19779
  • Alexease
    Nalam volt, hogy parhuzamosan ketszer volt feltelepitve, mind a ketto mukodott. Sot! Az egyiknel elinditottam a host reszt, csinaltam egy szervert, a masikkal meg csatlakoztam hozza – es tokeletesen mukodott;)))))))))

Mivel nem hasznalja ki a proci osszes magjat teljesen, kivancsi voltam mit csinal az AI-szamitassal, ha az egyik kliens egyszerusitett dedikalt reszen szamolja a dolgokat, a masikban pedig full megjelenitessel megyek vele;) Nem volt kulonbseg, ugyanolyan frame-eket produkalt;)

Aztan nem kiserleteztem tovabb, pedig tervben volt, hogy a Priority-t elosztom Low/Realtime aranyban, es a proci magokat is mashogy osztom ki a ket kliens kozott;))))))
  • Alexease
    XP-t hasznalok, csak azt tudom beirni;) De aki megakarja keresni Win7-en, az alapjan gyorsan megtalalja:)
  • Alexease
    Nem igertek semmi egetrengetot grafikaban (gMotor2.5-t igertek csak;P). De ahhoz kepest, szerintem, eleg jo lett, sok olyan dolog kerult be, amitol latvanyos lett: full dinamika (egyelore csak itt van ilyen), onarnyekolas, HDR-beta es lesz/van bloom is. Ha ezeken kivul meg csicsat szeretnel, akkor marad a realtime motion-blur es a melysegelesseg, de ez mar kicsit sok lenne, feleslegesen zabalja a gepet.

A CARS, amit sokan szepnek, latvanyosnak mondanak, igazabol semmi extra ehhez kepest;) Abban csak elorebb tartanak a HDR/Bloom effekteknel, es bazinagy de statikus texturakat hasznalnak. Elinditva 1 palya 1 auto 4-600MByte textura mennyiseget hasznal. Ezenkivul semmit nem tud latvanyban:)

Ha tolsz majd ezzel 1-2 versenyt, valodi full dinamikaval (gyorsitott napszak es idojarasvaltozas), rajosz, hogy boven jo ez latvanyban;) Persze gep kell hozza, mert kikapcsolva a lenyeget (arnyekok, fenyek, efektek), statikusan hasznalva valoban nem tobb egy rF1-nel;)
  • unrealnoise
    Akkor csak van vele valami baj, mert nehogymár config függő legyen a cucc. Én nem szarozok vele, majd megcsinálják, mert nekem szénné van égve a kép.
  • Dietrich
    ezt már a múltkor is javítani akartam :)
    win7 64 biten:
    C:\Users\TE_NEVED\AppData\Roaming\.rFactor
  • Dietrich
    Oké csak ne érjen meglepetés.
    akkor del
  • Alexease
    Van olyan mappa, amibe felirja a liszenszdolgokat (c:\Documents and Settings\TE_NEVED\Application Data\.rFactor\), de az online bejelentkezes miatt valoban felesleges. Max auto- es kontrollerbeallitasok.
  • bardocz
    Én inkább azt kérdezném: egyáltalán ígértek bármit is?
  • simcompany
    max-on megy?
  • zoliapu
    Az irányítása tetszik, az ellenfelek túl erősek sztem, ez nem érdekel annyira. A graf nem olyan mint amit ígértek egyenlőre.
  • simcompany
    mivel online bejelentkezős, erre semmi szükség
  • Dietrich
    Alex!

Melyik mappát kell elmenteni az rf2-ből, hogy ha letörlöm és újrarakom tudjam használni? rf1-nél volt a Trymedia mappa itt nem találok ilyet.
  • Alexease
    Nalam semmi gond nincs a HDR-rel, nincs anomalisa, nem vilagos a kep, teljesen jo. Valszeg videokartya, driver beallitas, konfig fuggo a dolog. Egyszer volt gond, amikor ALT-TAB utan (kisebb fagyast kovetoen) valoban extra vilagos lett a kep, de akkor a texturak is szethullottak;)

A config file-ba bekapcsoltam meg pluszba a UsePostFX=1 lehetoseget, ami meg allitolag nincs kesz, de palyatol, napszaktol fuggoen, valamit azert csinal: minimalis bloom effekt, a vilagos-sotet fenyviszonyok kozotti atmenettel.
  • unrealnoise
    nekem is néha bejön, de csak ha Alt+Tab-ozok. :D
  • Dietrich
    semmi nem segít...
    most azon vagyok, hogy delete és újrarakom az egészet csak nem tudom melyik mappát mentsem el
  • Dietrich
    elkezdi betölteni a pályát pl. monacot és 2/3-nál jön ez. no sebaj spa..ott is.
    na most gép kikapcs memo kiürül aztán meglátjuk.
  • simcompany
    nekem 2 restart után működött jól.
  • Danecay
    Érdekes eza HDR dolog. biztos, hogy minden esetben vakít, és, hogy rosszil van alapból paraméterezve? Már csak azért mert nekem be van kapcsolva, játékon belül és kívül is, és nálam nem lesz világos minden. Vagy lehet hogy nem is működik?
    Az időjárás is furcsán működik néha, gondolom ez sem rendszeres dolog, de állítottam be SCRIP-elt időjárást, napos, borús esős, napos sorrendben, ehhez képes olyan sötétben indult a játék, hogy még az autó lámpáját is felkapcsoltam, majd elkezdett esni az eső miközben kivilágosodott és 100 ágra sütött a nap, majd elállt az eső és ismét sötét lett :)
  • zoliapu
    Nállam jó, de nem nagy szám.
  • Dietrich
    Night!
    felraktam a drivert..bár ne tettem volna :p
    első inditás..
  • zoliapu
    Megnézem már én is. Most jön az 1960-as mod is.
  • Dietrich
    valahol olvastam régebben, hogy akartak magyart is, de aztán nem lett belöle semmi.
    keresgélj a fórumon több nyelv is van.
  • Dietrich
  • bigiboi
    Ennek nincs véletlen magyar változata?:D
  • simcompany
    persze
  • Dietrich
    Következő tesztre mehetek én is? :)
  • bardocz
    Mással nem is játszok, mióta megvettem... Formula raceroomos F1 az, ami elmegy mellette, meg jó, de minden más érdekes utána.
  • cselt
    És ki mondta, hogy nem király? ;)
  • lac coo
    Attól mert nem használják, még nem azt jelenti, hogy nem überkirály :)
    Igazán odafigyelős, úgymond "nehéz" szimulátorokat a magukat szimulátorosnak nevezett réteg 90 %-a nem igen szereti ! :)
  • cselt
    Amit szinte senki sem használ.
    No meg ott se havonta jönnek a frissítések ;)
  • lac coo
    Az tény.Bár láthattunk már nagyon jó szimet egy embertől nulla pénzből !
  • mcmoha
    Azert ha par ev alatt az emberek rajonnek mire lehet hasznalni a beepitett "mod managert", talan megis hasznalhato marad a menu.;) Egyebkent nekem se tetszik.
  • unrealnoise
    menü a legkevesebb tuti meg lesz valaki által buherálva...
  • cselt
    Az tuti, hogy meg tudnák csinálni ha akarnák jobban is mint az isi, de lehet, hogy ők egy icipicit többen vannak meg nagyobb pénzből dolgoznak :P
  • Dietrich
    az fps-ből az autós játékokhoz hasonlóan a szimulátoros verzióból nem adnak el annyit mint az arcade-ból as piacon.
    ez sajnos tény.
    ezért van a piacon egy F12011, BF3, MW3 és társaik...agyatlan mészárszék csak rohanj és lőjj céloznod sem kell..csapatjátékot meg felejsd el.
    azok az idők elmúltak mint a COD1 és UO esetében voltak, célozni is kellett, hogy eltalálj valakit ha nem vagy csíter.
    mikor kijött a COD2 és az MP44-t csipaként tudtam használni világ omlott össze bennem, hogy a jenki 10 éves hülye gyerekeknek ez kell..nekem viszont nem ;)Már kijött a COD4 is, de mi még mindig a CODUO-t toltuk aztán már azt sem mert minden baka megkapta az obsitot nálunk :)
  • Dietrich
    nekem Toby és Zolee közösen készített olyan menűt rf-hez amitől agyfaszt tudok kapni. nem kell ide se ISI se Codi ;)

nyugi mint mindenki a hardware miatt a virágbolti verziót már én is kipróbáltam..szörnyű de majd kijavítjuk ;)
  • lac coo
    Nem ők tették tönkre, FPS műfajban nekem is rá kellett jönnöm, hogy a közönség teljesen más mint ami időnkben volt, elmondhatatlan mennyi idióta játszik !!!!! Normális játékot meg sem vennének, ha egy helikopter nem irányítható egy gombbal már szar az egész, rakéta-rakéta hátán stb.
    Egyszerűen a régi nívót ma már nem lehet eladni, nem kell ezeknek !!!!

Amúgy én azért játszom F1 -el, mert irgalmatlan a hangulat, fizika elmegy....
  • cifcuk
    Kedvenc játék sorozataimat tették tönkre. Nem szeretem őket. (az f12011-et mégis megvettem, mert a virágbolti verzió alapján jó volt a hangulata)

• lac coo
    Akkor hosszú életű rF2 se lesz nálad, ott aztán nem hogy idegesítő, de egyenesen használhatatlan a menü már 10 db mod és 50 db pálya esetén :D
  • Dietrich
    Én azt mondom két féle szimulátoros van : aki játszik F1 2011-el, és aki csak titokban ! :DDDD

én véleményt mondok róla mert kipróbáltam (ilyen szimes is létezik) de ennyi is volt.
    Nálam alapból a kedvem is elment az egész menűrendszere miatt a kedvem tőle.
    Tényleg akarsz játszani? persze bazdmeg..
    Tényleg kell ez a kocsi? nem bazdmeg guruló hokedli is elég lesz..
    tényleg kell ez a 4 gumi...anyád..esc.
    :p