The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://magyaritasok.hu/hirek/5090/farewell-of-the-white-wolf
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2019.10.22. 20:39:39
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Lehet látni valahol a játékban, hogy mennyi az eddigi össz játékidőm?
Köszi!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Tubon néztem, hogy meg kellene vizsgálnom fejet. Akkor Sendlert kérdezhetem honnan van meg neki. Ő irányít a köv taghoz. Gondolom az vadászta le. Szal a küldit csinálnám végig.
PC-és verzióban troll fejet megtaláltam, de nem engedi megvizsgálni. Elvileg mindenkivel beszéltem róla.
-Két mágus csaj,
-Kék szalagos,
-Törpe
-Bárd,
-Falu főnöke
Most Sendler a bőrműves de nála sincs troll opció. Mit hagyhattam ki?
Én szintén balkezes vagyok. Évekig a nyilakkal játszottam, de pár éve már áttértem WASD-re és teljesen boldog vagyok.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
WASD-al nekem játszhatatlan lett volna.Hiába balkezes vagyok.
A beállításoknál semmi lehetőséget nem találtam rá.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Steames a játékom, Flotsamban voltam, volt egy ábrám, a félszerzetek nadrágja, vagy ilyesmi. Legyártottam és felvettem, de nem látszik belőle semmi. Konkrétan a csizmám és a páncélom között át lehet látni 😄 Vicces, de idegesítő. Van erre valami megoldás? Köszi!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A patcheket felraktad hozzá?
Nekem az lenne a gondom, hogy játék elején a Barikádnál a ballisztik felhúzásnál nem tudom be akasztani s mindig vissza megy s hiába húzóm fel 10Xer akkor se tudom be akasztani. Mi lehet a baj?
Ha háttal a kocsmának állsz, akkor jobbra menj és a város azon oldalán keresd.
Utoljára szerkesztette: tom2004, 2016.08.16. 14:39:50
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
😊
az átvezetőknél a depth of fields beállításnál ki kellett kapcsolnom, ez megoldotta az FPS dropot. valahogy még lehet bütykölni rajta, hogy nyerjek kis FPS növekedést? Elég nagy a gépigénye szerintem a játéknak. De jól néz ki.
Ha importálok mentést az befolyásol valamit jelentősen? 1-2 npc mondja, hogy én győztem le a Nagymestert meg pár apróbb említés (ezeket lehet mentés nélkül is mondják?) a korábbiakra, de egyelőre nem érzem jelentőségét, hogy importál valaki vagy sem (még csak most kezdtem nem rég újra)
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2016.03.04. 06:04:29
A második hajóroncsot Vergen közelében találod, nem messze a troll barlangjától. Ha Roche-csal vagy, akkor a 2. felvonás vége felé tudsz eljutni oda, amikor Henselt után eredtek; ha Iorweth-tel vagy, akkor pedig bármikor a felvonás során.
A küldetés a 3. felvonás során ér véget, ehhez le kell menned a Loc Muinne csatornarendszerébe.
Utoljára szerkesztette: tom2004, 2016.02.23. 20:57:50
tápoltál az erdőben legalább 30as szintre? 😊)
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Most tervezem újra játszani a 2. részt, de telepítéskor akadt egy kis probléma. Feltettem lemezről a játékot, beírtam a kódot, majd elindult a frissítések telepítése, és a sebesség nem akar 142KB/mp fölé menni, holott a netem ennél jóval többet tud. Így a 10,5 GB update több mint 20 óra alatt akar lejönni.
Tudja valaki, hogy miért lehet ez? Meg lehet valahogy gyorsítani?
Köszi előre is!
Először is vedd meg az Erő rúnái című könyv mind a négy kötetét, ezek tartalmazzák a rúnák jelentését. A négy könyv több leírást is tartalmaz, ezek közül neked négyre lesz szükséged, mind a négy könyvből egy-egyre.
Ezután felkeresed a három rúnákat tartalmazó szobát. Mielőtt bemennél, le kell győznöd négy vízköpőt, meg olykor egy gólemet is. Minden szobában van egy könyvtartó, azon egy szöveg. A rúnákat abban a sorrendben kell kioltanod, ahogy a szövegben a szimbólumok követik egy mást. Az egyes szimbólumokat szabadon kell értelmezni, de azért könnyű asszociálni. Pl a hold az ég szimbólumának felel meg, a tánc a művészetnek. Ha megfelelő sorrendben oltod ki a rúnákat, hozzáférsz a ládához, és a vízköpők sem élednek újjá. Miután mindhárom szobával végeztél, felveheted a jutalmadat.