A múlt megoldatlan rejtélyei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pontosan ennek az átmenetnek a közepén találjuk magunkat..

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Miközben írtam leesett😊

Ezekszerint mégsem rossz a hasonlat...

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

De sztem 1 napon kiderül, minden és akkor borul a bili...nem lesz hirtelen sok az embereknek?

Na most én nem értem v a hasonlat volt rossz😊 most akkor mi lennénk a malacok az ólban akik azt hiszik, hogy csak mi vagyunk 1dül, és azt hisszük, várjuk, hogy majd belép vki h HELLO, közbe meg már itt vannak?

.. a válasz nem is oly nehéz... a karámba zárt disznók azt hiszik, hogy az ô karámjuk a világ közepe, ahová a kevésbé fejlett disznók csak bemutatkozni jöhetnek...

Na ezzel a mondattal, jól feldobtad azt a bizonyos labdát😊 Lett hirtelen jó pár kérdésem😊 honnan tudod? hova nem jártál vel 1ütt? stb😊
Meg 1xrû mezei emberként mint én vagy rajtam kívül még millióan, h h nem láttak vmi megdönthetetlen bizonyítékot és azt mutatták meg a világnak, h hékás....
Vagy éppen 1ik nap leszállnak nagy dirrel-durral a Földre az idegenek, v kik, h tessék itt vagyunk....

Persze hogy tudom.. Alexel egyidôs vagyok... persze nem vele együtt jártam...

Hogy mért nem hallani ilyenekrôl ? Talán hasonlóképpen mint a sertés sem ismeri már a makkot a még szabad disznó korából. Ugyanígy csináltak mibelôlunk Lant beli humanoidkból birkát a drakóniai hüllôk...

Olvastam nagy hirtelen egy rövid cikket magyarul Alex C-tõl. Hogy a Holdon bázis van meg ilyenek stb stb. Gondolom te is tudod. Meg h '59-ben Marsi expedíció...
Meg ezek a szürkék meg hasonlók😊....Kezd egy kicsit sok infó lenni😊

Jesszus😊 drakóniaiak meg anromedaiak meg eltérített Föld😊 mért nem hallani ilyenekrõl...ezekrõl vmit tudsz mondani nagy vonalakban?

Ha majd elôbb jársz, keress rá Alex Collier-ra is. Ô egy Andromedan contactee, és az anromedaiak szerint (akik egy rokon faj)136 51-es körzethez hasonló bázisuk van a földön a drakóniaiknak.. (akik eltérítették ezt a bolygót)

Én most elindultam ezen a Phill Schneider-es sztorin. Már ott járok, hogy milyen föld alatti bázisok vannak az USA alatt pl ez a DULCE sose hallottam róla...
Meg írod még ezt az idõutazós témát is😊 kezd érdekelni😊
Eddig is keresgéltem meg olvasgattam ilyen dolgokat, meg fogékony is vagyok rá😛 de eddig az 51-es körzet piskóta😊

Nem, az Al Bielek még a Philadelphia experimentbôl, még 1943 ból. Mellesleg a késôbbi idôutazásából, ahol 2749 tôl töltött 2 évet, készült az 'Ötödik element' mozifilm...
Stewart Swerdlow a Montauk projekt résztvevôje 1986 tól, szintén egy idôutazó... és a nagy katonai titkok ellenére ebbôl készült a csillagkapu sorozat...

Stewart Swerdlow-i sztorit is keresgélem neten. Ez az lenne h azt a hajót "eltüntették" majd elõkerült, de a legénység eltûnt, meg 1beolvadt a hajóval? Csak azt nem tudom még h Stewart Swerdlow h kerül bele a sztoriba😊 de keresem😊

Tedd hozzá, hogy: The man that killed 2 alian greys youtube.

Tudnál nekem mondani 1-2 infór errõl a Phill Schneider-rõl? Meg amit írtál h 2 UFO meggyilkolás...van ennek vmi sztorija? Gugliba már keresem😊

Én is így gondolom...

Szóval felvilágosítás nincs, csak vezetés? Amíg nem látom hová igyekszünk, ne fogd meg a karomat. Egyedül biztonságosabb. 😊

..azért, hogy ha igyekezetet lát a másikban, egyengesse az útján....

Hanem?

Sajnálom, de nem fogod megkapni. Senki se nem azért van itt, hogy pótolja a másik 'portáján' a hiányosságokat...

Már hogyne érdekelne. De szeretnék tényeket kapni és szeretnék logikus indoklást kapni hozzá. Minek olvasnám el a blablát részleteiben? Kinek van arra ideje?

Nem gondolod, hogy csak kapkodsz itt ezen a fórumon, úgyteszel, minha minden érdekelne, és mindenkinek válaszolnod kellene, de valójában senki és semmi sem érdekel ?

Voltam, persze. Még a teherautó rendszáma is (amin utaztunk) titoknak minõsült, pedig azt mindenki láthatta az országúton. 😊

Amirôl ketten tudnak az már nem titok.. még ha katonai sem ! Amokor még az NWO elején írtam Bill Cooper-rôl még életben volt.. 2 héttel 9/11 elôtt a CIA likvidálta.. ugyanúgy késôbb Phill Schneidert, az 51 es körzet munkatárát, akinek a lelkén két ufo (idegen) meggyilkolása szárad...
De a legütôsebb Stewart Swerdlow még életben van, és jó egészsegnek örvend... (naponta kapok a feleségétôl e-mailt (körlevelet))

Persze nem tudom te mit értesz katonai titok alatt, meg azt sem, hogy katona voltál-e ?!

Van fogalmad a katonai titkokról? Hümmm...

De nagyon is van fogalmunk ezekrôl a katonai kisérletekrôl, az infojaim egy része nekem is onnan ered. Az NWO-n számtalanszor említettem a Montauk projektet, vagy a Philadelphia experimentet, hoztam sok linket kevés sikerrel.

A Seti vaskos behuzasaNekem is pontosan az volt a reakcióm ami remarknak. Csak annak a mérésére készítünk mûszereket amirôl tudjuk, hogy létezik, ami nem létezik meg minek mérni.. mondanák. Azért van mûszerünk pl a fény, hang mérérsére, ami az érzékszerveinknél szélesebb skáláját fogja az egyetemes energiának. De ! Még az is kérdéses, hogy ezek a mûszerek valóban az emberiség informálására vannak használva.
Itt jut eszembe, a '60 as években, amikor még gyerek voltam a Seti építésekor, én azt hidtem akkor, hogy minden tudós bolondgombát evett. 'Ezek' a saját frekvenciájukon várják az ufokat.. mondom... Aztán most 50 évvel késôbb rákerestem gyorsan.. ahogyan látod nem is voltam egyedül, aki a Setit ökörségnek vélte.. Ezek csak a "fehér zajt" mérik, az ufok meg itt vannak...

Gondold csal el remark, ha a földi hüllôuralomban, a holografikus illúzióvilágban és a többi dologban is reálisabb képet látnák a valóságból mint az átlag, mekkora pofára esés lenne az az emberiségnek...

Nem azt mondom, hogy általában sehol semmilyen tudományos eredmények nincsenek a Saintgerman által tárgyalt kérdésekben, hanem azt amire te is célzol, azaz hogy még ha vannak is ilyen kutatások (nem tudom, nem tudhatom hogy vannak) ezen kutatások módszerei, eszközei, eredményei akkor is titkosak. Ezért fogalmaztam úgy, hogy ezen dolgokról "nem tudunk". Mi átlagemberek semmiképp.

De ha olvasol olyan híreket, melyek pozíciójukból "politikai okból" eltávolított kutatókról szólnak, akkor támadhat olyan benyomásod, hogy a valós tudomány valós álláspontja és azon álláspont között melyet a fõáramlatú források közölnek, lehet eltérés.

Ezek az emberek a kivételek. Ezek azok, akikrõl eredetileg azt írtam, hogy már tízszer átestek a valóságon, így nem tehették tovább azt, hogy letagadják ami az orruk elõtt van. Az ilyeneket ki szokás rúgni az állásukból. A többi kollégájuk meg azért nem vesz tudomást az eredményekrõl, mert erre vannak nevelve, hogy ne vegyék észre azt, amit nem tanácsos észrevenni.

Ugyanez igaz pl. újságírókra is. Amirõl nem szokás beszélni, arról nem beszélünk. Ha valaki mégis megteszi, akkor meg a torkának esünk. Ismerõs ez a hozzáállás? Esetleg az sg-rõl?

De felmerül, mert a paranormális jelenségek jó része ide tartozik. De vannak "anomála" néven ismert kilógások is a materialista fizika területén. Azok is ide tartoznak. Tehát felmerül és szerintem mindig is voltak katonai kutatások ezen a téren. Errõl aztán persze nekünk fogalmunk sem lehet, mert ezek valamiért mindig titkosak...

Azon kérdésekrõl, melyekrõl Saintgerman ír, nincs fogalmunk, így fel sem merül annak igénye, hogy mûszereket tervezzünk és gyártsunk.

Mûszert olyan feladatokra terveznek és gyártanak, amely feladatokról van fogalmunk. Azon kérdésekrõl, melyekrõl Saintgerman ír, nincs fogalmunk, így fel sem merül annak igénye, hogy mûszereket tervezzünk és gyártsunk. Ezen dolgokat majd akkor fogjuk tudományos módszerekkel kutatni, ha már legalább tízszer átestünk rajtuk, és már nem lehet úgy tenni, mintha ezen dolgok nem lennének ott.

A fentiekkel nem azt állítom, hogy amit Saintgerman ír, az úgy van ahogy mondja, hanem csak azt magyarázom, hogy miért nem várhatjuk a tudománytól és a mûszerektõl, hogy felderítse a Saintgerman által felderítetlenként megjelölt dolgokat.

<#fejvakaras>

Bump? <#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

így ami az ézékelési tartományunkon túl van, az számunkra nem is létezik

Ezért vannak mûszereink. Azokkal sem lehet?

Az utolsó mondat a helyes. Nem értjük.
Az Egyetemes Világnak csak parányi töredékét dikódolja a megcsonkított "vevônk", így ami az ézékelési tartományunkon túl van, az számunkra nem is létezik. Pedig a teljes energiának csak a 0,005% a az a spektrum amit fényként érzékelünk, és a többi sötét "anyag", amirôl nem is veszünk tudomást. Pedig az 5 érzékszervünk határán túlesô világok is hemzsegnek az intelligens (jó-gonosz) élettôl. (amíg a tobozmirigyünk mûködôképes volt addig mi is tartottuk a kapcsolatot velük)

A megjelenési formánk ebben a "fizikális világban", - ami a valós énünk (ami tiszta energia) árnyéka, vetülete - a DNS/RNS variációja dikódolja, és ülteti erre a világra. Abban a formában jelenik meg, ahogyan a DNS összelett rakva. Egy idegennek a mi világunkba való belépése, csak a világunk coordinátáinak ismeretétôl függ, de a tartós ittartózkodásukhoz már szükséges egy pár számunkra nemtetszô mûvelet is...
Arról, hogy hogyan manipulálják a világunkat már az antik idôk óta, már irogattam az NWO-n, talán már ismerôs ?!

Igen hallottam róluk, az õ elhagyatott kõvárosukba költöztek be az inkák(vagy a maják, most pontosan nem ugrik be). Ma sem lehet tudni kik voltak pontosan.
"The blocks were so precisely cut as to suggest the possibility of prefabrication and mass production, technologies far in advance of the Tiwanaku’s Incan successors hundreds of years later."

Tehát voltak ott valakik még jóval az inkák elõtt, akik marhára értettek a legkeményebb sziklák hihetetlenül preciz megmunkálásához (miliméteres vájatokról van szó!), 100+ tonnás kövek több tiz kilométerre való szállitásához, stb. Igen, egészen biztosan voltak ott valakik, akikrõl manapság semmit nem tudunk. Szerintem is nézz utána, ha érdekel. Azt elõre bocsátom, hogy magyarázatokat nem fogsz kapni, mivel minden archeológus értetlenül áll az egész elõtt, és csak spekulálnak, hogy ki és hogyan volt képes mindezt kivitelezni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Azért a kõkorszakból fél lábbal kilépõ egy kicsit erõs kifejezés, fejlettebbek voltak õk annál. Azt nem állítottam hogy csak kõszerszámokat használtak, kellett ott lenniük fémszerszámoknak is, de nem tudom, ha majd lesz idõm jobban utánanézek.
Ettõl függetlenül elképzelhetõ olyan régi civilizáció (vagy akár több), amelyek a tudásukat magukkal vitték a sírba és annyira régen léteztek, hogy nem maradt utánuk nyom. Vagy nem értjük...

Miért olyan nehéz tudomásul venni, hogy nem mindenben vagyunk jobbak és okosabbak, mint a régi emberek? Ma az emberiség hány százaléka tud mezõgazdászkodni? És lovagolni? Jurtát építeni? Kardozni? Mondjuk azt, hogy mivel ma nem vagyunk rá képesek, a régiek sem voltak?
Semmi értelme összehasonlítani egy despotikus uralkodású kort a maival. Ha ma bármelyik (ál)"demokratikus" ország vezetõje azt mondaná, hogy márpedig neki piramis kell vagy nagy fal, hamar leváltanák idiotizmusra hivatkozva. Anno ez nem volt kérdés. Nem tudom hányan dolgoztak az M6-os autópályán egyidejûleg, de szerintem így is töredéke annak, amennyit egy régi birodalom mozgósítani tudott, ha akart. És azért a pálya is egy monumentális alkotás...

És igenis volak olyan technikák, amire ma aztmondjuk, hogy "jéééé így is lehet?". Az ember sokkal találékonyabb modern technológia nélkül. Pl.kövek repsztése fával és vízzel vagy igen pontos északi irány kijelölése, derékszögelés.

Jó, szerinted nem lézervágót használtak, szerintem meg tuti, hogy nem kõszerszámokkal vágtak pár miliméteres, ugyan olyan mély lyukakat a diorit szikladarabokba a kereket sem ismerõ, kõkorszakból fél lábbal kilépõ indiánok...

"Egész biztosan nagyobb tudással rendelkeztek, mit amit manapság nekik tulajdonitanak."
Ezzel én is egyet értek, no persze nem lézervágóra gondolok, de az biztos hogy magas szintû tudással rendelkeztek.
A civilizációk letûntek, a bukásukkal járó anarchia során velük együtt eltûnt a tudásuk is. A tudás mindig csak egy adott területre koncentrálódott, ha az ottani civilizáció eltûnt háborúk, vagy éghajlatváltozás következtében akkor velük halt az ismeretük nagy része is. Persze ehhez általában évtizedek vagy évszázadok kellettek, de szép lassan mindenki meghalt aki tudott valamit.
Akit az egész dokumentumfilm érdekel:
1. rész
2. rész
3. rész
4. rész
5. rész
6. rész
7. rész
8. rész
9. rész

<#alien2>

"...el sem tudja képzelni, hogy egy kis emberi leleményességgel és rengeteg munkával nagy dolgokat véghezvinni."

Én el tudom képzelni, értelmes keretek közt. Csak néha akkora leleményesség kellene hozzá, minthogy a kutyám fogja magát, és lerajzolja a Mona Lisa-t.

Puma Punku esetében például állitólag az ottani egyszerû indiánok épitették a ma "templom-komplexumnak" nevezett romokat, mindezt több mint 3000 méteres magasságban, fa a környéken sehol sincs, kereket nem ismertek, és a kõfejtõ sincs egy köpésnyire (pontosabban 10km-re van). A kõtömbök néhány tiztõl több száz tonna súlyúig terjednek, elképesztõ preciz vékony furatok vannak a sziklatömbökben, és sokuk szélei úgy vannak formázva, mintha legószerûen egybeillettek volna valamikor. Mindehez nem akár milyen épitészeti tudás kellett. És kérdéses, hogy azok az indiánok, akiknek mindezt tulajdonitják, kõszerszámokkal és egyéb primitiv eszközökkel képesek voltak-e ilyet csinálni. Mellesleg ott a másik kérdés is, hogy mi a fenéért kellett olyan messzire épiteni a kõfejtõtõl? Stb.

Én sem azt mondom, hogy ezeket idegenek épitették sajátkezûleg. Csak szerintem puszta primitiv kõkorszaki szerszámokkal kötve hiszem, hogy meg tudták ezeket épiteni. Egész biztosan nagyobb tudással rendelkeztek, mit amit manapság nekik tulajdonitanak.

És nem csak az épitészet volt fejlett.

Akkor talán arra is ismered a választ, hogy mitôl butult el az emberiség a "régi idôk" óta ?!