19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
-
OK:) -
Ez valoban jol nez ki, de igazabol sok hasonlo palyat lehetne talalni, ami alapbol boven megfelelne. Persze mindegyiknel szukseges lenne jonehany uj textura, friss shaderek, tobb arnyek stb.
Es a realroad, de az minden palyan sokat szamit.
Igazabol nem bonyolult, csak maceras, foleg hogy nem lehet rendesen behivni a palyakat MAX-be, ahol csoportosan lehetne piszkalni oket. 3DSimEd-be eleg cumi...
Alapvetoen nehany lepes:
- atnevezni az ossszes ut objectet (ahol az auto megy, ahova a realroad kell), RaceSurface_XXXXX.gmt-re es bekapcsolni a DEFORM kapcsolot az instance-ben. Innetol – elvileg – mar mukodik rendesen a realroad, erzesre, az adatokat kulon csatornan tarolja, csak hulyen nez ki a programban a magenta ut;DDD Es persze nem latszik semmi dinamika:)
- lecserelni az osszes ut materialon a shadert az uj RealRoad shaderre. Ezekben a meglevo 2-3 texturat (texture, shine, bump) frissiteni, szepiteni, cserelni, a texture reszbe alpha csatornat tennni (az szabalyozza az aszfalt es a vizes resz csillogasat), es hozza tenni a szukseges ujakat (multiple, marble, groove).
- a cumi a vizes resz tukrozodesevel van. Ahhoz elvileg modellezni kell, az ut fole lapokat, es azokon megadni hogy mi tukrozodjon benne es hogyan. Ez igy ganyul hangzik, de ettol tudna gyors lenni a dolog, ha jol van optimalizalva. (Es valamilyen szinten jo, mert nalam az rF2-ben, lenyegtelen milyen idojaras van, lenyegeben nem csokken az fps).
Elvileg ennyi;)
Persze sok az elvileg, mert eddig meg nem csinaltam, pontosabban csak tesztnek egyszer, valamelyik palya 100 meteres szakaszan;DDD -
Mivel lövésem sincs a további lehetőségekről most szerintem az installálható verzió.:)
Köszi. -
GPx8 #6255 A "realroad" nagyon bonyolúlt? Ez a Le mans jól néz ki, nem lenne rossz, ha tudná az rF2-es cuccokat... Jól ki lehetne használni a változó időjárást, hiszen 24 óra alatt sok minden szokott történni. -
-
-
Koszi, kesz van:) Ehhez megcsinaltam es elnevezgettem rendesen a betolto kepeket es ikonokat is (nem rendesen csinaltam meg, csak uszkve:P).
Hogy szeretned megkapni? Nyers kicsomagolt formatumban (tovabb tudod szerkeszteni, texturakat cserelni, rendes betolto kepeket es ikonokat csinalni stb.) vagy csinaljam meg a kompozitot (azonnal installhato) belole? -
Link
Előre is köszi. -
Persze;) Adj linket, ahonnan le tudom szedni, aztan meglatom mit tehetek:)
Nem mindegyik jon ossze, mert van palya amit lekodoltak es/vagy valami anomalia van benne, amitol nagyon belassul vag fagy. -
Egy ilyen gyors konvertet kérhetnék a Le Mans pályámról? Tudom, hogy nem rF2 szint, de nekem kellene. :) -
T5 Audi video, a palya sajat, „gyors” konvert:) A nyomvonalon kivul eleg hitvanyul nez ki, se realroad se semmi, nem publikus:P
Bar ez a palya hivatalos BES helyszin, igazabol azzal kellett volna tesztelni, ha mar olyan MOD is van:P
-
En is kiprobaltam, de annyit valoban nem er meg. Se kinezetre, se vezetesi elmenyre nem olyan jo. Meg a gyari ISI autok is kerdesesek lennenek penzert, egyenkent. Legalabbis igy, kicsit bugosan, hianyosan, baltaval faragva.
Persze hulyen hangzik, hogy ezert nem fizetnek, de az iR/SRW/R3E-ert meg rendszeresen tejelek;) De azok mogott komoly ceg van, jar moge szolgaltatas es ingyen tartalom (palyak, SRW), folyamatos frissites, hivatalosak az autok.
Raadasul, ez egyertelmuen moding alap, itt mashogy all hozza az ember:D
-
a T5 demo alapján nem hinném hogy kifizetek 10 euro-t a sorozatra.
Nem rossz, de nem is ájultam el. -
Kezd kulturaltabb lenni a tukrozodes is. A kepminoseg mst masodlagos, kivagtam, kicsinek mentett JPG:D
-
T5 :D -
Ez nem az LMT féle DTM mód? -
hrflpitu #6242 Hát hmm a hálozathoz nem igen értek:D
Van egy média szolgáltatótól kapot wifis hubom aztán egy osztó.
Mit is kéne beállítanom?
Bocsánat tudom nem ide vág de a játékkal kapcsolatban van. -
Bakker, akkor errol lecsusztam;) Tegnap en is leszedtem hozza BTSync-et, de nem volt mar kedvem foglakozni vele, gondoltam, majd ma. De mostanra mar rendesen megosztaotta:D
Ezert igaz erre is, amit ma letolthetsz, ne halaszd holnapra:D -
Esetleg router mögött vagy? Ha igen, akkor a szükséges portokat kinyitottad? -
hrflpitu #6239 Srácok én nem értem mi lehet a gond.
Egyszerűen hiába csinálok szervert bármelyik moddal nem lehet belépni.
Van valakinek tippje? -
egy srác kirakta szinkronizálós progiba a packages mappáját, elkezdtem onnan egybe letölteni minden fájlt (nem volt kedvem egyesével töltögetni pályákat :DD).. egy 20perce kiírta, a progi hogy befejezte a letöltést ez a mód.. 
később ha tényleg csinál még új autókat a csomagba, akkor megveszem, de a 3 kamu autó 10euroért nem túl jó ár.. bár az tény hogy van skinpack amivel felkerülnek a valódi logók mindenhova, de akkor is sokallom az 1000ft-os autó árat :D -
véletlenül honnan? :)) -
véletlenül letöltöttem ezt a módot, brutálisan jóó 
-
van már sls is :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
hrflpitu #6234 csak local connection-el enged be....
ezt nem értem. -
hrflpitu #6233 elvileg megy a szerver.
az isr megane szerveren vagyok ha jönne valaki oda írjon;) -
hrflpitu #6232 Este csinál valaki? Ha nem én csinálok, ugyanaz lesz a név/jelszó. -
hrflpitu #6231 Én írtam délután csak 1-2 órát tudok este meg későn 11 után. Gyerkőc van;)
-
Mindenkeppen MOD kell neki, mivel csak azzal lehet szervert inditani;)
Erre vannak a virtual mod-ok, amelyek csak a komponens adatait tartalmazzak. Belepesnel ezt letolti az rF2, es a tartalma alapjan ellenorzi a meglevo autokat es palyakat amit hasznal.
Ha nincs meg valamelyik, azokat letolteni a komponensben (.rFCmp) megadott cimrol, ami altalaban egyikben sincs benne:DDD -
hosszú életű volt :D -
hrflpitu #6228 most állítottam le
-
hrflpitu #6227 nem tudom miért, de nem engedett be aztán pár perc múlva meg igen
-
precise #6226 nem muxik, mod kell neki, plusz nem is a felsorolt palyak vannak beallitva. -
hrflpitu #6225 jah és megane:D -
hrflpitu #6224 Csináltam szervert
SG team/cat
Blackwood, Poznan,Toban -
Az auto lehetne a GTR vagy a 370Z.
-
precise #6222 Na akkor Simco aug.25 Vasárnapra szervez egy fun futamot rF2-vel. Pálya/Autó még nincs kiválasztva -
Anonymus2011 #6221 Csak nekem túl gyenge a wifi jel, kábellel meg nem ment :D De egy egész monitor amúgyis jobb :D -
hrflpitu #6220 Ez óriási lenne