9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • ratgab
    Azért mi hülyeség volt már a Fallout 3-ban, hogy kaja/ pia nélkül mászkáltál egy nukleáris csapássorozat által súlytott területen, amellett, hogy több 1000 golyót cipelsz magaddal (FNV-ben Hard módban ugye már a lőszernek is súlya van!)
  • ratgab
    Én is így toltam és ugyan zavaró egy idő után, de az rpg érzéshez jócskán hozzáad!
  • newil
    Helo ,egy kérdésem lenne steam-en vettem meg a játékot.
    A steam-es változatot,hogy tudom magyarítani?
    Kerestem neten magyarítást,de feszt nem találtam...
    A segítséget előre is köszönöm.
  • Although
    Hát például a fallout new vegasban hard mode-ban, enned, innod, aludnod kell mert egy idő után a tulajdonságaid degradálódnak. Én csak így játszom az meg hab a tortán hogy rászokhatsz a kábítószerre például és az is degradál ha nem fogyasztod utána rendszeresen :)
  • wedge31
    Az ilyesmit sajnos ma már nem szeretik a casual gamerek, pedig én még a kötelezö evés, ivás, alvás, ficsört is elbírnám viselni minden rpg-ben.
  • Although
    Csak arra céloztam a karakternek véges ereje van és véges dolgot képes magával vinni. De lehet túl földhöz ragadt vagyok :)Persze már elvileg öt féle fegyvert sem tudna elcipelni :)
  • ratgab
    Patchben már lesz tárolóhely, szóval már azt se kell használni (modot)
  • rotator
    A kettő ég és föld.
  • Gabe18
    Ja hát ilyen alapon semmi nem csalás.
    Benyomsz egy végtelen energiát, az se csalás csak időspórolás, nem kell annyiszor újrakezdeni.
    De amúgy az offline játékélményed úgy teszed tönkre ahogy akarod...
  • rotator
    Először én is anélkül vittem végig, jó sok anyázás közepette, másodjára már nem volt kedvem szórakozni vele, és sokkal élvezetesebb lett a játék. Egyébként nem csalás, hanem csak jelentős időspórolás, főleg az új patch fényében.
  • Although
    Végtelen inventory mod?? Igazi rp-sek nem csalnak :)
  • Although
    Egy valamit nem értek. Nekem se megy hardon, mondjuk nem gyakoroltam sokat. De nem a rendszerre fogom. Ez tényleg mókás. Tökre mint a conanba az állandóan resspadra kerülő gyerekek azonnal nyomták, hogy szar. Azért mert neked nem megy nem ebből kellene kiindulni. Elég lenne annyit mondani nekem ez nem megy gyerekek. Tény a Fallout new vegas-ban például inkább a tulajdonságok és a képességek számítanak és esélyed sincs túl magas szintűek ellen. Itt inkább akció vonalon erősítettek. Ez inkább egy akció rpg de abból a magas szintű. Nagyon örültem volna ha a DA2 fele ennyire jó lenne. Szóval tényleg nem értem miért nem lehet tárgyilagosan nézni a dolgokat. Miért kell az emberek 90%-nak leszarozni valamit amit ő nem ért vagy nem megy. Ez egyszerűen felfoghatatlan számomra. Ez egy újszerű egyedi harcrendszer és nem kaptafa, nahát.
  • Shep
    A DRM-en megy a vita asszem, hogy nem lett volna joguk levenni. Tehát nem az eladásokkal van gond, bár nyilván örülnének 4-5 milliónak :)
  • Murmur
    Szerintem jóval többet eladtak. Anno azt olvastam, első héten ment el 400k.
  • grebber
    Perelik a Witcher 2 készítőit

Ilyen kevés fogyott volna? Azt hittem rég 1 milla fölött van ,de hát ezekszerint nem sok embert érdekel a game!
  • rotator
    Egyszer végig kell tolni normálon, ezalatt az ember kiismeri minden csínját-bínját, meg nem árt a végtelen inventory mod, hogy ne valami eldobott alapanyagon múljon a fejlesztés, és persze minden mozgathatót felszedni, minden melléküldetést megcsinálni. Amikor másodjára hardon játszottam, mágus vonalon mozogtam, rendes harcban gyakorlatilag nem haltam meg, hanem inkább csak a gombnyomogatós átvezetőknél sikerült (a Kayran emiatt csak másodikra lett meg, hehe), vagy amikor ügyesen belehátráltam egy máglyába, még az elején. A Quen jel szinte cheatnek is felfogható, pláne magasabb szinten, az Aarddal kombinálva izgalommentessé teszi az életet. :)
  • MauroN
    hardon is gyerekjáték? MESTER, TANÍTS!
  • rotator
    Ezt nehéz elhinni... Witcher 2 még hardon is gyerekjáték, Risenben viszont simán kinyírhatnak bármelyik pillanatban, legalábbis tapasztalataim szerint.
  • MauroN
    Lehet. Nem emlékszem már rá pontosan.
  • ferenc001
    Én úgy emlékszem hat után, mert már hetedik szinten tudtam tenni a három másik ágra is.
  • MauroN
    2. elolvasásra értettem meg hogy mit akarsz....legközelebb próbálj meg normálisan írni.
    De amúgy 10 képességpont után nyílik meg a maradék 3 út.
  • mnorbi
    hello !

Új vagyok , szeretném megkérdezni hogy 6 képesség pontot szereztem , de 3 ut kardforgatás , mágis es meg valami nem elérhető ... ez miert van történetbeni vonal lesz majd valahol ? vagy valami tanitó kell keresni ? most értem eé az eslő városba az ostrom utanán ..

köszi
  • wedge31
    Rég röhögtem már egy idióta hsz-en ilyen jót, ha tudsz még ilyet jöhet egy pár. Azzal meg hogy le" konzoloztál" teljesen megbántottál...

Az adatlapom mellesleg összes hülyeségedet cáfolja...
  • bigatti
    Persze persze okostojás... Kis idóta apucikedvence, anyuci új xboxot vett karira - szintű láma tini hülyegyerek csicskadumádat otthon nyomd...
  • bigatti
    "Most kezdem el a Risen-t.Még csak az elején tartok,de már most többször meghaltam, mint a Witcher 2 végigjátszása alatt.
    "
    Hmm... érdekes. A Risent lazán végigjátszottam, szinte döglés nélkül... A Witcher 2 szopat rendesen. Most is valami nagy monsteren nem bírok tovább menni.
    Kinek a pap, kinek papné...
  • bendáj17
    ez nagyon jó hír. Köszi. Várjuk ezt a patchet is
  • Doc Hooliday
    Életemben három rpg-re mondtam azt hogy végre,ez igen! Az első a morrowind, a második a Mass Effect, a harmadik pedig a Witcher 2!

Ez becsületes iparos munka emberek! le a kalappal! Mint minden játéknak ennek is vannak hibái,de hagyjuk ezt mert akkora játék élményt biztosít hogy nem lenne korrekt bele kötni ebbe a mester munkába!!! Érezni rajta hogy az első rész sikerén felbuzdulva, és új erőre kapva becsülettel bedobták magukat a fejlesztők hogy mi játékosok jó sok napig kellemesen szórakozzunk! Gratula! Csak így tovább!!!
  • Eddmegleves
    Köszi ;)
  • ratgab
    Hír a játék 1.3-as Patch-éről!

A lényeg, hogy készül, de még megjelenési dátumot nem tudnak mondani, viszont jó hír, hogy sok mindent javít majd (minden monitoron teljes támogatottság 4:3, 5:4, 16:10-en is megszűnik a fekete csík, patcheléskor nem elállítódó beállítások, végre lehet tárolni is majd a játékban és végül, de nem utolsó sorban jó szokásukhoz híven ebben a patchben is lesz egy DLC (Ezúttal nem haj, hanem quest)! stb.)

Teljes changelog lentebb olvasható:

Witcher 2 patch 1.3 changelog
  • NovaTerra
    Úgy értettem, hogy a 2. rész motorja és karakterei illetve pályaszerkesztője. Szerintem még jó pár évig ezt a motort fogják használni, persze csiszolhatnak rajta. De minden witcher részhez szerintem költséges teljesen új grafikus motort készíteni, ráadásul amíg nem jön az új konzol generáció nem is szükségszerű.
  • ferenc001
    A kiegészítőre szavazok én. Harmadik részt pedig még viccből se. Inkább töltsenek vele annyi időt, mint a kettővel, és legyen is ilyen jó. Vagy inkább jobb, de inkább nem kérek túl nagyokat :)
    Amúgy meg honnan veszed hogy kész az új motor és a karakterek?
  • NovaTerra
    Inkább ne. Csináljanak inkább egy normális kiegészítőt. Vagy harmadik részt. Mivel az új motor kész, a karakterek is, talán nem kerülne annyi időbe, mint a 2. rész elkészítése.
  • Laza
    Nálam a harcrendszerrel a legelején volt probléma (közepes szinten nyomtam), még a prologban ... de onnantól úgy vertem át magam mindenen, mint kés a vajon .... sőt, minél előrébb tartottam annál könnyebb volt :)
    Ez betudható a gyakorlásnak, a jó jelhasználatnak, na meg persze a karakter fejlődésnek (csoportos kivégzés állat :) ).

Az első részhez képest mérföldekkel jobb a harcrendszer ... itt már végre tényleg harcolni kell, nem csak ritmusra egérgombot nyomogatni.
  • cylonflatus
    Jöhetne valami tartalmas dlc, mert az eddigiek elég soványak...
  • cylonflatus
    Nekem tetszett az első harcrendszere is, nehéz fokozaton kifejezetten izgalmas volt, és volt benne kihívás. Normál ill. a könnyebb fokozatokon a kard ikon jelezte mikor kell megnyomni megint a támadás gombot, hogy továbbvigye a kombót. A legnehezebb fokozaton nem volt ilyen mankó, segítség nélkül kellett ráérezni a ritmusra, de mozogni is sokkal többet kellett pl. Semmilyennek hívni nagyon erős túlzás, bár easyn nem játszottam, lehet hogy úgy unalmas.
  • Doom54
    Most kezdem el a Risen-t.Még csak az elején tartok,de már most többször meghaltam, mint a Witcher 2 végigjátszása alatt.Vagy ott van a Gothic 1-2.
    Ezek mind sokkal nehezebbek mint ez a játék.(És az elmúlt 20 évben jelentek meg.)
  • NovaTerra
    Én nehéz fokozaton játszottam és bizony voltak nehéz részek, mint például a gépész elleni harc, ahol tényleg nagyon sokszor újra kellett kezdeni ellene a harcot. De élvezem az ilyet, mert meg lehet csinálni, csak jól kell taktikázni. Te meg szerintem az a játékos vagy, aki szereti könnyen végigjátszani a játékokat, de úgy, hogy abban a tudatban van, hogy nehéz fokozaton tette azt meg. Pedig nem véletlenül van a mai játékokban minimum 4 nehézségi szint, találjon mindenki igényének megfelelőt. Az a baj, hogy egyre jobban terjednek az olyan játékosok, akik állandóan sírnak, ha egyszer nem tudnak valamit azonnal és a játékok átlag nehézségi szintje nevetségesen könnyű lett. Hol van már a commandos féle nehézség? Én örülök, hogy a vitcher 2-ben volt számomra kihívás és nem csak félig interaktív történet lett a játék.
  • Shep
    Te miről beszélsz? Az egyben csak nyomkodtad az egér gombot azt jó, itt el kell mozogni, taktikázni, sokkal jobb ez a harc és nehezebb is. Az előző részben pont az nem tetszett, hogy a harcok olyan semmilyenek voltak.
  • wedge31
    Béna vagy és kész nem kell ezt fokozni.

30-40 probálkozás...
  • GaBika6
    Egyetértek. Az 1 nagyon jó volt, de csak nyomkodni kellett az egeret... Itt van harcrendszer, ebben nagyot nőtt a 2. Kicsit rá kell érezni az elején. Furcsa, de ha belejössz brutál tud lenni.