The Witcher 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Nincs ilyen lehetõség, de van hozzá mod, ami nullára csökkenti a tárgyak súlyát, ami hatalmasat dob a játszhatóságon. A végén még így is necces lehet néhány fejlesztés. 😊

Renjike
Mass Effect közel áll az RPG hez . Akció - Sci-fi - RPG 😊
a mass effect is 9 es játék ...
és szerintem az Origins is 9 ... még a Dragon age 2 is 8.5 nálam 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Gubberx
Ha végigviszem az egyet és importálom a mentésemet, milyen elõnyhöz juttat?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Nem.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

zöldeshányás
Üdv!
Ki kell hogy játszam a Witcher 1-et hogy értsem ennek a storyját?
(Itt is megkérdezem hátha elõbb választ kapok 😊

\"fingjál bele a rencerbe\"

A nehézségi szintet játék közben is lehet állítani.
MerlinW
Elsõ körben mindig keresd fel kovácsot és készíttesd el a legjobb kardokat, fõzeteket, páncélokat. Vegyél recepteket, tervrajzokat, gyûjtsd be a hozzávalókat, stb. Tehát szereld fel magad rendesen, azután már elviselhetõ lesz az élet😊 A képességnövelõ fõzeteket pedig használd folyamatosan.

Elsõben ~25, második fejezetben ~33 körüli sebzése lesz mindkét kardodnak + fejlesztések. Páncél pedig 18+-os + fejlesztések. Valamint okosan a képesség fejlesztéssel is. Én lvl 15-ig szinte csak a kardforgatást fejlesztettem (felsõ és jobb ágak), majd utána jöhetnek a jelek.

Elsõ fejezet relatív egyszerû nehéz fokozaton is - mondjuk én majd' 10 óra alatt végeztem csak vele. Szerezd be minél elõbb a +100% gurulást és a +HP-s képességeket. Ja és persze csináld meg az összes mellékest az XP-ért és a pénzért.

[merlinw.org]

Alapból talán normálon kellett volna kezdeni. Az eleje úgyis épp elég nehéz tud lenni, amíg nem ismered ki a dolgokat, meg fejlesztesz magadon ezt-azt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

fery02
Ti amúgy hogyan rázódtatok bele a játékba?

Én alapból Hard-on kezdtem, az elõzõ rész nehézségébõl kiindulva és bizony szopok kismalac módjára rendesen.
Túlküzdöttem már magam a prológuson, elsõ fejezet erdejében mászkálgatok.

Az a gond, hogy nem igazán érzem magam ebben a második részben witcher-nek. Valahol tudom, hogy sokkal ésszerûbben is lehetne nyomulni elõre, mint ahogy jelenleg játszok.

Bele kell még ebbe rázódni, hiába. Nekem amúgy semmi gondom sem volt elõzõ rész ritmusosságra épülõ harcrendszerével sem.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

MerlinW
Edge minden RPG-t lehúz. Egyedül Mass Effect kapott 8 pontot, mondjuk az elég távol áll az RPG_tõl. Viszont Dragon Age: Origins is 7-et kapott csak.
Edge is egy szubjektív szennyoldal, nem kell olvasni.

[merlinw.org]

nem értenek hozzá a fontos hogy nekem nagyon bejött. Akinek tetszik az úgy is játszik vele nem?

Renjike
😄 én is ezt kérdeztem hirtelen 😊 de nem szerintem végig sem vitték csak a prológust és mondták hogy nem is szabad játék 6 pont 😄 szerintem így volt 😄

Laza
Idióták ... még csak az elsõ fejezet végefelé tartok, de eddig 10 pontos a cucc. Ilyen grafikával ilyen környezetben egyszerûen élvezet játszani egy RPG-t ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

koschwarz
de 5-bõl, nem? 😄DDD

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

marhák vagy nem is ismerik a gamet.

Renjike
EDGE tõl a witcher 2 6 pontot kapott 😄 ezek nagyon idióták 😄

Laza
Van valahol olyan hely, ahol le lehet pakolni cuccokat?
Állandóan azzal szenvedek, hogy tele vagyok, pedig egy darab plussz fegyver vagy páncél sincs nálam, csak a fõzetek, alapanyagok, stb, és még így sem tudok mindent összeszedni, annyi cuccot kell elhagyjak.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Mindegy már meg van. Amugy 1.fejezet Bartoromelo a neve,
Így magyarul az életbe be nem azonosítom kirõl lehet szó (minek kell a neveket lefordítani?). Melyik fejezetben vagy? Ha az elsõben, úgy a manus kinn van a csúnakoknál a falun kívül (kimész a kapun arra maerre az út is visz és ott lesz a falon kívül pár házikó, na mellettük vannak a csónakok).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

A szkanderhez már csak Dereglyés Bártot kéne legyõzni de sehol se találom. Pls valaki help.
Fenrir
Én tegnap azzal fejeztem be a játékot és nem volt szerepe, pedig elvileg minden mellékküldetést megcsináltam.

A halál csupán a kezdet...

Shep
Ja ok, kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Iorveth-et oldalán játszva lesz arra egy külön küldetés.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Shep
Abban a katlanban ahol a hárpiák tanyáznak vannak nagyobb kövek amiket a medál jelez, azokkal mit kellene kezdenem?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mondtam én hogy aludni kell rá egyet 😄

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Neeem, mert rájöttem, azt még nem fejlesztettem tovább, és gyenge volt hozzá! Szimplán taktikán múlott, ahogy lentebb írtam.
MerlinW
Yrden-t használtad?😊

[merlinw.org]

Jah és mikor már éreztem hogy a végét járja ÉS én is, na akkor valaki pulzusomat mérte volna, sztem 140-et biztos mutatott volna 😄 Ez már függõség 😛
Ennyire még sosem örültem játékban elért siker miatt 😄 Pár hsz-el korábban írtam mennyire szenvedek a 2. fejezetben az örökké tartó csatában a boss-harcban. Összességében vagy 2 órát biztosan elvett az életembõl, erre ma ELSÕRE lenyomtam 😄 A lényeg tényleg az idõzítésen volt (space - elugrás) és hogy ne menjek tõle túl messzire sem. Azért ezek után sem mondom hogy könnyû volt! Na de inkább megyek vissza, és végre JÁTSZANI 😊
motyodlee
Sziasztok!

Nem tudom elindítani a játékot mert ilyen üzenetet dobál ki

Az eljárás belépési pontja (wmemcpy_s) nem található a DLL-ben (MSVCR'§§.dll)

valaki találkozott már evvel?

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

MerlinW
Ha nem könnyû vagy normál fokozaton játszol, nagyon is sokat jelent minden egyes + megnövelt tulajdonság.

A sok kis kacatból tudsz kardokat, páncélokat készíttetni, fõzeteket készíteni, pénzt termelni, stb.

Az RPG-k egyik húzó tulajdonsága a gyûjtögetés, amennyiben sok érdekes, értelmes, felhasználható és igényes tárgy van. Witcher 2 pedig igen jól hozza ezt a témát.

[merlinw.org]

Shep
Azért annyira nem vagyok amatõr, hogy minden megvan és lusta vagyok egy párbeszédet lenyomni 😊

Shep
Én nem vagyok nagy RPG-s ezért kérdezem ,hogy csak számomra zavaró a millió 1 kis hülye tárgy, fejlesztés, mutagén meg ki tudja még micsoda ami látszólag semmire, vagy kevésbé fontos dologra jó?

Jaaa, én azt hittem már megvan a bizonyíték is 😊
NovaTerra: Meditálásnál, pontelosztásnál az ágak vége felé lesz lehetõség, ha a képességet szimbolizáló kör szélén van egy másik, kis kör, akkor jelenik meg a mutáció lehetõsége. Amúgy pedig nem ajánlom csak az erõs mutagének beépítését, mert elég korlátozott ez a lehetõség, és nem éri meg simákkal feltölteni a helyet (gyengékkel meg még inkább nem éri meg).

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Mutagéneket milyen módon lehet felhasználni?
Ez nekem is feltûnt, hogy elég drágák a boltok, valamint olcsón veszik a cuccot. Pl.: eladtam az egyiknek egy kardot kb. 40 orenért, erre õ uyganazt 1200-ért árulja.
Shep
Kösz, akkor marad a második, mert még a sima bõrt is elég drágán számolják a helyi árusok 😊

Shep
Ok, köszi szépen. Másik kérdés van ugye a város melletti erdõben az a romos torony ahova Cecil irányít, hogy az egy mágikus hely, igen ám de legalább 3x körbejártam a helyet és egy helyen lehet oda feljutni de az meg el van torlaszolva és sajnos nem az az Aaardal szétlõhetõ torlasz.

a bizonyíték nem más mint egy penge szilánk, na szóval idézek az útmuatóból: A katakombák felderítése során az általunk keresett tiszta és egyszerû kelmét a bejárattól a 3. szobában találjuk. Lehámozása után nekiállunk megvizsgálni a meggyilkolt férfi holtestét. Kell nálunk lenni orvosi mûszerek amivel eltudunk távolítani egy pengeszilánkot amivel tudjuk bizonyítani. Mûszert kereskedõtõl lehet én amikor a Vergenbõl jössz ki a kapun akkor jobbra az elsõ nõnél van ilyen.

Több modon, vagy veszel némelyik árustól, vagy szerzel egy ábrát és gyártatsz akivel lehet. Ez a második szerintem olcsóbb.

Shep
Nem elég, bizonyíték kell neki. Keményített bõrt hol tudnék szerezni, mert sima az van mint a szemét?

Egyszerûen beszélni kell Iorveth-el, és bevádolni a másik elfet.

Shep
Hogyan tudom Elyast Iorveth jelenlétében megvádolni ,hogy õ ölte meg az embereket, nem a szakubusz, mert ugye az egyik állandóan a szállása körül õgyeleg a másik meg a kocsmánál támasztja a falat?

Nem muszály. Elég ha visszatöltöd az utolsó 3-4 mentést. Persze attól még az összes befejezést nem fogod látni. Ahhoz minimum 2X végig kell vinned.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Nah a végére értem. elég érdekes volt. Most kezdhetem vagy 20 szor elõlrõl, h megtudjam a többi befejezést? 😄 ennyit fejben tartani sem lehet
MerlinW
A téglafalakat lökd be AXII-val.

[merlinw.org]

Ha jó helyre érsz, akkor egy szellem fog veled dumálni (bent a kriptában azt hiszem az utolsó lejáratnál van az ominózus szoba, ha jól emlékszem, akkor Aarddal falat is kell bontani valahol).

2. Fejezet Vérátok küldetés kérdés!
A 2. Fejezet Vérátok küldetésnél megszeretem a lándzsahegyet és a kardot de a zászlót sehol sem találom pedig a kriptánál ahol a térkép jelzi bejártam mindent de nem találom pedig a jelzés a bejáratnál van. Elõre is köszönöm a válaszokat!
ja igen el is felejtettem ha megmentjük õket a tûz esetnél. 2. végigjátszásnál volt .

Ok köszi! Most már fáradt vagyok ehhez, viszont találtam egy nagyon durva videót errõl a boss harcról! Kb. fél perc alatt meg lehet ölni (és nem tûnik bugnak): le kell rakni egy Yrden-t, "belecsalogatni", majd hátulról gyakni közben... Mire kiszabadulna már kampec!