19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Ez a setup kérdés ennél kicsit bonyolultabb. Egyáltalán nem biztos, hogyha a legjobb szétküldi a setupját akkor mindenki 2.03-at fog menni. V8-ban (mondjuk nem a legjobb voltam:D) küldtem néhányszor setupot, aztán általában az a kérdés jött, hogy ezzel hogy tudok menni. WTCC-ben Willy cartárs mindig elkérte a setemet, de cak a difi miatt, mert azzal gyorsult, de a többi része használhatatlan volt neki.
Szóval ez a setupolás inkább arról szól, hogy magadra hangold az autót, neked jó legyen. Nincs egy mindenvivő set, amivel bárki jobb a többinél.
Ráadásul ahogy észrevettem rF2-bn már amúgy sem az számít, hogy egy körön mit tud az ember. Túl sok a változó ahhoz, hogy szétgyakorold magadat futam előtt.
Ha tudsz egy jó versenytempót menni, nem forogsz meg 87-szer mint én tegnap, és tudsz a változásokhoz alkalmazkodni akkor van esély az elejében végezni.
Pl ami rF1-ben jó volt, hogy 2 kiállásnál 3 részre osztottad a futamot és úgy tankoltál az itt nem nyerő. Ha az elején nincs felgumizva (mrt mondjuk az admin félrenyom:D) akkor a nehéz autó nem fog olyan jól tapadni mintha a vége felé lenne benne több benya egy csere után. Viszont ha kevés a benya akkor elbukja az ember azt a taktikai előnyt, hogy várhat az esőre. Persze ha hamar jön, vagy éppen nem jön az eső akkor végigszenvedi a futamot nehéz autóval.
Nem írom tovább, mert ezer verzió van. Ez a jó benne.:) -
Néha meg ki kellene kötni hogy tanuljanak meg az emberek setupolni
-
OFF, de hátha ...
Valaki nem tud hazai beszerzési helyet ,hasonló suwoofer erősítő kellene:
-
ez jó !!!! :) -
akik az elején mennek, egyensetup-al is az elején mennek :) -
unrealnoise #2546 Miért, nem setup-olt senki? :)
Motec lehetne már rF2 alá, mert ezek a HUD-ok 2012-ben nevetségesen bénák. -
sajnos ez nem setup kérdés :) -
Real Head Motion Plugin 0.1beta
-
unrealnoise #2543 nah jó, setuppal nem is csoda. :) esetleg ki lehetne kötni néha, hogy default teperjen mindenki. :) Jó setuppal mindenki sokkal jobbat menne. -
Debilon #2542 nekem a 2,07 is csodaszámba ment:) -
Debilon #2541 naja...hát igen :) -
az eleje meg 2,03-at ment. pff. -
Debilon #2539 versenyben énis megfutottam 2,07-et default-al :) -
unrealnoise #2538 Ejh, legközelebb lehet én is megyek, HDR meg nagyon jót fog tenni a grafikának ha optimalizálják, és kóser lesz.
megane-nal AI ellen qualon setupolás nélkül, csak üzemanyagállítással 2:07 közepét megyek, bár bőven van még benne... pláne ha setupolnék is...
viszont AI ellen is rohadt jókat lehet nyomni. :) -
Tarthatott volna az 1 óra most vagy 65-70 percig.:D -
A HDR-től nagyon világos lesz a képernyő, azonban az időjárás változás sokkal szebb. Én bekapcsoltam, és a monitoron 60%-ra vettem a fényerőt
A futam meg istencsászár volt :) -
will5 #2535 Jó futam volt. Az időjárás változás nagyon jót tett a futamnak. Voltak izgalmak a végén. :) -
Debilon #2534 nem tudom, teszek a HDR-re..minden gameban lövöm ki először
amúgy tényleg jóvolt a race, csak pislogtam mint hal a szatoyrban mikor elkezdett "esni" :DD nagy korcsolya lett a vége -
unrealnoise #2533 Ez jó gyerekek, de ha a HDR-t belövöm élből élvezhetetlen lesz az egész, vakít minden (nem hiába beta még), nálatok nem ilyen? -
Lehet, hogy szar a grafika, meg nem látni az esőt, meg különben is, meg mittudomén, de most akkor is marhajó versenyt sikerült futni. Ha az elkövetkező pár évben ilyen élményt nyújt majd ez a játék akkor szarok a megszámolható esőcseppekre.:)
Kár, hogy nem volt még vagy 5 kör hátra. Pedig vártam az utolsó cserével ameddig lehetett, de asszem vagy 2 kört mentem esőgumival, igaz egyel előrébb léptem, a dobogó meg már körön kívül volt.:)
Egész futam alatt lestem a felhőket.:D -
köszi, +16-17 fps! -
És amilyen rosszul fut, még azt sem lehet azt mondani rá, hogy vadállat szép .Pontosabban nem azért fut szarul mert brutál a cucc...Mert az még elfogadható lenne, de ez jelenleg nagyon sok évvel ezelőtti grafikai színvonal .
Nincs egy brutál gépem, de igazából tavaly egy játék sem okozott gondot neki, soha nem gondoltam volna előzetes képek ,videók alapján , hogy rF2-vel gondom lesz ,de sikerült nekik ... :))) -
Azért, mert annak ellenére, hogy egy gépet sem izzaszt meg, nem fut rendesen. -
És az miért baj?
Szerintem tök jó, hogy megy olyan gépen elfogadható grafikába amin az rF1 fullon ment. -
Laceee #2527 Az a baj, hogy a mostani gépeket sem izzasztja meg... -
2 év múlva ez már nem igazán fog megkottyanni az átlag gépeknek szerintem és a jövőre kell gondolni, főleg egy ilyen játéknál, mint az rF, amiből nem jön új évente. -
Nem vagyok már 12 éves, hányszor de hányszor nyugtattam magam, hogy ez még csak béta ?! És hány játék javult ami nagyon rossz volt betanak is? Egy sem :DDDDD
Mesében már nem hiszek, se a kutyaszalonnában ....:)
Továbbra is azt mondom, hogy kár volt belerakni ezt a sok dinamikus okosságot, nem megy ez isinek, borzasztó hogy milyen lassan fut!!!!
Vegyek ezért a grafikáért I7-et és két 150 ezres kártyát ??? -
Laceee #2524 Az előre maximált képkockák nincsenek, a HDR bekapcsolásával egy okádék lesz a "játékból" és ugyanúgy akad 70+ FPS-n... -
Kérdés, hogy ugyanezek az opciók Atinál hogyan működnek, ha megvannak, vagy van-e ezeknek megfelelője? -
Ezeket a dolgokat tényleg üssze lehetne szedni és GYIK vagy FAQ-ként a bannerbe linkelni. -
ezeket kipróbálom -
Philip00 #2520 Na meg van a probléma az akadásokra, először is a hdr-t be kell kapcsolni, másodszor is a plr-ben Flush Previous Frame="0" át kell írni a 0-át 1-re. harmadszor is nvdia control panelban az előre maximált képkockákat 1-re kell állítani és woálá megszűnnek az akadások:) -
Philip00 #2519 Sziasztok!
Ajánlom minden nvdia grafikus kártyával rendelkezőnek hogy töltse le ezt a drivert: http://www.geforce.com/Drivers/Results/40608 . Ezzel 20-30-40 fps-t nyersz. továbbá használni a panelon az itt leírt beállításokat: http://isiforums.net/f/showthread.php/2413-List-of-TIPS-for-Improving-InGame-FPS?highlight= . Már korábban leírtam a configomat most még emeltek a grafon és még így is 80 stabilan az fps, kíváncsi vagyok meddig tudom húzni. Csak ez a néhai beakadást ezt nem értem -
En teged komolyan nem ertelek... Magyarazd el nekem, h mi ertelme van fikazni egy felkesz jatek, olyan funkciojat, ami meg felkesz stadiumban sincs? Majd ha kesz lesz es nem tetszik, akkor fikazd, de ennek semmi ertelme.
Ha egy festo felig van kesz egy keppel, akkor te azt mondod, h nem eleg elethu? Ugyanugy nincs ertelme, mint egy felkesz termeket fikazni.
Egyebkent en leginkabb leszarom a grafikat (persze nem baj, ha valami szep), sztem egy szimulatornal a fizika a lenyeg es ezen a teren nagyon sokat fejlodott az rf2, pont megvan benne, amiket hianyoltam az 1bol. Persze meg hianyos es bugos, de en mar ezzel is elegedett vagyok. Sokkal jobban erezheto az auto, sokkal tobb infot ad vissza es nekem ez volt a lenyeg.
Ha csilivilit akarnek, akkor F1 2010-zel jatszanek es neked is ezt javaslom a folyamatos levegorontas helyett! -
gyere :) -
unrealnoise #2516 Egyébként lehet béta szint a grafika és valamilyen szinten a fizika is, de tegnap toltam nem keveset offline, és a megane meg a classic járgányok ütnek. FFB-n még kicsit csiszolni kell, az AI viszont elég korrekt eddig, volt már SC meg minden hülyeség, nem jönnek belém, megvárják míg elindulok, rajtnál későn reagálok kikerülnek, előzések alatt nem csinálnak felesleges marhaságokat. Jó. persze a Simbin már ezt is megcsinálta, bár nem teszteltem egyiket sem annyira, és nem készítettem dokumentációt arról, hogy melyik miben jobb esetleg, azért ez is mindenképpen óriási előrelépés.
ha ezt a fizikából adódó, vezetési élmény-szintet elérné a C.A.R.S. már boldog lennék... -
En meg mar orultem hogy nem kell a driverbe allitgatni eleg a jatekba, de a force feedbacket addig engedi ameddig a jatekba be van allitva -
Philip00 #2514 Hát ez az hogy közben az fps 60-120 általában , 50 alá nem is ment. úgyhogy szerintem itt más probléma lesz, az RFactor 1 simán ment fullban még a legdurvább modokkal is és itt is 50 felett van az fps ugy hogy minen highon van a shadowt kivettem meg a special effect mediumon van egyelőre, de akkor szerintem itt más lesz, vagy szerinted? ja és belülről semmi gond nincsen. -
Ne nezd kivulrol az autot, ez nem MariaKart;))))
Az a hardware eleg gyengecske mar a programhoz, de ha visszavettel a beallitasokbol, es amugy elviselhetoen fut (stabil 25-30 fps), es csak neha megakad, akkor memoria vagy vinyo. Defrag, hatterben futo programok kikapcsolasa, visszajatszas lehetosegenek kikapcsolasa, driverbol visszavenni a textura es egyeb minoseget. -
Philip00 #2512 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy miért van az hogy a játék néha, amikor kivülről nézem az autót, beakad de kb 1 tizedmásodpercre, de beakad. a beállitások szerintem renbden vannak, most töltöttem le a nvdia oldalárol a legfrissebb drivert, de nem válotozott a dolog, hogy ez miért van?
A configom: quad core 6600 2,4 gherz, 4 giga ram ddr2, nvidia geforce 9800 512mb video kari, win 7 32bit.