19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Szerintem a gumizódás jelenleg még túl gyors. Egy szerveren fent van 10-15 ember pár kör alatt felgumizzák. Onnantól nem javul, csak a hőmérséklet befolyásolja a tapadást, meg a gumik állapota.
Viszont azt nem tudom, hogy a hőmérséklet a motorerőt is módosítja-e, vagy sem? -
igen, nincs tapasztalatom azzal hogy szerveren hogy indítható a cucc, de a érintetlen pályát indítani qual-ra, vagy akár versenyre nem jó az biztos és nem is életszerű.
Egy hétvégét futtatva lenne jó, mert akkor a progi úgy hagyja a pályát, azaz folyamatosan javul. köridőben is sztem közel 10 másodperces különbség van egy tiszta és egy felgumizott pálya között, pályától függően.
Inkább az bonyolítja meg, hogy teljesen más beállítások gyorsak egy 'poros' pályán, és más beállítások gyorsak egy felgumizott pályán, ez érinti a fékeket, a váltót és talán legnagyobb mértékben a differenciálmű beállításait. Ezért gondolom hogy elmentett pályák lesznek, teszem azt pénteki szabadedzésre poros, szombati időmérőre egy részben felgumizott és versenyre egy fullosan felgumizott pálya betöltése az életszerű.
...valaki nézte már hogy a progi ad-e plusz tapadást egy hétvégén belül a gumizás mértékétől függetlenül? Mert olyan érzésem volt hogy egy hétvégét nyomva, a gyakorlást végigkörözve, és qual-ra átlépve gyorsult volna a pálya. A gyakorlás végén Putnam sikános verzióján mentem 1:22 közepét, qual-n meg már az első körben mínuszos volt az idő elég rendesen. -
Az rF2-re akkor fognak tomegesen atvandorolni, ha meg lesz hozza az osszes divatos (foleg F1) konvertalt tartalom;)
Az rF1-ben ahogy elnezem, az utobbi idokben nagyreszt a light ligak futnak, valszeg azoknak lesz a taptalaja. Gondolom foleg warezben, szetbarkacsolt modokkal.
Az rF2-be max a latvany miatt fognak atjonni, de teljesen kiheret rF2 tulajdonsagokkal.
Az rF2-ben valszeg tized annyi liga lesz, es meg kevesebb akik komolyan nyomjak. Mindenki ilyenre vagyott (full dinamika), de igazan kihasznalva, ez mar nagyon durva odafigyelest es felkeszulset igenyel.
A napszak, a valtozo, dinamikus, veletlenszeru idoaras, a folyamatosan gumizodo aszfalt, foleg ha ezek hivatalos gyakorlo, idomero es verseny szerveren vannak beallitva es elmentve, azokon kell futni, mar tul mutatnak a fun-race fogalman;D
Ez igazabol egy eleg sulyos kombo, mert sokan szimezni akarnak, ilyen korulmenyekkel, de kozben a kikapcsolodas es az eredmenyesseg az elsodleges, ami igy mar ez erosen kompromisszum jellegu.
-
Szerintem a komolyabb ligák pont használni fogják az összes dolgot amit tud az rF2, így van értelme. Sőt, ez talán hosszabb távon el is riasztja az első kanyarban mindenkit letaroló embereket. Ami rF1-ben 10-ből 5-ször bejött az rF2-ben 10-ből 11-szer tarolás lesz majd. :D
-
Nem tudom liga szinten hogy fog működni, talán elmentett pályák lesznek.
De offline a pályát elkezdtem a Camaro-t vezetve nyitott difi-vel, azzal volt a jobb, és a felgumizott pályán pedig már zárt difire vándorolt a beállításom, ezt nem tudom mennyire lehet bevinni egy liga életébe, vagy ki akarja.
Ezért gondolom hogy elmentett pályák lesznek, és így ez a része elvész sztem.
De még akkor is ott van az hogy lemenni, leesni a jól tapadó ívről nagyon veszélyes, másodperceket lehet bukni, ha egyáltalán pályán marad a játékos. Tehát hogy egy liga hogy fog megbirkózni az első kanyaros problémával, azt nem tudom :)))
A hobby ligák sztem maradjanak rF1-n, mert gyengébb tapadású pályarészen egy bombát bepróbálni az első kanyarban, az látványos videót jósol.. -
GPx8 #6054
-
Croft, Putnam és Poznan van bent nálam a gyáriakon kívül,..és persze kellett a HunRing is, de az messze van minőségben ezektől.
kocsiban csak a gyáriak, és már kerek a játék.
A felgumizódó pálya teljesen más érzést hoz a szimezésbe, nem egyszerű az előzés...teszem azt 3-4 másodperc a tempóelőnyöm az AI-val szemben, és kifékezésnél lemegyek a 'poros', nem felgumizott részre...hááát nem biztos hogy pályán tartom.
Rengeteget javul minden, az autó viselkedése, az élmény és persze a köridő ahogy használódik a pálya.
Elindítom az rF1-t is, mert van pár nagy kedvenc pályám, de igazából csak alig várom hogy megfelelő minőségben átkerüljenek.
Ez a Camaro pl. kifejezetten jó, és ahogy feljavul a tapadás a pályán, úgy lesz egyre jobb és bátrabb a menet.
Egy teljesen új szín a szimezésben, amíg nem volt nem hiányzott, de most hogy változik a tapadás....nehéz lekattanni róla
-
sztem nem...igazából az rF1-nél sem teljesen értettem hogy miért nem jók az alap autók és pályák, minőségben szvsz a mai napig a legjobbak közt vannak.
..és sztem az rF2-ben is van használható kasztnis és Ow valamint pálya is.
Ez a Camaro is ami jött, teljesen jó, szép is, jó is...a belső nézet meg pláne jó. -
Nem lenne rossz ez a szimulator csak amig minden liga meg mindig rf1-el fut addig szerintem folosleges megvenni az rf2-ot, pedig en mar szivesen valtanek rf1-rol -
frissítették a hivatalos oldalt, szerintem nagyon jó lett az új dizájn, a letöltések meg kaptak infós oldalt :)
itt meg egy "új" járgány :D
-
jó ez a verda, csapkodós, de jó sztem.
felgumizott pályán már elég vagány, de azért ütni-vágni nem lehet. -
GPx8 #6048 Azért van különbség a moddolás és egy kész autó/pálya "ellopása" és beimportálása között. -
Valszeg nem kukazzak ki, kiteszik nev nelkul Megara vagy Dropboxra, aztan a SimBin tehet egy szivesseget:)
Mintha SimBin nem a modolasnak koszonhetne azt ahol tart... -
Nagyon kibuktam ezen, van valaki aki csinálna egy gyors konvertet a ShiftU2 Nordslájféjárúl? Aki megcsinálja nem kap tőlem 2 nagy pofont
-
-
vezetésileg nem túl vészes, de minden más gagyi :D -
Van V8 is, konvert, nem tudom milyen.
rfactor-2-v8-utes-conversion-by-x-factor -
hrflpitu #6042 Köszi, én is a facebookoson leltem rá a cím alapján.
Este kipróbálom;) -
Tim utalt rá hogy valamit kiadnak ma.. :D -
Debilon #6040 ehh.. :D pillanatokon múlott -
Debilon #6039 rF2 Camaro GT3 (ISI) -
cstibikeee #6038 http://isiforums.net/f/showthread.php/14033-Chevrolet-Camaro-GT3-v1-2-Released Csak úgy minden előjel nélkül kiadták :D -
Koszi, igy mar egyszerubb volt megtalalni, hogy mi is ez pontosan:)
Ugy nez ki van frissebb is, es talan komponenskent is mukodik: https://www.facebook.com/BesModForRfactor2 -
cstibikeee #6036 Feltöltöttem ide -
hrflpitu #6035 Remélem nemsokára lesz valami értékelhető gt mod... -
Gozom sincs, a TY dobta a videot;)
De sok-sok ilyen es hasonlo mod fut, ilyen-olyan konvertek, csak nem publikusak. -
hrflpitu #6033 Eztet honnan tudom letölteni?
Köszi a linket. -
Laceee #6032 Mert laptopnál F2-t kell nyomni általában... -
-
nadatomi #6030 Most van egy olyan problémám is, hogy nem tudok belépni a biosba. (hiába nyomom a del-t, a windows indul. Írtam a Packard Bellnek, hogy mi a bré van ilyenkor)
Korábban be tudtam lépni és úgy rémlik, hogy nem lehet letiltani. -
-
A BIOS-ban nem lehet letiltani? -
nadatomi #6027 Köszi, de azt már próbáltam.
Akkor valami Microsoft Render Driver jött fel csak. -
Tiltsd le eszközkezelőben az integráltat. -
nadatomi #6025 Sziasztok!
Letöltöttem az rfactor2 demo-t a laptopomra. (Packard bell easynote tv 2GB nvidia gt 630m)
A gépben intel hd grafikus kártya és nvidia kártya is. Sajnos az rfconfig.exe csak az intel hd kártyát látja.
Van az nvidianak egy optimus nevű programja, amiben be lehet állítani, hogy a programok melyik grafikus kártyát használják, de hiába használja a program az nvidiát így is csak az integrált kártyát látja.
Az rfactor2.exe is az nvidiát használja, de mivel az rfconfigban az intel hd van beállítva ezért az dolgozik.
Van valakinek valami ötlete? -
-
Amig a SimBin nem sajat penzbol adogatta ki az evekig sajat magara modolt Race cuccokat, addig nem erdekelte a dolog.
De most, hogy sajat kiadasban, ugyanazokat a dolgokat akarjak eladni, mint tartalom ertekesites, mar faj nekik a dolog;D
De akkor legalaabb ne Amateur, es mostmar Novice fossssst csinaljanak az R3R-bol...
Termeszetesen, valamilyen szinten igazuk van.
De attol nem lesz jobb a helyzetuk, ha ugy gondoljak, ha mar ok nem tudnak/akarnak normalisat csinalni (R3E), akkor masnak se legyen jo. -
Valahol nyilván igazuk van .... -
"- No more cross game conversion, including conversion with a DVD check
- Upgrading and modifying existing game files in the original game is allowed
- Converting content from older SimBin games, to newer SimBin games is allowed, but only with the DVD check.
- Converting content from a SimBin game to any other game not produced by SimBin is not allowed
- Converting content from any game any other competitive game should not be allowed
- Creating new content from the ground up will be praised
Lets maintain a clean community!
Your thoughts and ideas are welcome in the comments!
Best regards,
The SimBin Dev Team"
és kinyírták a HistorX-et....
-
-.-"