19779
  • G.Freeman
    http://hardverapro.hu/apro/logitech_driving_force_gt_elado_16/hsz_1-50.html
  • Alexease
    Tomoren ugy lehetne fogalmazni, hogy: barkacs;)

Normalisan AI-val es online nalam egyelore hasznalhatatlan, vagy erosen butitani kell es/vagy dinamikus napszak, ejszaka, idojaras kilove;)
    Nehany AI-val eldocog, szorakozni jo lesz.

Csak lenne hozza mod;) Nem F1:DDD
    Talan nem megy el a kedvuk, es valoban osszerakjak ala a Historic GT-t, az eleg is lenne;)
  • Ulvar
    Várunk...valami csoda félére, de egyelőre a lassúsággal van a baj...
  • simcompany
    érdekes. teljes az érdeklődés hiánya a játék körül. kb mintha a netkar pro lenne (bocsi a fanoknak). sokan megvették, mégse játszanak vele. én se szívesen, megmondom őszintén.

ez nem rF2 ez simán rF1 telirakva mindenféle érdekes, és nagyon sok érdektelen plusszal. viszont ez az engine már nem bírja el, és lassú mint a bűn, szerintem nem is lesz jobb, ha nem írnak új engine-t hozzá.

az fps növekszik, de ezzel egyenes arányban a grafika butul le rF1 szintre.
    tudom beta. de nem fejlődik, az a bibi.
  • Alexease
  • simcompany
    Ma este tesztfutam.
  • Debilon
    az lesz, most húzom a full intsallert
  • Ulvar
    unistalláld az egész rF2t, és reinstall mindent. Ma amúgy ezt tettem, és hibátlanul működik
  • Debilon
    player mappát megnéztem, semmi felesleges szemét nincs benne amiket írsz

viszont a dev mode elindul, single vagy multi-t indítva pár pillanatra feltűnik a feladatkezelőben az rfactor2.exe és el is tűnik
  • Dietrich
    én is mert csak így van hang..
  • Ulvar
    Te is csináld azt amit én. Amik bent vannak modok uninstall mod managerben. aztán belépsz játékba singlebe és a játékon belül telepíted a modokat, nekem most már minden tökéletesen működik. Eddig nekem is volt problémám.
  • Alexease
    Nalam az osszes mod azonnal felment, hiba nelkul, de a jatekban CSAK a retro formulat latta;)

A Player mappat tele volt hibas/teszt/mittudomenmi file-lal, azokat torolve, jo lett;)

Az ISI mindig benazik valamit;) Amugy ezt Update4-nek irtak, de igazabol csak a harmadik, az elozot (aprilis) nem kaptuk meg;)
  • Ulvar
    Viszont milyen brutális féktávot lehetett venni és olyan szépen lehet benne fékezni...talpfék aztán emeled fel különben elfékezed...ááá ez kurva jó.
  • Norbi1990
    Malajzián mentem vele. 39 közepét mentem, de amúgy fura. A gyors kanyarokba a külső kerekek elkezdenek füstölni mintha olyan nagyot fordítanák a kormányon, de közbe meg annyit fordítok, hogy bekanyarodjon.

Lehet valami setup hiba ez.
  • Ulvar
    kéne menni szerveren. most vagy medium grafon ilyen pixeles amúgy a verda vagy még van mit csiszolni a gépeken külsőre. Belsőre nem volt gondom, már mint fizikailag, talán a gumi, de azt így nem lehet tesztelni hogy alap setup van only.
  • zolee145
    Igazából ehhez egy dolog kell, hogy belehessen állítani, hogy mindig nyitva van, és csak fékezésre záródik, ha nem fékezel újra nyit. Na majd ennek utána nézek.:)
  • Norbi1990
    Rear Flapet kell beállítani.
    Zoli: Ugyanúgy működik mint a F1-be. Kinyitod majd fékezéskor záródik, vagy ha megint megnyomod a gombot.
  • Debilon
    ok, most maga a game sem indul el, csak kis homokóra és semmi

tegnap mentem vele jó fél- 3/4 órát, rendesen ment minden, mod manager is, mert feltettem Mugello-t

aztán ma az update után lehalt az egész
  • Ulvar
    én úgy telepítem a modokat, hogy berakom a packeges mappába a cuccokat, majd játék indítás és a játékon belül telepítem.
  • Debilon
    ehh lemeradt, hogy valaki járt-e így?
  • Debilon
    hmm... telepíteném a MOD-okat, de ha rányomok a mod manager-re akkor hibával leáll
  • Ulvar
    Ja hogy van benne DRS? xDDDDDDDDDDDDDDD Azt se tudom hogyan kell aktiválni xDDD
  • zolee145
    Ennek a DRS-nek akkor van (leglábbis nekem) jelentőssége, ha be lehet úgy állítani, hogy mindig nyitva legyen, és csak fékezéskor záródjon. Ugyanis akkor tudok pl az SLS AMG-hez, vagy a Veyronhoz vagy a Mclarenhez csinálni "légféket".:D
  • Norbi1990
    Jó lett ez a formula master.
    Működik a DRS!! :D
  • Ulvar
    Na bazdmeg....Kell a Formula Renault 3.5 1.1 a Formula ISI modhoz :D xD.

Még a végén leírok minden kérdésre előre a választ xDDDD hogy mindig így járok ebben a topicban :D xD
  • Ulvar
    Na jó újra tettem a legfrissebb update-l az egészet raknám fel a modot, erre unable to install...
  • Ulvar
    Most levan lőve az ISI online? Mert nem enged beloginolni
  • Alexease
    ISI Formula Master

• Alexease
    Nah, erre vartam, addig nem akartam feltenni, amig ki nem adjak a friss buid-et;)

Az RFMOD-okat is erdemes megnezni, mert frissitettek oket!

rFactor 2 BUILD 85

http://isiforums.net/f/showthread.php/1396-Downloads
  • santibi
    Sziasztok! Akit esetleg érdekel a mai záró bajnoki futamunk 21 órától ITTT élőben nézheti.

Mezőnyben többek között Kiss Norbi.
  • mcmoha
    Hivatalos F2 is lesz az rF2-ben.
  • Norbi1990
    75Hz-en van a winfosba meg a configba is.
  • cselt
    Hülye ötlet de a Hz tuti jól van belőve? Akkor produkálhat ilyet ha 60 alattira van beállítva.
  • Ulvar
    Valószínűleg lassított felvételben játszottál (bocs). Amúgy nekem gőzöm nincs :D.
  • Norbi1990
    Az miért lehet ha van 170-200FPS és úgy csinál a játék mintha lassított felvételbe játszanák?
  • Dietrich
    49-es build van még nálam
  • Alexease
    A mostani fizetesi rendszer CSAK annak jo, akki valoban, rendszeresen, komolyan hasznalja online, es nagyon hosszutavra tervez. Minden masra draga. Ha meg lenne benne offline quick race, akkor is draga lenne a tobbihez kepest, de a tartalma es a minosege miatt akkor mar beleferne tobbeknek.
  • lac coo
    Na, ok, csak érted: én ráköltöttem annak idején a tartalomra 10 000-et, ami nem sok, de kidobott pénz !!!
    Vagy az lenne, hogy fizessek az online szolgáltatásért x dollárt, és addig játszom vele amíg fizetem, és azzal amihez kedvem van, vagy ha fizetősek az autók -pályák, akkor meg használhassam utána is .
  • Alexease
    Sajnos ebben fafejuek, nincs AI, nem is hallani rola, pedig tuti kaszalnanak vele, nepszerubb is lehetne. Nem kellene komplett karrier, bajnoksag, csak valami quick race lehetoseg. Biztos van hozza valami, amivel amugy tesztelik...

Az eves elofizetes mar kibirhato lenne, foleg hogy valoban folyamatosan fejlesztik, viszonylag sokat fejlodik, valtozik, es azert evente 1-2 ingyenes autoval, palyaval bovul az alaptartalom is.

Ami valoban huzos, nullarol megvenni az osszes (vagy legalabbis a szukseges) tartalmat. Osszessegeben komoly mennyisegu penzem van benne (es ki sem hasznalom igazabol:P), de nekem legabann eloszlott az elmult 4 evre;)

Pl. az utobbi 1.5 evben osszesen 120$-t koltottem ra, ebben benne van az akcios elofizetes, 3 auto es 7 palya.

Es olyan autok, mint pl.: Honda ARX, Ford GT
    Es palyak: Suzuka, Olton Park, Twin Ring Motegi
    Az oval cuccokat nem sorolom, pedig azok is nagyon jok, csak keveseket erdekelnek;)

Ingyenes (elofizeteshez:P) cucckent az utobbi idoben Okayama es a Cadillac CT-V jott hozza.
  • lac coo
    Én is erősen gondolkodom iracingen, de drága .Főleg, hogy nem igen vágyok online versenyzésre, legalább is nem olyan szinten meg rendszerességgel amiért lenne értelme pénzt adni havonta .Meg ugye, van pár autóm, meg pályám, megvettem, aztán sokra megyek vele :DDDD