19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Visszatérve kicsit az ffb-re. Nem tudom egy versenyautó milyen, de pár napra maxra lett állítva az ffb a céges Peugeot Boxerben (beállt a szervó, és leégette az ékszíjat is, ma lett cserélve minden), és bizony éreztem szinte az utolsó kis kavicsot is az úton.
Ha valaki átlag autóhoz van szokva akkor ott a szervó annyi mindent elfed, hogy azután elképzelhetetlen lesz, hogy mennyi mindent visszaadhat az útból a kormány.
Persze gondolom komolyabb utcai sportautók is egészen más szintű visszajelzést adnak mint egy átlag autó, és valószínűleg az rF2 sem tökéletes, de azért szervó nélkül érezni az úthibákat. -
vééégre elkészült a FISI 2014 mód.... 
"After watching this video I tried to match the car physics with the turbo an this is what I come up with with the 8 speed box."
-
Hát nálam is van az a szint amikor szépen megy, ez kb olyan, hogy 5 méterről már nincs árnyék az autó alatt stb .... -
értelmesen beállítva sok aival is szépen megy a játék nálam (látvány és sebesség), bár az tény hogy a jó minőségű mód pályákon kb dupla az fps mint a gyáriakon :D -
Szarul megy az még úgy is , és/vagy ronda :)
-
nem a gumizódás "eszi a gépet" hanem a brutál árnyék és a brutál élsimítás... ezekből egyik se kell versenyre..
bőven jó a low/medium-is.. egy játékot nem csak full-full grafikán lehet játszani, viszont fotózáshoz meg videózáshoz hasznos funkció... -
A motor optimalizálatlan, a grafika nem veszi fel a versenyt a többi autóssal.
Mikor lesz benne élvezhető minőségű az eső? mikor lesz grafikai bugmentes? mikor lesznek benne animációk? ha most ilyen csiga lassú, akkaor ezekkel még -20 fps egy 500 ezres masián?
Ez vicc. Kár is erőltetni.
-
Értem mit mondasz, de ISI a saját pályáit se csinálja meg normálisan , Mert az tagadhatatlan, hogy Silverstone a nagy többségnek játszhatatlan kategoria. Vagy döcögősen elmegy, de úgy néz ki mint GTL csak az 32 AI-val :)
Ennyit zabálna a gyökér gumizódás meg időjárás ??? Nekem akkor inkább nem kellenek :) -
En inkabb ugy gondoltam, hogy tobbet foglalkozva vele, lehetne sokkal szebb es gyorsabb is. Nem (csak) engine szinten, hanem foleg a mod keszitesnel.
Egy nagy ceg megteheti (sok ember es/vagy sok penz es/vagy sok ido), hogy hulyere optimalizalja a dolgokat (lasd regi konzolok, mit kihoznak belole a mai napig).
Egy modder nem fog egy hidbol/emelvenybol/lelatobol 3-4 darabot legyartani a kulonfele LOD-okhoz, nem csinal hozza 3-4 kulonfele arnyekveto es fogado objectet stb. A modder jobb esetben megcsinalja a szep, reszletes objectet, bekapcsolja az arnyekvetest es fogadast, a 2 kilometeres latotavolsagot, aztan annyi;D
Amikor rakanyarodsz egy egyenesre, es a tavolban meglatod a lelatot 30 pixelesben, akkor ugyanazt a felmillios objectet szamolja arnyekka meg mindennel ami csak kell:D Ez azert zabalja a gepet;P -
sokra megyek ha feljavítják szépre, ha félmillás gép kell hozzá :D
-
Nehez barmihez hasonlitani vagy csak viszonyitani is, a kinezetet es a sebesseget is: regi DX9 engine-re drotoztak ra olyan dolgokat, amelyek egyelore semmi masban nincs, raadasul elsosorban modolasra terveztek.
Ez mind eleve meghatarozza az egesz minoseget.
A CARS modern, szep, uj engine lesz, de az mar most is csak full LOW-ban mozdul meg a gepemen, kikapcsolt funkciokkal (felhok, idojaras, AI;D).
Az iR szep es jo, de egyreszt hianyzik belole minden dinamika (napszak, idojaras, realroad), masreszt minden tartalmat honapokig (minimum 9-12) gyartanak, optimalizalnak. Megtehetik, mert 3 iR palya ara kiad 1-1 rF2-ot vagy CARS-t;D
Teny, az rF2-ben foleg az auto shaderek nem a legszebbek (sot, neha rondak, rajzfilmesek), de valszeg raszanva az idot, 1-1 autora vagy palyara 5-8 honapot, ebbol is lehetne tutit faragni:DDDD De hat ez se a cegnek se egy moddernek nem eri meg:) -
Az ok , hogy ez a gép bírná értelmes és még mindenképpen magas beállításon, de milyen gép ez már ??? :)))) Nekem bárki bármit mond, csúnyán szarul összedrótozott valami lett ez :)))
ez egy Íracingtől is messze van grafikában, és az azért megyeget. Nem tudom ,hogy a dinamikus vackok esznek-e ennyit, ha igen akkor had kapcsoljam már ki :) Vagy tényleg csak szimplán szar ... -
Foleg hogy az egy zsir uj videokartya (ketszer annyit er mint amennyit az egesz gepem:D), nem is tudtam, hogy mar van 600-as sorozat;)
De azert csaloka az eredmeny, mert a minimum lehetett a rajtnal es/vagy a elso kanyarokban, 1-1- masodpercig. Problemasabb inkabb az atlag 66fps:D
De eleve extrem beallitasokon volt, a nagyresze felesleges.
A sok brutal AA minek, es a ShadowBlurnak sincs sok ertelme. A palya object tukrozodes is sokat zabal, es ugy sem latni belole semmit.
Normalisan, hasznalatra, versneyre beallitva szerintem dupla-tripla fps ki jon belole.
Olyan beallitas map kellene, mint a konzolokon van automatan, vagy az iR-ben beallithatoan es/vagy a CARS-ban is csinalnak: az egyik jatszani a masik nezegetni (replay/photomode).
Raadasul, mivel ez a program csak ez ev vegen jelenik meg, igy a logikusan a most futo kartyak/gepek lennenek hozza az ajanlottak, max 2-3 generacioval regebbiek a minimumok, es a kovetkezo generaciok a tutik;DDD -
fullhd-ban
a BTCC-s Honda Yuasa Racing fb oldalára azt írta ki a csapat, hogy hamarosan az rFactor2-ben láthatóak a járgányaik... :)
-
hrflpitu #6125 Nekem szinte folyamatos 40 fps em van nem nagyon ingadozik. Soha nem láttam 100-as értéket sehol max a lobby ban:D
Milyen felbontásban mérte azt lehet tudni? -
Silverstone 24 AI teszt eredményeket ki se merte írni.... :DD -
Az egész gáz, nem csak a a minimum , tudván hogy néz ki ....:) -
Min 41 fps elég gáz ilyen gépen:O -
hivatalos fórumról az egyik ISI Staff tesztje max grafikán:
Test 1. Megane at Mills Outer Loop C - with 24AI: Avg: 66.075 - Min: 41 - Max: 110
Test 2. Megane at Mills Outer Loop C - no AI: Avg: 111.824 - Min: 84 - Max: 148
Test 3. Modern F2 at Silverstone - no AI: Avg: 108.339 - Min: 89 - Max: 126
a srác gépe:
i7-4770K 90.000 Ft
Gigabyte Ga-H87-D3H 30.000 Ft
Zotac GTX 780 200.000 Ft
32gb DDR3 60.000 Ft
-
meg készülget egy NSX is :)
-
GPx8 #6119 Én is a filterrel játszottam az FFB-nél. DFG-nél teljesen jó. -
hazai rF2 ligáról sajnos még én se tudok, de szerintem hamarosan beindulhat végre.. nemzetközin mentem pár versenyt, a játék tökéletesen alkalmas már bajnokságokhoz is... ez a gt3 mód biztatónak tűnik, pár gyári autót hozzácsapva már kellemes mezőny.. úgyhogy hátha indít valaki vele... :)
rF2-t most megvenni és majd ha egyszer megjelenik akkor az AC-t is.. :D -
Hello, tervezem megvenni az rfactor 2-ot de lenne par kerdesem, szerintetek lesznek ligak a jatekkal, egyenlore nem nagyon van magyar liga rf2-vel:( pedig szerintem mar ideje lenne sima rf-rol valtani, aztan hamarosan megjon az Asetto Corsa is, mind a kettot mar sok lenne megvenni, az rf2 sokat fejlodott de az Asetto se lessz rossz, bar ahoz mar gepet is kellene fejleszteni szerintem , szoval Rf2 vagy Asetto ? (igazabol az rf2 mindent tud amit kellene, felgumizodo palya, valtozo idojaras, napszak valtozas stb... grafikaja is teljesen eleg nekem) -
Az FFB allitasnal van valami FFB Filter, ami ezeket a rangatasokat szabalyozza. Nalam 10-en van (G25), es NEKEM jo, ugy hogy 100% az FFB, az autoknal feljebb szoktam huzni, es meg az erzekenyseget is feljebb vettem;)
Azt a filtert probald feljebb venni, ugy hogy az FFB ereje marad. -
Nem baj , hogy van ilyen benne, csak valahogy gyengíteni kellene ...a többihez képest . -
Zsoltee_a_bator #6114 Szerintem tul sokat pakolnak az FFB-be a felfuggesztesbol, ezert reagal minden kis uthibara. A felszinen ugy tunik, nagyon sok reszlet jon at, de gyakorlatilag nem tul hasznos a vezeteshez.
Az NKPro/AC, vagy akar GSC (realfeel?) megkozelitese sokkal jobb, ahol ezeket a hatasokat teljesen kiszurik. Remelem RF2-hoz is lesz valami jo FFB plugin. -
Na az ok, de mivel ez a legerősebb effekt, ha lejjebb veszem akkor aztán minden eltűnik teljesen :) -
ezért van 20%on nálam.. úgy még nem rángat vészessen nagyokat :D -
Nálam FFB-ben továbbra is zavaróan erős a rángatás, a látszólag céltalan rángatás amit az útról vesz vagy mi .....Jó hogy van, de mindennél erősebb , nem tudok mit csinálni vele . -
Ez a „Run Best With” szerintem inkabb a Minimum lesz:) -
XXgamer #6109 És mit szeret jobban amd vagy nvidia? -
naja,
hivatalosan:
Runs Best With
- 3.0 GHz Intel Core 2 Duo
- 4GB RAM or more
- nVidia 250 GTS
- 512MB Video Memory or more
közbe a gépemen se nevezném tökéletesnek.. :D
- i5 3,4ghz
- 8GB RAM
- nVidia (Asus) 450 GTS
- ami egy gigás ddr5-ös
-
XXgamer #6107 Nem ártana.
-
wright #6106 Csúnya lenne ha egy i3-as proci nem bírna az rf2-vel.Ott a videó kártya lesz a szűk keresztmetszet. -
fut is úgy, minimum grafikán... és úgy még kb úgy is néz ki mint az rf1 :D -
Az rF2 ugy fusson mint a +8 eves rF1?:) -
XXgamer #6103 Király :) Akkor marad ez a proc., megvárom az assetto-t annál talán lesz értelme. -
brutál vga és erős i7.. ha úgy nem megy jól akkor sehogy... :D
silvesrtone-ban full beállításokkal egyedül 15fps, nord-on stabil 50 10aival... :) -
XXgamer #6101 Akkor mit szeret? Vga? Az fps 60 körül van vsync-el de sok helyen leesik 30-40-re. Vsync nélkül is elég nagy drop-ok vannak. Rf1 olyan szép simán fut jó lenne ez is így. amd 7790-es kártyám van fullhd-ban, sok minden le van véve. -
szerintem ez a csere nagy változást nem hozna, kihasználja a négy magot a játék, én 2,5ös 2 magosról váltottam 4 magos 3,4ghzesre év elején... na itt volt változás.. bár sokkal gyorsabb nem lett, inkább csak stabilabb.. :)