The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.moddb.com/members/hungarocell
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Szerencsés vagyok.<#vigyor2>#vigyor2>
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Szégyen a futás, de hasznos: nem tud valaki valamilyen csalás opciót ki/be lehetne kapcsolni? Vagy bármilyen megoldást! Nem akarok többet pöcsölni már! Link vagy bármi egyéb jöhet (nyilván mentést leszámítva). Köszi!
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Azt a való életben amúgy is jobb dolog 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Amúgy én úgy vertem le, hogy folyamatosan spammeltem a nagy ütést, mivel az enyém gyorsabb mint az övé ezért õ egyszer sem bírt visszatámadni, így lazán agyonvertem.
A halál csupán a kezdet...
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Azért elhalálozás esetén most is bosszantó, hogy azt a csekély 3-4 percet is ismét végig kell nyomni 😛
Azt az életerõ-visszaállító löttyöt hogyan kell használni? Mert meditálás közben sem úgy mûködik, mint a többi -tehát nem issza meg. Zsebbe pedig nem lehet tenni, mint pl a bombákat.
Most gondold el hogy az utolsó patch elõtt ha itt meghaltál visszarakott oda ahol a másik vezért elõször irányítod és le kell verni a 6 sima katonát, plusz utána a zászlóvivõt és csak utána jutottál megint oda ahol most vagy...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Valaki leírna tippeket (akár spoilerben), hogy a 3. fejezet elején, az örökké tartó harcmezõkön a parancsnokon hogyan lehet megölni? Mire nagy nehezen leszedem a páncélját, alig marad életerõm. Össze-vissza taktikázom, rohangálok a csapdái elõl, közelharcban viszont esélyem nincs. Jah és a vicc az egészben, hogy csomó löttyöt megittam a csaták elõtt, de azt a játék "elfelejtette", hogy megittam.
Másik kérdésem: van egy lötty, ami az életerõt állítja vissza, azt hogy lehet használni? Zsebembe nem tehetem bele, meditáció közben meg nem issza meg, bár azt csata közben amúgy sem lehet (sajnos?). Köszi a segítséget elõre is!!!
"...de egyszerû rúnák legyenek, mert nem láttam mûvészt a táborban..."
Vannak benne komoly beszólások😊
[merlinw.org]
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Nem kell aktiválni semmit sem a játékon belül, hogy melyik DLC-t akarjuk használni? Mert engem elsõdlegesen a Finisher pack érdekelne inkább.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egy kis segítség a múltkori hsz-re.
Ujj Cap driver érkezett.
http://www.rage3d.com/cap/
Elméletileg a 11.5b nél okozott feliratok hiányát javítja.
Nem tudom másnál is jelentkezett e a The Witcher 2 nél jelentkezõ hiányosságok(karakterek neve,karakterek egymás közötti beszédek felirata fejek felett,virágok, tárgyak neve).
11.5a nál tökéletesen ment ,11.5b nél kezdõdött ez a furcsa jelenség amit remélem,hogy a 11.6ban javítanak majd.
A 11.5b-vel sokkal folyamatosabb a játék 11.5a és alatta mikrolagos az egész.
Menet közben folyamatosan töltöget ,vagy meg megakad.A menüben az egér iszonyat lassan reagál amit a játék motorjának tudható be.
Ott nem az érzékenységre gondoltam hanem a mozgásra mintha a gyors mozgást lassan követné :F
Ha a képfrissítést ki kapcsolom akkor minden okés.
http://www.moddb.com/members/hungarocell
A 3. fejezetben járok, a Gargoyle szerzõdésnél. A falakon lévõ jeleket hogy kell hatástalanítani? Le van írva, elmondja valaki, vagy tippelni kell a sorrendet?
Segítsen valaki.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne