The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Kinyírná a családot is mérgében <40. alkalommali visszatöltés>... 😊(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

csokikutya
Úristen.. El sem merem képzelni mi lenne ha commandossal játszanál?? 😄😄

http://www.moddb.com/members/hungarocell

Frank99
ahhoz képest hogy meddig eljutottál már....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

<#taps><#taps><#taps> Go back Mario

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Valóban lol...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ez egy játszhatatlan ,szétbonyolított fos ugyanaz mint az elsõ rész.
Uninstallt megérdemel a game.Egy gagyi küldetés 2-3 óra .lol
megyek akkor vissza csevegni...

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Emlékeim szerint mielõtt odamész, azért egy-két emberkével el kell a környéken beszélgetni róla, mint pl. Tutajrévben az egyik manusszal...
Neveket ne kérdezz, ezen már régen túl vagyok...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

köszi ,megpróbálom.
megtaláltam...ott vagyok..lemásztam de nekem nincs ott az a nyomoronc!
Minden napszakot kipróbáltam már!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A hiányos hídnál, illetve mellette kell lemászni a sziklákon...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

így van.. de hová kell menni...?a folyó partra..?
voltam ott is de nem találom😞

Nem tudom a Troll küldetésnek mi köze akármilyen képhez, amúgy sok házban van kép...
A Troll küldetést a fogadó elõtti hirdetõtábláról tudod felvenni, ahol a Nekker és az Endriág szerzõdés is indul.

sziasztok

Továbbra sem értem hogy kell elkezdeni a Troll küldetést.. megtaláltam linket letöltöttem nyitottam neki könyvtárat bemásoltam...elmentem abba a házba ahol van egy kép..a nõ csak kozkázni akar már legyõztem sõt mindenkit legyõztem..

Frank99
Olvass vissza egy kicsit.....

de segítek, nekem is segítettek, pont itt.
Ha jól tévedek, te sem fizettél a madamnak eleget.
Fizess neki annyit, hogy elég legyen neki, aztán akkor másik irányból simán bejutsz, és ha benn vagy, a Hensel sátra bejáratnál lévõ pár db hordót Aardal meglövöd, elmennek az õrök megnézni mi történt, és akkor bemész simán.....

Amúgy végigvittem a tünde vonalon, nekem egy kicsit rövidnek tûnt, bár a fõvonalon haladtam, nem csináltam meg minden mellékküldit.
33-as szinttel fejeztem be.
A végé a sárkány igen sokáig tartott... a katica és Trissel séta a kaun át nálam is megvolt :-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

sevendoor
nemtom ki hogy van vele, én hardon játszom, de a szellemcsatában képtelen voltam legyõzni a bosst. vagy a nyilak , vagy a kõzápor vagy az ellen végzet velem akármit is csináltam. Szomorú vok.... egyébként tetszik a játék, bár úgy emléxem az elsõ rész jobban lázba hozott. A harcrendszere sokkal jobb volt mint ezé.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

valaki tudja ,hogy kell bejutni henselt sátrába mindig lenyilaznak?
Sziasztok...

Tudom 1.400.321.-xer volt már szó a Troll küldetésrõl van hozzá egy hsz és le kell tölrteni valami a rapidshare oldalról akkor jó lesz.. nem találom azt a hszt.. esetleg valaki ki írná?
Még valami a házat kell keresni úgy kapom a küldetést??

Nem tudom, hogy hasonlítasz össze egy novelláskötetet egy játékkal, ráadásul a játék késõbb játszódik. 😛
Nekem nagyon bejött a könyv, olvasnám már a többit is.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Jockey
hmm érdekes, a blue leahter jacket megvan az zsákomban és tudom az csak az 1.2el kaptuk meg...
viszont nem tudom, hol lehet csekkolni milyen pecs van fent a progin, valamint steames verziónál én nem látom hogy lehetne a magyar feliratot felrakni? az options-be nincs ilyen lehetõség..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Olvasva a könyvet elég jól visszaadja a tartalmat, alkímia, hátértörténetek, világ megjelenítése. Sõt szerintem a játék komolyabbra sikerült mint a regény 😄

Mindenképp játszd végig mindkét oldalt(Iorveth ill. Roche)legalább a Keresztúton nevû küldetéstõl(ha nem is az elejétõl), mert teljesen más küldiket kapsz és így nagyon jelentõsen megnõ a játékidõ is.Én most járok a 3. fejezetnél a Roche oldalon, és mintha ez az ág hosszabb lenne, mint az elõzõ volt.Arról nem is beszélve, hogy olyan kardhoz ill. páncélhoz jutottam ezen a történetszálon, amirõl az Iorveth-es ágon csak álmodtam.(vagy csak kihagytam valamit, de már mindegy...<#smile>)

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Hát közel a végéhez. Azt kell mondanom közel 100%-os tehát marad a 10/10 nálam. Közben most jöttem rá normálon, adrenalin használata nélkül küzdöttem végig 😄. Talán annyi volt a negatívum, pár helyen a cselekmény kényszerítve volt egy irányba választól függetlenül. Nem tudnám megmondani miért, de nekem a Dragon Age: Origins marad az elsõ továbbra is. 😊 Mindenesetre ez is fenn lesz a polcomon az értékes dolgok között 😊

Ne aggódj, lesznek majd tök sötét barlangok, úgyhogy spajzolj be néhány Macsekot! <#nevetes1>

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

norbi4567
Van egy olyan gondom hogy ha Cedric-hez odamegyek akkor nem tudok vele beszélni. Csak hümmög állandóan. Próbáltam több napszakot. De semmi.
Játék eleje felé beszéltem vele. Csak akkor nem vettem meg a méhkas bomba receptjét. Most meg így nem tudom :S

Na mi lesz? Ezen a héten nem jön ki új patch? Pedig a hétre vártam volna az Aspect Ratio support pótlását....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fenrir
Próbáld meg, hogy a cloud-ban átrakod a helyedet Hungary-ról mondjuk London-ra vagy New York-ra.

A halál csupán a kezdet...

Jockey
hmm felleptem steamre de nem updatelt semmit, mi a tokom van?

Fenrir
Igen, itt eléggé világos minden, Witcher 1-ben amikor lementél a csatornába a kultistákhoz akkor ott tényleg vaksötét volt.

Aki játszott annak idején a Witcher elsõ részsével az nem vette észre, hogy itt szarabbul van megcsinálva az éjszaka? Az elsõ részben városon kívül a folyóparton masszívan sötét volt max csak a telihold világított. Itt a második részben pedig ha éjfél is van kb úgy néz ki az ég mintha szürkület lenne. Nem mintha ez vmi kurva nagy probléma lenne, de az elsõ részben tök hangulatosak voltak az éjszakák, itt meg kb alig van különbség a nappalok és az éjszakák között.

Meg emlékszem az elsõ részben voltak olyan sötét barlangok és kripták amit Cat potion nélkül nem is lehetett volna megcsinálni, itt meg egy barlang mélyén elég simán belátható minden.

Na mind1 , egyébként a játék nagyon jó és szép is csak kicsit furcsálltam ezt a "világos éjszakát" benne.

Hát igen, bõ 30GB, ha steamen maga a játék 16GB, aki ott vette meg. Aki nem annak csak 12/14-et, ha netrõl szedte le (pl: GOG), akár legálisan, akár illegálisan + a patchek. Aki meg lemezrõl rakta fel, annak még kevessebb. A 11.6-os elõzetes ATI drivert próbálta már valaki??

Meg 400-al 6.5 óra, ha szerencséd van, magyar felirat benne van/lesz??

Egyéb progikból kibányászott *.otf font-fájlokkal kisérletezett valaki??

Pl.: Adobe Reader 9.0
Itt találod õket: "C:\Program Files\Adobe\Reader 9.0\Resource\Font

Itt van egy pár, áthúzod valamelyiket a játék CookedPC\globals\gui\fonts mappájába, de elõtte az itt lévõket lemented zip-be, rar-ba, és az átmásolt *.otf fájlt átnevezed bll55.otf-re vagy bll75.otf-re. Nem próbáltam ki. Amúgy a mind játékban, mind más progiban lévõ fontokban 12-es a legkissebb betûméret, ha nagyobb lenne a legkissebb, akkor nagyobb lenne a játékban is??
Renjike
400 KB/S el kénytelen vagyok leszedni mert szeretném 😊 -.-""""

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Fenrir
A Raven armor és a 2 fegyver az átmegy 2-be is pár döntéseddel.

ha importálo, a witcher elsõ részébõl a mentéseket (egy fullos karakter fullos kardokkal) akkor azok sokat dobnak a witcher 2-es karakteremen?
Fenrir
Ha azt veszed, hogy maga a játék meg 16 giga volt akkor eddig 34 giga adatforgalmat csinált csak a TW2.

Akarom mondani csíkban, és természetesen arról a kis körrõl van szó.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Egérrel kell a sárga csíkban tartani (nem ajánlom hogy össze-vissza rángasd az egeret, inkább kis mozdulatokkal tartsd a csíkvan)

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Hogy lehet rendesen szkanderezni? <#rinya> Nem igazán értem mit jkell csinálni, vagy hogyan kell jobbra vinnem a kurzort..

Nincs. Közel sem. Ha kétszer kijátszod (mindkét oldallal) akkor persze hosszú tud lenni, de egy menetben rövid.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

A tömörítésrõl a steam-nél, még hírbõl sem hallotak???? <#mf1> 2*9GB eddig nekik eddig a kettõ patch, hát ez nevetséges. <#levele> 3-4GB lenne szerintem saccra tömörítve ennyi adat, patchprogikkal még kissebb. Miért nem tudták úgy kiadni rá a patchet, mint a többi verzióra?? <#nemtudom>

Eddig nincs 100MB, aki nem steam-en vette meg a játékot. Akinek 20-50-100MBit-es netje van, annál nem gond a 9GB patchenként, meg ha van neki hely a vinyóján, de 2-4MBit-nél, netán mobilnetnél, ez már nem nagyon kivitelezhetõ. A 15/70MB-os nem jó a steamesre, nem engedi felrakni rá?
Hali! Lenne 1 kérdésem.
Milyen hosszú a játék? 1szeri végigjátszásra van annyi mint az elsõ rész?
Jockey
ehh, de lagalább már kijött, kezdtem nagyon morcos lenni, hogy ennyit szarakodtak...

A törpéknél most hirtelen nem emlékszem konkrét megsemmisítendõ fészkekre a bányában. Berobbantandó helyekre igen (ahhoz a már említett bomba kell), illetve hárpia fészkek vannak még a nagy kõfejtõ kürtõ aljából nyíló bányaszerûségben, amikhez meg csapdát kell letenni és belecsalni a hárpiákat amik majd elviszik azt és így robban fel a fészek.

Mutagént meg skill-ekbe lehet pakolni (mikor fejleszted éppen vagy meditáció közben). Ha látsz a meglévõ skill esetében egy kis karikát az ikonján, abba lehet tenni. Ilyen skillek az adott fa végén vannak. Például az alap készletbõl a két legfelsõ (a nyíl elhárítás meg ami meleltte van) olyan, amibe tehetsz mutagént. Ha viszont betettél egyet akkor onnantól már nem cserélheted, ezért nem szabad csak greater mutagéneket használni. A többit meg el kell adni.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Fenrir
Kijött Steam-re az 1.2-es javítás.

Megint 9 gigát kell letölteni bazz, 2 peccs és már 18-nál tartunk, lehet, hogy mire megunom a játékot le kell szednem 100-at is...

Csibusz
Háá, nem hiszem el😄😄 Legyõztem Lethot, és miután megtörtént a Füstölõk illata küldi nem lett teljesítve, miután elõtte jóval korábban teljesítettem, örök rejtély marad elõttem, hogy mi ez 😄
köszi a válaszokat 😊

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency

csokikutya
Nah.. kétszer végigjátszva.. Nálam eddig ez az év játéka.. utoljára mafia kötött le ennyire😊

http://www.moddb.com/members/hungarocell

Amúgy a c meghajtó dokumentumok könyvtárban tárolja ha törölni akartok belõle nekem már 2GB fölött volt. Elég hülye egy rendszerre van 😊

Nem írja felül, újat csinál a meglévõk után.
Csak legközelebbi betöltésnél ki kell keresned a "játékmenet" szerinti utolsót. Mert alapból dátum szerint listázza.

enlightened, Jockey köszi. Na akkor az altTab-ról le fogok állni 😊

Még abban segítsen nekem valaki, hogy a mentéseket, hogyan kezeli a játék? Feleségemnek akarom megmutatni a gamét az 1. fejezettõl (hajóval megérkezünk az erdõbe ahonnan becaplatunk Flotsam-be) de nem akarom, hogy felülírja az utána jövõ mentéseimet.

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency