19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nem hinnem, vagy legalabbis csodaszamba ment volna:)
10 evvel ezlott volt itthon 512/128kbps-es net-em, azzal toltuk rendszeresen 10-en az NR2003-at, az ment rendesen. De a Papy net-kod mindigis jo volt. Akkoriban az ISI engien (F1C aztan rF1) azzal a net-tel talan 3-4 embert birt el.
Szerintem elsiklottal a „k” (kilo) es a „M” (mega) felett:DDD -
-
Eppen azt tolom fel:) -
Egy Clioval ezerszer jobban járnánk. Vagy bármelyik Gt autóval. Mondjuk én amúgy sem vagyok oda az ow-ért.:) -
Clio, az jó ! :P -
No de rosszul emlékszem, régen ennél kevesebbel 20 fő játszott ? :) -
Igazat megvallva az rF2-ben nekem sem tetszik igazabol;)
Masolok fel mas autokat is, csak marha lassu (50kB/s):) Vagyis lesz csere, mert valszeg van/lesz igany ra. Egyelore mar az is jo, hogy elindult a dolog:P -
Nem talatam semmi hivatalos leirast (vagy jol eldugtak:P), de ha jol lattam tobbhelyen, akkor min. 64kbps kell emberenkent. Vagyis itt a 128kbps helyett a 640kbps lenne a minimais/idealis... -
ez az autó katasztrófa. valóságban nem az. csúszik, persze hisz minimál aero, kis súly, virsli nem slick gumi. de ez az rf2-ben egy kabaré, hossz irányban nem csúszik, kiforgatni képtelenség, oldalra csúszik, de ütődött módon. ezt ne. -
Ez egy fizetos GameServer, nincsenek meghajtok, nem lehet hozzaferni semmihhez;) Van egy web-es kezelofelulet ahol modot lehetne cserelni (ami nem mukodik:P), es van sajat editora, amivel a Multiplayer.ini-t lehet allitani, de form-ban, es csak azokat az allitasokat, amelyeket ok jonak lattak;) -
Dehogy sok:) Elvileg 100Mbps (~100000kbps) a szerver, valszeg elbirna a 128kbps-t:D
Az otthoni net-et tuti megvan 5000/500kbps (~5MByte le, ~0.5MByte fel):)
(Most a bit es kettes szamrendszer miatti atvaltast hanyagoljuk, tudok rola:P) -
A sok régebbi verzió számú tartalommal mit csináljak ? Uninstall ? Viszont van pl pálya amit más mod használ ....Ilyenkor duplán van fenn egy pálya...mert akkor hamar meg fog hízni a program ? :)) -
Laceee #6327 Jártam már úgy hogy C:-n nem tudtam mit kezdeni egy fájlal, de másik meghajtón igen :P -
Laceee #6326 És ha kimásolod másik meghajtóra a fájlt és úgy véded le ? -
Az nem kurva sok ...? :D
-
Szinte emberenkent 128kbps kellene:)
De majd utana olvasok ISI-nel, valahol tuti le van irva. -
Ez egy tipikus tanulo auto, versenyiskolak hasznaljak eze reve, szandekosan erre lett kifejlesztve. Klasszikusan a John (vagyis Skip) Barber (mint volt autoversenyzo es az isokola alapitoja) suliban.
Gondolomnagyon halalosra nem csinalhatjak az autot, mert 500–1000$-ert, a 2-3 napos hetvegen, az utcarol bejott ember, mar a 2-3. napon versenyezhet vele mezonyben;DDDD -
128 nem elég ,csak 4 embernek ...? -
Az iR-ben is ilyen vagy nagyon hasonlo, valszeg igazabol is ezt tudja;)
Elvileg mindket autot bekapcsoltam (national, Regional), talan valamelyik slick-es. -
Megnéztem egy futamot belsőből. Ez az autó valszeg a valóságban is pont ekkora fos. :D -
Igen, valszeg amiatt amit korabban irtam, hogy egyelore nem tudtam 128/128kbps fole allitani az atvitelt;D -
Koszi, igy beengedett. Ugy nez ki az lesz a gond.
Beleptem, elmondtam mondandom, kileptem, aki akar mehet (4 emberig:P). -
szerintem mehet fel szerverre a bes-458 :) -
Na ez az autó egy akkora szar, hogy ilyet még én nem láttam. Gyenge mint a harmat, álló helyzetben nemhogy nem forgatja meg a kerekeket, de egyenesen lefullad, viszont ahogy mozgásban van már csúszik mindenfelé.
Ezzel azért elég sok dolgot lehet csinálni, csúszkálni, bohóckodni, letörölni a gépről... de online futamot rendezni biztos nem. -
A szeró jónak tűnik, talán a pingek kicsit magasak, amiket láttam az mind olyan 80+ volt. -
kiléptem, próbálj belépni :D
az időgyorsítás szerintem túl gyors, mindjárt besötétedik :) -
Probaltam belepni es erdeklodi mi a helyzet, de nem enged be a szerver;DDD
Tippem szerint a beallitott kapcsolati sebesseg lehet keves, valszeg azert dob ki ha mar 4 ember bent van.
Most 128kbps-en van (le es fel), ami eleg karcsunak tunik.
Sajnos egyelore meg nem tudtam feljebb allitani, mivel a konfig scriptelve van, abban nincs ilyen allitasi lehetoseg, es hiaba irom at a szoveges file-t, visszairja elmentes utan (sokminden massal egyetembe):/
Sajnos jogosultsagokat sem enged allitani a file-oknak, azzal sem tudom levedeni:DDD
Vagyis ha mas sem tud belepni 3-4 ember felett, akkor elofordulhat hogy ez lesz a gond. -
Csak vicceltem, latszott a kepen hogy jo lesz:) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
egy véletlenül megcsúszás véletlenül megfogva :DD
-
Ez drift vagy a kicsuszat megelozo pillanat? 

-
ezen a pályán ezzel az autóval csak keresztbe lehet menni :DD
-
THX ! :) -
Itt itt van minden alap cucc. -
LIME ROCK PARK , SKIP BARBER FORMULA 2000 -
Egy új Lime Rock, és Skippy 1.46 linket toljatok már ! :DDD
THX ! -
Es csinalok talan olyan vMOD-ot, amiben az osszes ISI cucc szerepel (autok es palyak, azokat talan mindenki felteszi es hasznalja), beallitva az osszes auto osszes palyat, rotalva a palyakat (ha lehet).
Es ha nincs megbeszelt futam, ha belep nehany ember, olyan autoval amit megbeszelnek, ELVILEG szavazassal gyorsan korbe porgethetik a palyakat, eppen amire szukseguk van:)
Igy barmikor lehet gyors futamot menni (persze a beallitasok meg erosen kerdesesek a script rendszer miatt). -

-
Ha mukodik majd a dolog, akkor termeszetesen feltolom az osszes friss ISI cuccot es hozza a jobb addon cuccokat. Csak marha lassan tudok feltolteni:/
Az addon cuccoknak csnalok majd egy Cubby vagy MEGA letoltohelyet, hogy minden egyhelyen legyen, amit a szerver hasznal. -
Ugyanazt mint a tobbi moddal: bemasolni a Packages-be, ModManager, jobb gomb, install. Nem tesz fel semmi ujat, csak szoveges file-okat amelyek az autok es palyad adatait tartalmazzak.
Ennek eppen az a lenyege, hogy kismeretu, gyorsan lejon(NE:P) a szerverrol.
Mindenbol a friss ISI cuccok vannak.
Amugy ha mukodne a mod letoltes es/kezeles a szerveren, ELVILEG a gyari ISI tartalmakat is automatan toltodnenek az ISI szevererol.
Elvileg/Talan lesz kesobb ra lehetoseg, hogy a mod keszitok is beirjak az rFCmp-be a letoltesi linket, igy barmilyen modding cucc is azonnal toltodhetne. Most is lehet linket beirni, de gondolom kellene hozza az ISI szerver PHP cucca es ellenorzo resze. -
na az SC pont beállt oda ahol kiszoktam jönni :D