9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • Micsu
    új videokártya és új proci vásárlása elsősorban
  • Qwerty4
    Sok mindent elkúrtak a második részben az biztos...de erre most nem térek ki.

Inkább arra szeretnék választ kapni, hogy hogyan gyorsíthatnám fel a játékot?!

A gépem ez: MSI K9N Neo V2 alaplap, Athlon 4000+ proci, Galaxy 9600GT kártya, 1GB+1GB Kingston+Kingmax DDR2, a táp pedig RaidMax 500.

A beállításaim jelenleg a következők: KATT!!!

Mit változtassak, hogy érdemi javulás legyen?

Jelenleg 10-15 FPS-sel megy az első városban.Az akasztásos jelenetig értem el.
  • Although
    Húú, nyelvtanilag egész kemény lett :D
  • Although
    Hát mielőtt trollkodást mint jelzőt nyomnád jelezném a szövegedre reagáltunk. :) Tehát olvasd el még egyszer mit írtál :) Már jártak erre akik jelezték "LOL, agyonbonyolított, egy uninstallt megér" típusú emberkék :) Gondoltuk itt van még egy :) Ezért bátorkodtam megkérdezni biztos rpg-vel akarsz játszani :)
    Amúgy engem kifejezetten az új harcrendszer volt az egyik ami miatt kíváncsi voltam rá. Másrészről a gyártók zseniálisan egy konkrét szereplő, konkrét story-val eleve kihúzták hogy hasonló támadásoknak legyen kitéve mint a DA2. És még megpakolták egy kis választási lehetőségekkel is. Összevetve a többi eddigi felhozatallal messze a legjobbak között van. :) Az meg egész extrém hogy a minimum is messze meghaladja grafikailag a jó szintet evvel egész egyedi a dolog. Így is lehet nézni :)
  • wedge31
    Van egy pár...

• Csibusz
    Már rájöttem, de köszönöm ^^
  • Csibusz
    Sziasztok, lenne egy kis problémám. Második városban vagyok a törpikéknél.. Felvettem a küldetéseket a tábláról. A Hárpiás küldetéshez nem kéne kapnom egy kulcsot is amivel bejutok a barlangba? Mert nem kaptam semmit.. És nem tudom hogy jussak be...
  • bigatti
    "Akkor neked a Coddal kell játszanod! :D"

Kösz az ajánlatot, de sok évig nyomtam shooter-eket, sok tucatot toltam végig, mire rádöbbentem, akármilyen még ha némelyiknél, akármilyen csicsa is a dizájn, már nem ad újat, untat, ugyanaz. Pláne a katonások. Akkor már inkább STALKER...

Egy biztos, amikor shooter-ezgettem főleg, és pl Tomb Raider, Thief, POP és hasonló kalandjátékokkal nyomultam, akkor az RPG-k, re pláne az MMO-ra hánytam. Nem csak azt rühelltem, hogy túl van komplikálva, gyártás, mágia stb és nyálasnak tartottam, nem elég férfiasnak; de a fő bajom a vizuális élmény volt; általában nem vot FPS mód vagy legalábbis nem tudtam elég közel hozni a karaktert (ami pl a Witcherben ugyebár már fixált), hogy meglegyen az FPS élmény a virtual reality, és amúgy is gyengébb volt mindig a grafikájuk. A Gothic hozott be a lájtos RPG (vagy ha tetszik kaland-akció RPG világába).
    De.
    Aztán elmélyültem e világban és semmi bajom a több szállal, több személyiséggel, kaszttal-fajjal-klánnal stb stb; sz elágazásokkal, döntések következményével, sőt, pontosan azt mondom, hogy ezek kellenek, ezek adnak SOKKAL többet az egysíkú autóversenyzős, shooter, vagy a fixált sztoris kalandjátékoknál.

Nem egészen értettél meg, lehet nem jól fogalmaztam a hajnali órán félig aludva (5 sör után ;) ).
    A Witcher2-vel az a bajom, hogy bármelyik sztorivonalon mész, bármilyen befejezésed lesz, egyformán rövid egyfelől, másfelől viszont a rövidekből túl sok van és eléggé zavaros némelyik. Elmentek a mennyiség irányába a minőség rovására szerintem. Azt mondom, és ezt nem az ex-shooter-es mondja hidd el (A Morrowind-et 1 évig játszottam pl, az Obliviont fél évig, a Neverwintert is, szóval nincs bajom a hosszú megbonyolított szotrivonlakkal), elég lett volna 3-4 konzisztens szál, nem ez a káosz. S ez a túlbonyolítás szerintem elvett annyi energiát, kapacitást a fejlsztőktől, hogy összecsapott lett ajáték.

"Csak tényleg döntsük már el, hogy mit akarunk egy jó Rpg-től! Mert mindenki sír, hogy fúúú már megint meg kell menteni a világot, és azt is csak egyféleképp, mekkora izzé már!"

Én is sírnék ezesetben is... (pl Fable, de ott még sok minden mástól is sírok)

"Meg ütlekborulsz van, ergó nincs kihívás a játékokban."

De pont ez az hogy nagyon jó lenne a kihívás, de így hogy az ellenfelek 90% komolytalan, 10% szinte legyőzhetetlen, ezt én nem nevezném kihívásnak, hanem átgondolatlanságnak a fejlesztők részéről.
    Vagy legyen az egész nagyon nehéz vagy pedig egy mozizás, amiben sétálgatok és látszatharocolgatok. (mellesleg a witcher2 interaktivitása is problémás; a játék közel felét passzivan tölthetjük, filmecskék nézegetésével)

"És itt a Witcher, van benne jó story, ami elsőre talán zavaros, dehát ez a többszörvégigjátszos fajta, van többféle választási lehetőség, ami kihat a játék további folyására. "

Nekem a véleményem az, hogy az első résznél sztori és ötlet csúcs, eredeti, forradalmi. A második rész izzadtságszagú, látszik hogy kényszerből bizniszből írt sztori... De persze lehet hogy tévedek.

"Ha neked ebből a játékból csak a grafika, meg egynémely játéktechnikai elem jött be. Akkor a fenti javaslatom fogadd meg! :)"

A Witcher előző része szinte mindent vitt. Nekem az jött be, de nagyon (a Neverwinter-es harcrendszere se zavart) és vártam hogy méltó folytatása lesz. Azt mondom, kizárólag grafikailag lett méltó a folytatás.

De egyébként igazad van lehet, hogy még párszor végig kell tolni és akkor javul a kép...

Még valami, a hardverigénye sem eléggé optimalizált a W2-nek. Csúcskártyákat is kihajt max-grafikán. Ez persze nem baj, hiszen kicsit emelünk a venti RPM-en, csak éppen azok akik nem engedhetnek meg maguknak erős vasat, azok szívhatják a fogukat, középgrafikán is szaggató "játékélménnyel"...

Amúgy nem szóltál be egyáltalán, köszi a kulturált, értelmes választ, ami ma már ritkaság a - mint most is látható - hemzsegő kis idóta agyhalott kocka tinédzser kölykök trollkodása közepette...
  • TVelvet
    Előző eltűnt :( Valamit be kellett raknom, valaki csinál egy normálisat berakom.
  • Qwerty4
    Sikerült. :)
  • Renjike
    öld meg mind a bunkóddal és menj tovább xD vagy csak légy türelmes és osonj ki.
  • Qwerty4
    A börtönből hogy kell kiszabadulni? Amikor megyek fel 6 őr van (1-et el tudtam intézni) egy helyiségben, de ha egy kicsit moccanok, már a nyomomban vannak.
    Mit kell itt csinálni?
  • MauroN
    Válság van :D
  • wedge31
    Mi ez a gagyi banner?
  • Although
    Ez nagyon mókás :) Megkérdezhettem miért játszol rpg-vel? :) Egyébként akkor a FNV-t véletlenül se próbáld ki az aztán neked végképp betenne ha ez szerteágazó volt neked, mármint nagyon :)
  • MauroN
    Te nem vagy normális....már bocs.
  • Madi92
    Akkor neked a Coddal kell játszanod! :D
    Ott egyszerű a történet, nincsenek elágazások a storyban, csak néha néha bukkan fel egy nehezebb enemy a vicc kedvéért.

Félreértések elkerülése végett én nem a játékot féltve őrzők közé tartozom, hiszen vannak hibái, te is említettél párat, rövid és kevés a helyszín! Bár véleményem szerint a helyszínek egybekötése a hangulat rovására ment volna, illetve a minőségére. Az első részben is így volt megoldva mint most, és szerintem ez így is van jól a Witcher esetében!

Viszont a többi kifogás...
    Sok a szál? Persze egy egysíkú átlag rpg sokkal jobb lett volna.. Egy rpg egy fontos, ha nem a legfontosabb eleme, hogy sok szálon fussanak a dolgok, hogy kellően jó legyen a történet. De hát ezek szerint téged az üsdvágd jobban érdekelt, persze az meg nem tetszett neked a nehézség miatt..:\ Tény, hogy volt egy két hely ami elég nehézre sikerült, de szerintem ez többeknek tetszett mint fordítva, és bár én is szentségeltem, néhány helyen, összességében jó, hogy nem csak előre kell menni oszt döl mindenki jobbra balra.. Mondjuk vége felé, már ez is előfordult, és itt cáfollak meg megint, hogy nincs értelme a karakterfejlesztésnek... Szerintem nagyon jól meg van oldva, és igenis látszik, hogy van értelme.

Bocs nem beszólni akartam vagy valami, ha mégis így jött le az lehet a kései óra hatása..
    Csak tényleg döntsük már el, hogy mit akarunk egy jó Rpg-től! Mert mindenki sír, hogy fúúú már megint meg kell menteni a világot, és azt is csak egyféleképp, mekkora izzé már! Meg ütlekborulsz van, ergó nincs kihívás a játékokban.

És itt a Witcher, van benne jó story, ami elsőre talán zavaros, dehát ez a többszörvégigjátszos fajta, van többféle választási lehetőség, ami kihat a játék további folyására. Ha neked ebből a játékból csak a grafika, meg egynémely játéktechnikai elem jött be. Akkor a fenti javaslatom fogadd meg! :)
  • bigatti
    Végigtoltam és csalódás volt. Bár a látvány, a grafika ultra (de egy játék még számos egyéb dologtól lesz jó vagy rossz), sok élvezetes új megoldás és ötlet is van benne tagadhatatlanul, de továbbra is csak azt mondhatom: elfuserálták összességében.
    A legnagyobb baj szerintem, hogy rövid. Kb olyan érzése van az embernek mintha félbeszakadna a közepén a sztori (pedig többféle befejezést is megcsináltam).
    Összecsapták, ill túlvariálták, a sok szál, a sok sztorizás, és filmezés a játékélmény és a játékmenet rovására megy, de nagyon.
    Hangulatban is fényévekre lemarad az első résztől, ami forradalmi volt és szenzációs; és teljesen ésszerűtlenül van az ellenfelek erőssége összekavarva, (továbbra is csak ezt írhatom) egy sor nevetségesen könnyű ellenfél és néha meg egy-egy olyan amitől vért hugyozol, easy szinten is... A karakterfejlesztés komolytalan és a felszerelés-fejlesztés is nesze semmi fogd meg jól. A történet pedig kissé bugyuta és zavaros.

Sok évig írták, de hiába; nem sikerült befejezni normálisan sajnos... Ha nem tömték volna tele fölöslegesen sok video-val, sztori-szállal, elágazásokkal és nem csicsázták volna túl, akkor a belefecölt enegia és időt a szoftver más oldalaira fordíthatták volna, és lehetett volna belőle egy nagy RPG, sőt akár a legnagyobb; ha inkább legalább még 2-3 további helyszín van és nem csak összevissza 3 (amiből az utolsó, az elf romváros, midnen tekintetben siralmasan össze van csapva)... Illetve jobb lett volna, ha a ezt 3 nagy terepet "összenyitják" ahogy a régi Gothic vagy az Elder Scrolls sorozatokban van és szabadon jöhetne-mehetne az ember vissza az előző városokba).

Szóval összértékben sajnos egy közepes RPG lett a sok közül, ami ugyan grafiailag ultra, de felejthető. Kb mint a Gothic 4. Kár érte...
  • warriorGula
    Hello. Azt szeretném kérdezni, hogy mit befolyásol ha az elején adok neki mentést(ami nekem már nincs :(). Durván beleszól a történetbe? Nem szeretném pl, ha Geralt a boszi csaj után koslatna a doki helyett. :D
  • zhata
    Nagyon köszi!
  • NovaTerra
    Kicsit vissza kell menni, ott lesz ajtó, ami zárva van, azt kell kinyitni. Ott tudod felhúzni a kaput.
  • zhata
    Lehet, hogy nagyon buta a kérdésem, de kérem valaki segítsen.
    A Templomos küldetésben bejutottam a templomba, megszereztem a kapu kulcsát, csak épp azt nem tudom, hogy kell azt használni, hogy Foltest katonáit beengedhessem? Előre is köszönöm a választ.
  • Haversrác
    Szasztok, Ha Iorveth-et választom, meg lehet valahogy szerezni az Elfeledett Vran Kardot, vagy csak akkor ha Roche mellett maradok?
  • DarkSector

És region free, mert én 1 játékkal rábasztam már az orosz régiós volt, ezekután ha netán olcsokat veszek csak függetlent.
  • The Protector
    Aham.Köszi.Közben elolvastam az olvass el filet és rájöttem.Még vmi egyéb cucc amitől jobban fut vagy kieg nincs?
  • Renjike
    belerakja a patchel.
  • The Protector
    Hy.Én anno 0 day megvettem és mikor már végigvittem akkor jöttek be a patchek.Most települ az 1.2 patch hozzá.Szeretném most a másik szálon is végigvinni de úgy h minden xtrát beleteszek a játékba(hajak,dlc-k stb...)ehez kell külön csinálnom vmit vagy alapból belerakja a patchel együtt?
  • MerlinW
    Intkeys jó boltocska. No reklám, szinte azonnali, normális szupport. Anno írtam nekik egy levelet egy kérdéssel és 10 percen belül jött egy "kézzel" írt fél oldalas válaszlevél. Korrektek.
  • DarkSector
    TW2 KEY STEAM 3000-3100FT. :)

KATT
  • TottiHUN
    sikerült megoldanom mégse kell tranier.
  • TottiHUN
    a nehézséget sikerült megtalálnom 1 párszor kerestem de hiába, csoda h nem szúrta ki a szemem :D
  • TottiHUN
    üdv, az lenne a kérdésem h nem lehet-e nehézséget állítani játék közben mert egyszerűen közepes szinten kínszenvedés volt eljutni letho-hoz de itt már örülök ha megkarcolom.
    Régen baztam fel magam játékon de ez meghaladja a képességeimet, vagy ha nehézséget nem lehet állítani akkor esetleg 1 működő traniert vagy csalást tudna nekem valaki adni? köszönöm előre is a válaszokat.
  • motyodlee
    ha jól tudom az import haszna egy ezüstkard kapásból
  • Qwerty4
    Hello!

Most néztem bele a játékba (2. rész), eddig csak a menüjébe.
    Látom lehet karaktert is importálni az első részből. Érdemes?
    Másik kérdés, hogy hol vannak a billentyűzet beállítások?
  • grebber
    Ha nem nagy kérés feltennéd eredeti exédet?
  • Although
    Igazából lementettem az eredeti exe-t amikor kicseréltem gog-os ra aztán vissza. Mintha írta is volna, de ez alap az exet mindig lementem ha cserélem. Mondjuk nem használok warezt úgyhogy ritkán kell.
  • grebber
    Full nem tudom milyen verziós a game-em:(
    Úgy emlékeszem előzőt felraktam.De az is rémlik a gog-os exe van rajta.
    De a lényeg nem megy fel a patch exe meg nincs meg.
    Újratenni ezért nem fogom.Majd ha a végére érek elölről kezdve újrarakom!
  • ratgab
    Ennyit simán meg is ér!
  • FSpofon
    TW2 Steam key 3500Ft
  • ratgab
    Azért rendes tőled, hogy gondolsz rám..