The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Járt már így valaki? Beszélnem kéne Henselt királlyal de nem tudok, mert...nem lehet rákattintani. Nem reagál semmire. Áll a rohadt sátrában és matat valamit, és nem reagál. Mindenki mással lehet beszélni, tárgyakat fel tudok venni, csak õ rá nem lehet kattintani.

Most mi ez már megint? Bug?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Fenrir
Tegnap simán ment úgy.

A halál csupán a kezdet...

Victor1103
kb 20.dik próbálkozásra végre összejött😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Ott pedig nagyon más megoldás nincs. Nyomd magadra a védõ jelet, és próbáld ütni.Ha leüti rólad akkor újra védelem, tovább. Sok mozgás, és ha egy kis szerencséd van sikerül úgy mögé kerülni hogy kicsit beragad valami fa-növény közelébe hogy rá tudsz verni egy-két jobb egérgombos "nagy ütést". Az azért jobban szaggatja a nyomorultat...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elvileg csak annyi a trükk hogy tényleg kövesd és marad az útvonalon ugyan ott és akkor nem látszik de az út tele van csapdával, ha belelépsz akkor egybõl kidob. Kövesd próbáld kitapasztalni az útvonalat és ha megvan hogy hol dob ki akkor ott próbálj kicsit más felé menni de csak kicsit 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Laza
Ezzel kezdtem ... kicsit volt csak idegesítõ, mikor 10 perce csinálom, és egy rossz mozdulat után egybõl kifekszem ... 😞

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Én is megtaláltam ezt a pontot, csak attól féltem, hogy újratölti a hp-jét ha kicsalom.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ezt vágom ... azaz azzal vágom 😊

Laza
Ezt próbáltam, de nagyon úgy tûnt, hogy nem ragad le, csak piros lesz a csapdától. Majd megnézem este.

Amúgy akkor adja meg ha két párral nyersz ellene. De nekem se került be az extrák közé a GOG-os akármi...

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

én már küldtem is a fájlt pmben.

cylonflatus
Nem tudom valaki találkozott e a következõvel. Flotsamban a kocsma alsó szintjén ahol bunyózni lehet áll a sarokban egy papnak, szerzetesnek kinézõ figura. Kockázni lehet vele, és fölajánlja, hogy nekünk ad valamit ha megverjük. Nos én megvertem, de valami olyasmit mondott, hogy igaz nyertünk, de mégsem "nekünk kell cipelni a terhet"(?) vagy valami ilyesmi. Most másodszorra tolom és ugyanez volt, de gurítottam még 1-2-õt vele. Az egyik nyerõ menet után azt mondta, hogy érdemesnek talált arra a valamire, a nyereményemet az extrák közt találom, de ott nincs semmi erre utaló. Valaki?

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Victor1103
Mármint nem Henselt gyilkosának hanem aki megpróbálta megölni szóval értitek😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Victor1103
Valaki segítsen légyszi!

Henselt gyilkosának utolsó óráit élem át, és amiután a társával beérnek a barlangba elkezdem követni. Haladok azon az útvonalon amin õ halad és mégis kilép ebbõl a flashbackbõl Geralt és utána Dethmold egybõl visszaküldi. Mit ronthatok el? Már annyiféleképp próbáltam pedig..

Csibusz
Sziasztok, felraktam a betûnagyító cuccot, de sajnos ettõl sok mondat elvész:S nem mutatja rendesen.. És én voltam olyan hülye, hogy nem csináltam biztonsági mentést arról a fájlról, ha valaki megdobna vele nagyon megköszönném :$
Üdv..

már vissza mentem 6 oldalt de sehol nem találom...

valaki rakott ki linket térképpel hogy mi hol van egy külföldi oldal linkje...!

Legyetek szívesek újra kirakni...hogy ne kerlljen minden szir-xart megkérdeni hogy hol van..<#awink>

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

cylonflatus
Jó a memóriád 😊 Az enyém se rossz, de hajnal 4 fele már igencsak összefolynak a monitoron a dolgok... rég maradtam fönt ennyit egy játék miatt. Most kezdtem újra, kíváncsi vagyok a Roche féle útra.

Ha nem is teljesen eltérõ a kettõ, de azért jócskán van köztük eltérés, tehát nem ugyanazt az arc textúrát használták. Az uszítós luvnya sötét hajú volt, míg a hálás kimenekített világos hajú és az arcformája is kicsit eltérõ a másikétól.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

cylonflatus
Akkor viszont ugyanazt az arc textúrát használják 😊

Pontosan hol vagy? Mert ugye elõször be kell jutni a táborba, eljutni a megadott helyig (lopakodj, ne vegyenek észre és úgy juss el az alagutakig ahonnan aztán majd eljutsz a célállomásig a Nifgaard táborig és eddig a pontig a "haver" nem segít semmit), ahol jön majd egy kis bejátszás, aztán "csatlakozik" hozzád Roche. Pontosabban te csatlakozol hozzá. Na itt lesz oylan hogy szól, hogy bújj el. Ilyenkor csak bújj a ládák mögé és várd meg míg elcsalja az õröket. Utána meg közlekedj a sátrak mögött. Elég szájbarágós lesz a megoldás a király sátrának õrmentesítéséhez, aztán ha ez megvolt már csak be kell osonnod a királyhoz.

Sir Quno Jedi
Õ nekem is megvolt, jaja.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Egy elf nõrõl tudok, aki így fejezi ki háláját, de õ azok közül való akiket a Loerndó által felgyújtott házból lehet kimenteni)
Elvileg ma lesz valami bejelentés Witcherrel kapcsolatban, illetve tájékoztatást kapunk a további supportról!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

sziasztok van egy olyan küldetés hogy
hol van triss na én egy táborban vagyok ahonét egy kapun keresztül kell a király vérért menni.Azt mondja a barátom hogy ö lefoglalja az öröket én menjek megyek is ,és ahogy megyek azt mondja bujak el, de hova?
cylonflatus
De az õ! El kellet jönnie Flotsamból, és új életet kezdett álnéven (de ezt el is mondja).

cylonflatus
A srácnak problémái vannak, nyilván nem olyat tanácsolunk neki amivel csak nehezebbé tesszük a dolgát...

csokikutya
asszem, ha jól emlékszem egy mutagénrõl maradtál le.

http://www.moddb.com/members/hungarocell

Flotsamban az egyik sarkon leszólítottam két mukit valami professzorok lehettek.Azt mondja valami szérum hosszú távú hatását tesztelnék rajtam ha már erre járok.Majd pár év múlva keressem vizimában a jutalomért.Kérdezte belemennék-e,nem volt világos mirõl van szó így mondtam,nem.
Mirõl maradtam le?
Akkor ha megvan a tervrajz meg a hozzávaló a kereskedõnél lehet megcsináltatni vagy a kovácsnál.
Van azokhoz is recept/tervrajz. Nézd át minden kereskedõnél a kínálatot. Az elsõ településen ráadásul vannak még célirányosan is elkülönülõ kereskedõk. Cedric a csapdázós, nála bombák, csapdák és pár egyéb dolog receptúrája kapható. Van egy bõrös fickó a házában a falon kívül õ meg mindenféle bõrholmikat, páncélokat kínál meg ezekhez és alapanyagaikhoz való recepteket és terveket. Van akkor még a boszorkáncs is (javasasszony) szintén az említett területen a saját házikójában, õ meg italokhoz kínál alapanyagoakt és recepteket.

Szóval tessék csak szépen körülnézni, megvehetõ minden már az elsõ fejezetben amiahhoz kell, hogy az ott kapható fegyver és páncél cuccosok legyárthatóak legyenek. Mondjuk a sárga színû szövethez (robust cloth) való receptúra az speciel nem azonos néven fut azzal mint amit elõállíthatsz a tervek alapján. Ezért is érdemes megnézni minden receptet hogy mit is ábrázol a késztermék grafikája.

csokikutya
Én nem találkoztam benne ilyen lehetõséggel, de lehet én voltam béna.

http://www.moddb.com/members/hungarocell

Helló!

Ebben le lehet valahova pakolni a cuccokat mint az egybe? Sehol nem találtam olyan lehetõséget. Fogadósnál ami volt egyben.
Szerintem az egy másik elf, akire te gondolsz
MrStokes
Ezek mind-mind easy mode-ok ahhoz kepest, ahogy en csinaltam. En megmaradtam a kettot ut ezust karddal majd gurul es ismetel taktikanal.

Igaz, kicsit lassan halt igy a queen, de igy legalabb vegig izgalmas volt a harc. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

cylonflatus
Az ispotály romjainál bújkál és nem érdemes kibelezni. Ugyanis ha megbocsátasz neki és elengeded, akkor a következõ fejezetben hálából megcsinálja amit elõször ígért...<#law>

cylonflatus
Dobáld bombákkal! Csald magad után és lesz egy pont, ahonnan mindig visszafordul. Na próbálj ezen a ponton mozogni. Dobsz egy bombát, hátrálsz, majd amikor megfordul megint közelítesz és dobod a bombát, de ezzel a taktikával le is vághatod, csak kicsit idõigényesebb

ami még számíthat az az hogy a normális embereket acél míg a szörnyeket ezüst karddal üsd ezüst kard nagyobbat sebez rajtuk

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Fenrir
Yrden-nel folyamatosan csapdában kell tartani és amikor ott van akkor hátulról szétvagdalni

Laza
Kérdés lenne, még az elsõ fejezetbõl:

6-os szintû vagyok, és a hirdetõtáblán lévõ questek közül a gyíkszerû lények kipucolását csinálom éppen. Elõ is jött a királynõ, de alig tudom sebezni, õ meg ha betalál akkor képes egy csapással kinyírni. Gyngusz vagyok még hozzá, jöjjek vissza késõbb, vagy van valami elcseszett taktika? Hiába próbálom a potrohát ütni, nem sokat sebzek rajta.

iceshark
A harmadik város elején amikor be kell jutni a városba, miután lenyomtam azt a 3 gólemet vagy mit, találtam a föld alatt egy termet ilyen varázs szimbólumokkal tele, sorban ki kell oltani, de jó sorrendben, na ott mi a sorrend és mi van a ládikában?

Azért mondom hogy az a link csak vistára jó.Win 7-re nem nekem meg olyan kellene.A tartós szövetet meg a bõrt a kayran páncélhoz csak venni lehet kereskedõnél?Mert akkor ezeknek az elkészítési ábráknak nem sok értelme van ha magam nem tudom megcsinálni.Gondolom csak kereskedõ tudja megcsinálni orenért.Kivagyok már ezektõl az árusoktól begyûjtök nagy rakás tárgyat,kardot hogy majd jó pénzért eladom.Oszt a lófaszt eladok egy kardot max.20 orenért az a nyomorult meg továbbadja 200-300 ért.De ez mindennel így van.
Fenrir
Csak így lehet megcsinálni pozitívan a Troll küldetést és a Melitele's Heart-ot.

Amúgy van még 1 mód rá:

Ha még nem fejezted be a kockázós küldit akkor el is lehet nyerni kockán Sendler-tõl a kirakott trolltrófeából a nyelvet.

Prince23
Kijött a legújabb nvidia frissítés

Azt én is kibelezném, de én se találtam. Ezt érdemlem mikor segítek neki? Jobban tettem mikor elsõ végigjátszáskor felköttettem... <#bdead>

Ide bújt:
http://www.youtube.com/watch?v=GKCNI_l2tp4
Na ezüst kard balhé megoldva.😄

Már csak ez a büdös elf k*rva kellene nekem akit kicsit kibelezhetnék. 😄 Meg mondanáok, hogy hol találom õt flotsamban? >:-D A neve Malena.

Hiába keresem a tõrbecsalós riherongyot nem lelem sehol. -.-'

A megfelelõ fül alatt keressed amikor vásárolsz nála (a fogó ikon a mozsár mellett). Minden nap feltölti a készletét, így naponta tudsz tõle vásárolni ezüstöt.
De találni is lehet több helyen is csak be kell alaposan járni a környéket.

Nem tudod kiírtani õket. Elég ha vársz egy napot és úgyis lesznek újak. Szóval aggodalomra semmi ok. 😊

Embrió. Keress enderga embriót. A fészkeikben találsz (tudod amiket ki kell iktatni a hozzájuk kapcsolódó feladat során). Meg a legyilkolt királynõikbõl is kinyerhetõ.

enlightened
Na háát, itt azt írja endregat kell ölni, de már kiöltem õket a végsõkig egy sem maradt és nem dobtak fetust, mondjuk mások is panazskodtak errõl, szóval szerintem ez valami bug lesz.

Mikor jön a következõ patch?