19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Az a lenyeg, legalabb hasznaljak;) -
Viszont a nyilt szervereken jó futamok vannak, és nehéz úgy felmenni, hogy ne találj semmi értelmes szervert ahol vannak is. -
Ahhoz kepest, mennyire varos volt a program, az utobbi 1-2 honapban, leszamitva a rovidebb hosszabb egyeb temaju vitakat, nem sok hozzaszolas es forgalom volt a jatekkal kapcsolatban;) -
ubulka #3522 defekttűrő gumiabronccsal lettek felszerelve ezek a robbanómotoros személygépjárművek. -
Igy tolatasnal is jol tapad;) Vagy legalabbis, ugyanolyan szarul, mint elorefele menet;) -
De. 
Most próbálgattam a vizes gumit a maláj pályán a box mögött körbe-körbe koptatni, levittem 0%-ra. Most nem volt szétesős lefagyós bug, de nem is lett semmiféle defekt, egész vezethető maradt a kocsi.
-
Próbáltam menekülni, de törvényszerű, hogy amerre indulok arról akarnak kerülni. Gyanítom, hogyha lett volna katapult megjelenik KITT és Hasselhof át akart volna ugratni rajtam, és telibever 3 méterrel az aszfalt fölött.
Nem lehet, hogy a baleset kuszálta össze a mintázatot?
-
Azért na.
Ez eléggé primkó hiba.
UV-zásból megbuktak.
-
Szépen összekoccoltunk. :( -
Ne is mondd... -
Zoli kicsit troll volt az elején. 
Vicc vót!
(nem is)

De. -
attila46 #3514 Na most ne vicceljetek...mi a bánat lehet a kijelzővel???#3511 -
-
rfakk #3512 Biztosítékcsere?
-
attila46 #3511 Én ezt nem értem,Bármilyen verdával megyek a müszerfalról hiányoznak a kijelző számok....van valakinek tipje mi a bánat lehet?? -
ezt én nem csapnám orcán
ilyet tenni egy Imprezával.. -
PacsutaTibi #3509 Hát az azért egészen máshogy néz ki. ;)
http://competition.lfs.net/lx_skinning/uploads/LX6/97_s.JPG -
Rakj kacsasípot a lefúvó szelepre. Ma már erre nedvesednek a lányok! -
ubulka #3507 OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Volt nekem is régen egy 126p polszki fiatom.
Elővettem, kicsit furikáztam vele, lássák nem vagyok egy szegény legény, nem csak busszal járok.
De egy idő után már nem volt annyira menő, gondoltam kéne bele valami extra, hogy a csajok figyelmét elnyerjem a faluba.
Elmentem hát Józsihoz, a mesterhez, hogy rakjon bele, egy FIAT Multiair rendszert, ami van a fiat500-ba is, tudjátok a kis kéthengeres blokk.
Belerakta ezt a multiaair rendszert, jobban is húzott a verda, de ez sem volt elég.
Épp ment a rádióba a kedvenc Justin Bieber számom, közbe fütyüréztem, és kitaláltam:-fütyüljön a verda is váltáskor!
Visszavittem hát Józsihoz, hogy fütyüljön váltáskor az autó.
Beletette azóta nagyon boldog vagyok a fullos kispolskimmal.
-
ubulka #3506 tegyél bele egy fasza kis 426-os HEMI blokkot. úgy hogy fütyüljön mikor váltok. -
Tommy78 #3505 most hogy mondod, meg is lesem, de rémlik, hogy valami hasonló volt az is, csak már vagy 10 éve nem mentem lfs-el, de most megnézem milyen volt. -
Ranezesre kb. az a polygon mennyiseg lehet;) -
Valld be, hogy lfs lx6-ot vagy 4-et konvertálod, nem mondalak meg scawennak.
-
Szoktam nyilt szervereken garázdálkodni. Annyi a baj, hogy amikor a listában rámegyek a szerverre ugye kiírja, hogy mi merre hány méter. Ott van, hogy Practice 1. Belépek, 8-ik körben járnak. Pedig egészen biztos vagyok benne, hogy a szerver lista frissítés és a belépés közt nem telt el 8 környi idő. Nem egyszer jártam így.
Ezutan ha kilépek már hiába frissítek, hiába csinálok bármit, minden szerverre azt írja, hogy Race. Olyanra is ahol nincs bent senki.
Van erre megoldás, vagy ez ilyen aztán majd kijavítják? -
Kérlek, egy jó barátra mindig számíthatsz :) -
Tommy78 #3500 egy kicsit offolom a jelenleg zajló "témát" :)
Nekiálltam faragni rF2-re egy verdát, legfőképp a Caterham-re hasonlít, de végülis csak egy kitalált verda lesz így nem kell különbségeket keresgélni :)
-
Ok, akkor én kérek elnézést. Számomra nem volt egyértelmű és világos a max. szárny. Nem trollkodás és egyebek miatt írtam. Egy számot írt, sebességet. Erre írtam, hogy az önmagában nem elég, mert egy Ladával (szemléltetésképpen írtam) lehetne menni 300-al, akkor sem maradna plafonon.
Ha ezek után is én vagyok az értetlen, hogy szerintem kéne legalább egy meghatározott szárnyállás a már meghatározott és általa leírt, datált sebesség mellé, akkor valóban igazatok van. Szerintem kell, szerintetek nem.
Akkor elnézést mindenkitől, de attól gyengeelméjűnek tituláni, mert szerintem a leszorítóerő nagysága (amely a szárnyaktól elég erősen függ) létfontosságú egy ilyen kérdésben, nem kéne. Más az álláspontunk úgy látom. -

-
-
Mar megbocsass, de te kezdted a trollkodast. A topik olvasoinak vilagos volt, h mit mond Zoli, csak nehany troll meglatta a lehetoseget, h belekosson, gratulalok... -
Wlanseraf #3495 sőt kurvára unalmas... -
nono55 #3494 Ez már unalmas.
-
szatocs #3493 Cselt, ha már figyelmembe ajánlottad eme NEMES eszmecserét, legalább írok is ide. Fájdalom volt, köszönöm.
És nem zolee145 részéről.
-
Szóval úgy érzed nekem kell elnézést kérnem?
Jó, rendben.
Elnézést kérek, hogy belém kötöttél. Elnézést, hogy ezt nem hagytam figyelmen kívül és reagáltam rá.
Úgy látom nem jött át a #3474 utolsó bekezdése, szóval elnézést kérek azért is, hogy nem fogalmaztam sokkal egyértelműbben, de az részemről a kettőnk közti eszmecsere lezárása lett volna. Nem egy időre, hanem végleg.
Most nagyon figyelj, mert ezt már nem magyarázom el: szia!:) -
Ugye nem baj, ha ezt nem kommentálom? Anyud büszke lenne rád, az biztos. És már megbocsáss, te nem fogod fel a mondandóm lényegét és fontosságát. 16 éves korom óta a saját lábamon élek, azóta van saját lakásom, szereztem diplomát. Hogy értsd: te éhendöglöttél volna már régen ilyenkor.
Tudom, ez valószínű arra utal, hogy eszetlen vagyok. Nem hiszem, hogy egy agyi szinten vagyunk, nem tudok hozzád lesüllyedni, ez számomra túl mély. Nem értem, miért fontos neked, hogy másokat sértegess. Egyedül vagy 40 évesen? Anyuval laksz? Nincs szex évek óta? Forever alone? Apuci molesztált kiskorodban? Nem az én bajom te lúzer, de ne vetítsd ki ide a közösségbe, egy ilyen idióta a legtávolabbról sem képes arra, hogy felfogjon bármit, ami érték. Ez az életed, hogy a gép előtt ülve habzó szájjal várod a válaszokat a kommentre, hogy aztán jól beszólhass mindenkinek, mint valami ovis. Ja, és persze alaptalanul...
Írtam, ennyi kellett volna tenned, hogy ja igen barátom, nem írtam a szárnyakról, kifelejtettem, bocs. Semmi gond, megesik - írtam volna. De nem, te faszkalap módjára tovább görgeted a saját ürüléked magad előtt, és másokat is próbálsz sértegetni. Súlyos gondjaid vannak, szerintem fordulj szakértőhöz tanácshoz, téveszmékben szenvedsz.
Egy időre befejeztem veled a társalgást, ha kezeltetted magad, majd dobj egy üzenetet. Ha esetleg van benned gerinc (kétlem), akkor írj rám privátban, hogy elnézést, vagy valami. Nem fogom nagy dobra verni, de én pl. ha tévedek, azt belátom, beismerem. Gondolom ebben is különbözünk, kedves Zoltán. -
Nem tudod abbahagyni, igaz ? -
Nem, nem mindenkit. Ha úgy gondolnám azt írnám. Nem kell belekeverni a többieket a problémáidba.
Jókat derülsz, miközben nem érted miről van szó? Ez rosszabb mint gondoltam.:D
De szerintem mi tényleg ne beszéljünk. Én ki fogom bírni. Te? -
Beagie #3488
-
No figyelj, jókat derülök az okoskodásodon, de hogy mindenkit analfabétának, gyengeelméjűnek, meg mit tudom én minek nevezel, az már túl megy a határon !!!!
Ha már oly mértékben mindenki felett állsz ,próbáld magad ember módjára moderálni !!! -
ubulka #3486 az lenne jó ha lehetne forogtatni faroltatni a szárnyat vezetés közbe