The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://www.moddb.com/members/hungarocell
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Uninstallt megérdemel a game.Egy gagyi küldetés 2-3 óra .lol
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Neveket ne kérdezz, ezen már régen túl vagyok...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Minden napszakot kipróbáltam már!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
voltam ott is de nem találom😞
A Troll küldetést a fogadó elõtti hirdetõtábláról tudod felvenni, ahol a Nekker és az Endriág szerzõdés is indul.
de segítek, nekem is segítettek, pont itt.
Ha jól tévedek, te sem fizettél a madamnak eleget.
Fizess neki annyit, hogy elég legyen neki, aztán akkor másik irányból simán bejutsz, és ha benn vagy, a Hensel sátra bejáratnál lévõ pár db hordót Aardal meglövöd, elmennek az õrök megnézni mi történt, és akkor bemész simán.....
Amúgy végigvittem a tünde vonalon, nekem egy kicsit rövidnek tûnt, bár a fõvonalon haladtam, nem csináltam meg minden mellékküldit.
33-as szinttel fejeztem be.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Még valami a házat kell keresni úgy kapom a küldetést??
Nekem nagyon bejött a könyv, olvasnám már a többit is.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
viszont nem tudom, hol lehet csekkolni milyen pecs van fent a progin, valamint steames verziónál én nem látom hogy lehetne a magyar feliratot felrakni? az options-be nincs ilyen lehetõség..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Játék eleje felé beszéltem vele. Csak akkor nem vettem meg a méhkas bomba receptjét. Most meg így nem tudom :S
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A halál csupán a kezdet...
Meg emlékszem az elsõ részben voltak olyan sötét barlangok és kripták amit Cat potion nélkül nem is lehetett volna megcsinálni, itt meg egy barlang mélyén elég simán belátható minden.
Na mind1 , egyébként a játék nagyon jó és szép is csak kicsit furcsálltam ezt a "világos éjszakát" benne.
Meg 400-al 6.5 óra, ha szerencséd van, magyar felirat benne van/lesz??
Egyéb progikból kibányászott *.otf font-fájlokkal kisérletezett valaki??
Pl.: Adobe Reader 9.0
Itt találod õket: "C:\Program Files\Adobe\Reader 9.0\Resource\Font
Itt van egy pár, áthúzod valamelyiket a játék CookedPC\globals\gui\fonts mappájába, de elõtte az itt lévõket lemented zip-be, rar-ba, és az átmásolt *.otf fájlt átnevezed bll55.otf-re vagy bll75.otf-re. Nem próbáltam ki. Amúgy a mind játékban, mind más progiban lévõ fontokban 12-es a legkissebb betûméret, ha nagyobb lenne a legkissebb, akkor nagyobb lenne a játékban is??
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Eddig nincs 100MB, aki nem steam-en vette meg a játékot. Akinek 20-50-100MBit-es netje van, annál nem gond a 9GB patchenként, meg ha van neki hely a vinyóján, de 2-4MBit-nél, netán mobilnetnél, ez már nem nagyon kivitelezhetõ. A 15/70MB-os nem jó a steamesre, nem engedi felrakni rá?
Milyen hosszú a játék? 1szeri végigjátszásra van annyi mint az elsõ rész?
Mutagént meg skill-ekbe lehet pakolni (mikor fejleszted éppen vagy meditáció közben). Ha látsz a meglévõ skill esetében egy kis karikát az ikonján, abba lehet tenni. Ilyen skillek az adott fa végén vannak. Például az alap készletbõl a két legfelsõ (a nyíl elhárítás meg ami meleltte van) olyan, amibe tehetsz mutagént. Ha viszont betettél egyet akkor onnantól már nem cserélheted, ezért nem szabad csak greater mutagéneket használni. A többit meg el kell adni.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Megint 9 gigát kell letölteni bazz, 2 peccs és már 18-nál tartunk, lehet, hogy mire megunom a játékot le kell szednem 100-at is...
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency
http://www.moddb.com/members/hungarocell
Csak legközelebbi betöltésnél ki kell keresned a "játékmenet" szerinti utolsót. Mert alapból dátum szerint listázza.
Még abban segítsen nekem valaki, hogy a mentéseket, hogyan kezeli a játék? Feleségemnek akarom megmutatni a gamét az 1. fejezettõl (hajóval megérkezünk az erdõbe ahonnan becaplatunk Flotsam-be) de nem akarom, hogy felülírja az utána jövõ mentéseimet.
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency