19775
-
#2507 Szerintem ott nem esik:)
Az rF2 eseteben arra is figyelni kell, egy dolog hogy esik az eso, de az nem biztos hogy az egesz palyara vonatkozik. Ott is csak azokon a helyeken, ahol eppen olyan felho van felette. Ez foleg a nap + 1-3felhos ikonu idojarasra vonatkoznak.
Ez a lenyeg az egeszben, hogy folyamatoan minden mozog, valtozik. -
Anotino #2506 Logitech Driving Force GT problema:
A kormanymozgas nem felel meg a valos mozgasnak. Ha a kormanyt 90 fokkal elforditom, kb 45 fokos fordulat latszik a kepernyon. Megneztem a profiler/windows controller beallitasoknal is, ott is ugyanez tortenik. Korabban rendesen mukodott.. Tudja valaki, hogyan orvosolhato? Minden beallitas default a profilerben / controller settings-ben. -
unrealnoise #2505 Továbbra is érthetetlen miről beszélünk. Nagyon nem mindegy, hol és mennyire esik. A valóságban sem. De tudom, én vagyok a hülye. Van hogy az ablakon kinézve sem lehet eldönteni egyértelműen, hogy gyengén esik vagy nem, nem hogy majd a kocsiból - 200 felett, effektek nélkül - te egyből levágd. -
#2504 Pályát próbálgatod ?
Ha igen huplit-puklit nézd majd meg, érzi-e az autó ! :) -
#2503 De amúgy nem értem miért nem került bele a beta ablaktörlő anim !?
Ok, nem a legmodernebb de mégis valami.
Itt ez a video, ha egy laikustól megkérdezem, hogy 1,22-nél esik-e , szerinted mit mond ? :)sokszor én magam is egyén jelekből jövök rá, hogy jé, esik :)
-
#2502 Akkor esik mar egeszen biztosan, amikor a szalagkorlat mellol figyeled, ahogy a sok-sok AI tovasuhan:) -
#2501 Úgy néz ki minden jól ment a modtelepítéssel, mert fel tudtam csatlakozni a Simco szerverre.
Namost a topikban is jelentkezni kellene? Szerintem nem vagyok regisztrálva. Nem elég ha itt ország-világ előtt bejelentem a részvételi szándékomat?:) -
#2500 Az a biztos pont az életemben, hogy akkor esik, ha az AI felkapcsolja a lámpát ! :) -
#2499 Az eso a jelenlegi allapotban kicsit csaloka, mert bugos es hianyos:) Eleve sokat szamit, hogy nincsenek esoseppek (szelvedon, sisakon), de az eso anim is kicsit gagyi, keves es neha elmulik;)))) -
#2498 Én azt is szeretem, hihetetlen érzés esőben menni vele :) -
#2497 Na, jó , ne hülyítsetek, láttam már autóból gyenge esőt :))) -
unrealnoise #2496 na jah :D egyébként nekem is vannak ezzel problémáim, de hát egy 23 colos monitor nem is akkora mint egy igazi szélvédő, és amíg nincsen rain drops, addig tényleg nehéz megállapítani (néhány objektum mellett elhaladva azért látható), bár pont ezért hívjuk gyenge esőnek... :D -
#2495 Akkor nem tudok mást mondani, az a te játékod.:) -
Laceee #2494 Bemondanák... -
#2493 Hát hogy mondjuk lássak valamit a gyengébb esőből :))))) -
#2492 Azt már 2010 -ben is meg lehetett számolni :)
( Nem akarom kimondani, mert csak flém lesz belőle, de az már esőgrafika a javából ...) -
unrealnoise #2491 Figyelj, nem tudom mit kell kekeckedni. beborul, elsötétedik minden, az aszfalt is más árnyalatot vesz fel, és ha gyengén esik, akkor annyi történik, hogy sötétebb lesz az aszfalt, nem lesznek rögtön tócsák, vízátfolyások... és tudom, hogy tudod, de akkor meg mit izélsz? mégis mi jelezné számodra jobban, hogy esik, a hangon, a grafikán és a fizikán kívül? vagy esetleg min javítanál? -
#2490 Ok, csúszkálással nincs bajom ,szerintem is élvezetesebb ha nem takony az egész, de ha ki van kapcsolva a tükröződés, esküszöm fülelnem kell, hogy most esik, nem esik .... :) -
#2489 Szerintem olyan szintű grafikát az F1 2012-től se várjál, hogy majd megszámolod az aszfalton az esőcseppeket.:D
Viszont most kipróbáltam az FR-t, esés-kelés volt szárazon. Kellene neki pár nap mire rendesen tudnék vele menni. Viszont az elfékezés szépen látszik a gumin. -
#2488 Az rF2-ben is akkor kezd igazan csuszni, amikor mar eleg jol tukrozodik az aszfalt. Addig lehet tolni neki, csak ovatosabban;) -
#2487 Te, most ez komoly ? -
#2486 Kint voltam a Ringen úgy 10 éve. Valamelyik edzésen elkezdett esni az eső. Na mondom jön az esés-kelés... frászt. Ugyanúgy mentek a slick gumival (vagy bordázott volt már akkor, tudja franc:D), szóval a száraz pályára való gumival. Mi már utáltuk, nekik még nem számított.
Meleg aszfalton kisebb eső egyből fel is szárad, de azért érezni mi az a mennyiség amikor már jobb az esőgumi, és nem éri meg szenvedni.
Pont szar lenne ha leesne két csepp eső és már esnél-kelnél. Na annak tényleg nem lenne értelme. -
unrealnoise #2485 mert a valóságban sem tudná az ember, hogy esik (gyengén) sokszor, pláne ha a szélvédőn nem jelennek meg az esőcseppek. -
#2484 Hát én nem tudom hogy vagytok vele, de ez az eső ultragagyi, és nem elsősorban arra gondolok grafikailag milyen hiperszuper, de sokszor ha nem hallom meg tudom , hogy esik ,tuti észre se venném :))))
De legalább jó lassú .
Ha nem sikerül gyorsítani rajta, ( én is úgy gondolom mint Emerico, szerintem is valami hasonló lesz a vége, ez a motor ennyit tud, sokat nem használt neki, hogy tele van árnyékkal meg tükröződéssel...), inkább be se rakták volna, új gumi bőven elég lett volna.... -
#2483 áhá! Én azt hittem hogy a "gyári" módokon kívül vannak mások!
Köszi srácok:) -
#2482 Nem akarok kotekedni, de ha a link alapjan nem talalod meg magadtol a tobbi modot, akkor inkabb vegyel elo egy doboz LEGO-t;) -
Solt #2481 A preview és a béta közt szerinted mi a különbség? -
#2480 Nezzel kicsit feljebb.;) -
#2479 Kell hozza az 1.0 is. Azert adtak ki igy ket reszletben, hogy bemutassak hogy megy a mod update. -
#2478 Köszönöm!
És a "többi" modhoz is tudnál linket adni?Visszaolvastam de nem találtam meg. -
#2477 Itt probaltad: http://isiforums.net/f/showthread.php/1396-Downloads?p=20193&viewfull=1#post20193 ?! -
#2476 hogy hol? -
#2475 A többi mod utáni hozzászólásban van, egyel alatta. -
#2474 mondjátok már meg hogy honnan tudom letölteni az 1.1-es patchet légyszives!!!? -
#2473 Ez a FR 1.0-1.1 egy egy patch? Vagy ez a komplett 1.1, és elég csak ezt felrakni? -
#2472 Elvileg nem kellene elbaltaznia. De elotte azert csinalj egy masolatot a UserData mappadrol;) -
#2471 Azt meg tudom csinálni, hogy berakom az újakat is a megfelelő mappába, Megane uninstall, majd install ebben a sorrendben? Vannak már futamok, idő, setup, replay. Nem kavarodik össze az agya? -
#2470 En is kettoig dolgozgattam, aztan meg beneztem egy kicsit;) -
#2469 Az egyik keszito, mintha ugy ajanlotta volna, hogy F1–Megane–FR.
Az a hatranya ennek a nagy mod-ellenorzosdinek, hogy ha a ket mod keszitese kozott, valamelyik komponnensben valami valtozott, akkor mar bukta van. -
#2468 Most látom a Formula Renault-hoz van egy 1.1 is.
Remélem nincs telepítési sorrend a modoknál.:D Mármint ugye 1.0-1.1, de úgy a különböző modok közt.:)