19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
SEMMI !
szó szerint ... :) -
Iszonyat nagy csend van emberek...mi a tök van??? -
Leginkább táp, Bios vagy EFI/UEFI -ben van amelyik hozza pirossal a feszértékeket ha az van. -
A megoldas. 
-
Milyen alkatrészek vannak benne? Tápegység, ram gyanús
Prime95-ttel nézd még -
Barmi, (meg) nem tudom;)
Mivel kiszamithatatlan, veletlenszeru azonnali reszetelgetesek voltak, hibauzenetek nelkul, igy barmi lehet: memoria, proci, alaplapi-vezerlo, tapegyseg. Melegedes kizarva (en epitettem, raktam ossze, 30 fokos a cucc mindenhol:P), szoftveresen sose volt gond, karbantartottam rendszeresen. Meg persze a format utan, a friss Win install elejebe is belefagy, folyamatosan HW hibaval:)
Annyira nem vert mellbe, mert januar ota folyamatosan szivok, tucatnyi mas dologggal is, amelyek mindegyike rohangalos, es penzes, ami nincs (otp, bank, hitelek, lakas, munkahely, muszakivizsgak, szervizek, bedoglesek stb).
Gepet piszkalni tudok, mert van meg egy netbook-om meg ott a asztali meki, max autozos elvonasi tuneteim lesznek;) -
Wlanseraf #3639 Mi halt meg? -

Fasza ! :(
-
De szamomra egy joideig kiamrad a buli, sikeresen megadta magat a gepem:/ Penzem nulla, egyelore eselytelen barmi is, otletem sincs.
Most a 6 eves Machintosh-rol tolom, 1,5GHz-es PowerPC (G4-es, 512MByte RAM-mal), meg a Chrome-ot sem lehet ra felinstallani;)))) A Safari-bol a 3.0 van rajta, de a gMail meg ezen sem toltodik be rendesen, aggodik, hogy szerezzek modernebb bongeszot (ma update-eltem az Apple-tol a teljes rendszert, mert a Safari-bol is csak 2.0 volt, az meg hitvanyabb):DD
A lenyeg, ugy nez ki az rF2-vel nem vesztek sokat, de az uj iR update hianyozni fog, sot nemsokara vWTCC, allitolag uj fizikas CARS, Automaniax meg ilyesmi:/
Ja, es persze egygombos eger, de k*rv* design-os, atlatszo-plexi meg uveg

-
Lehet hogy az ISI sem gondolta igazan komolyan, ezert huzodott ilyen sokaig meg a beta is. A program inditasanal latszik, hogy mar 2009-ben is kesz volt belole valamennyi, legalabbis az inditokepernyok biztosan;)
Az rF1 megjelenese nagy durranas volt, foleg a modolassal egyutt. Azota azert eleg sokminden valtozott. Lehet hogy az emberek mar beleuntak kicsit a modolasba, a modokba, bar tudom nem olyan egyszeru, de a varakozasokkal ellentetben, szinte semmi nem tortenik.
Es persze, most mar komoly konkurenciajuk is van, grafikara/fizikara/liszenszre vegyesen.
Hogy mi lesz ebbol, nem tudom, de sokkal tobb kellett volna mar a beta megjelenesekor, mert innen nehez lesz felallniuk.
-
De ez vicc. Nem tudom mennyien vették meg a bétát, de szerintem min 10ezren. 40 font volt vagy mennyi, az 400ezer font vagy euro vagy dollar vagy miben mérik ezt.
Ebből azért lehetne csapatni valamit, ha mást nem bér modellezőket akik kifosnak pár pályát/autót. Fuck you isi. Az ilyen hozzáállású brigádoknak azt kívánom csődöljenek be a pics@ba.
(most nagy az arcom, hogy van miből válogatni, amikor 2-3 szim volt akkor biztos nem ugattam volna ennyire) -
de ez miért van így? másabb felfogás? kevesebb programozó? nekik mindegy mindegy alap? -
De adtak hozza 2 felkesz autot es egy palyat is;)
Messze van a CARS beta-project-tol, az biztos;) Azok 2-3 nap alatt gyartanak annyi mindent, mint ezek 3 honap alatt;) -
De tényleg mit csinál az ISI? Csak mert amit eddig "csináltak" az 1db patch volt... -
A beta megjelenesekor 6 honapot mondtak.
De szerintem meg a keszitok sem tudjak igazan;)
Persze, rafoghatjak barmikor, hogy vegleges, eddig se sokminden tortent;P -
tudja valaki hogy mikor jön ki az rfactor2? (ami nem béta) -
A taviranyitos autokrol mindig a Wartburg jut eszembe;) Bo 30 eve kukaztam egy taviranyitos (vezetekes) Wartburgot, lesikaltam, osszeraktam, megjavitottam, es az unokatesommal versenypalyakat epitettunk a szobaba, es idofutamokat toltunk:) -
Az Re-Volt mi fíling? :) -
szerintem már nincs rá :))))
Vagy nem tudom, nem foglalkoztam vele :) -
Laceee #3626 Logitech Garancia ? 
-
Off:
Eladó egy működésképtelen DFGT kormány, megkímélt állapotban, dobozával.
Konkrétan az optikai érzékelő kis műanyag tárcsája ment benne tönkre, ha tudsz szerezni hozzá, 10 perc alatt javítható. ezt leszámítva szép állapotban van, nem törött, nincs agyon hajtva , vigyáztam rá .Minden egyéb jó rajta, motorok , pedálok stb, csak ez kis műanyag vacak öregedett el benne.
Alkatrésznek, vagy javításra. 15 000 HUF. Érdeklődni PM. fót, pest környékén átvehető . -
top-gear-test-track-for-rfactor-2-first-previews -
6 oras Le Mans Live Stream.
Van nehany nagyon jo cockpit tv-kameras nezet!
http://www.bsimracing.com/2012/04/live-stream-european-le-mans-series-6-heures-du-castelet/ -
Igen az. -
Bazinehez lehet rohanni, a taviranyitasos autod utan:) 

-
A sebességérzettel nem voltam megelégedve eddig külsőnézetben, (eleinte így szokom tanulgatni a játékokat) ha távolítom a kamerát már jobb a helyzet. -
Az ISR-en nagyon jó Megane futamok is vannak, de a GT is jó. Általában normális csapat gyűlik össze, viszonylag korrekt versenyek vannak. Persze a rajtot azért itt is meg kell úszni.:D -
Akinek van kedve funhoz, erdemes megnezni az isr GT Enduro 15 mins szervert, egesz jo 15 perces futamok vannak. -
Megvan, most jó, újraraktam, lehet valamit töröltem véletlen. -
Wlanseraf #3616 3Dmark 2001???? :DDD nincs túl húzva a VGA? esetleg tele van porral? melegedésnél is tud ilyet csinálni. -
Megpróbálom, de nem hiszem, teszteltem, 8x MSAA -val 3Dmark 2001 -ben visszaesett az FPS is (DDR3 RAM). -
Vram tesztelo programmal nezd meg. -
Sztem ez Vram hiba, mas jatek lehet, h nem terheli ennyire... -
-
Ilyesmi csak több. (tehát más játékkal jó)
IMG]http://www.playtool.com/pages/artifacts/de_dust20002.jpg[/IMG] -
Az mitől van, hogy olyan csíkos a kép mintha a hibázna a VGA memória, de játékkal nincs ilyen? -
Láttam valami intel series f1 2008-at is a szeró listában. Azmiaz? -
santibi #3608 Nálam 3 hónap van ingyé! És lesz is folyamatosan.
-
Hogy működik ez?:) -
Meg ket napig INGYENES iRACING 1 honapos regisztracio! Promokod: PR-FREEFB.
Valszeg azert ervenyes bankkartya kell hozza.