19779
  • b-type
    lejött a Lime Rock park 1.43 verza akkor felnézek, az hiányzik neki
  • lac coo
    És mi ez , vagy mit kell csinálni ezzel a vmoddal ?
  • Alexease
    OLDBOYZ Szerver:)

Hus sutogetes kozben vettem a batorsagot, es atirogattam az IP cimeket. Felig-meddig osszejott.
    Ugy nez ki a szerver most jo (valszeg ugyanazon a cimen tobb dedit is uzemeltetnek, azert akad valami), de a webszerver reszevel meg nem tudtam mit kezdeni. Lehet hogy nincs valami port nyitva naluk, es nem enged feltolteni a szerverukrol?! Meg probalkozom cimekkel...
    Ezert a vMOD-ot elobb le kell toteni:/

OLDBOYZ-Skippy-v20.zip (vMOD, 700kB)

Szerver neve: !#--OLDBOYZ--#!
    Password: hun

Auto: Skippy
    Palya: Lime Rock
    Szerver beallitasok: egyelore ahog ysikerult vagy amit engedett:D

MatchMaker lista (nem is tudtam, hogy mar van ilyen)
  • lac coo
    Tervezzük, talán, ha lesz igény, nem látjuk értelmét.... Most ez mi ???? :D
  • zolee145
    Ez nem F1, hogy minden kis ugratástól szétessen. :D
  • Ingy2
    Durva az hogy a Lambo egy ilyen spiccelés után egybe maradt
  • Alexease
    A batrabbak talan meg elozni is tudnak igy:)
  • zolee145
    Azért ezek a tótok tudnak pályát építeni. Van egy tepsi, na legyen érdekesebb... Aluljáró a pályára történő behajtáshoz? Frászt, úgy tepsi marad. Csináljunk egy boltívet, pár talicska földet rá, majd egy kis aszfalt és kész az izgalmas domborzat. Tiszta Brands Hatch... gondolták. Aztán lett egy tepsi ugratóval, ami 350 ló fölött életveszélyes.
  • Alexease
    Erdemes veigignezni...

rFactor2 COMMUNITY Q&A
  • Alexease
  • Alexease
    A szerver nem jott ossze, legalabbis teljes sotetseg borult ram:D
    Sajnos nem Remote Desktop-os szerver, hanem elore scriptelt beallitasokat csinaltak, csak azokkal lehet allitani a dolgokat. Es valszeg valami bugo-os, vagy csak expert, mert sehogy sem akar jo lenni.

Pl: „A” modot mutatja, en „B” modot allitok, „B” vagy „C” modot mutat a MatchMaker-ben, de mindenkeppen „D” modot szeretne inditani:DDDDD
  • zolee145
    Úgy 2 hónapja azt mondtam volna, hogy valószínűleg én vagyok... de azóta leadtam majdnem 20 kilót.
  • Fox44
    Ki az a dagadt az autó mögött?:D
  • Szabi #6286
    naaa ? :)

• Szabi #6285
    tölthető, bár nálam 403as hibát ír ki letöltés helyett.. :D
  • b-type
    :) köszi mindkettőtöknek.
  • Alexease
    rF2 Szerver helyzetjelentes:)

Meg kuzdok vele, de remelhetoleg mukodni fog. A fo gond abbol adodott, hogy nagy hosting ceg, sokmindent hosztolnak, igy az rF2 az egyik a sok kuzul, igy „termeszetes” hogy nem teljesen friss es van benne egy nagyobb adag kaosz. Raadasul script alapu az inditas, ami elegge kotott, olyan amit ok talaltak ki, nem nagyon lehet megkerulni.

Nehany orat izzadtam vele, aztan beragtam, es legyalultam az egeszet;D
    Egyelore probalok frissiteni 1-2 alap tartalmat, rendberakni a dolgokat, de eleg lassan megy, csak 50–100kB-tal tudok feltolteni, igy laza 500MB-ot kell fel gyurnom, ami igazabol csak 2 tartalom (Skippy+LimeRock):D

De mivel ugy is van egy kis hazimunkam, legalabb ahhoz is hozzaferek:D
  • Alexease
    Meg nem probaltam ki, de arrol a lelohelyrol lehuzott vagy 10GB rF2-anyagot (modok, autok, palyak), meg is untam, lelottem az egeszet. Megtartottam ~30db cuccot, majd megnezegetem oket.

Monzat mar talaltam eleg jot, mukodik rendesen, 1.1-es verzio.
    A BES-bol a Porsche is eleg jo.
  • Szabi #6281
  • Szabi #6280
    elméletileg délután tölthető lesz :D
  • Dietrich
  • lac coo
    Mert még nincs kész, azért!!!! :DDDDDD
  • Alexease
    Ezt a szerencsetlen rF2 szerver listazast ki irta?! Ezt vakon csinalta vagy bevolt nyomva? Rohadtul felidegesitett. Nem tud sorbarendezni, a filterezes disznek van, vagy csak szar... ez egy foss:DDD K*rv* idegesito:)
  • Alexease
    Itt vagyok, mivel egesznap geppel dolgozom, plusz este itton is megy nonstop:D

Amugy benne vagyok, tetszik a dolog, valamit amugy is kezdeni kellene a progival.
    Szervert meg en sem inditottam, vagyis megfejtos a dolog...

• precise
    Ez, jó beállítok mindent. Skip barber stb. Server listában ott van, Skip barber - lime rock. Belépek Formula 2 - palm beach :))))

Ez egyszer sikerült azóta nem tusok belépni mert mod not installed. :)
  • precise
    Szerver: Oldboyz
    Pass: hun

TEsztelem, nem értek hozzá szóval ma tuti nem lesz tökéletes.
  • hrflpitu
    Én szívesen beszálok a költségekbe;)
  • zolee145
  • Szabi #6271
  • precise
    Sziasztok rendeltem egy rf2 szerót 1 hónapra. Igaz csak 10 slotos, de ha igény lesz rá max bővítem.

Mivel rF1-el sosoem toltam, nem hogy szerót lőttem volna be arra gondoltam, hogy Alexease lehetne a 2. admin, mert ő majd mindennap itt van tehát elvileg van ideje és elvileg ért is hozzá. Szóval Alex: Légyszi keress meg facen ma fent vagyok estig és ott chatbe megtudnánk beszélni, persze csak ha érdekel a dolog.
  • Danecay
    Az rF1-hez volt ilyen: Vehicle Viewer

Nem tudom, hogy rF2-vel működik e!
  • Alexease
    1. En sose festegettem, igy azt nem tudom.
    2. 3D Studio MAX-szel;P
  • V43 1105
    1.) Van valami mód arra, hogy lehetőleg a játék telepítése nélkül valahol megtekinthessem az Marussia F1-es autó modelljét, úgy hogy mellette photoshopban festegetni tudjam?

2.) Alexease : Milyen programmal tudok megnyitni "max" kiterjesztésű fájlt? :-)
  • Gerdai
    rF2 bringa grand prix.
  • zolee145
    Ennek a fizikáját egyszerű lenne lemodellezni, csak számokat kell írkálni. Először is beállítani optimális keréknyomásnak a légköri nyomást a tbc-ben, aztán ehhez beállítani a gumi merevségét, rugózását, stb, hogy jó legyen a pályán, majd hdv-ben beállítani a légköri nyomást, és megszüntetni az állítási lehetőséget.
    Meg persze a törés fájlban valami lehetetlenül nagy értéket kell beállítani defektre.:)
  • lac coo
    Jah, ezt ismerem, ez a defekt nélküli gumi, hadiipari cucc asszem ...
    De ez a bicikli kerék kurvára tetszik ! :D
  • Alexease
    Igazabol erre gondoltam: http://www.toxel.com/tech/2009/07/05/innovative-airless-tires-by-michelin/ :DDD
  • lac coo
    Fogalmam sincs :) izé.hu-n láttam, bringakerék, beépített rugózással :) De ravasz dolog, tetszik !
  • Alexease
    Valamelyik autogyarto is (vagy versenyceg?!) csinalt ilyet, most nem keresem meg:)
  • lac coo
    Na ezt modoljátok le ! :DDD