• Alexease
    Valszeg korabban terveztek, de igy sikerult, ahogy mar irtam, az egyik inditokepernyojen 2009-2010 van:)

Osszessegeben nem lenne rossz – meg most sem –, csak kicsit barkacs ellegu a dolog. Ezert is ment el a kedvem kicsit a palyakeszitestol.

Pl. Kunos programbol megoldotta az esos dinamukis tukrozodest, 256 atmenettel, feluszassal, palyapiszkalas nelkul. Itt modellezgessunk tukrozodo lapokat mindenhova.

Nagyon jo, hogy itt majd jobban csuszik a vizes, felgumizott aszfalt, de azt is kulon kell modellezni.

A dinamukis nyomvonal is jo, de az is modellezos...

A pilota animaciokhoz nincs kozom, de ha jol tudom, a SimBin progikban minden meg van profin, es csak konfigban kell allitani, hogy hol kormanyozzon, valtson, pedalozzon stb. Itt kulon kell modellezni, animalni es meg az is gagyi?!

Ja, es tiszta bug meg a devkit resze is;)

Az hogy fo funkciok nem mukodnek, gumik, roresek, ablaktorlo vagy esocseppek stb, azt mar nem is emlitem;)

Vagyis jo, de erosen barkacs es felkesz az egesz. Igazabolnem csinaltak mast, mint a SimBin 5-6 eve, belepiszkaltak a sajat cuccukba.

Az FFB az egyetlen, ahol erezni a valtozast, bar ott is kierzodik az orokseg, es persze ott van a kormany szetrazos effekt;)

Talan majd a tobb tartalom es a beta elorehaladasa segit rajta.