19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Ma esti program.
Nevezés, letöltés, info -
Geforce GT430 DDR3 (128bit-el) szépen megy 720p -ben + AMD X2-vel 2 GB RAM, közepes grafikával. -
Kozben beneztem en is online, es az az F1 2012 nem az amit linkeltem:)
Az valami Spanyol: http://rfactorspain.es/ -
http://www.f1ligue.com/ -
A szerver listában láttam F1 2012 mod-ot Ausztrál pályával. Valami RFSapin. Kéne az a mod. -
Elofordul;) -
Debilon #3599 igen, közben arra jöttem rá :DDD
öregszem, nagyon :D -
Letoltotted?! :) -
Debilon #3597 ehh..storno, hogy vakuljak meg :DD -
Debilon #3596 ja, és a kérdés: mit rontottam el? :D -
Debilon #3595 hmm..buidl 69-em van, de nem látom a nissan-os cuccot a game-ban, sehol..
de még a mod manager sem mutatja -
Jó volt ez a tegnapi gt futam. Nagyon hamar rá lehet érezni a kocsira, valszeg azért, mert nem nagyon csinál semmilyen természetellenes dolgot. Jó móka. Majd még a GT-R-t kipróbálom. -
-
Keszul a Codies F1 2012, mar promozzak, tuti helyen, tuti versenyzovel (valszeg meg az F1 2011-et nyomjak);))))
-
-
Mar kinn is van a patch. -
Alapbol is igertek patch-et (vagyis masik, gyors build-et), a GT autok miatt:)
Mod problemam nem volt, de a plugin valoban azonnal fagyott;) -
Hamarosan jön az rFactor 2 Build 69, amely a plugin összeomlást és az rfmod hibát fogja orvosolni. -
Ertem a problemajukat:)
Valszeg ez is olyan rossz, mint az ovek, de nekem megis jobban tetszik:)
-
Na akkor holnap telepíthetek.:) -
Elvileg mar a szerver is jo. -
Gondolom a bal-jobb az alul és felül is bal, viszont az elöl-hátul már nem mindegy. Persze fejléc alapján lehetne tudni mi hova tartozik, de el akarták különíteni ránézésre is. Persze ez csak tipp. -
Jah, kommenteltem én is, hogy a párok lehetnének egymás mellett, de ismerve a kollégát, inkább töröltem ....:DDDDD
Amúgy a koncepció az lehetett, hogy a front panel legyen közelebb az autó orrához a rear meg hátrébb !!!! Zseniális! :))) -
Most azt mondja Emerico, h az ujjal lesz, de meg gondok vannak a szerverrel... -
De hat ugyanazok a panelek vannak mindket oldalt, akkor is egyforma magasak lennenek, miert nem lehet azonos a sorrend?!:) -
GTR-nek mi durva hangja van kívülről! :O
Belső hang sajna nem annyira durca. -
Viszont kérdés, hogy ez holnapra felkerül a szerverre, vagy még a régivel nyomjuk a futamot? -
Gondolom ebben az elrendezésben azonos mindkét oldal magassága. -
A RealHead plugin-t nem szereti, gondolom akar a TrackIR-rel:) -
Nalam egyelore csutkara fagy, ahogy kitesz a palyara...
De ezt sem hiszem el, hogy nem zavar senkit a fejlesztoknel?!
-
Igen, GT1, 370, es van egy uj palya is hozza:) -
THX, 30%, nem sokara kiderul;P -
GT1 meg 370z lesz benne. -
Kivancsi leszek a GT World-re, gondolom csak a Nissan van benne? -
Debilon #3571 új update:
rF2 update build68
a launcher-en keresztül is szedhető az update részen -
santibi #3570 Tisztelt szimulátor rajongók !
Szeretnénk meghívni minden kedves érdeklődőt a 2012 március 15.-én tartandó iRacers nyílt napra.
Lehetőséget szeretnénk biztosítani minden olyan embernek, aki érdeklődik az online autós szimulátorok iránt. Az iRacers magyar szimulátoros liga ezen a napon egész napos segítséget nyújt minden érdeklődőnek.
Lehetőségek ezen a napon:
-Déli 12 órától várunk minden kedves érdeklődőt Teamspeakre egészen a késő esti órákig.
TS adatok:
adress: pointer4.dyndns.org
password: kobasz
IRacers szoba
-Díjmentes három hónapos iRacing előfizetést biztosítunk bárkinek aki igényli. Ehhez rendelkezni kell bankkártyával vagy paypal számlával. Minimum 1$ legyen a bankártyán vagy a paypal számlán.
-Segítséget nyújtunk a program előfizetésének regisztrációjában, beállításaiban, illetve a kormány megfelelő bekalibrálásában.
-Déltől folyamatosan fog menni az iRacers gyakorló szervere alap pályákon és autóval amit mindenki megkap az ingyenes három hónapos regisztrációval.
-Egy napos tesztelési lehetőséget tudunk biztosítani minden iRacingben meglévő autóval az összes pályán.
-Folyamatos segítségnyújtást biztosítunk egész nap minden felmerülő kérdésben.
-Esti órákban versenyeket indítunk Road illetve ha igény lesz rá Ovàl pályákon is.
Tisztelettel: Sándor Tibor
IRacers liga vezetője
Elérhetőségek:
e-mail: [email protected]
website: www.iracers.hu
tel: +36205666898
msn: [email protected]
-
-
Launcher -> Manage Mods ablak -
én is kivenném ha megtalálnám :) -
Hm.
Nekem így működött elsőre. Az tartott pici ideig mire rájöttem, hogy ki kell venni a pipát a Show Mods Only mögül.