19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Ez nagyszerű, akkor ez kb. olyan, mint az oroszrulett :D -
Laceee #6418 Akkor megnyugtatlak : Intel C2Q9505 NV 660GTX és szaggat 100 FPS-nél -
Laceee #6417 Az ISI célja mi ? F1C engine mókolása nyugdíjas tempóban ? -
Utána olvasgattam picit a rF2 fórumán, konkrétan van ott egy olyan topik, ahol hasonló gondokkal szenvednek emberek, mint én (megvan a 70-80 FPS, mégis olyan, mint ami szaggat). Rengeteg olyan ember gépét megnéztem, aki beírt abba a topikba, s ami főleg közös volt majdnem mindenkinél, az az 5-ös szériájú Radeon VGA (HD 5xxx), meg nV-ból is az 5-ös széria (GTX 5xx). Sokaknak Intel procijuk van, és a legtöbb embernek Intel + Radeon kombója van. -
Raadaul azt bitenkent optimalizaljak 5 eve folyajatosan:D
Igazabol nincs ket olyan program, amit rendesen ossze lehetne hasonlitani. Van az iR, AC, rF2, CARS, es a regi fapadra alapozott SRW es R3E. Mind teljesen mas...
Mindig az adott program koncepciojat, celjait, felhasznalasat, a mogotte levo ceget es azok lehetosegeit kell figyelembe venni.
A ket nagy kozol autosat mar lehet hasonlitani. Ott mar kellemetlen ha valamelyik gagyizik, mert van mogottuk penz es ember mennyiseg rendesen, es a celkozonsseg is nagreszt hasonlo.
Persze azokat meg azert ertelmetlen, mert mindketto csak a sajat konzolan megy;) -
Oké, szebb. :) felőlem legyen 30 fps az rFactor, de akkor legyen odapakolva a látvány, aztán visszabutítom olyan szinztre mint most van és menjen jó fpsel, de alapból lassú, alapból a leggyengébb grafba. -
Tény, de nem veszek Intel Nvidiát:) persze ez még nem mentség egyik fejlesztőnsek sem hogy nincs kellően optimalizálva. -
1360*768, mert ez a 26"os TV ami nekem monitor natívja:) -
ATI/AMD: tuti nincs optimalizalva (ez szinte semmire:P), es mindig is mondtam, „referencia” kartyat (nV) kell venni, hogy tuti legyen a dolog:) Ez nem flame, nem akarok vitat, ezek egyszeruen uzleti, licensz es szabvany dolgok.
Es hogy biztos ne legyen vita: az ATi jobb, gyorsabb, olcsobb es szebb! :)
Engem nem erdekel, miattam ne vedjetek meg egyiket sem, ezt csak ugy beirtam:P -
iRacing meg teljesen statikus, szóval nem lehet a kettőt összehasonlítani... -
Azt elfelejtettem irni, hogy en csak 1280x720-ban tolom, es nem hasznalok semmi AA-t:D A full HD 2x annyi memoriat zabal, 2x annyi AA es postprocess szamitas, 2x annyi memoriaatvitel. -
De most mit vársz? A procid magjai nem valami erősek, csak sok van belőlük, nem használja ki a játék, a vga pedig nem számít mert inkább CPUt használja a játék. -
Magyarul egy roncs az egész és szar:) Silver most nálam 1 autóval butítva a pályát, környezeti effekteket, medre az árnyék egyik kanyarrban 60 máshol 40. Nem jó, de azért lehet rajta menni, csak a szebb és mindörökké fix 60 fps iRacing után olyan mint egy pofont a szarnak, s a te konfigod sem az olcsójani kategória:), de ha neked stabil 60, akkor valszeg az Ait-AMD kombót nem kedveli a program, nincs rá optimalizálva sehogy. ( Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz, AMD FX-8350 4GHz AM3+, HD 7950 3GB OC + "es egy ujonan 9000E forintos gagyi alaplap" :)))) )
Camaroval nyomatom Silveren. Vadállat a gép, nagyon élvezetes. Jól lehet vele csapatni, a gyors kombinációban nagyon fürgén át lehet dobálni, nincs ezzel gond. 2esbe persze a padlót nem szereti, de hát na... valamit valamiért:D -
Szerintem ez nem akkora fejfajas, a valodi tukrozodes, de meg a sima cube map is sokat zabal.
Ott van pl. az AC (igaz meg TP), de kis gokart palya, teljesen ures, semmi latvany, napszak, idojaras, animacio, 1db auto, es minimumra kell vegyem a tukrozodest hogy meglegyen az fps. Es a 60fps meg ugy is necces.
Nem vedem az ISI-t, mert valaoban barkacs a cucc, de ez a tukrozodes funkcio azert nem akkora ervagas.
Inkabb a jo oldalat nezem, hogy ha alapbol egyedul megy a palya, akkor AI-val idojarasban szinte ugyanolyan jol hasznalhato marad. Azert ez mar valami.
A CARS-t sem emlithetnem, mert az sem tart sehol, de ott mar sok palya egyedul, full minimumon is hasznalhatatlan. Amelyik palya mukodik, ott egyszeruen a felhoket sem tudom bekapcsolni, mert mar attol elhal. Az AI es a photomode-jaiban lathato extra kinezetek teljesen felejtosek.
OK, nem az en gepemre kell fejleszteni, ez teny:DDDD -
Laceee #6405 Sőt!!!4444!!! csak a pálya nyomvonalát kell hagyni, még elvakultabbak csak az ideális ívet !!! 2013 ISI remekmű... -
Silverstone-nal erdemes kikapcsolni a palya objectek (nem az aszfalt) tukrozodeset. Nalam dupla fps-t produkalt. Bekapcsolva egyedul 30-40fps (hasznalhatatlan), kikapcsolva fix +60, meg 5-10 AI-val is, sot meg esoben sem csokken igazan, es meg fraps-nal sem csokken igazan (talan ~50fps volt a startnal, aztan fix 60fps):)
(Intel Q9550 2.8MHz, 4GB DDR2 RAM (800MHz), nVidia 285GTX, es egy ujonan 9000E forintos gagyi alaplap:D).
Az rF2 eleg barkacs engine, az „extra” effektek nagyon belassitanak, foleg a videokartyat zabaljak (foleg ugy hogy a processzorokat sem hasznalja ki).
Ezt meg a doksikba is irtak, hogy kerulni kell a palyaepitesnel a sok tukrozodo cuccot;)
Ezret van hogy az eso tukrozodes nem csak ugy tukrozodik, mindenki mindenkivel, hanem egyenkent kell megadni es beallitani, hogy mi tukrozodjon az aszfalton;D -
Zsoltee_a_bator #6403 Sajna 2 magot hasznal csak a jatek, a magonkenti sebesseg fontosabb, mint a magok szama. A sandy/ivy bridge-es procik allva hagyjak az AMD-ket ebben a tekintetben, tulzas nelkul. Akar egy i3 -as is sokkal jobban teljesit RF2-ben, mint akar a egy csucs AMD. -
Oksa, köszi a segítséget! :) -
EGy jó kormánybeállítás, és idő sztem ami segít.
Kell egy olyan pálya amit ismersz már jól, és ott menni vele....mert jó kocsi, lehet vadulni is de azért mindig ott van az eldobás :)
Tegnap pl. ez az F3-s szivarautók Longford-n....hát nem tudtam mi lesz az első pár kör után, főleg hogy a pályát sem ismertem. Aztán kezdett alakulni, és a végefele már 2:38-t mentem stabilan, féktávon tekeregve, bebólintva a kanyarba és kövéreket kigyorsítani...és tényleg élvezet volt.
Hozzáteszem hogy versenyen egy arc 2:35-t ment egy körben. Szal azért van hova kapaszkodni még :)
Sajnos nem volt meg az FPS, nem volt folyamatos képem, pedig akkor élveztem volna igazán.
Nem tudom milyen kormányod van, de kérj hozzá beállításokat, aztán setup már van ahogy látom, és adj neki időt.
-
Nekem a 6870 mellé egy 940-es van és 4GB ram. Így most azt mondanám, hogy ennek elég értelmesen kellene futni 7870 mellett. -
AMD Phenom II X4 945 @ 3.0 GHz + 8 GB DDR3 1333? -
Ha van mellette processzor akkor egy 7870-nek azért illene jónak lenni. Meg gondolom nem árt egy kis ram sem, szóval legyen az egész gép a 7870 szintjén, és akkor szerintem nagy baj nem lehet még azon a felbontáson sem. -
1920*1080-ra gondoltam, meg egy medium is elég lenne nekem, csak fusson végre, anélkül, hogy megfelelő FPS mellett is akadjon, mint most. A játékba beépített FPS számláló látszatra most is jó értéket mutat (80-90 körül), ugyanakkor mégis olyanokat produkál, mintha 30 FPS alatt lenne...Silverstone jelenleg játszhatatlan a számomra. -
Most jön a kérdés, hogy mi a normális, és milyen felbontáson, milyen graf. beállítások mellett? Amúgy nekem 6870 van és normálisan fut.:) Nem mondom, Silverstone sokautós rajtnál az első kanyarban lehetne simább a futás, de amúgy játszható. 1280*1024 hdr on, a legtöbb beállítás max, vagy egyel előtte. AA nincs ellenfél low. -
Bocsi, egy kicsi off: éppen gépfejlesztés előtt állok, s ha már múltkor megvettem az rF2-t, szeretném is kihasználni végre. Egy Radeon HD 7850/7870 elég lenne-e a játéknak ahhoz, hogy normálisan fusson? -
Az a baj, hogy ezek csak a pályán voltak ellenfelek. Utcán a Lotus Omega reggelire evett M3-at meg Evo2-t. :) -
DTM és Porsche rf2-re is van :D
de részemről egyikkel se mennék versenyt, csak ha legalább 20éves.. :)
utcai e30 M3,190e Evo2, Carlton csatát akarok!
-
hrflpitu #6392 Én behódolok a többségnek, de azt mondom kemény élvezetes csatákra ne számítsatok evvel;) Anno emlékeim szerint az rf1 hez volt jó kis dtm mod meg porsche. -
Regen mentem sokat a devmod kis formulajaval, az nagyon allat, volt ! Sokkal jobb mint a Barber....Nem letezik az valami normalis modban ? -
hrflpitu #6390 +1 detto -
tegnap Simco-n körözgettem párat, Silverstone-ban szépen elfordult és kigyorsított mindenhol hármasban is kis gázpumpálással, kettesbe viszont pörögtem-forogtam minden kanyarban kigyorsításnál, még kis gázzal is :DD
viszont remek látvány volt ahogy a negyed mezőny az első kanyarban egyszerre, egy helyen pörgött pontosan ugyanúgy :DDD -
hrflpitu #6388 Na ezt tapasztaltam:D -
Lehet en is ott cseszem el, de olyan a hangja, hogy attol felek lefullad :) -
Egy biztos, az a fajta vezetés nem működik, hogy féktávon padlófék, majd kanyar közepétől padlógáz. -
hrflpitu #6385 Megnéztem a videót. A tudásaim elég hiányosak a valódi mivoltával ennek az autónak. Köszönöm a felvilágosítást.(jó értelemben) Már csak azt nem értem hogy egy gyors alap setupolás után mégis miért az az érzésem hogy egy egyenes gyorsulási pályára tervezett izom autóval megyek? Majd próbálgatom nem temetem el hátha egyet tudok majd érteni veletek;) -
Stevenson Racing
Pl itt van egy sikeres csapat aki Camaro-kal versenyzik.
Nem szar a Megane csak fura vezetni, mert valagmotoros, nekem tetszik. :P
Kajak nem baszogatásból mondom foglalkozz a beállítással és jobban fog menni.
Probáld elöször megemelni a kocsit az sokat segít abban hogy lassabban reagáljon mindenre. -
ez egy amerikai autó, nem az a célja hogy kanyarban a legjobb legyen... majd egyenesben... nem érdemes vele kanyarokban 2-es fokozatig se visszaváltani... meg tud ez indulni 3asban is... :D -
hrflpitu #6382 Azért kíváncsi lennék hogy lehet ilyen autóval kifékezni és kigyorsítani.
Bocs hogy akadékoskodom, csak páran leszaroztátok a megane-t ami azért vezethető és van gt érzés itt csak próbálja az ember összeszedni minden kanyar elött és után. Ehhez már lehet túl öreg vagyok:D -
a Reiter Lamborghini Gallardo GT3 leváltására csinálta a Reiter Engineering.... elég durva versenyzésre alkalmatlannak nevezni.. :D -
Nemtom egy pályára épített GT3 as autó hogy lehet alkalmatlan pályaversenyzésre :). Ha jól emléxem ALMS-ben folyamatosan nyerte a versenyeket 458-at, Porschét Corvetteket alázva. Tessék bátran setupolni!