19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
passz, én telefont használom erre.. :D -
Anonymus2011 #6218 A motec az logfájból olvas, de nekem másik monitorra kéne az infó, hogy a pályát teljes egészében lássam és ne legyen zsúfolt a képernyő. rF1-re volt ilyen azt hiszem ami nekem kell. -
van motec, trackmap, meg sok más, de ezeket mind a játékban írja ki, nem külső progiban amit rakhatnál másik ablakba -
Anonymus2011 #6216 Üdv, azt szeretném kérdezni, hogy van-e olyan program az rFactor2-hoz, ami valósidejű adatokat tud mutatni a játékból egy másik monitoron nekem versenyzés közben. Van két monitorom, a nagyon megy a játék, a másikon pedig jó lenne különböző információkat megjeleníteni, lehetőleg minél többet valós időben. Van ilyen rFactor2-re? -
precise #6215 Ha összejövünk elegen a Simco is indítana szerót, onnan is jönne pár ember. -
hrflpitu #6214 Akkor, ha valaki indít szervert az itt közölje. Én általában délután 2 és 5 között este pedig 11 után érek rá kormányozni(van egy kis ördögfiókám)
-
+1 szivesen mennék néha -
én meg fújolni
-
GPx8 #6211 Én is benne lennék, de csak normális ("gyári" vagy nagyon jó minőségű pl. Pozan, Euro Ring stb.) pályán. -
támaszkodni :D
mennék én is fun-olni
-
En benne lennek. -
hrflpitu #6208 Egyre jobban megy ez a megane csak a szervereken mindig van egy pár ember aki nem ismeri a fékpedált, és a rajt utáni első kanyarban szeretne az uccsó helyről elsőnek befordulni...
Jó volna egy gentleman driverekből álló zárt szerver.
Már kérdeztem egyszer, hát próbálkozom megint. Itt van olyan aki benne lenne egy két fun futamban hetente, esténként? -
hrflpitu #6207 Támaszkodni vagy védelmi célból van ott az a fa bak? :D -
-
-
racedepartment, jó hangulatú fair társaság :) -
Valaki tud normalis rf2-es ligat? Lehet kulfoldi is. Mar nagyon unom, h csak porosodik az rf2 es nem hasznalom. -
Fox44 #6202 Nemtudom, hirtelen elindult jobbra, a kavicságyba.:) -
Ha jo az alapanyag, akkor lenyegtelen milyen a palya, lehet 400 meter egyenes vagy az El Camino is:)
Lent irtam, a nyers konvert nehany perc. A problema a RealRoad-dal es a modernizalassal van. -
valami szakaszverseny kéne.. vagy azt macerásabb ? :D -
Amugy ha valakit erdekelnek ezek a gyors konvert palyak (egyelore Assen es Monza - de holnap szerintem csinalok egy Bathurst, Spa es Paul Richard-ot is:D), akkor feltoltom szivesen, aki akarja piszkalja:)
Mukodokepesen, de DevKit-hez kibontva, szerkeszthetoen, aki akarja az cserelgethet texturat, csinalhat betolto kepeket hozza, piszkalhatja az AI-t, aztan mehet a sajat MAS es rFCMP:) -
Kozben talaltam egy MAX importert, de nincs fent MAX-em:) Majd hetvegen kiprobalom. Ha behivna rendesen a palyat, az Instance resszel egyutt, akkor nem lenne annyira gaz a RealRoad sem. A palyakkal nincs baj, ez a Monza is teljesen hasznalhato, az objectek jok, max 1-2 texturat kell frissiteni, deszaturalni.
3DSimEd-del eleg cumi. Az utak nevet meg kicserelgetnem, de mindegyiknek a shader-t is cserelni/boviteni kell, raadasul bele kell tolni 4-5 uj csatornat (a RealRoad 7 csatornas materialbol all:P). -
-
Pedig ez nem a menekulos AI volt, ez valszeg csak megcsuszott vagy lehuzta mert kek zaszlot kapott;)
170Mb kornyeken volt, nem veszes, de kozben toltottem lefele, azert ment lassan;) -
Fox44 #6195 Hogy beszart az AI!:D Egyébként mekkorát nyom ez a videó? -
Ja, es a video lemaradt, lassan megy fel az anyag:)
Amugy friss, ropogos gyors konvert palyaval:DDD 5–10 percet meger egy palya, de sajnos a Realroad-ot csinalni nincs kedvem:/
-
ezért írtam hogy még nem tökéletes, Nord-on a Porsék a göröngyösebb részeken elszállnak a holdra.... :D -
GPx8 #6192 Az Euro Ring nagyon tetszik. -
Jo ez a BES, mentem vele jonehany kort, probaltam AI-val felvenni valamit, de nem jott ossze:)
Folyamatosan benaztak: izombol beeloz (50% agresszio), aztan falnak csapja magat; egymast kergetik elottem, mindketten mennek a susnyasba; valaki elottem tolat vissza a kavicsagybol; rovid fektavot veszek, hogy utolerjem, azt hiszi neki megyek, erre lerantja a palyaszelere (ez tetszett:P).
De a legjobb, hogy 1-2 autonak bugos a feklampaja (vagy valami hasonlo), mert ha elottem fekez, matt fekete lesz a teljes kep, es csak a 2 lampajat latom:DD Ilyenkor en mentem a susnyasba;D -
En csak a ~600MB-os rFMOD-okat szoktam leszedni, az aprolekokakat nem neztem;)
Az a cockpit mar teljesen jo, ha lenne rajta shader es arnyek, nem lenne vele gond. Persze nem az iR/AC/CARS frissen modellezett autokkal kell osszehasonlitani, de elobb vagy utobb majd onnan is erkeznek autok;DDD -
ez még a tegnap reggeli állapot, este jött ki javítás rá, de azt még nem próbáltam :)
Tim végre csinált pár festést :D
-
Fox44 #6188 Ilyen a cockpit? Mert ez nem olyan rossz. -
2-3naponta, de tegnap is három frissítés volt.. :)
Shift2 és Forza4......... :DD
-
Es ha jol lattam, 2-3 hetente frissitik, javitjak es bovitik.
Sajnos a cockpiteket baltaval faragtak, meg regi stilusuak, de autozni es versenyezni boven jo:) -
zseniális ez a Blancpain Endurance Series GT3as konvert, vannak még apróbb hibák.. de nagyon hiányzott már végre valami ütős autólista.. hát most megvan.. :D
remélhetőleg majd lesz még a GT2esnek is pár társa :p
-
GPx8 #6184 -
-
Akkor szerintem szánj rá pár órát és konvertáld át a legjobb rF1 pályákat. A gumizódással meg esővel majd ráérsz bajlódni. :D -
1. KONVERT
- 3DSimEd: import, export GMTs es Textures
2. FILE-RENDEZGETES
- rFactor2 DATA\ModDev\Locations\PALYANEVE\
- ez ala: /Assets/Gmt es /Assets/Maps
- ezekbe bemasolni a cuccokat
- az rF1 es tarsaibol kozvetlenul lehet masoni az AIW, CAM, GDB, SCN, TDF file-okat
- az SCN/GDB file-okban atnezni a palya elnevezeseket es elereseket (esetleg osszenezni a ModDev-hez adott pelda Joesville cuccal
- a Joesville-bol ideiglenesen mehet at (rendesen atnevezve) az osszes nyito- es toltokep, es ikon (DDS, TGA, JPG)
3. MAS-KESZITES
- a \rFactor2 DATA\Support\Tools\MAS2.exe-vel megcsinalni a 3 MAS file-t (NEW/ADD Files/Save MAS)
- PALYANEVE_MAPS.MAS: az osszes textura
- PALYANEVE_GMT.MAS: az osszes GMT
- PALYANEVE.MAS: az osszes egyeb (AIW, CAM, GDB, SCN, TDF es az osszes kep
4. rFCMP-KESZITES
- a \rFactor2 DATA\Support\Tools\MAS2.exe indit
- CREATE THE PACKAGE FILE (kis sarga doboz ikon:P)
- CREATE SINGLE CMP PACKAGE
- felul NEW (feher papir ikon) es megadni a palya nevet: PALYANEVE
- alatta FILE, es kilelolni a Packages konyvtart: \rFactor2 DATA\Packages\
- Version: akarmi, Tyle: Location
- a MAS FILES resznel jobbra „sarga irattarto szekreny” ikon(:P), kikekersni a 3db MAS-t file-t
- alul PACKAGE buttttony:D
- KESZ:P
Aztan persze a szokasos MOD Manager, Install... -
én se értem a videót, a játékban így néz ki :D
google térkép