19779
  • lac coo
    Remélem , motorháztetőről még jó a látvány, de pont belülről vacak ...
  • Alexease
    Szerintem a szelvedo meg erosen atalakitas alatt van, foleg az erkezo eso efektek miatt;)
  • lac coo
    Érdekes shadere van a szélvédőnek, nálam random szűr mindent: esőt, füstöt, hdr effektet :)))
  • lac coo
    az ISI-nem meg SMS meg SIMBIN eladásokból lett valami haszna :)))
  • Alexease
    Ez igaz;) Szegeny ISI-n szedte meg magat az SMS es a SimBin is;)
  • zolee145
    Nagyon mókás, ahogy hetente egyszer előjön ez a téma. Majd ugyanazok az emberek ugyanazt leírják, és így tovább hétről hétre. :D
  • mcmoha
    Ha nem lenne ISI nem lenne SMS se.:P
  • Alexease
    Igazabol az rF2 is kicsit garazs project, ugy mint az nKP volt, csak az ISI-ek kicsit tobben vannak, es egyeb massal is foglalkoznak.
  • Alexease
    Az ISI-nek kicsit mas a munkatempoja (es persze a bevetele, penze, lehetosege, embere stb.) mint az SMS-nek;) Amig az ISI a "kesz" programjanak (ami a 8 eves engine tunningja:P) beta-szakaszat csinalja, addig az SMS kifejleszt egy teljesen uj, modern, multi-platform, engine-t, boven 100 minosegi tartalommal;DDD

Nem tudom mennyit adott el az ISI az rF2-bol, de lehet hogy fele annyit sem, mint az SMS most a CARS-bol;) Pedig a CARS-nak meg messze van a megjelenese, es 4 platformon fogjak nyomni;)
  • unrealnoise
    a pCARS az a pCARS, te azért fizetsz, hogy beleláthass/kipróbálhasd, plussz ugye ott erre épül az egész előfizetési-rendszer most.
    Amúgy jah, jól tennék ha a hivatalos csatornákon is közölnék min melóznak etc. az aktívabb kommunikáció sosem ártott semminek.
  • Fehercsoki
    Ezt ismerem, de pl. pCars-nál mindig lehetett tudni, hogy min dolgoznak, de itt semmi, csak utalások.(pl. youtube videók alatt azt írták nemrég, hogy tetszeni fognak a nem rég licenszelt autók)
  • mcmoha
    Soha nem mondtak, hogy havonta lesz frissites, ezt csak a fanok talaltak ki.
    A fejlesztesrol itt megtudhatsz mindent. Ez a hivatalos forras.:)
  • Fehercsoki
    Nincs valami hely ahol írnak ki híreket a fejlesztésről? Most vettem csak meg, de nem sok infot találtam róla. Meg elvileg havonta kéne kijönni a buildeknek, de már 1,5 hónapja jött ki a build 90.
  • lac coo
    Soon....................................................
  • Fehercsoki
    Új buildről nincs semmi hír?
  • Fehercsoki
    Hát pedig alapból is hajlamos a csúszkálásra:)(legalábbis a nissan 370z-hez képest, a GTR is jó, de nehezebb megfogni, legalábbis számomra, mivel én most kezdek csak driftelni) Persze azóta állítgattam rajta, így még jobb.
  • brendon566
    Megannak az alap setje nyilván nem arra van, túl sok a tapadás, nagy tempó és erőltetés kell a csúszáshoz. Meg picit kemény ahhoz, hogy csúszás közben ne legyen gondod az út egyenetlenségekből. Ha ezzel az alap settel neked szépen megy a drift le a kapallappal. Meg annyi a gond vele, hogy tényleg túl "jó" ehhez az autó.

Ha ilyesmivel próbálkoznék, a régi F1 es sorozathoz nyúlnék. Nem olyan rosszindulatúak, kevesebb tapadás, s az F3 kategóriában talán túl sok erő sincs még.
    Ezeket kikeményíted, mert alapból elég málé, s mehet a móka. Ami jót tehet neki a kemény stabilizátor előre, pici mehet rá hátra is de lehet nem kell. A rugózást meg csillapítást próbálgatni kell (elsőre lehet defalut). Kis gyakorlás, s meglátod felesleges a nagy zárás, így izgibb.
    Még én nem próbáltam ezt így ugyan, de mejött a kedvem.
  • zolee145
    Nagy baj az egy programnak, ha direkt driftre van. Az azt jelenti, hogy agyoncsalják a viselkedést, hogy keresztben lehessen tartani.

Az rFactor alkalmas autózásra. Íven, erőcsúsztatva, vagy éppen driftelve. Ez csak kormányszög és gumifizika kérdése. Meg persze súlyelosztás, de az már egy másik történet.

Viszont drift autó még nincs az rF2-höz. Kell hozzá sok LE, mégtöbb nyomaték, jó súlyelosztás, és elég nagy kormányszög.
    Szerencsére egy becsomagolt modba nem lehet így belepiszkálni, csak dev módban használható ha az ember belebarmol. Ennek a modderek örülni fognak, mert már mindenki moddernek hiszi magát aki meg tud nyitni jegyzettömbbel egy hdv-t.
  • Nightt
    Akkor ugy fogalmazok, hogy a modok nem a driftre lettek kitalalva.
  • Fehercsoki
    Mi az, hogy nem erre való? Ha egy játéknak jó a fizikája, akkor mindenféle dologra alkalmas, és ennek jó a fizikája.
  • Nightt
    1. Ha driftelni akarsz, akkor nem ez a legjobb program, nem erre valo.

2. En sose csinaltam direkt drift setupot, de ha egy palyara jol be van allitva az auto, az azt jelenti, hogy ha megcsuszik a segge, akkor vissza lehet hozni vagy a kanyarban gazzal forditani. Ha igy van beallitva, tehat eleg stabil a hatso futomu, akkor szepen driftelve is lehet venni a kanyart. De egyebkent a gugli biztos segit drift beallitast kesziteni.
  • Fehercsoki
    És miket érdemes átállítani? Sosem próbáltam még drift setupot összehozni.
  • Nightt
    A tobbivel is szepen lehet, csak jol kell bealltinani. Akkor viszont profi vagy, ha a Clioval is tudsz
  • Fehercsoki
    Megane-al egész jól lehet driftelni.(setuphoz nem nyúltam)
  • Fehercsoki
    Controller menüben maximum 20 fok a kerékelfordulás, ezt szeretném 60 fok körüli értékre átírni, mivel elvileg a valódi driftautókkal is hasonló kerékelfordulást lehet elérni.(rFactor 1-hez volt is egy ilyen mod)
  • Alexease
    A Controller menuben be lehet allitani a kormanyt (vegallasok, linearitas stb.).

De ha Teged a fizika erdekel, a szimilacio, a korrekt dolgok, akkor nem biztos hogy ilyenekhez kellene folyamodni:)
    Sose ertekeltem, amikor minimal/nulla ffb-vel, 5cm-t mozgatva a kormanyon, helyben visszafordult az auto az irrealis kerekelfordulasoktol;) Ez meg az LFS-ben is gaz volt, amikor eger ide-oda rangatassal drifteltek kiralyul;)

Keress valami valodi drift videot, tekergetik rendesen a kormanyt, neha ide-oda 4x korbefordul;D
  • Fehercsoki
    Átírtam a HDV fileban a steering lockot, de most egyszerűen eltűnt az autó a listából, ha visszateszem az eredetit, akkor is ugyanúgy el van tűnve=/
  • Fehercsoki
    Steering lock-ot valahogy át lehet írni? Szeretnék driftelni, de az alap 26 fok kevés.
  • Nightt
    Vegre egy pozitiv ertekeles Mar kurvara untam a szokasos mindent kritizalo es lehuzo hozzaszolasokat.
    Fizikaban es a palya dinamikajaban (gumizodas, idojaras) magassan veri a mezonyt. Es nekem ez a ket dolog a fontos! Olyan elmenytu nyujt egy publik szerveres mokazas is, amit eddig mas nem tudott.
    Persze vannak hibai, de inkabb a jo dolgoknak kellene orulni a rosszak fikazasa helyett...
  • Fehercsoki
    Jelenleg ez a játék mindenben az első szerintem.(bár engem a fizika érdekel leginkább, és az rohadt jó) Én is most vettem meg, és nagyon tetszik, és ennél már csak jobb lett. Az egyetlen hátránya csak az lehet, hogy barkács, de én ezen hamar túltettem magam miután teszteltem kicsit a fizikát:) Kicsit még optimalizálni kéne, mert kicsit gépigényes tud lenni, de más rosszat nem tudok rá mondani.
  • antgecc
    Köszi a választ. Még nem vettem meg, de erősen hajlok rá.
  • brendon566
    Hali, fontos, hogy aki béta stádiumban vásárolt az álltalában komoly érdeklődő. S szinte bárkivel remekül el lehet csatázni, hideg fejjel, nincs kapkodás.
    Ez még egy nagy szorzó a multi értékelésénél!

ilyen tájban is van ki ellen menni, verseny igaz elvétve van.
    Most is fent vagyok.
  • Fehercsoki
    Az AI elég jó, a hiányzó játékosokat lehet velük pótolni.
  • Fehercsoki
    Amíg béta státuszban van a játék szabadon lehet multizni, utána 1 évig a megvásárolt játékkal ingyen multizhatsz, ha lejárt az 1 év kb. 3000 forintért újabb évet vásárolhatsz, vagy marad a single player, és persze a moddoló eszközöket is ingyen használhatod ha már megvetted a játékot.
  • Fehercsoki
    Vannak nyitott szerverek, csinálhatsz te is dedikált szervert, lehet lanon is játszani. Játékosok által kreált szerverek vannak, hivatalos is lehet, hogy van, nem néztem végig a listát, nagyon sok szerver van, de most nem sokan játszanak, korán van még. De persze érdemesebb ismerősökkel játszani, vagy előre lebeszélni, hogy mikor játszotok, erre ott a hivatalos fórum, vagy ligákkal is érdemes beszélni, hogy mikor mennek pár kört.
  • antgecc
    És hogy működik ez? Vannak nyitott szobák? Official serverek vannak vagy játékosok által kreált?
  • Fehercsoki
    Lehet.
  • antgecc
    Volna egy kérdésem: a bétában lehet online versenyezni? Esetleg servert indítani és haverral 1v1-ezni?
  • antgecc
    A banktól kérhetsz hozzá ilyen számot. Nekem is van egy Maestróm, aminek a hátulján nincs ilyen szám. Igényeltem a banktól, postán kiküldték.
  • Dietrich
    paypal és moneybooks is jó nem kell dombornyomott kártya.