• Roger6
    Ugye nem baj, ha ezt nem kommentálom? Anyud büszke lenne rád, az biztos. És már megbocsáss, te nem fogod fel a mondandóm lényegét és fontosságát. 16 éves korom óta a saját lábamon élek, azóta van saját lakásom, szereztem diplomát. Hogy értsd: te éhendöglöttél volna már régen ilyenkor.

Tudom, ez valószínű arra utal, hogy eszetlen vagyok. Nem hiszem, hogy egy agyi szinten vagyunk, nem tudok hozzád lesüllyedni, ez számomra túl mély. Nem értem, miért fontos neked, hogy másokat sértegess. Egyedül vagy 40 évesen? Anyuval laksz? Nincs szex évek óta? Forever alone? Apuci molesztált kiskorodban? Nem az én bajom te lúzer, de ne vetítsd ki ide a közösségbe, egy ilyen idióta a legtávolabbról sem képes arra, hogy felfogjon bármit, ami érték. Ez az életed, hogy a gép előtt ülve habzó szájjal várod a válaszokat a kommentre, hogy aztán jól beszólhass mindenkinek, mint valami ovis. Ja, és persze alaptalanul...

Írtam, ennyi kellett volna tenned, hogy ja igen barátom, nem írtam a szárnyakról, kifelejtettem, bocs. Semmi gond, megesik - írtam volna. De nem, te faszkalap módjára tovább görgeted a saját ürüléked magad előtt, és másokat is próbálsz sértegetni. Súlyos gondjaid vannak, szerintem fordulj szakértőhöz tanácshoz, téveszmékben szenvedsz.

Egy időre befejeztem veled a társalgást, ha kezeltetted magad, majd dobj egy üzenetet. Ha esetleg van benned gerinc (kétlem), akkor írj rám privátban, hogy elnézést, vagy valami. Nem fogom nagy dobra verni, de én pl. ha tévedek, azt belátom, beismerem. Gondolom ebben is különbözünk, kedves Zoltán.