• Alexease
    En is inkabb arra tippelek, hogy kicsit/nagyon alabbhagyott a lendulet a modolgatasok irant.

Az autoknal nem tudom mi a helyzet, sosem foglalkoztam veluk, de az uj shaderezesen kivul, talan csak a gumi-kerek ami erosebb valtozas.

Palyat mar piszkalgattam, azzal nincs semmi komoly problema, az rF1+ szint elerese igazabol "csak" egy import-export lenne:) Persze, ha valaki igenyesebb, es ki akarja hasznalni az rF2 lehetosegeit, akkor mar problemasabb a dolog.
    Sokaig nem volt rendes dokumentacio, hianyos, rossz, bugos volt a devkit/plugig (meg mindig vannak gondok), erthetetlen problemak az uj dolgoknal stb.

Es igazabol abban erzem a fo gondot, hogy nem szakadtak el az rF1-tol (nem akartak hogy gyorsabban legyenek uj palyak es/vagy egyszeruen nem tudtak), igy igazabol az rF2 palyakeszites "csak" egy rF1+barkacs.

Eloszor en is nagy lendulettel alltam neki, tetszett a dolog: sokkal reszletesebben mukodo palya, idojaras, animaciok, dinamika.
    De miutan rajottem, hogy minden uj dolgot kulon kell modellezni, elment a kedvem (foleg, hogy tele van/volt buggal, es semmi nem ugy mukodott, ahogy kellene:P).