19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
unrealnoise #3768 Szerintem már most is jó, az eső is jól néz ki, engem kiszolgálna, tetszik, ez a grafika nekem elég lenne, de a játék felépítése, a játékmódok, a menü, a körítés, és a hangulat szar, a vezetési élmény azért bőven visszahoz elég sok mindent, még ha sok minden hiányzik a játékból is.
Nekem a tartalommal is gondjaim vannak, nincsen rá elég pálya, meg ilyesmi, és hát semmi online rendszer nincs mögötte... szerintem jó ez, az egyik legjobb dinamikus cucc a piacon, hiába béta még csak, attól még simán el lehet vele szórakozni AI ellen is, mert szerintem az is elég jó lett.
Lehet valaki sokkal többet várt, csak akkor nem tudom mire fel. -
5500-ért is. ;) -
Fejlődik a dolog, csak az a baj, hogy ha ilyen tempóban fejlesztenek, akkor kb 2 év múlva lesz belőle egy jó játék. Én nagyon vártam, hogy megjelenjen, de tényleg egy kicsit csalódás volt, de bízzunk benne, hogy javítanak még rajta :) -
Ebben lenne a legtöbb potencial, ha az ISI nem lenne akkora láma... azt hittem hogy az Rf1 után előállnak egy olyan játékkal ami bőven kiszolgálja majd a népet a következő 6-7 évre, de nem... alulmúltak minden várakozást. Rf1et megvette, nagyon sokat játszottam, de erre egy fillért nem fogok áldozni, hacsak nem ezt a bétát valami viccnek szánták és lesz egy pöpec FULL verzió hamarosan. -
Kissé egyoldalú akar lenni a videó. Rfactorban is mozgott a kaszni. -
En sem;)
Ehhez meg kell legalabb fel ev, aztan illene nehany igenyes, tartalmas MOD is, mivel az az alapja, azzal lehet hasznalni.
En mar annak is orulnek, es eleg is lenne boven, ha egyszer megjelenne a hozza HistoricGT 2.0. -
Amúgy nem csodálnám, ha ez tömeges jelenség lenne. -
mitlageri #3761 Eladó rFactor 2 account
12 hónapos, de mivel ugye még mindig beta a játék, ezért nem telt még le belőle. Ár: 6000Ft -
-
a színe se mindegy!
-
santibi #3758 ja, meg nálunk iRacingben nincsenek modok.
-
santibi #3757 egyelőre nincs de sose tudni mit hoz a jövő....
-
Laceee #3756 Van hozzá kamionos mod ? 

-
santibi #3755 Sziasztok!
Akit érdekel szívesen várjuk 8-án.
iRacers nyílt nap. -
100 szazalek, hogy ez nem rF Pro. Szerintem a palya is valamelyik Simbin szimbol van konvertalva.;) -
En sem igazan, ezert irtam, hogy elvileg;) De igazabol mindegy, ha mar ilyen helyen megjelenik (gondolom, talan az ISI jovahagyasaval - bar lehet, hogy semmi kozuk hozza), akkor nem igy kellene. -
Bácsi ugyan rF Pro-t említ, de én azért ezt nem biztos, hogy elhiszem neki. :) -
ISI eleg barkacs ceg tud lenni:) A videon valami komolyabb rendezveny van, ahol elvileg az rFactor Pro-t "szerepeltetik". Az ember elvarna, hogy ilyenkor a legjobbat hozzak ki a programjukbol latvanyban is.
A kis monitorokhoz kepest bazinagy a FOV, tul hatul van a kameranezet a cockpit nezetben (idetlen), es erdemes megnezni a "pilota animaciot" prezentalo ket merev, a kormanyhoz erositett sarga rudat, ami a pilota kezet szimbolizalja (11:00-nal a videoban):))))))
Az SMS a CARS-ba nehay honap alatt teljesen jo animaciot gyartot, ami minden autohoz jo. Vagis meg lehet csinalni, de az ISI-nek erre 7 ev sem volt eleg (meg az rF2-ben is fake).
-
Croft kepek -
rF2-hoz mar csak veglegest, de meg az sem biztos hogy jo lesz;)
Meg nem forrta ki magat a modolas. Formulabol van benne eleg... -
precise #3748 F1-es BMW és Formula V6 Turbo béta:
http://www.f1racing-uk.com/ -
Patch -
santibi #3746 Sziasztok!
Ma kezdődik nálunk a nyári kupa bajnokság, melyen ingyenes a részvétel.
Új belépőknek 3 hónapos ingyenes iRacing előfizetést tudok adni. A nyári kupa road futamai kizárólag az alapcsomagban elérhető tartalommal lesznek megrendezve.
Ha valakit érdekel nagyon szívesen segítek mindenben.
Üdv: Sándor Tibor -
De az sem mindegy, hogy mire megy el az a sok matematikai muvelet;)
Pl. az rF1-ben, egy atlag palyan, ha kijeloltem az osszes object-et, es bejeloltem, hogy minden arnyekot vet es fogad, sot dinamikusan es jo minosegben, brutalisan jol nezzett ki a dolog, csak az atlagos palyakinezet 50fps helyett 1fps-t tolt vagy egy ido utan lefagyott;)))) -
Ma hazafele a vonaton beleolvasgattam a modderes tutorialokba, kb. eddig az jött le, hogy a megnövekedett gépigény nagy részét a nagy számú, bonyolultabb matematikai műveletek veszik el. Pl. valamely paramétereknél írták is, hogy nem ajánlanak a meghatározott értéknél nagyobbat beállítani, mert az a gép lefagyásához is vezethet... -
Jön Monza. Hamarosan kiadják.
-
-
Másik szemszögből: vásárlástól számítva két hónapig kérheted vissza a lóvét. Utána az övüké a pénzed örökre. :) -
A vasarlastol szamitott max ket honapig kerheted csak vissza a lovet. Utana mar a tied a jatek orokre.:) -
Várom a véglegest...ha nem változik akkor pénz vissza ha lehet.. -
Logikusan hangzik, igy autosjatkokhoz (is) jobb is a konzol, ezert nem is eroltetik a GT/Forza-t PC-n.
De egy szim azert mas.
Hogy mennyire nehez programozni, gozom sincs. PPC-n futnak, az egyszerusitett utasitas keszletu, de az valszeg nem azt jelenti, hogy egyszerubb programozni:DDDDD
De a mai napig problemas a kontroller kompatibilitas (normalis kormanyok); gozom sincs hogy lehet normalisan tarolni, elmenteni, archivalni, megosztani a festeseket, setup-okat, visszajatszasokat; online sem biztos hogy teljesen szazas, foleg a dedikalt szerverek teren (sajat szerver, bajnoksag, futam); bajnoksagokhoz kapcsolodo sajat adatbazisok, szerverek, futamok, tablazatok, hirek, infok stb.; kulso telemetria es egyeb megoldasok felejtosek; modolas, auto/palya keszites kizarva; es egy normalisabb szimhez komolyabb kozossegi elet is kapcsolodik (forum, twitter/fb/youtube, hirportal, online kozvetitesek, sim-tv stb.) ami tisztan konzolon nem udom mennyire lenne maceras?; stb.)
Ma mar szerencsere vezetesi elmenyre, fizikai tudasra es szamitasra, eleg jol osszemosodott a simulator/driving/realistic stilus, lassan mar csak szolgaltatasokban kulonboznek (lasd. konzol vonal - GT/Forza -, alap lett az "ertelmesebb" fizika, kormanyhasznalat, cockpit nezet stb).
A Sim-vonal egyik sajatossaga a turka-piszka-barkacs-buhera, amit csak szamitogepen lehet normalisan kivitelezni;) -
unrealnoise #3736 Egyébként bocs, hogy itt is a konzol témát hozom fel, de pl ebből is látszik, hogy még a szimeknek is megérné hosszú távon átnyargalni olyan platformokra, melyek hardverelemei majd 10 évig adottak lesznek.
Nem kell szórakozni optimalizációval különböző elemekre, nem kell X magokkal szarozni, újra átírni az egészet, barkács módon butítani valamit, ha egyszerűen nem megy valami úgy, ahogy kellene.
Cserébe majd 10 éven keresztül lehetne tuningolgatni, pofozgatni úgy a kódot, hogy a háttérben nem változott semmi, nem éri meglepetés a fejlesztőket, egyszerűen nyugodtan lehetne dolgozni, és kihozni a hardverből a legtöbbet.
Komolyan érthetetlen miért erőltetik ennyire a PC-ket. Ennyire sok pénzt kérne a microsoft az "engedélyekért"? Ennyivel nehezebb arra programozni? -
Jatekon belul nem, csak a controller.ini-ben lehet allitani:
Off-road multiplier="0.05000" // Temporary test variable to reduce force feedback strength off-road (0.0 = zero FFB, 1.0 = full FFB) -
Jah kb 1 %-al dolgozik a többi :)))
BARKÁCS ... -
Ketmagos processzort ajanlanak hozza, szoval tobb mint egy magot hasznal. -
MotionBlur84 #3732 üdv!
Egy olyan kérdésem lenne hogy játékon belül be lehet-e állítani részletesen a FFB-et? Konkrétan a környezeti effektekre gondolok, azaz ha kerékvetőt vagy kavicságyat fogok ne verje már le a kormányt az asztalról :) picit szerintem túlságosan ráz, visszább állítanám ha lehet de nem találtam erre menüt.
A kormány egy Logi G25, előre is köszi a segítséget! -
Nekem elfut maxon 50 fps folott (Q9400, HD6950), de ettol az update-tol tenyleg rondabb lett
Legalabbis az eso latvanyosan...
-
brendon566 #3730 Ezt igaz nem tudtam, hogy egy magot használ ^^ biztos volt itt szó róla eleget, csak nem annyira követem ezt a topic-ot, úgyhogy sorry
Akkor nekem csak szerencsém lehet, hogy szépen elfut közel max-on. -
Én megnézném azt a a gépet amin elvárt módon fut az rF2 ! :)
Spec a négymagos processzort megb...tom, mert kb egy magot használ a program ....És amellett hogy magas a gépigény, még ronda is.fullon lehetne szebb, de nem hajlandó élvezhető fps-t hozni, és ez nem azért van, mert über grafika meg fizika van alatta ... -
brendon566 #3728 Hány év van a régi,s az új rf között? ha valaki azt várta, hogy majd ahhoz képest nem fog sokat nőni a gépigény... Egyéb játék sorozatoknál, 10 év az ennél azért sokkal többet jelent rendszerkövetelmény növekedés terén.
Igazából a régi rFactor is igénybe vette a jobb gépeket is, ha sok autót kellett egyszerre kezelnie a rácson/eslő körökben. Ez meg azért komolyabb ffb, fizika s grafika terén is. Legalább egy 4 magos processzor mindíg is kelleni fog a játékhoz, ha valaki, nem teljesen butítva akar majd online versenyezni (na meg egy erősebb VGA)
Ha az iracing-et vennénk alapul...ne tegyük, mert ők vagy csodát tettek, vagy valahol elcsalták azt a tömérdek számolást, mert amellett, hogy szép is, jó is, még alsó kategóriás gépeken is elfut. Ezt senki nem fogja utánuk csinálni!
Mivel még arról sincs igazán szó, hogy a játék egy bizonyos része lenne rosszul leprogramozva, és ezt javítván minden jó lesz, nem szabad csodát várni. Nagy gépigényű program, s a jövőben nem is lesz ez alatt egy autó szim sem.
Fejleszteni köll egy cseppet, vagy visszakérni a pénzet, ha még lehet:(