19779
  • Dietrich
    vagy 3x is sőt ki is léptem újra inditottam és semmi..
    ..most megjelent..
  • Dietrich
    tudom bennem a hiba, de én ilyet nem találok
    click on "Options" -> "Show MODS only"
    http://isiforums.net/f/archive/index.php/t-3734.html

• Alexease
    AllCars&Tracks moddal probalkoztal?
  • hondash3
    Próbáld ahogy én írtam.
  • Dietrich
    így tetem és még sem jelenik meg a pályák között.
  • hondash3
    Nem tudjuk mikor kezdték el, 2 hónapja van beta.
    Lehet 1 hét alatt konvertálták át.
    Mindegy is, lényeg, hogy az egyik legigényesebb rF pálya már elérhető rF2-re is.
  • Alexease
  • Alexease
    Az a "hamar" szerintem legalabb 2–3 honap volt, ugy hogy meg volt minden alap hozza;)

De ha 2–3 havonta jon 1–1 ilyen minosegi palya, mar jo:)
  • mcmoha
    Igen ezek tudnak valamit. ISI-nek is adhatnanak tanacsot, mert nallam ez a palya megy a legjobban.
  • hondash3
    Egész hamar áttolták rF2-re. Ügyik. :)
  • Alexease
    Bemasolod a PACKAGES konyvtarba, aztan a jatekon belul, a fomenunel, felul a COMPONENS-ben megkeresed es alul INSTALL.
  • Alexease
    Megneztem, ez teljesen jo, tudtam, hogy bennuk meg lehet bizni;)
  • hondash3
    Options
    Show mods only, pipa kikapcs
  • Anotino
    hogy lehet installalni? "rfcmp" kiterjesztes, az rf2 nem ismeri fel modkent
  • hondash3
    Már lesem is THX!
  • Alexease
    Meg uj palyakat nem nagyon teszteltem az rF2-hoz, amit latam az elegge bugos volt vagy gagyi. De ezt talan erdemes kiprobalni, a VirtuaLM megbizhato:

MidOhio 1.9
  • Alexease

• rfakk
    Hát elég boogies... :D
  • zolee145
    Mondtam, hogy rosszak a karok.:) Mondjuk hátrafelé emelkedik a valódi kocsi is, mint ahogy előre meg beül kicsit kézifékre, csak kifordulnia nem kellene.
  • hondash3
    Akad némi baj a futóművel.
    Nem szeresse a hátrafelé kézifékelést.

• hondash3
    Nem kellett rájönni semmire, csak bele lestem az ISI által kiadott 13 oldalas TyreTool PDF-be. ;)
  • Alexease
    Az az FPS ertek jol mutat, de vigyazni kell ra.
    Korabban sokat modoltam, ami ablakban futott es/vagy keves poligonos teszt, es tetszett, hogy 2-5000 fps-t kitol magabol a v.kartya. Meg sipoltak is az alkatreszek rajta. :)

Miutan legett rajta a memoria, es ~80E-et buktam, azota hanyagolom azt a progit, amit nem lehet fps-ben korlatozni es/vagy full kepernyoben vsync-elni;)

Igaz, ez „csak” 756fps, de mitudomen;)
  • Alexease
    Es ezt az ISI publikalta, vagy csak valaki rajott?!:)
  • zolee145
  • hondash3
    DO NOT BE A TROLL!!
  • zolee145
    Igen vagy nem?:D
  • hondash3
    rF2 Launcher
    Advanced fül
    Additional Developer Command Line Interface Parameters-be: +ttool
    Save Parameters
    Developer indít és ez töltődik be.

A vizsgált gumi TGM-jét be kell másolni az rF2\pTool mappába.
    Ha nincs ilyen mapa, csinálni kell egyet.
  • bardocz
    Rotation m/s-ben azért kicsit erős.
    A két koeficiens az a súrlódási együttható lenne?
  • zolee145
    Azt hittem tetőcsomagtartó.:D

Akkor úgy kérdezem, hogy ez valami rf2 devkit-ben lévő izé?
  • Norbi1990
    Gondolom gumi :D
  • zolee145
    Ezmi?
  • hondash3
    Jesszus mit találtam.....

Eltart egy 6-8 évig mire ezt felfogom.
  • Dietrich
    na olybá tűnik a fórum része lehalt most..
  • Dietrich
    linkeket ki kéne rakni a bannerba.
    Most nekem is kellettek :)
  • SD456
    Köszönöm a választ!

Pont az install leírást hagytam ki, gondoltam abban csak a telepítési útmutató van, de úgy látszik tévedtem. :)
  • zolee145
    ISI fórum

Itt minden egy kupacban van.

Install

Itt meg leírják hogyan megy az install.

Nincs semmilyen kiválasztás vagy ilyesmi. Leszeded, megveszed és már be is kerültél a béta tesztbe.:) Meg persze ezzel a véglegest is megvetted.
  • SD456
    Sziasztok!

Lehet, hogy én nem néztem eléggé szét, de a játék főoldalán sehol nem találtam meg, hogyan is lehet bejutni a béta tesztbe.
    Valamint azt sem találtam meg, hogy hogyan lehet megvenni a játékot (már persze ha egyáltalán van erre lehetőség).
    Valaki esetleg eltudná magyarázni nekem, hogy mit is kell tennem, hogy bejussak a béta tesztbe, vagy teljesen véletlenszerűen válogatnak ?

Előre is köszönöm!
  • Roger6
  • Alexease
    Valszeg korabban terveztek, de igy sikerult, ahogy mar irtam, az egyik inditokepernyojen 2009-2010 van:)

Osszessegeben nem lenne rossz – meg most sem –, csak kicsit barkacs ellegu a dolog. Ezert is ment el a kedvem kicsit a palyakeszitestol.

Pl. Kunos programbol megoldotta az esos dinamukis tukrozodest, 256 atmenettel, feluszassal, palyapiszkalas nelkul. Itt modellezgessunk tukrozodo lapokat mindenhova.

Nagyon jo, hogy itt majd jobban csuszik a vizes, felgumizott aszfalt, de azt is kulon kell modellezni.

A dinamukis nyomvonal is jo, de az is modellezos...

A pilota animaciokhoz nincs kozom, de ha jol tudom, a SimBin progikban minden meg van profin, es csak konfigban kell allitani, hogy hol kormanyozzon, valtson, pedalozzon stb. Itt kulon kell modellezni, animalni es meg az is gagyi?!

Ja, es tiszta bug meg a devkit resze is;)

Az hogy fo funkciok nem mukodnek, gumik, roresek, ablaktorlo vagy esocseppek stb, azt mar nem is emlitem;)

Vagyis jo, de erosen barkacs es felkesz az egesz. Igazabolnem csinaltak mast, mint a SimBin 5-6 eve, belepiszkaltak a sajat cuccukba.

Az FFB az egyetlen, ahol erezni a valtozast, bar ott is kierzodik az orokseg, es persze ott van a kormany szetrazos effekt;)

Talan majd a tobb tartalom es a beta elorehaladasa segit rajta.
  • lac coo
    hát őszintén, annyira nagy durranás azért nem volt a játék mint amit vártam, mai világban legalább is ... ezt néhány évvel korábban kellett volna meglépniük, de hát ebben a tempóban ...
    Meg ugye kevés még a tartalom, könnyen rá lehet unni .Ráadásul ugye elég lassan is fut ... sőt még warez sincs online ! :D