19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Szerintem szekvenciálissal. -
A Cliot valóságban mivel váltják, tologatós ? Vagy H ? -
Nekem igazabol tetszik (rF2), mert valoban jo lett (hangok, fizika, gumi, ffb), es osszessegben sem rossz (a dinamikus napszak a dinamikus idojarassal), csak sajnos valoban elegge barkacs;)
Ezt a Clio-t is teljesen jo vezetni. A latvannyal sincs gondom, verseny kozben, cockpiotbol, ugy hogy kozben folyamatosan minden valtozik, teljesen hasznalhato.
24h versenyt "szoktam" menni (60x, 24 perc:P), random idojarassal (2-4x valtozik a futam alatt) hatulrol indulva, ~10 AI-val a 50-60fps meg van (4 generacioval korabbi a videokartyam).
Azert eleg fun volt a mai futamom is: szakado esoben indultunk delutan, aztan elcsendesedett, kesobb elall, el kezdett felszaradni. Naplemente, ismet szemerkelt. Besotetedett, onnantol szaraz. De ejfeltol ismet hirtelen szakado eso hajnalig, onnan gyenge eso, es delutan ismet felszaradt;)
Csak ahogy irtam barkacs...
A Clio-t most adtak ki, es van 1-2 erdekesseg. A lampak nem vilagitanak, rajtuk a glow eleg gagyi. Szelvedo effekt meg nincs, igy ablaktorlo sem. Vagyis felig-meddig. Cockpitben valami arnyekszeruseg vibralt jobbra-balra, ami kesobb kiderult, hogy az ablaktorlo, amit csak kivulrol, hatulrol latni:) -
Már az is elég lenne, ha a Reiza és az ISI összefogna, a GSC elég jó lett... -
Gozom sincs hogyan csinaljak, valami "Szilikon Volgyes" ceg, lehet hogy penzmosodanak hasznaljak a programot es a koritest;))))
De jol toljak, hetente 1-2 liszenszelt autot kiadnak;) -
Na csak előkerültél. 
-
precise #3884 Nem értem, honnan van annyi pénzük, meg ki játszik egyáltalán azzal a....
Hogy éri meg nekik? -
A Simraceway mogott van cucc boven (penz, liszenszek, gyartok, csapatok stb.), ha Ok liszenszelnek az rF2-ot, es rendesen megcsinalnak, akkor az eleg jo lehetne. -
unrealnoise #3882 hangok, meg fizika rohadt jó, és oké, hogy az rF2 más koncepcióra épül, de nem csodálkozzanak, hogy ebből egy idő után befuccsolás lesz. mindenki tuningolgatja, illetve elkészíti lassan inkább a saját motorját, mint hogy másokéra építkezzen. az ISI nem is értem miért nem licenszel komplett szériát, szabályrendszerrel meg minden, szerintem azt elkészíteni menüstől, kompletten végigzongorázva, sokkal nagyobb élvezet, és több pénz is. ez a pár pálya tipikusan a "nesze semmi, fog meg jól hozzáállást" tükrözi.
tudom kibeszéltük, áttárgyaltuk, de akkor is.
bár aztán ki tudja, lehet jön egy új SMS, születhet akár egy új Simbin is... -
-
Build 90 (Launcher 0.632) -
Igazabol nem tudom mennyire kemenyen doloznak, de ha esetleg nem, mert mas dolguk van, kompenzalhatnak valoban hirekkel, kepekkel, meg ha semmit mondoak, akkor is;) -
No ez zsivány !!
Most amúgy milyen verziónál tart a játék, auto update nem akar letölteni semmit ...? 0.549 van most . -
Nem uldogelnek, allitolag kemenyen dolgoznak;) Jomultkor azt irtak, hogy azert nincs surubben update es devinfo, mert akkor naponta tobb tucat vagy szaz valtoztatas lenne, es ez kezelhetetlen;DDDDDDDDDD
Igy inkabb 1-3 havonta "modolnak" bele 1-2 autot, palyat vagy nyomvonalat, es faragnak az engine-en, amit nem latni, de azert benne van;D
Amugy nyar vegeig vagy oszig raer, addig holtido van. Inkabb legyen egy jo, megbizhato, massziv aloap, amit majd (talan) ismet 3-5 evig tudnak modolgatni az emberek.
Olyan eresztes mar ugy sem lesz, mint az rF-nel (csokkent az erdeklodes, van konkurencia, valtoztak az igenyek, nem lehet olyan konnyen warezolni stb.), de talan ami lesz, az valami jobb, komolyabban osszerakott lesz. -
Addig piszkaltak oket, amig kiadtak;)
ISI Renault Clio Cup 1.0
http://isiforums.net/f/showthread.php/1396-Downloads?p=20192&viewfull=1#post20192
-
mivan te japó didi marcangoló besértődtél? 
viccen kívül igaz, rf1-nél több időm volt segíteni, -
Egyebkent ez a Camaro SS a Pace Car. -
Ja. Azokat meg is talaltam. -
Motor elérhető meg a váltó. -
Ez a .hdv file? Mert azok kurvara el vannak dugva, en nem is talalom oket. A Reiza kerdesre azt irta valakinek, hogy biztos helyen vannak.:) -
Nincs fizika fájl kiszedve a Shift-ből, csak a modellt loptuk. :D
Mondjuk ennél viccesebb már csak az lenne, ha az EA használná fel a fizika fájlokat, akkor tényleg körbeérne a dolog.:D -
Gondolom nem csak az adatok egyeznek, hanem benne maradt valami megjegyzes, fejlesz?!:)
Ok is modolnak, csak hivatalosan;) De mivel a Shift-be is az elozo programokbol pakoltak be az adatokat, igy most a teljes sor: jatek-jatek-mod-jatek ;) -
Na most nevettem egy jót. Nem tudom, hogy igaz-e, mert nem játszottam a Reiza féle játékkal, de most írták nekem az egyik fórumon, hogy van benne egy Camaro SS amiben a Shift Street Camaro motorja van. 
Minden estre kicsit fura, mert a legkönnyebb dolgok egyike a motor, ha van hozzá nyomatékgörbe. Ennél csak a váltót könnyebb megcsinálni. -
Troll.
-
Tudom hogy ott van, meg videózott, de akkor se csinál semmit! 
(had szíjjam már a vérit!)

Mer' mindig csak a Szijjerát teszteli!
-
Lebukott! Ott a neve!
-
Videó? -
Ingy-t ne keverjük bele.
Ő nem csinál semmit!

-
Hát, arra nincs elég vásárló, nincs pénz .
Hosszú távra vettem meg, azért abban bízom, hogy évek alatt összejön valami használható tartalom .Grafika, hang, sebesség talán javul, de csodára nem számítok . :) -
ez minden rossznak az alapja..nem foltozgatni kellene egy régi motort 2012-ben, hanem újat készíteni a kornak megfelelőt... -
Én nem értem mit nyavalyogtok, mikor kiadták teljesen biztos voltam benne, hogy az a fél év, meg a sok ígéret, feature, patch mese... :)
Mintha most találkoznátok először ISI-vel . -
és azt se felejtsük..nem csak azt ígérték, hogy 6 hónap után jön a full játék, de havi 1 frissítést is.
2 hónapig asszem nem is volt semmi.. -
Van vele meló, persze, de mondjuk egy dirt3 pálya sokszorosa mindenben .Nagyon durván sokszorosa ...De persze nem egy súlycsoport a két játék . -
ja és a 8 nap valóban igaz..hardverekrekre, televiziókra, kész (nem beta, nem demo)szoftverekre bármire..MAGYARORSZÁGON. -
Zolee.
Úgy hirdették meg, hogy 6 hónapig kapunk egy nevezzük demonak egy beta változatot. Majd ezután kiadják a teljes verziót, aminek 1 év eltelte után lejár a licensz. Tehát aki rögtön az elején veszi meg kap 6 hónap ajándékot és részben teszteli a játékot és a visszajelzések alapján modosítanak rajta.
Ennek így kellene működnie.
Na most aki megvette jóhiszeműen az elején nem azért teszi, hogy vissza adja, de amikor már úgy érzi átbaszták a két hónap rég letelt a teljes játék meg sehol.
Ez inkorrekt dolog és nem komoly készítőkre vall. -
Csak az ilyen AAA kiadók, fejlesztők rengeteg munkát kiadnak külsősöknek. Forzában pl az autómodelleket japókkal csináltatják. Ha nem így lenne 2 év alatt soha nem készülne el. -
unrealnoise #3852 szerintem ez nem igaz. :p pláne, hogy ott sem évről érve a nulláról kezdik, értelmetlen lenne. az rF2-es pályák meg teljesen jók (pl. classic SPA, ne mond, hogy nem lehetett vele gecisok meló...), csak botrányos a számuk, nekem ennél sokkal több kellene. -
De igazabol mindegy, ha ezek kozul mindenki ott ucsorog, akkor sincsenek sokan. Foleg, hogy valszeg nem is az rF2 az elsodleges munkajuk es bevetel forrasuk. -
Igazad lehet. Az rF1-bol ki lehet banyaszni egy csoportkepet ahol az alapcsapat van lefenykepezve es ott kb hatan vannak. (Mar nincs fenn az rF, igy aztan nem tudom kiszedni a kepet.) -
Ebbol 3-4 ember az alap, Wheatley ~2 eve jott az iRacing-tol, a tobbiek kerdesesek, mennyire kulsoskent dolgoznak;)