19779
  • XXgamer
    Sziasztok,
    Szerintetek ha lecserélném az i3 2120-as procimat egy i5 2400-ra gyorsulna a progi? Egyáltalán kihasználja a 4 magot?
    Amúgy a szerveres get mod nekem se nagyon működött, sokat nem talált.Inkább összehalásztam és a mod manager-rel raktam fel.
  • Debilon
    szerintem a mod készítők bénéznak, official fórumon volt erről, hogy a vmod-ot amit csinál bele kéne tenni hogy leszedje rendesen amiket kell (ez lehet lassú, ha ugye komplett autót/pályát/akármit kell lehúzni
  • Alexease
    Az FFB-t az utobbi idoben en is gyengecskenek talaltam, legalabbis kozepen. Igy feljebb vettem az erzekenyseget, nekem ugy jobb:DDD

Steering torque sensitivity="1.50000"
  • Alexease
    A modolas miatt az rF sose arrol volt hires, hogy barmikor, konnyen, gyorsan hasznalhato public szerverek lettek volna hozza;)

Ezzel a mod manager resszel az ISI jot akart, elvileg mukodhetne is (leszedi a modot, ha nincs hozza tartalom akkor azt is), de meg sem;)

Hogy az ISI benazik vagy a „mod keszitok” kavarnak el valamit, azt nem tudom.
  • precise
    Hát gyerekek megmondom én mi van: Ez az egész modolós hulladék akkora egy f*s amekkorát még európa nem b*szott.

Letöltök vagy 9giga szemetet fel installálom meg minden. Bemegyek szerver listába, nulla darab van ami működnek. Mondom semmi gond Get mod. Le is tölt minden sz*rt kiírja succes meg minden. Mondom fantastisztikus akkor játszunk. Persze nem jó. Nézem Valami merci rsl vagy lrs vagy mi kell neki. Nézem ott van a mod managerbe installed, meg ez a fos is kiírta már rá hogy succes, de nem jó!!!!!!!

Én mondom, fos ez ahogy van. ráadásul ffb is szarabb lett mint az előző verziókban

(vagy én vagyok a balf*sz)
  • Szabi #6094
    hangulatos mezőny.. :D

• Szabi #6093
    nem egy Assetto Corsa kidolgozás... de bőven elég szerintem :D

najó... a kormányra illene egy szebb textúra.... :DD

bár az első dolgom kikapcsolni a kormányt és kiülni a szélvédőre :D

van pár apróbb textúra és illesztési hiba, de szerintem a modell szép :)

hullámvasút.. :)

• Szabi #6092

• precise
    thx
  • Szabi #6090
    Tommy78 szépen halad :)

• lac coo
    :) Az ! :DDD
  • Alexease
    Ez valami algas hamburger? :)
  • lac coo
  • Szabi #6086
    az hagyján, de még a hivatalos fórum is behalt.. :D
  • Alexease
    Latod, ezert nem keszul ehhez a programhoz semmi, mert telhetetlenek az emberek:D
  • GPx8
    ZX Spectrum version?
  • Szabi #6083
    amúgy nem vészes konvert.. csak az aszfalt lehetne kicsit világosabb
  • Alexease
    Jol visszaolvastam mar megint;DDDD
  • Szabi #6081
    ma még nem volt... ja várjunk... de...
  • Alexease
    rfactor-2-nordschleife-tourist-v0-80-beta-wip-released
  • mcmoha
    Ha meg nem oldodott meg, itt olvasgassal. :)
  • Szabi #6078

Ring_Tourist_0.80.rar
  • Szabi #6077
    rFactor2 All Latest Locations 2013-04-18.torrent (6.21 Gb)
  • precise
    Nincs valami olyan csomag amiben minden jóság benne van? Tehát egy darab zip file valahol az összes jobb moddal?
  • Debilon
    isi fórumon volt erre valami megldás, valami másik exe kell, tim wheatley (vagy hogy írja) linkelte
  • Szabi #6074
    minden rf indításnál kéri a mélcímet és a jelszót...
  • Debilon
    igen, mert aki elkészíti azt az adott mod-ot ami a szerón megy, nem állítja be, hogy le lehessen tölteni ami kell

egyszerű hanyagság
  • Laceee
    Setup Wizard
  • hrflpitu
    Van elvileg ilyen bent mikor nem tudsz belépni mert hiányzik valami.
    Csak szart se ér.....
  • precise
    Nincs valami olyan cumó ami magától letölt nekem minden modot (nem érdekel ha 2 napig tölt) és fel is installál? Tele a tököm, hogy be akarok lépni valami public szeróra és egyikre sem bírok mert min. 5 dolog hiányzik ennek a f*snak.

Nem tudom elképzelni, hogy erre nem tudtak volna valami megoldást találni ISIék.
  • mcmoha
    A "Purchase" fülön a "Forgot Password"- ot használd. Küldenek másikat. :)
  • Szabi #6068
    elfelejtette a játék a mélcímemet és a jelszavamat... viszont a gond az hogy én is... :'DD

szerk: meeegvan... 10perce rossz mélcímmel próbálok belépni.. :'DDDD
  • Szabi #6067
    na készül újabb zöldpokol konvert... ez nem szép, de legalább talán elkészül.. :D
  • Alexease
    Szakado esoben lementett realroad, betoltve meleg, szaraz idohoz:)
    Nagyon jo buli, a napsuteses idoben (bar megint nagyon estet valasztottam, Palm beach-en koran nyugszik a nap:DDDD) kezdesnek total vizes aszfalt, meg 2-3. fokozatban is kiprorognek a kerekek, aztan 5-6 kor utan mar tisztul az idealis iv, egyre batrabban lehet nyomni neki. Csak vigyazni kell az ivek mellett mert trefas lesz a fektav vagy kigyorsitas:D

A tukrozodest nem nagyon birja a gepem, de low/med beallitason nem olyan veszes, vallalhato kinezet;)

• precise
    Lehet volt közben pár betét futam ahol mégjobban felgumizták :)

Én olyanban nagyon benne lennék, hogy versenyhétvége limitált gumi darabszámmal plusz ez a felgumizódós okosság.

Ha már gumizódás:

• Alexease
    Az rF2-ben egyelore nem neztem az onboard allitasi lehetosegeket, de az iR-ben az a masik ami kifejezetten elvezetes, hogy pl. az „uj” Lotus-nal, ahogy telnek a korok, melegszik a gumi (ott a palyta meg statikus) a hivatalosan is allithato onboard beallitasokon (fekero, elso-hatso anti-rollbar) utana lehet menni es eleg jol erezni.

Es iR-ben van vagy 50 fele onboard allitasi lehetoseg, persze autonkent erosen valtozo, de a komolyabb autoknal mar eleg huzos, ahhoz eselyem sincs, azt ki is kellene tudni autozni;)
  • Alexease
    Elofordulhat, hogy a felgumizott latvanyon kivul, a prac/qual/race reszeken aranyosan emel a tapdason is. Amivel igazabol nincs is gond. De a palya hofok is sokat szamit, es allitolag a felhoarnyekokat is beleszamolja.

De osszessegeben tetszik a dolog. En foleg a regi formulakkal megyek, es kifejezetten elvezem, hogy az elso kor utan, folyamatosan valtozik az erzes a palya, a gumizodas, a setup es a megtett korok alapjan az auto gumija miatt.

Es az is eleg jo, hogy a full felgumitt es meleg palyan nem sinauto lesz belole, hanem inkabb tulkormanyzott, es a hateulja fog elmaszni es/vagy az egyensuly hatratolodni es/vagy hatul csavarodni.
  • b-type
    Nem tudom, fura, Putnam/síkán ....elvileg uazon felgumizott pályán ,qual-ra továbblépve több mint 1 másodpercet gyorsult a köröm, 30 kört beletettem gyakorláson és 1:22 közepénél állt meg, aztán Qual-ra lépve az 1:20-s idő sem tűnt elérhetetlennek, és 1:21.1-t mért a 2. körömre.
    30 kör alatt elvileg már a gyakorláson maxra gumiztam sztem, és volt 5 AI mellé.
    Ezért tippeltem hogy a progi is emel szezonon belüli léptetésénél.
  • Alexease
    Mivel 10 eve az NR2003-ban is mukodott a dolog, valszeg mar ebben is mukodnie kell, hogy befolyasolja a motorokat a homerseklet es a paratartalom. Nem probaltam.

A gumizodas valoban gyorsnak tunik, foleg sok versenyzovel, de talan/valszeg allithato lesz.
  • Alexease
    Online tapasztalatom nekem sincs az rF2-vel, de offline folyamatosan menti a palya gumizodasat (akkor valszeg online is a szerverre). Ujra betoltve az autosave reszt huzza be es/vagy az is valaszthato az elmentettek kozul.

De ha online nyomjak, a gyakorlastol szamolva tiszta/poros palyarol, akkor a prac/qual vegen lehet manualisan is menteni a beallitasokat egyedi nevvel.

En eleve le szoktam menteni magamnak minden palyahoz egy total felgumizott aszfaltyot is:) Amit sokszor a teszt miatt, legyartatok az AI-val (10-20 ai betolt, idogyorsitas, aztan had menjenek:D).

Erdemes kiprobalni (ha meg mukodik) hogy az esos korok utan lementett realroad-ot, ujra betoltve a palyat, de mar tiszta es napos idoben, behuzni az ala. Olyan, mint ha nagy zapor utan lett volna a palya, tiszta idoben, de meg vizes aszfalttal, ami gyorsan szarad:D Korbe menni is erdekes:)