19779
  • Alexease
    Nekem a kinezettel, grafikaval nincs gondom. Az fps maceras, de ugy vagyok vele, hogy egyelore raer, mostanaban sokminden van/lesz, es amire lesz hozza normalisan hasznalhato tartalom, addigra talan optimalizaljak, es esetleg meg gepet is tudok fejleszteni;)

Van egy full extras iRacing-em (osszes auto/palya), azzal elvagyok egyedul, vagy ha nagyon akarnek, akkor online, abban tuti. Autokban, palyakban (reszletesseg, latvanyvilag), fizikaban, FFB-ben, online-szolgaltatasban teljesen toppos. Mostanaban meg a grafikaval is foglalkoznak, ha vegig shaderezik az egeszet, eleg utos lesz kinezetre is (de legalabbis boven jo).

A CARS-szal el lehet szorakozni hetente 1-2 orat, ha fejlodik a fizka/FFB, akkor akar tobbet is (abban van eleg jo offline is):)

Mostanaban az ACR-rel is megyek nehany kort, tetszik vezetesi elmenyre, FFB-re, latvanyban, hangokban jo, online koncepcio jo lenne, csak keves a palya, es online szinte hasznalhatatlan, a 95% arcade-style-driver miatt:)

Hamarosan jonniuk kellene (mert mar csusznak 1 honapot) a vWTCC-nek (ingyenes, SimBin, aktualis WTCC jatek) es a Automaniax-nak (valami Porsche-s mutatvany, tobbet nem tudni rola). (A manix nevet tuti tolem loptak )

Es persze erosen kozelit az AC is;)
  • lac coo
    amúgy kár lenne érte, ha nem raknák helyre rendesen, a Renault szerintem kifejezetten szuper lett, évekig fogom használni....Csak hát zavar, hogy messze nem max grafon is 30 fps-em van :))))
  • hondash3
    3DSimEd sok mindenre jó. Rengeteget kellett használni, főleg sharedelésnél.

rF2-re nem lesz 3DSimEd, valami egész mást tervez a készítője, de nem tudni mikor lesz belőle valami. Mostanában nem néztem utána, ez kb. 3-4 hónapos infó.
  • lac coo
    3d Simed semmire nem jó, igénytelen konvertálásokra esetleg ....
  • zolee145
    Nemcsak a gumi a változás. Az egész autó teljesen máshogy viselkedik. Az rF1-ben marah nehéz jól működő fwd autót csinálni, kell néhány trükközés. Most nem a jobban tapadó első gumira gondolok, mert az a kamu netovábbja.:D
    Ehhez képest rF2-ben ugyanaz a fizikai fájl ezerszer jobban működik, még trükközés nélkül is. Ezek persze olyan dolgok amik esetleg fel sem tűnnek, mert természetes, hogy jó, és mindenki csak azt lesi, hogy milyen szépen deformálódik a gumi.

Szóval ha itt beindulna rendesen a modderkedés (mondjuk egy 3dsimed - rF2 támogatás után) akkor nagyon hamar beindulna itt az élet.
  • lac coo
    Mondjuk, jah, az elég lesz ,már csak egy két apróbb csiszolgatni való van vele :)

Összességében nekem úgy nincs bajom vele, csak egy: végtelenül összegányolt, foltozott-javítgatott az egész, és rohadt lassú.Talán gumi meg az FFB az amibe tényleg normális munkát fektettek.Azt hogy a tartalom kevés engem nem zavar, majd lesz hozzá pár év alatt.
    Dehogy olyan csúnya amilyen és legalább még jó lassú is, az már zavar :) Lehet nem grafikai tuning kéne a következő patch-ben hanem nekiülni normálisan megírni, hogy ne csak egy magot használjon a 10 éves foltozott motor ....
  • Alexease
    6 honap, ha jol emlekszem, vagyis meg 1-2;)
  • Alexease
    Lehet hogy beta, de nem csak azert adtak ki, mert az emberek kikonyorogtek. A datumok, kepek, file-ok alapjan mar sok-sok dolog 2-3 eve ilyen vagy hasonlo allapotban van/volt. Szerintem sokaig piszkaltak, pihentettek, nem tudtak mi legyen vele, es egyszeruen kitoltak, lesz ami lesz.
    Ha komolyan gondoltak volna, akkor 5-7 ev alatt, ennel sokkal komolyabb, technikailag fejlettebb dolgot lehett/kellett volna osszehozni.
  • lac coo
    Mennyit mondtak mikor kiadták ezt a bétát, mikor lesz teljes a foltokkal ....? :D

• Alexease
    En is inkabb arra tippelek, hogy kicsit/nagyon alabbhagyott a lendulet a modolgatasok irant.

Az autoknal nem tudom mi a helyzet, sosem foglalkoztam veluk, de az uj shaderezesen kivul, talan csak a gumi-kerek ami erosebb valtozas.

Palyat mar piszkalgattam, azzal nincs semmi komoly problema, az rF1+ szint elerese igazabol "csak" egy import-export lenne:) Persze, ha valaki igenyesebb, es ki akarja hasznalni az rF2 lehetosegeit, akkor mar problemasabb a dolog.
    Sokaig nem volt rendes dokumentacio, hianyos, rossz, bugos volt a devkit/plugig (meg mindig vannak gondok), erthetetlen problemak az uj dolgoknal stb.

Es igazabol abban erzem a fo gondot, hogy nem szakadtak el az rF1-tol (nem akartak hogy gyorsabban legyenek uj palyak es/vagy egyszeruen nem tudtak), igy igazabol az rF2 palyakeszites "csak" egy rF1+barkacs.

Eloszor en is nagy lendulettel alltam neki, tetszett a dolog: sokkal reszletesebben mukodo palya, idojaras, animaciok, dinamika.
    De miutan rajottem, hogy minden uj dolgot kulon kell modellezni, elment a kedvem (foleg, hogy tele van/volt buggal, es semmi nem ugy mukodott, ahogy kellene:P).
  • Ulvar
    Még mindig nem adták ki a játékot, ez egy béta, nem is akarták kiadni, csak a sok könyörgés miatt kiadták, most meg sokan panaszkodtok. Nem tudom még mindig mit lehet várni egy béta játéktól, hogy olyan legyen mint a kiadott? Ezt sose fogom megérteni. Ezt ne vedd támadásnak, de ez az igazság.

Ugyanígy járt a Red Orchestra 2. Tesztelték, szar volt, de a határidőre kiadták a játék készítői egy bétánál is rosszabb verziót dobozban. Azóta gigás patchekkel próbálják megoldani a hibákat és mindenki szidja aki megvette, aki nem az csak azért nem, mert ha már kidobott érte 7000 Ftot akkor az már nem szar.

Ezért jó részben amit az ISI csinál. Biztos vagyok benne hogy alapvető dolgok kilesznek szépen javítva és ha majd kész lesz teljesen a JÓ MUNKA (mert nem lehet hibátlan) akkor kifogják adni mindenki örülni fog, pár apróságot még találni fognak és azt patchekkel kompenzálják, mint rF1-nél, és megint kapunk egy fasza szimulátor játékot 3-4 évre (durván).

nagyon kihangsúlyozom "SZERÉNY SZAROS VÉLEMÉNYEM SZERINT" így lesz.
  • lac coo
    Alapvetően nem hiszem hogy könnyebb vagy nehezebb modot készíteni hozzá, mint rF1-re. Vagy nincs már senkinek kedve hozzá,akik eddig csinálgattak közben "kinőttek belőle", új embereket meg nem érdekel ,vagy szokás szerint senkinek lövése sincs hogyan-mit kellene csinálni mert nincs info.
    De az átállást az is megkönnyítené , ha normálisan futna a játék, ez úgy ahogy van alkalmatlan online mókára !!!
  • zolee145
    Szerintem az egésznek a kulcsa az lenne, ha könnyebb lenne az rF1-ből rF2-be konvertálás. Mondjuk a 3dsimed-nek lenne rF2 támogatása.
    Nyilván gombamód szaporodnának a rossz modok, viszont a jók is. Az rF2 alatt meg eleve jobban viselkednek az autók. Szóval ezt a 3dsimed dolgot kellene valahogy az ISI-nek megoldani, még akár egy nemhivatalos segítséggel is.

Ha a kedvenc modok meglennének rF2-re kicsit gyorsabb lenne az átállás. Így, hogy van pár autó ez biztosan kevés. Tudom a Shift példáján, hogy amikor van 80 autó akkor mindenki a 81-iket keresi, és siránkozik, hogy az miért nincs benne. Jelenleg az rF2-ben nagyon sok dolog nincs benne.
  • Alexease
    Kesz a kovetkezo update, a jovoheten tesztelik..., aztan majd lesz valahogy;)
    http://isiforums.net/f/showthread.php/5174-Next-Update?p=66573&viewfull=1#post66573
  • Alexease
    ISI Engine History: http://imagespaceinc.com/technology/
  • Black Ghost
    köszönöm
  • Alexease
    Ezeket:

BUILD 69 FULL INSTALLER:
    HTTP: rFactor2_Build69_Setup.exe Mirror: rFactor2_Build69_Setup.exe
    Torrent: rFactor2_Build69_Setup.exe.torrent

RFMOD (car/track) files:
    HTTP: 1960s World Class Racing v1.0.
    Torrent: ISI1045-v10-1960sWorldClassRacing.rfmod.torrent

HTTP: Renault Megane Trophy v1.0.
    Torrent: ISI1032-v10-RenaultMeganeTrophy.rfmod.torrent

HTTP: Formula Renault 3.5 v1.0.
    Torrent: ISI1044-v10-FormulaRenault35s.rfmod.torrent
    HTTP: Formula Renault 3.5 v1.0 to 1.1 update.
    Torrent: ISI1044-v10-v11-FormulaRenault35s.rfmod.torrent

HTTP: GT World Endurance v1.0
    Torrent: ISI1050-v10-GTWorldEndurance.rfmod.torrent

Termeszetesen vagy HTTP vagy TORRENT.
  • Black Ghost
    Sziasztok!
    Úgy gondoltam teszek egy próbát az rf2-vel, de nem igazodok el hogy mit is kellene letöltenem.

Ezek közűl mind kell?
  • zoliapu
    Geforce GT430 DDR3 (128bit-el) szépen megy 720p -be, C2D E6850 2 GB RAM, fullon, 2 ai-vel szokok játszani 40-45 FPS.
  • mcmoha
    Igen.
  • brendon566
    valaki meg tudja mondani, hogy a refound opció az RF2 menüjében mit tesz lehetővé?
    Teljes visszatérítést?
  • Alexease
  • zolee145
    De remek párbeszéd lesz ebből.
  • Alexease
    Mi?
  • pedobear
    Mikor jelenik meg kb?
  • mcmoha
    Szerintem a kepek ebbol a videobol vannak. Egesz jol nez ki.

• lac coo
    ( Teszem hozzá továbbra se szúrja ki a a szemem, mi az a csodálatos valami mait néznem kéne , eddig ugyanilyen volt, nem ?...)
  • Alexease
    Majd nem sokara, igy nehany honap elteltevel, lecserelik a visszapillanto felbontasat, atszineznek 1-2 menupontot, beletesznek 1-2 rF1 autot es palyat ujra shaderezve..., es orulhetunk;)

Gondolom normalis pilota animacio (valtasokkal), eso efekt, ablaktorlo, es a kormanyszetszaggato-kerekveto-fu-ffb javitas egyelore kimarad?!:)
  • lac coo
    Jah, hogy ez valami grafikai tuning ! :))
    Mondjuk az kell neki, eddig is olyan szépen futott, hogy van még benne tartalék bőven :)))
  • cifcuk
    Rádobtak egy 128x-os élsimítást photoshoppal, meg valami értelmesebb textura van az autón. Jó lesz ez.
  • Alexease
    Elvileg az autot;)
  • lac coo
    És amúgy mit kell ezeken nézni ? :)))
  • Roger6
    És mennyire fog idegesíteni, ha így bedönti a fejét kanyarban :)
  • Alexease
    A 3. kep vegre teljesen jo, nem a hatso ulesekrol es/vagy a motorblokkrol vezetik az autot;))))
  • brendon566
    Megpróbálom majd nekik is megfogalmazni a nyűgöm, hátha segítenek...az rf2 fórumon ilyesmire senki nem kapott értelmes választ.
  • brendon566
    csináltam már de nem küldenek e-mailt. Ugye azt írja nézzem meg a fiókom, de sehol nincs.
  • Nightt
    Reactivalni kell.
  • brendon566
    Login attempt resulted in unknown server response. Login attempt was not successful.

Valaki meg tudja mondani, hogy miért nem tudok bejelentkezni? a purchase fülnél sikerül de a multit nem tudom feloldani:(
    Csak újraraktam a gépet, már volt fent.
  • Ulvar
    Nagyszerű
  • Alexease
    Semmi, es tok is csak majd osszel lesz;)