9144
-
deicide #6941 voltam már vissza is jöttem..de akkor már a várat védtük..!
de valamiért eladtam a kardomat és most az egy korábbi mentéssel keztem el onnan hogy a királyi vér megszerzése.. -
#6940 Menj csak. Visszajössz még. -
deicide #6939 hát...lassan itt már nincs mit tenni..mert mivel mennem kell a ködbe szellemkedini.. -
#6938 Játssz tovább, csinálj más küldetéseket. Ahogy írja, majd kibontakozik:) -
deicide #6937 Üdv..
Felvettem a falnak is füle van küldetést..! [spoiler]El is jutottam valameddig.. azt írja hogy várjak amíg a cselekmény kibontakozik.. gondolom beszélgetni kellene a népekkel.. de kivel is pontosan…??
Probálkoztam a paraztokkal de azok nem beszéltek velem..a törpök sem..[spoiler]
-
hemmis #6936 azt tudja valaki hogy ha már megöltem minden hárpiát akkor a hárpiaszerződéses küldinek vége vagy is nem lehet meg csinálni -
deicide #6935 erre jutottam én is...
kösz mindenkinek az infókat..:) -
SaGa Jr #6934 A hullák (9 vagy 12 van összesen szétszórva 3-as csoportokban) is egy olyan feladathoz tartoznak ami szintén csak Roche mellett nyúzva a szotrit lesz elérhető, mert a megbízó a királyi táborban van.
De ha csatangolsz még akkor több egyéb dologba is belebotlasz majd amik csak akkor nyernek értelmet, ha a másik oldalon játszol mint ahol most. -
deicide #6933 ezen felül még egy kicsit bolyongtam és találtam hullákat is amiket elégettem..sőt még volt egy Arakász is..ha ott voltam levertem.. szerintem ennek is köze van inkább Roche küldetéshez.. -
SaGa Jr #6932 Veresd el magad a megfelelő helyen (de azt hiszem ez elég egyértelmű kéne legyen, hiszen akárki nem visz be a dutyiba). -
SaGa Jr #6931 Az a feladat csak akkor elérhető és elvégezhető, ha Roche oldalán játszol. Akkor veheted fel a király táborában egy katonától az ehhez csatolt feladatot. Ha tehát Iorvet-et segíted, nem kell foglalkoznod az itt lévő házzal. -
deicide #6930 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak hát kérdés hogy hol..?
mivel ide a ködön át jöttem és kerestem a Trist..és a királyok vére küldetés ide szól..a vér már meg van és menni kellene vissza mert a nő ott vár..tehát ha elmegyek ide nem tudok vissza jönni szerintem..!
-
38tibi38 #6929 Köszi,megcsináltam a 2. fejezetet de persze miért is ne akadnék el egyből a 3.-ban. Na szal be kell jutni a börtönbe vagy le kell tartóztatni magad. Én a másodikat szeretném de nemtudom,hogy érjem el. -
#6928 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, az valami tesós küldetés lesz. Feltudod majd venni a questet. -
deicide #6927 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sziasztok..
Találtam egy nagyon érdekes dolgot vagy is csak nekem érdekes..tehát van ez hely kunyhó a szirten a térkép szerint most ott vagyok..a ház mögött eltakarítottam a hordókat és lementem a csapóajtón..lent 3 gyertyát kell meggyújtani és jön mindig egy szellem..lefelé is van egy ajtó csak az nem nyillik..!
Én ezt nem kaptam meg küldetésbe csak gondoltam szétnézek a környéken és ezt találtam.. -
SaGa Jr #6926 A kút alatt ne szó szerinti kutat értsz, hanem nagy mélységet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hárpiákkal körülvett kőbánya amire a mondóka utal egyébként.
Shep:
Ha nem nyírod ki, akkor más videót kapsz. Tulajdonképpen az fog történni amiről Philippa beszélt, amiért az egész hercehurcát előtte csináltad. -
38tibi38 #6925 Vergenben a kutat hol találom? Baltimor-os küldetésnél tartok. Ha a kút meglenne talán már egyedül is boldogulnék. -
ferenc001 #6924 Eddmegleves: Hat képességpontot kell rakni az alapágra, tehát hetes szinten nyílik meg a többi ág, és nyolcas szinten már pakolhatsz oda is. Főzeteket pedig meditáció-módban ihatsz, úgy, mint szintlépésnél, belépsz a meditációba a gyorsmenüből, csak nem a baloldali szintlépést, hanem a jobboldali Főzetivást kell választani.
deicide: Tedd azt amit mondd, várd meg amíg kibontakozik a helyzet, addig csinálj más küldetéseket. -
deicide #6923 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Üdv..
Felvettem a falnak is füle van küldetést..! El is jutottam valameddig.. azt írja hogy várjak amíg a cselekmény kibontakozik.. gondolom beszélgetni kellene a népekkel.. de kivel is pontosan…??
-
Eddmegleves #6922 Szegasztok.
Most kezdtem el játszani és olyan gondom lenne hogy egyszerüen 4-es szintű vagyok és a nemtudom hány képességpontomból nem tudok használni egyet se... a fák le vannak zárva egy kivételével abba belemegyek de ott nem tudok rákattintani semmire.
A másik gondom az Potikat se tudom megitatni vele...
Nem tudom hogy most én vagyok a láma vagy a játékkal van gond... gondolom az első... de egyszerüen nem jövök rá.
Valaki homályosítson már fel lécci.
Előre is köszi -
#6921 Kösz, már sikerült :) -
#6920 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A vége fele mikor Philippánl a tömlöcben Triss megmentése helyett Saskiáról való irányítás feloldását választom akkor a végén nem kell a sárkánnyal harcolni? Most ,hogy a sárkánnyal harcoltam mikor felnyársalódott én megöltem ne szenvedjem ha életben hagyom mi lett volna? -
vzajcev #6919 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.youtube.com/watch?v=XCxQRhIrIPI&feature=related
-
#6918 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kutya nehéz ez a sárkányos harc, addig még csak csak amíg a tornyon belül kell ütni de mikor kimászik Geralt a tetőre, na onnantól kezdve alig bírom megsebezni, persze mikor átrepül akkor mindig lesebez a ha tüzet okád 3-ból 1x tuti elkap azzal is. ráadásul valamiért az életerő nem vagy alig regenerálódik. -
#6917 Köszönöm a kimerítő választ, akkor nem futok gyorsan neki ujra az elsőnek a mentett állásért. :) -
vzajcev #6916 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott van a kereskedő a mindjárt sátor mellett. -
Szuni #6915 Egy kis segítség kéne a második fejezetnél:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dethmoldt-dal együtt kéne egy nekromanta rituálét végrehajtanom, miután a királyt megvédtem a rátámadó orvgyilkostól. Ehhez egy "réce" nevű főzetet kéne meginnom, de ilyen nincs. A magyarítás van elbajszintva, vagy hol kapok ilyet? -
Although #6914 Egyébként mi a véleményetek, a rejtélyes kereskedő szerintem egy cheat mod. hm. Néztem a cuccokat amit árul, meg csak úgy megjelent a act 3-ban a külső tábornál, és olyan cuccokat árul, hogy csak néztem hm hm. ezekért nagyon kellene küzdenem amúgy. -
#6913 Hol találom Mutut, vagy kit Loc Muiban? Le szeretném ugyanis győzni, mert kell az oren a vrad páncélhoz. -
38tibi38 #6912 Köszi,hogy nem vettem észre :( -
Doom54 #6911 Szerintem az kivetítő akar lenni.Ott van a barlangban, az a nagy kör alakú kőtömb. -
38tibi38 #6910 Na végűl le vertem őket a Queen jellel. De most nem
tudom mit kéne csinálni. A küldetés azt írja,hogy nézzem végig a kilátóval az álmokat,hogy melyiket találom a leg hatalmasabbnak. Na oké de ahol a térképen mutatja ott nincsen semmi... -
38tibi38 #6909 Hárpia barlangban vagyok,Letho álmát kéne megszereznem de mikor felveszem jön vagy 8 hárpia és esélyem sincs,max 1-et ha kitudok nyírni. Arra is gondoltam,hogy előtte felszedem a körülötte lévő kristályokat de az sem jött be. Valami tipp? -
SaGa Jr #6908 Sehogy.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyűjtsd be a településen lévő dokumentumokat és ha be akarod fejezni telejs egészében a feladatot és nem csak elzárni, akkor Roche mellett kell átmenj a 2. fejezetbe (sőt igazából az egyik elzárt dokumentum is csak akkor érhető el ha Rocha feladatát csinálod meg az első fejezet végén, ugyanis a papíros a település főnökének ládájában van a háza középső szintjén, aminek meg a kulcsa a manusnál található és csak úgy lehet tőle elszedni ha megölöd). Ha Iorveth-tel mész át akkor is lezárható de nem ugyanúgy. -
Nekrofil #6907 A titokzatos folyó küldetésnél hogy lehet feljebb jutni a Pontar-folyón? -
gseldon #6906 Ha felment a sárga csík fullra, AZONNAL hagyd abba az egérgomb nyomogatását (nyugi, nem esel le), mert ha tovább nyomogatod, nem fog megjelenni a következő utasítás a képernyőn(ami egyébként a space egyszeri megnyomása lesz jó időzítéssel). -
BöseHexe #6905 Sziasztok!
Láttam, páran írtátok,hogy a Kayran állandóan ledob, hiába nyomjátok ezerrel az egér gombját s megy fel a sárga csík fullra.
Ezt sikerült valahogy kiküszöbölni?
Ugyanezzel a problémával szenvedek már 2 napja,akármit csinálok ledob. -
38tibi38 #6904 Sry a kérdésért már megvan,hogy mennyek fel. -
deicide #6903 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most jöttem vissza mert a királyi vérnél én a másikat választottam..tehát el a köd közben volt még a tris küldetésből..vissza értem meggyógyul a Saskia is.. -
38tibi38 #6902 Köszi,csak pont ott a másik bökkenő,hogy az Erőhelyek kéne megszereznem de az erdőbe kimentem és fel kéne mászni mivel fent van de sehol se találok utat vagy mászás lehetőséget.