19779
  • Alexease
    Ez epitett versenyauto palyara, GT3-as, elvileg tobbhelyen hasznaljak is. Nem tudom miyen eredmennyel, lehet nagreszt csak promo, de osszessegeben nem rossz:P

Real onboard, Paul Ricard, mostanaban ugyis mentem rajta nehanyszor ( #6248 ):)

• zolee145
    Dehogy alkalmatlan.
  • hrflpitu
    Kipróbáltam a camaro-t. Egy valamit nem értek, mit keres izom autó egy kanyarokkal tűzdelt versenypályán? Oké fun meg minden, de ha bohóckodni szerettem volna akkor nfs veszek. Szerintem pályaversenyzésre alkalmatlan, állandó kipörgés és ütközés nem ad jó verseny feeling-et...

• Alexease
    Jo ez a Longford. A palyanyomvonal-rajz alapjan egyszunek tunik, de megsem az. Az elso nehany korben tobbszor atrendeztem a terepet es szornyethaltam a palyaszelen:D
    A hosszu egyenes vegen, meg jo hogy nyitvahagytak a kaput, lehet menekulni a mezore:DDD
  • zolee145
    Camaro setup - Silverstone

Ez nem egy agyontesztelt set, asszem szombaton szedtem le a modot és utána bohóckodtam vele kicsit. Simco szerveren ha jól emlékszem 2.04.xxx volt a legjobbam versenyen, kvalin meg 2.05.xxx. Amolyan kiindulási alapnak jó lehet.
  • Alexease
    Egyelore Formula2-ot inditottam tesztnek, majd meg a Clio-val is kiserletezem.

vMOD-OLDBOYZ-Formula2-v10.zip

Szerver neve: !#-- OLDBOYZ --#!
    Password: hun
  • Alexease
    Probaltam szerverrol Clio-t inditani, de nem jott ossze. Sajatgeprol ment rendesen, de a szerveren valami akar vagy nem tetszik neki.

De amugy is van valami bug az ISI-nel, mert ha elinditok egy mukodo MOD-ot, ami NINCS fent a gepemen, kb. 1 percig azt irja ki, hogy installalva van, es lazan beenged, betolt, hasznal stb:D
    Aztan 1 perc utan mar keri a modot, amit nem talal, es le sem tolti:)

Mondjuk a szerveren meg a regebbi Launcher van (volt nehany hete valami frissites, legalabbis nalam mar ujabb van), lehet az is bekavar.
  • b-type
    mekkora jó kis versenyt mentünk Longford 1967-n..:)
    Jók ezek szivar kocsik...
  • lac coo
    Azt sose ertettem , hogy az alap setup miert mindig annyibol alla, hogy mindent kozepes ertekre raknak ?! Magafajta balfaszokra senki nem gondol ? :) De majd piszkalom, jo lenne masra is hasznalni mint a Clio :))))
  • zolee145
    Próbáltam. Nagyon sokat kell állítgatni, hogy értelmes köröket mehess vele. Nem F1RFT... Hozzá teszem, hogy a kuplung beállítás mindegyik autónál rossz. Nagyon lassan engedi rá. A motor felpörög és egy ideig semmi. Ezeken jó lenne állítgatni, főleg mivel itt versenyautók vannak, verseny kuplung, ezek pont nem kedvelik a hosszas csúsztatást. Amennyire hallottam.
    Vagy tuninghoz kell egy opció kuplung pedálhoz.

A másik, ezen beszarok még mindig: a motor fájlban egy adatot kell állítani, de ezt nem teszi meg az ISI a gyári autóknál. Van az autó beindításának a hangja. Ennek van egy hossza. Ezt az értéket másodpercben beírnák az engine fájlba és akkor nem lenne az az idióta dolog, hogy hallod hogy beindult és jár a motor, de a fordulat még nullán áll.
  • Ingy2
    Ja van Marussia de azt még nem próbáltam, eddig Clio, 370Z meg a GT autók érdekeltek, de az új Historic Prototype nagyon jó lesz(nemsoká jön)(már most kedvenc).
  • Ingy2
    Nagyon horror ez a Nord, annyira low poly hogy a kedvem elmegy a vezetéstől, Alex nincs kedved a Shift2U Nordját átrakni? Nem érdekelnem a séderek meg realroad csak vezetni szeretnék :D

Laccoo: Ha nem setupolsz ne csodálkozz hogy nem jutsz előre.

A forma autó vagy F2 vagy FR3.5 ott is be kell állítani, utóbbit pláne még a Tuning részlegben mert nem mindegy milyen hátsó futómű geometriával mész.
    F2 szerintem nagyon jó lett Lime Rockon frankó vezetni de tényleg bele kell nyulni a setbe.
  • lac coo
  • Alexease
    „Van valami forma autó, nnna az szerintem horror, mintha nem is én vezetném :)”

Olyan sok van. Peldaul az osszes IGAZI Forma1-es auto:)
  • lac coo
    Setupot meg sem néztem soha, mindig elvete a kedvem ahogy egyszer csak megy keresztbe és a legkisebb jelét se adja, hogy bármire reagálna :)

Van valami forma autó, nnna az szerintem horror, mintha nem is én vezetném :)
  • Alexease
    Eppen ezt akartam irni (csak az elozore valaszoltam eloszor:P), az AI nem „akad fent” az ilyen problemakon:D
  • Alexease
    Igen, a setup-okat mindenhol erdemes kicsit atnezni, probalkozni vele, ha nem is a korido miatt, de a kezelhetosegen sokat javithat, igenytol fuggoen.
  • Szabi #6362
    benyomtam az automatapilótát ő bezzeg könnyedén lejött :DDD

utána már lehet csapatni :)

• Ingy2
    Pedig van előjele, pl érdemes a gátlókat átvariálni mert(ha jól emléxem elől 6/11, 6/11 hátúl 3/6, 3/6 b/r) alapon nagyon rossz, és picit megemelni a kasztni 1-1,5 cm-el onnantól kezdve nagyon jó a kocsi visszajelzése.
  • lac coo
    Nekem a gt-k nem jonnek be....Olyan rf1-es stilus, semmi elojele, hogy keresztbe akar allni.....Es menthetetlenul, tekerem a kormanyt de semmi :)Vagy csak hideg a gumi, de hamar felbosszantom magam rajta es kikapcsolom :) Csak Clioval megyek.....
  • Ingy2
    az szopoklész

Longford nagyon jó lett...pláne a prototypeokkal
  • Szabi #6358
    nabasszus..

("garázsból" nem tudok kijönni, mert felakadt a diffúzor a padkára és nem ér le a kerék :DDD)
  • Alexease
    Nekem a Brabham tetszik:)
  • simcompany
    úgy unblock a gt autókat elég jól megcsinálták, de a többi engem nem fogott meg. a clio még ami kb jó
  • cselt
    Ez a Camaro viszont igen frankó :)
  • simcompany
    megan iszonyat szar :) szerintem
  • hrflpitu
    Tudom sok a kívánság, de egyszer a megane-t is told fel szeróra légyszííí
  • simcompany
    na, akkor ez müxik, fasza
  • Szabi #6351
    rf-modot szépen letöltötte a játék is
  • simcompany
    SIMCO szerver:
    Neve: ! SIMCO
    Jelszó: nincs

letöltés
    simco_camaro.rfmod

amennyiben nincsenek meg a pályák és módok, elvileg magától le tudja tölteni. ha mégsem, akkor
    letöltés oldal http://rfactor.net/web/rf2/rf2dl

1. Chevrolet Camaro GT3
    2. Lime Rock Park
    3. Malaysia
    4. Palm Beach International Raceway
    5. Portugal International
    6. Silverstone Circuit

• simcompany
    hopp. lehet rájöttem. csak a C meghajtón indul el :)) profi
  • Alexease
    Jobban belegondolva, lehet hogy ezen sem 100%-os, mivel ezen csak a 218-as build futott, utana tettem fel a 240-et. Lehet szandekosan?!

Amugy ismet fake. Kileptem aztan vissza. Kilepesnel visszairja az IP cimeket, es ismet nem lehet belepni, mert mindenkebben F2/PalmBeach-et akar tolteni:DDDD

Nem baj, legalabb tudom, hogy inditasonkent fel kell masolni az INI-t;DDD
    De az atvitelt most meghegyezte, feltettem 2048-ra.
    Csinalok vMOD-ot Clio-val es Portugal-lal, aztan kiderul...
  • simcompany
    nekem Enterprise Edition van. passz. semmit nem csinál.
  • Alexease
    Bar lehet, hogy eppen emiatt haldoklik neha:)
  • Alexease
    Pedig ez is azon fut:
  • simcompany
    én indítanék szervert de sajnos nem lehet Windows Server 2003-on futtatni kb 2-3 patch óta
  • lac coo
    Akkor most már csak megnézem mennyi .... De szerintem annyi a valós feltöltésem, jó lassú ... :)
  • Szabi #6342
    hamarosan kiadják végre ezeket is :D
  • Alexease
    50kbps net-nel?!
    Nekem 25(?!) evvel ezelott volt olyan, a betarcsazos fax modem kartya (96kbps):DDDD
  • lac coo
    Hát régebben csináltam nkp szervert és a kb 50 kbps -ommal 5-6 embert elbírt :)

Amúgy mindegy, piszkálgasd, mit bánom én mennyi ,csak jó legyen ! :D