9144
-
caps lock #9144 De nem, biztos vagyok benne, minden efelé mutat. A királynő ezt kapta a szülinapjára, meg hogy kétszer nem találsz oda, Foltest szarkasztikusan humorizál, csak a hallgatóságának nem jön le a poén. -
Crasher99 #9143 Igen, csak te. Beteges a fantáziád, szerintem kezeltesd magad. -
caps lock #9142 17:25 percnél majdnem eltalálja őket egy balliszta. Foltest magyarázza hogy a visszarúgás olyan erős hogy nem lehet kétszer ugyanoda találni, és hogy ő adta azokat a ballisztákat a feleségének születésnapjára. Ez történetileg helyes, ugyanakkor kétértelmű megjegyzés is, hiszen úgy is értelmezhetjük hogy eggyel fölé célzott ő is, azaz lehet egy anál szexre való utalás is. Vagy csak én látom bele?
-
caps lock #9141 Van már hozzá magyar felirat is:
https://magyaritasok.hu/hirek/5090/farewell-of-the-white-wolf
-
caps lock #9140 Kijött a Farewell of the White Wolf rajongói mod, fent van a nexus oldalán, szükség lesz hozzá a W2 alapjátékra. A harmadik játék sztoriját viszi tovább, illetve zárja le. Geralt és Yennefer esküvője áll a középpontban, természetesen semmi sem megy olyan simán mint várható. Szinkron nincs, felirat igen. Négy év óta dolgoztak rajta, komoly darab. -
#9139 Közben megtaláltam köszönöm. De az vicces, hogy az WASD hasznűlat benne van az oktató anyagba, de hogy a barom hol talál ládát, az nem...
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2019.10.22. 20:39:39 -
Madi92 #9138 Első helyen, elvileg a kocsma alsó szintjén kell lennie egy ládának. -
#9137 Sziasztok! Látom elég kihalt a topic, de hátha. Állandóan súlyproblémáim vannak, mert rengeteget lootolok, de nem találtam még egy helye ahova a cuccokat el tudnám pakolni. Nincs semmi hely ahol a crafting materialokat ki tudnám tenni? -
caps lock #9136 A következő hibával találkoztam: a játék nem hajlandó teljes képernyőn futni más felbontáson mint a monitor natív felbontása. Hovatovább ilyenkor még hang sincs. Tehát ha például beállítom 720p-re és a menüben teljes képernyőt adok meg, indítás után keret nélküli ablakos módba vált és nincs hang. Ha kikapcsolom a teljes képernyő opciót akkor rendben elindul ablakos módban és hang is van, de nyilván nem szeretnék így játszani mert túl kicsik a feliratok. Most nincs kártya a gépemben, a prociba integrált UHD 630 alatt próbálok játszani, 720p-ben 30 és 50 fps között mozog ami bőven jó. 1080p-ben átlag 20 fps van és szörnyen droppol, bár 4:3 képarány mellett néha felmegy 30 fölé is. -
#9135 Sziasztok!
Lehet látni valahol a játékban, hogy mennyi az eddigi össz játékidőm?
Köszi! -
Daermon #9134 Igen, de kockán nyersz, akkor elkérheted a fejet, amit oda adhatsz, majd a piás trollnak. -
Talon35 #9133 Asszem tévedés van.
Tubon néztem, hogy meg kellene vizsgálnom fejet. Akkor Sendlert kérdezhetem honnan van meg neki. Ő irányít a köv taghoz. Gondolom az vadászta le. Szal a küldit csinálnám végig. -
Daermon #9132 Jogos :D -
Madi92 #9131 Rossz topik Kockázni kell vele! -
Daermon #9130 Kártyán kell nyerni és akkor elviheted a fejet tőle. -
Talon35 #9129 Sziasztok!
PC-és verzióban troll fejet megtaláltam, de nem engedi megvizsgálni. Elvileg mindenkivel beszéltem róla.
-Két mágus csaj,
-Kék szalagos,
-Törpe
-Bárd,
-Falu főnöke
Most Sendler a bőrműves de nála sincs troll opció. Mit hagyhattam ki? -
Rony94 #9128 Szia.
Én szintén balkezes vagyok. Évekig a nyilakkal játszottam, de pár éve már áttértem WASD-re és teljesen boldog vagyok. -
Plata #9127 Tényleg,köszi,a játékban nincs rá lehetőség,de kiléptem és a launcherben át lehetett írni.
WASD-al nekem játszhatatlan lett volna.Hiába balkezes vagyok. -
Daermon #9126 Hu talán a játék (nem a GoG) launcherben lehetett. -
Plata #9125 Sziasztok,kellene egy kis segítség,Gwent bétázásért megkaptam a második részt ajándékba,most kipróbáltam,viszont volna egy gondom vele,nekem ez a WASD irányítás nem jön be,mivel balkezes vagyok,hogy lehetne át állítani az irányítást a játékban?
A beállításoknál semmi lehetőséget nem találtam rá. -
Rony94 #9124 Had támogassa a CD Projekt-et, megérdemlik. :) -
Daermon #9123 Az 1 és 3 GotY ingyen volt, ez a 3€ nem baj. -
Mehee #9122 Azt ugye tudod, hogy mindhárom rész dobozos változata aktiválható GoG-on? Elég lett volna csak a kódot beírni és máris megkaptad volna digitálisan is. -
Daermon #9121 GoG-on 3€ a játék, én meg is vettem. Így most mind a 3 rész megvan lemezesen és digitálisan is :D -
#9120 Ha egy hozzáértő erre járna....
Steames a játékom, Flotsamban voltam, volt egy ábrám, a félszerzetek nadrágja, vagy ilyesmi. Legyártottam és felvettem, de nem látszik belőle semmi. Konkrétan a csizmám és a páncélom között át lehet látni :D Vicces, de idegesítő. Van erre valami megoldás? Köszi! -
zolidarab0228 #9119 Most teszem fel ha jól nézem ez a legújabb TW2: Patch 3.3. Amúgy arra is gondoltam hogy a modokat ki veszem és az se segített. Na mindegy fel teszem ezt patch.-et s kezdek egy újat. -
Daermon #9118 Passz :/ Indíts új játékot és próbáld meg úgy.
A patcheket felraktad hozzá? -
zolidarab0228 #9117 de akkor se csinál semmit újra csinálom s nem megy. Nem tudok tovább jutni két napja szenvedek vele. Pedig néztem video-t is de nem jövők rá mi a gond. -
Daermon #9116 Ott elvileg csak folyamatosan jattingatni kell, hogy maxra érjen a csík. -
zolidarab0228 #9115 Sziasztok!
Nekem az lenne a gondom, hogy játék elején a Barikádnál a ballisztik felhúzásnál nem tudom be akasztani s mindig vissza megy s hiába húzóm fel 10Xer akkor se tudom be akasztani. Mi lehet a baj? -
Daermon #9114 Vergen küldetések elején mikor a bányába mentek? Mert az több helyről is elérhető és több törp is gyülekezik. Elvileg a térkép is mutatja.
Ha háttal a kocsmának állsz, akkor jobbra menj és a város azon oldalán keresd.
-
tom2004 #9113 Vergenben nem találom a barlang bejáratot ahol Zoltánnal kel találkoznom, tudnátok segíteni?
Utoljára szerkesztette: tom2004, 2016.08.16. 14:39:50 -
#9112 Ubersampling KI. -
#9111 sziasztok, a hétvégén vettem meg steam salen 1,47 euroért, a széria eddig kimaradt.
:)
az átvezetőknél a depth of fields beállításnál ki kellett kapcsolnom, ez megoldotta az FPS dropot. valahogy még lehet bütykölni rajta, hogy nyerjek kis FPS növekedést? Elég nagy a gépigénye szerintem a játéknak. De jól néz ki. -
NiGhTM4R3 #9110 A passzív képességeket (pl. megfélemlítés, fedezék) hogyan lehet fejleszteni? minél többet használom annál magasabb szintűek lesznek?
Ha importálok mentést az befolyásol valamit jelentősen? 1-2 npc mondja, hogy én győztem le a Nagymestert meg pár apróbb említés (ezeket lehet mentés nélkül is mondják?) a korábbiakra, de egyelőre nem érzem jelentőségét, hogy importál valaki vagy sem (még csak most kezdtem nem rég újra)
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2016.03.04. 06:04:29 -
Pityu Mester #9109 Az első hajóroncsot ugyebár a kayran fészkénél találod meg, akkor kapod meg a küldetést.
A második hajóroncsot Vergen közelében találod, nem messze a troll barlangjától. Ha Roche-csal vagy, akkor a 2. felvonás vége felé tudsz eljutni oda, amikor Henselt után eredtek; ha Iorweth-tel vagy, akkor pedig bármikor a felvonás során.
A küldetés a 3. felvonás során ér véget, ehhez le kell menned a Loc Muinne csatornarendszerébe. -
tom2004 #9108 Lezárult a nélkül 1 fejezetben megtaláltam volna a második roncsot, honnan lehetett eljutni 2 roncshoz? -
Pityu Mester #9107 A Titokzatos folyó küldetést a 3. fejezetben tudod befejezni. A második fejezetben egy újabb hajóroncsot találsz, ami további információkkal szolgál. -
tom2004 #9106 első részben 32 szinten fejeztem be. Titoktatos folyó 2 fejezetben befejezhető? -
tom2004 #9105 Titokzatos folyosó küldetést meg lehet csinálni 1 fejezetben? Hol találom a Pontaron felvezető utat?
Utoljára szerkesztette: tom2004, 2016.02.23. 20:57:50