19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
PacsutaTibi #6179 Pff... Piros rázókő és plusz rázókőtoldat?????
-
linket, leírást! :D
Nordschleife Tourist v0.91 beta -
5 perc;)
A lenyegi konvertalas (import/export) 1 perc. Tovabb tart megcsinalni a konyvtarakat, elnevezni az uj file-okat, es mivel az uj rendszerben nincs csak ugy bemasolgatos mukodes, megcsinalni az rFcmp-t. -
Euro Ring -
A "gyors" itt konkrétan mit jelent, mennyi idő egy ilyen konvert? -
akkor jöhet is valami hegyi felfutós/rallys szakasz :D -
Csinaltam egy gyors konvertet kivancsisagbol;D
Ha jo az alapanyag (palya, objectek, texturak, shaderek), akkor nincs gond, az uj render, bevilagitas, felhok, PostFX miatt teljesen jo.
A problema az aszfalt dinamikaval es esovel van, mivel ahhoz mar MAX-ezni kellene, mert modellezni kell a realroad-ot es az aszfalt tukrozodest is:D
-
Az AC-be kezdesnek nem igertek semmit: nem lesz idojaras es realroad sem:/ De kesobb talan igen. -
Az csak beallitas fuggvenye, felesleges annyira felgyorsitani, latvanyos de nem sok ertelme van:D -
Igen, tudom, azzal nincs gond, de most a PostFX-re gondoltam, ott is illik tobbfele beallitast csinalni (minden orahoz es idojarashoz). -
Es felgumizodo palya lessz Assettoban? Ezek nalam fontosabbak mint a grafika -
A tukrozodesek sokat zabalnak, foleg ha teljesen dinamikusak. Silverstone nalam azert doglodott, mert bekapcsoltak ezt-azt a palyaszelere, amit nem kellett volna vagy felesleges:D
Ezt nem tudtak jol megirni, valszeg ezert is fake az autotukrozodes, azert neznek ki ugy az autok ahogy kineznek:) Bar engem nem zavar, mert cockpitbol ugy sem latom az enyemet, a tobbiek elottem meg ugy is kicsit, nem szamit.
Persze replay-ben vagy autonezegetesben ronda, de nem kell nezegetni;DDDD
-
Igen, AI;) Dolgoztak rajta, az rF2-ben mar eleg hasznalhato, el vagyok vele.
Es nem volt max-ra allitva az agresszivitas, talan csak 50%.
Ja, es ez konvert palya, nem gyari (persze, attol meg lehet jo az AIW file, de regebben ez nem volt jellemzo). -
precise #6166 Elvileg később tervezik, de kitudja mi lesz belőle. Tény, hogy nKP eső máig a legjobb a pocsolyáival, igaz nem változó. -
amikor kiadtak az elso rf2 verziot nem gondoltam volna de ahogy elnezem csak az rfactor 2 lessz a legjobb szim, talan az Asetto de ahoz sokan nem csak jatekot kellene megvegyek hanem uj gepet is , bar en abba se latok annyi fantaziat mint az rf2-be mivel ott nem lessz valtozo idojaras, vagy igen ? -
hrflpitu #6164 Ma mentem elöször változó időjárási körülmények között.
Az isr szerverén voltam és elég vicces volt, 15 perc alatt sütött a nap és esett majd tisztult megint beborult majd kitisztult. Ez kemény;) -
Fox44 #6163 Igen, én is úgy értettem, hogy egész jónak tűnik.) -
Védi az ai a pozíciót, de nem eszetlenül. Ha közeledtek a kanyarhoz bemegy a belsőre, de ha nem vagy elég közel az ai-hoz hiába mutatod be a testcselt nem megy el a belsőre, hogy hátrányba hozza magát a kigyorsításra. Szóval egész jó.
Persze a legjobb egy online liga lenne, de használható az ai is. -
Már az rF1-nél is be kellett állítani a gdb-ben a pálya helyét, vagyis szélességi és hosszúsági kör, plusz a verseny dátumát. Ezek alapján számolta ki a nap helyzetét. LeMans-ban ez nagyon kijön, mert nem mindegy melyik napszakban hova vetik a fák az árnyékot. -
dehogy van ez, ismerem a Race07-t és közelébe sincs az rF2 grafikájának, össze sem lehet nézni a kettőt. Ilyenekbe nem szabad behajolni, valami nincs jól beállítva. Estoril megvan mindkettőben alap pályaként, nézd őket össze, ég és föld.
...egyébként pont azt néztem hogy pár ablaküveg kivetítőként funkcionál...sztem ez is kajálja az erőforrást, beléptem Estoril-ba, kiléptem szabad kameramozgásba a pálya egyes pontjaira, és ott néztem hogy bizonyos ablakok kivetítők...ilyen-olyan felbontásban.. -
Fox44 #6159 AI-val? 0.48-nál, hogy lezárt. -
Ment kozben a Fraps, igy felvettem kozben egy kort, semmi extra:)
-
Akkor bug:) -
hrflpitu #6156 Minden fullon... -
Gondolom valamelyik grafikai bellitas tul alacsony, es korabban LOD-olja oket mint ahogy kellene. -
Ugyanazt a profilt bemasolhatod minden palyahoz, nem kell mindegyikhez kulon csinalni. Azt max egy ceg vagy modder csinalja meg, ha nagyon raer. Amugy palyankent is tobb fajta kellene (tiszta, borus, esos mittudomenmi), ezeket automatan toltene az rF2 ha jol el van nevezve. -
hrflpitu #6153 Köszönöm szépen a kimerítő választ.
Azt hiszem ez nem nekem való. Így is kevés időm van simezni nem hogy még minden pályára setup-oljak.
Már nincs akkora problémám a grafikával, de szoktunk karikázni a race 07-el is és annak szebb a grafikája magasabb fps-el.
Mindegy ez van. Viszont már megszerettem volna kérdezni azt is, hogy nálatok is eltünik néha a megane segge? Átlátok az autón aztán meg megint jó a távolabbi autók lebontodnak néha néha meg jók. Ez a mod bugja vagy nálam van valami elcseszve? -
Kozvetlenul nem:)
Az itt talalhato palettak nagyresze csak tesztelesre van, vegignezni a beallitasokat, amelyek dinamikusan kepzodnek a programban (napszakok, idojaras, kulonfele aszfalt allapotok stb.)
Amit ki lehet menteni, az a PostFX.
Uj profilt kell csinalni, elmenteni, alitgatni stb.
A kesz profilt (*.HDP) minden palyahoz egyedileg kell bemasolni (pl.: c:\Games\rFactor2 DATA\UserData\player\Settings\PALYA_NEVE\).
Ha valaki nagyon korrekt akar lenni (ert hozza + jo sok ideje van:D), akkor palyankent mas-mas profil szukseges, mivel mas a kornyek (szelessegi-hosszusagi kor, tengerszint feletti magassag, legsuruseg stb.) ami befolyasolja a bevilagitast.
De iagzabol mar az is boven jo, ha van egy normalis:DDD -
hrflpitu #6151 köszi, ha itt beállítok valamit az menni fog a játék alatt?
-
Ez a Viewer volt, de igazabol mindegy, a lenyeg hogy DevMode.
A mostani build-ekben nincs benne, kulon kell leszedni es rainstallalni: http://rfactor.net/web/rf2/devscorner/ (rFactor 2 SDK) -
Debilon #6149 a launcherben a developer mode-t kell indítani -
hrflpitu #6148 Ez a funkcó hogyan érhető el? -
Ez meg hozza a video, vagas nelkul, csak ugy kapcsolgatva a panelek es 1-2 lehetoseg, allitgatva ez+az;)
-
Nezegettem a bevilagitas allitasokat, el lehet vele maszatolni, teljesen mas vilag ha valaki be tudja rendesen loni.
Ez sebessegben (fps) semmit nem szamit, mindig szamolja, max ronda, jo vagy szep;)
Az elso kep az atlag konvert, mindenfele allitas nelkul, a masodik 1-2 kapcsolo be, es nehany csuszka allitas a tobb tucatbol, talalomra:)
Editorbol vannak a kepek, egyeb csicsa es AA kikapcsolva, JPG tomoritve, most csak a feny-arnyek a lenyeg:P
-
mindennél egy átlagos boltba bemenős árat írtam.. :D -
4770K - 77.990Ft ;) -
GPx8 #6143 Igazi autónál hihetelen, hogy mennyit számít pl. egy jó gumi (márkás).
Még erős szervónál is zongorázni lehet a különbséget. -
Normalisan beallitva, meg az 5 eves gepemen is megy. A lenti videokartyat nezve, 5 generacioval regebbi az enyem:D
Ez nem atlag autos jatek, ez sose lesz igazan kesz, sose lesz tokeletesen optimalizalva, ezt piszkalni es allitgatni kell, es az erosen valtozo gyari es modding tartalmak is szetzuzzak.
Hasznalni kell nem nezegetni, es nem mindig a legjobb, legszebb dolgokhoz hasonlitani, nem beszelve a MEGA cegek termekeihez.
Silverstone nalam eloszor hasznalhatatlan volt (egyedul 30–40fps), aztan kikapcsoltam a felesleges palya objektum real tukrozodes (ugy sem nem latni belole semmit menetkozben:D), es 10AI-val vitte versenyben a fix 60fps-t, es kozben meg FRAPS-oztam is:D -
Nekem a Citroenben ment el neha-neha a szervo, eloszor megalltam, mert azt hittem deffektes, annyira huzott a kormany olalra egy enyhe oldal lejtonel, aztan megszoktam;) Aztan megszoktam, az sem tunt mar fel kesobb, hogy minimal kormanyelfordulasnal az iranyjelzot sem lehet kapcsolni:DD -
Vegre! Be lehet izzitani a gamepad-eket, fel lehet ulni a legbeomlore, aztan hajra!;)