fontosabb, ezredik kard vagy egy szörnytrófea. Az ilyen cheat modok szerintem rontják a játékélményt.
  • Although
    Egyébként az ötletet már a Fallout 3 ba egy mod csapat megcsinált A Fallout Wanderers Edition (FWE) már tartalmazza és használtam is anno :)
  • rotator
    Én hangya típusú játékos vagyok, módszeresen minden mozgathatót begyűjtök, ezért bármilyen inventory-limitációt roppant gyorsan kinövök. Felesleges időpocsékolásnak és rendkívül unalmasnak tartom azt, hogy a szűkös inventory miatt oda-vissza rohangáljak egy már kihalt tájon a loot és a kereskedő/raktár között, mert az tuti, hogy nem hagyok elkallódni semmit. Mivel a TW2 inventory-ja amúgy is ezer sebből vérzik, ezért próbáltam ki ezt a modot, amúgy az első ilyen jellegű mod volt eddigi pályafutásom alatt, pedig volt játék, ahol nagyon jó lett volna, de mégis fogcsikorgatva végigszenvedtem, na meg olyan is, amit emiatt hagytam abba.
  • Micsu
    játékokban azért ne nagyon keress relációt