A múlt megoldatlan rejtélyei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Meg 1xrû mezei emberként mint én vagy rajtam kívül még millióan, h h nem láttak vmi megdönthetetlen bizonyítékot és azt mutatták meg a világnak, h hékás....
Vagy éppen 1ik nap leszállnak nagy dirrel-durral a Földre az idegenek, v kik, h tessék itt vagyunk....
Meg ezek a szürkék meg hasonlók😊....Kezd egy kicsit sok infó lenni😊
Meg írod még ezt az idõutazós témát is😊 kezd érdekelni😊
Eddig is keresgéltem meg olvasgattam ilyen dolgokat, meg fogékony is vagyok rá😛 de eddig az 51-es körzet piskóta😊
Stewart Swerdlow a Montauk projekt résztvevôje 1986 tól, szintén egy idôutazó... és a nagy katonai titkok ellenére ebbôl készült a csillagkapu sorozat...
De a legütôsebb Stewart Swerdlow még életben van, és jó egészsegnek örvend... (naponta kapok a feleségétôl e-mailt (körlevelet))
Persze nem tudom te mit értesz katonai titok alatt, meg azt sem, hogy katona voltál-e ?!
Itt jut eszembe, a '60 as években, amikor még gyerek voltam a Seti építésekor, én azt hidtem akkor, hogy minden tudós bolondgombát evett. 'Ezek' a saját frekvenciájukon várják az ufokat.. mondom... Aztán most 50 évvel késôbb rákerestem gyorsan.. ahogyan látod nem is voltam egyedül, aki a Setit ökörségnek vélte.. Ezek csak a "fehér zajt" mérik, az ufok meg itt vannak...
Gondold csal el remark, ha a földi hüllôuralomban, a holografikus illúzióvilágban és a többi dologban is reálisabb képet látnák a valóságból mint az átlag, mekkora pofára esés lenne az az emberiségnek...
De ha olvasol olyan híreket, melyek pozíciójukból "politikai okból" eltávolított kutatókról szólnak, akkor támadhat olyan benyomásod, hogy a valós tudomány valós álláspontja és azon álláspont között melyet a fõáramlatú források közölnek, lehet eltérés.
Ezek az emberek a kivételek. Ezek azok, akikrõl eredetileg azt írtam, hogy már tízszer átestek a valóságon, így nem tehették tovább azt, hogy letagadják ami az orruk elõtt van. Az ilyeneket ki szokás rúgni az állásukból. A többi kollégájuk meg azért nem vesz tudomást az eredményekrõl, mert erre vannak nevelve, hogy ne vegyék észre azt, amit nem tanácsos észrevenni.
Ugyanez igaz pl. újságírókra is. Amirõl nem szokás beszélni, arról nem beszélünk. Ha valaki mégis megteszi, akkor meg a torkának esünk. Ismerõs ez a hozzáállás? Esetleg az sg-rõl?
A fentiekkel nem azt állítom, hogy amit Saintgerman ír, az úgy van ahogy mondja, hanem csak azt magyarázom, hogy miért nem várhatjuk a tudománytól és a mûszerektõl, hogy felderítse a Saintgerman által felderítetlenként megjelölt dolgokat.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ezért vannak mûszereink. Azokkal sem lehet?
Az Egyetemes Világnak csak parányi töredékét dikódolja a megcsonkított "vevônk", így ami az ézékelési tartományunkon túl van, az számunkra nem is létezik. Pedig a teljes energiának csak a 0,005% a az a spektrum amit fényként érzékelünk, és a többi sötét "anyag", amirôl nem is veszünk tudomást. Pedig az 5 érzékszervünk határán túlesô világok is hemzsegnek az intelligens (jó-gonosz) élettôl. (amíg a tobozmirigyünk mûködôképes volt addig mi is tartottuk a kapcsolatot velük)
A megjelenési formánk ebben a "fizikális világban", - ami a valós énünk (ami tiszta energia) árnyéka, vetülete - a DNS/RNS variációja dikódolja, és ülteti erre a világra. Abban a formában jelenik meg, ahogyan a DNS összelett rakva. Egy idegennek a mi világunkba való belépése, csak a világunk coordinátáinak ismeretétôl függ, de a tartós ittartózkodásukhoz már szükséges egy pár számunkra nemtetszô mûvelet is...
Arról, hogy hogyan manipulálják a világunkat már az antik idôk óta, már irogattam az NWO-n, talán már ismerôs ?!
Tehát voltak ott valakik még jóval az inkák elõtt, akik marhára értettek a legkeményebb sziklák hihetetlenül preciz megmunkálásához (miliméteres vájatokról van szó!), 100+ tonnás kövek több tiz kilométerre való szállitásához, stb. Igen, egészen biztosan voltak ott valakik, akikrõl manapság semmit nem tudunk. Szerintem is nézz utána, ha érdekel. Azt elõre bocsátom, hogy magyarázatokat nem fogsz kapni, mivel minden archeológus értetlenül áll az egész elõtt, és csak spekulálnak, hogy ki és hogyan volt képes mindezt kivitelezni.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Semmi értelme összehasonlítani egy despotikus uralkodású kort a maival. Ha ma bármelyik (ál)"demokratikus" ország vezetõje azt mondaná, hogy márpedig neki piramis kell vagy nagy fal, hamar leváltanák idiotizmusra hivatkozva. Anno ez nem volt kérdés. Nem tudom hányan dolgoztak az M6-os autópályán egyidejûleg, de szerintem így is töredéke annak, amennyit egy régi birodalom mozgósítani tudott, ha akart. És azért a pálya is egy monumentális alkotás...
És igenis volak olyan technikák, amire ma aztmondjuk, hogy "jéééé így is lehet?". Az ember sokkal találékonyabb modern technológia nélkül. Pl.kövek repsztése fával és vízzel vagy igen pontos északi irány kijelölése, derékszögelés.
Ezzel én is egyet értek, no persze nem lézervágóra gondolok, de az biztos hogy magas szintû tudással rendelkeztek.
Én el tudom képzelni, értelmes keretek közt. Csak néha akkora leleményesség kellene hozzá, minthogy a kutyám fogja magát, és lerajzolja a Mona Lisa-t.
Puma Punku esetében például állitólag az ottani egyszerû indiánok épitették a ma "templom-komplexumnak" nevezett romokat, mindezt több mint 3000 méteres magasságban, fa a környéken sehol sincs, kereket nem ismertek, és a kõfejtõ sincs egy köpésnyire (pontosabban 10km-re van). A kõtömbök néhány tiztõl több száz tonna súlyúig terjednek, elképesztõ preciz vékony furatok vannak a sziklatömbökben, és sokuk szélei úgy vannak formázva, mintha legószerûen egybeillettek volna valamikor. Mindehez nem akár milyen épitészeti tudás kellett. És kérdéses, hogy azok az indiánok, akiknek mindezt tulajdonitják, kõszerszámokkal és egyéb primitiv eszközökkel képesek voltak-e ilyet csinálni. Mellesleg ott a másik kérdés is, hogy mi a fenéért kellett olyan messzire épiteni a kõfejtõtõl? Stb.
És nem csak az épitészet volt fejlett.