The Witcher 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a mass effect is 9 es játék ...
és szerintem az Origins is 9 ... még a Dragon age 2 is 8.5 nálam 😊
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ki kell hogy játszam a Witcher 1-et hogy értsem ennek a storyját?
(Itt is megkérdezem hátha elõbb választ kapok 😊
\"fingjál bele a rencerbe\"
Elsõben ~25, második fejezetben ~33 körüli sebzése lesz mindkét kardodnak + fejlesztések. Páncél pedig 18+-os + fejlesztések. Valamint okosan a képesség fejlesztéssel is. Én lvl 15-ig szinte csak a kardforgatást fejlesztettem (felsõ és jobb ágak), majd utána jöhetnek a jelek.
Elsõ fejezet relatív egyszerû nehéz fokozaton is - mondjuk én majd' 10 óra alatt végeztem csak vele. Szerezd be minél elõbb a +100% gurulást és a +HP-s képességeket. Ja és persze csináld meg az összes mellékest az XP-ért és a pénzért.
[merlinw.org]
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én alapból Hard-on kezdtem, az elõzõ rész nehézségébõl kiindulva és bizony szopok kismalac módjára rendesen.
Túlküzdöttem már magam a prológuson, elsõ fejezet erdejében mászkálgatok.
Az a gond, hogy nem igazán érzem magam ebben a második részben witcher-nek. Valahol tudom, hogy sokkal ésszerûbben is lehetne nyomulni elõre, mint ahogy jelenleg játszok.
Bele kell még ebbe rázódni, hiába. Nekem amúgy semmi gondom sem volt elõzõ rész ritmusosságra épülõ harcrendszerével sem.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Edge is egy szubjektív szennyoldal, nem kell olvasni.
[merlinw.org]
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Állandóan azzal szenvedek, hogy tele vagyok, pedig egy darab plussz fegyver vagy páncél sincs nálam, csak a fõzetek, alapanyagok, stb, és még így sem tudok mindent összeszedni, annyi cuccot kell elhagyjak.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A halál csupán a kezdet...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Nem tudom elindítani a játékot mert ilyen üzenetet dobál ki
Az eljárás belépési pontja (wmemcpy_s) nem található a DLL-ben (MSVCR'§§.dll)
valaki találkozott már evvel?
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
A sok kis kacatból tudsz kardokat, páncélokat készíttetni, fõzeteket készíteni, pénzt termelni, stb.
Az RPG-k egyik húzó tulajdonsága a gyûjtögetés, amennyiben sok érdekes, értelmes, felhasználható és igényes tárgy van. Witcher 2 pedig igen jól hozza ezt a témát.
[merlinw.org]
NovaTerra: Meditálásnál, pontelosztásnál az ágak vége felé lesz lehetõség, ha a képességet szimbolizáló kör szélén van egy másik, kis kör, akkor jelenik meg a mutáció lehetõsége. Amúgy pedig nem ajánlom csak az erõs mutagének beépítését, mert elég korlátozott ez a lehetõség, és nem éri meg simákkal feltölteni a helyet (gyengékkel meg még inkább nem éri meg).
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb