19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Az ujratelepites csak annyi, hogy a LITE verziot kell leszedni (amiben nincs tartalom), indit, es ratolja magat a mar fentlevore. 1-2 perc. -
Gaberking #8620 Köszi szépen! Az úgy teljesen vállalható! :) -
El, csak nem mukodik az update gomb, le kell tolteni az aktualis buildet es ujratelepiteni . -
Gaberking #8618 Köszönöm szépen!
Ha az egy éves előfizetést választanám, az egy év letelte után is elérhetőek a frissítések? -
-
-
-
"Grazie mille! Molto bella macchina! Grande amore!" :)
======================
NEW IN VERSION 2.0
======================
- enhanced a little the brake sounds
- changed swingman view
- added front and rear ABR
- changed a little the default setup
- changed mass and recalculated inertias for both classes
- changed CG for both classes
- regenerated chassis/susp for both classes
- recalculated tire/rim radius for TBC vs TGM
- changed some coefficients in the TGM files for slick and wet tires
- changed a little the behavior of the FFB due to the overall changes
- new liveries (9 official Abarth colors + 1 for both 500 and 695)
- new driver names (lol) / teams, numbers...
- new shaders
- new ext mirrors (white for 500, grey for 695)
- no longer different colors for rim available into the upgrade UI (we have chosen to mount white rims for the 500 and grey rims for the 695, to better identified the classes)
- no longer different exhaust models available into the upgrade UI (we have chose to mount the single double side exhaust for the 500 and the double double side exhaust for the 695, to better identified the classes)
LINK: https://www.mediafire.com/?f65x3hdfu1nmtx4
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.10.11. 15:03:18 -
Olyan tuti nem lesz;) A sajat programrol nem mondanak le, az nekik sajat jatszoter;) Es mivel online kiadas, se kiado se "koltseg", lenyegeben mnden otthon dolgozik mint kulsos, igy megeri foglakozniuk vele. Nem tudom mennyit adnak el belole, de valszeg megeri.
En inkabb "csak" bartert tudok elkepzelni a ket ceg kozott. Az ISI-nek tartalomra lenne szuksege, a nepszerusites miatt, a Reiza-nak meg engine frissitesre, hogy fejdoldni tudjanak. Mert szep, hogy ezt kihozzak az rF1-bol, de ez hosszutavon nem mukodik. -
Igazad van, mert nem véletlenül susmorog össze az ISI és a Reiza. Ha ezek együtt dolgoznának, akkor verhetetlenek lennének. -
A GSC ahhoz kepest nagyon jo, hogy "alap" rF1, es minden ujdonsagot plugin-ekkel probaltak megoldani. Lenyegeben egy ReelFeel-es rF1, de igenyesen beallitgatva. Persze grafikaban is piszkaltak, de az masodlagos.
A hangok altalaban szarok:) Igazabol mindenhol. Persze lehetnek jok a mintak, effektezettek, sok csatornasok, de az igazi fizikabol jovo szamitas/hangzas hianyzik, ahogy irtad, a finomsagok (ma mar elvarhato lenne).
A kipufogot nem ertem, az mar a GTL-nel is telhesen jol megcsinaltak 10 eve;) Szerintem csak nem foglalkoznak vele. Ha a SimBin meg tudta csinalni, akkor a maiaknak sem lenne gond. -
remélem végre átáll a Reiza a rF2 kiegészítők gyártására 
nincs értelme sajáték játékkal szrakodni, csinálják szépen csak a tartalmakat rF2-re és nyilnak a pénztárcák :D -
Ja, es persze ez az NSX-forras igy arulkodo vagy gyanus lehet, mivel "ez is" Heusinkveld (vagy mi:P) "tesztautoja" volt:) Aki GSC fizika guru. -
A GSC extreme-t kipróbáltam pont a Mini-vel Interlagos-ban (is).
Nem rossz.
Sztem rengeteg minden hiányzik még a szimekből, a vezérhajóm a setup rész, de nagyon jól esne egy részletesebb gumihang. mert a gumi nem csak suhogni/gördülni és csúszni/visítani tud. akár első és hátsó kerékre külön, mert az FWD-nek elég sajátos gumihangja van.
de ott van a kipufgáz is...nem is értem, kérdeztem a srácokat még a kamionos Reiza cuccnál, hogy hogy lehetne füstöt tenni, ha nagyon erőforrásigényes akkor nem kell valami füstfelhő, csak legyen érzékelhető :))
De szvsz a SETUP rész újragondolása az amiben a legnagyobb lehetőség van, ez a jelenlegi szvsz egy m@rhaság és mindig is az volt minden szimben.
-
Ezekkel szamukra csak az a gond, hogy mar "ingyen" csinaljak;) Naluk a DLC nem jatszik (meg nem is mukodne). Az meglevo rF2 tulajoknak ez jo, de nekik uj vasarlok (es elofizetok) kellenenek. Es kozben a konkurencia elegge nyomul, az emberek nagyreszenek a latvany, a divatosabb tartalom es a hangulatos/elvezetes/eredmenyes kezeles fontosabb. Ez mar igy eleg nehez lesz, de ha hosszutavra terveznek, akkor mukodhet.
A tegnapi Interlagos azert is pozitiv, foleg a Reiza logokkal, mert talan van/lesz koztuk valami strategiai megallapodas, valami csere-bere;) A GSC-ben nagyon igenyes palyak vannak, lazan at lehetne pakolni hivatalosan 8-10 darabot az rF2-be. Autot nem nagyon, de talan az F3, a Vee es a Mini beleferne.
Foleg, hogy korabban a GSC is beharangozta, hogy komlyabb engine-szintu valtoztatasokat terveznek (koszolodo gumi, flatspot, deformalodo gumik stb.), ami talan mar az rF2-bol jon. Talan megkapjak a tartalmakert cserebe az engine-t es/vagy csak az engine bizonyos reszeit. Vagy valami akrmi:DDD
-
"In both NSX and NSX-R configuration, we also included a whopping 28 different configuration options where users can select engines, gearing, suspension, tires and much more."
-
tölthető az NSX
-
Nemtom, ahogy öregszem úgy nő a kormányszög, eleinte 400 fok aztán 720, most meg már 900 foknál tudom rendesen megfogni az autót ha baj van.
-
900 fokon simán szar az egész. Az a jó, amit az autók maguknak belőnek (szerintem). Kivéve a PetraGTC WTCC modnál. Hétfőn vagy vasárnap lesz időm játszani, akkor kipróbálom a szárnyakat, köszi. -
URD Setek
Még kezdetlegesek, de használhatóak. Az orrtolás inkább aero, 2/20 as szárnyállással nagyon hátul van a leszorítóerő. Ja 900 fokos kormány szöghöz van állítva. -
Mit állítottál? Mert nekem annyira elbaszottul orrtolós, hogy nem igaz. Full felcsesztem a hátsó stabit, levettem az elsőt, de semmi extra változás. -
Na kezdenek jönni a pályák, megérte b@szogatni őket, hogy egy a lényeg: tartalom 
Már csak azt kéne elérni hogy az amcsi SSC ligát megcsinálják. Összetolták a Rolexet és a ALMS-t így rengeteg fajta autó és rengeteg osztály van. Jó cucc. Csodálkozom hogy még senki nem csapott le rá.
Szerencsére az URD felöleli a GTLM osztályt és egész jól sikerült. Csak az alap setupok szörnyűek. Ferkát egész gokartosra lehet belőni. Az Anton Malvin se rossz csak a váltó nagyon harap
-
-
Igen. -
Gaberking #8597 Sziasztok!
Ha a játék vásárlásakor az egy éves előfizetést választom, az egy év letelte után egyedül majd tudok még vele játszani és csak az online rész nem lesz elérhető? -
Ez mind konvert. Uj mod palyak mar nem nagyon keszulnek. Egyreszt a regi engine-ekre "egyszerubb" volt dolgozni (pl. jo volt a sima aszfalt, fizikabol ugy sem kezeltek le rendesen), masreszt szinte az osszes profi modder mar cegeknel dolgozik. Van nehany konvert ami normalisabb, ahol az aszfalttal is foglalkoznak valamit. De "otthonulo" modderkent, fenykepek es videok alapjan sose lesz tokeletes (meg a jotol is messze lesz;). De persze ehangulatosabb lesz, mint egy egyszeru konvert.
Konvertalgatnak SRW-bol (ami lezeres), de nem nagyon fekudtek meg ra.
AC-bol is lehetne, de ott nem nagy a valaszetk:) De azert lenne mit:P Kesobb Nord tuti atjon;DD -
:D Na oké, de Silverstone-ban élmény menni, ahogy "ráz" a pálya. A Hungaroring is sajnos elég sima. Régen elég volt így a pálya, de most már, az új engine-k alá nem megfelelő munka egy szarfos konvert. Vagy álljanak neki normálisan, vagy hagyják a picsába, mert ez még félmunkának is erős. -
Ez elég gyakori hiba, hogy talán a szintkülönbségeket lekövetik, de a pályaegyenetlenségeket már nem. Mondjuk van ahol a szintkülönbségeket sem. :)
Vagy csak nekünk magyaroknak fura, hogy lehet húzni sima aszfaltot is. -
Ez a Barcelona mennyire igényes? Valamilyet (rft asszem) próbáltam, de annyira tükörsima volt a pálya, hogy élvezhetetlen volt egy virtualm vagy gyári pálya után. Még a kerékvető sem adott visszajelzést. -
Zandvoort-2010_v102.rfcmp
RaceRfactor_Monaco_2013_v10.rfcmp
RaceRfactor_Barcelona_2013_v10.rfcmp
Rockingham-BTCC_v096.rfcmp
Suzuka_v110.rfcmp
Russia-GP_v100.rfcmp
Osella-PA20T2R_v097.rfcmp -
Pont ezt mondtam, hogy ha jó a modell akkor a futómű geometria nagyon pontosan belőhető. -
jövök a szokásossal. eső lesz.
INFO »» -
Az a baj, hogy ha nem pontos akkor megette a fene az egész fizikát, és megy érzésre...amivel nekem nincs semmi bajom.
..csak nem mindegy, pl akarok számolni egy rugóerőt spring-rate-calculator, de akkor semmi értelme, ha nem jók a fogatási pontok. Még azt is nehéz ellenőrizni hogy az alap adat pontos-e,..pedig legalább arányaiban az kell legyen, különben azt is rendbe kell tenni, és csak utána lehet keményíteni, vagy egyéb irányban módosítani.
..én már igazából feladtam, eddig bármit néztem nem volt pontos, vagy nem is tudott volna az lenni...van ahol ez nem számít, hiszen úgy sem kezeli részletesen a játékfizika.
Legyen meg a feeling és kész. :) -
Lassan jön az F1 2014, azt jó eséllyel ügyes emberek gyorsan kilopják, és ha van egy kis szerencsénk készül hozzá egy értelmes fizika. :)
Tudom persze, egyszerű modder honnan a bánatból tudná, hogy milyen az értelmes fizika. Azért alap dolgokat lehet tudni. Pl a futómű geometria adott, ha elhisszük, hogy viszonylag pontos a modell. A hajtásláncról is van pár értékelhető infó, rendes hibridet meg jelen állás szerint egyik játék sem tud. De annyira nem is kell, hiszen egy átlag hajtáslánchoz képest csak a hátsó fék a kérdéses pont, konkrétan az energia visszanyeréssel nekünk nem kell foglalkozni szerintem. Kevesebb fogyasztást állítanak majd be aztán annyi. :)
Sok az ismeretlen, de szerintem egy olyan fizikát össze lehet rakni ami úgy viselkedik, mint amit mondanak a versenyzők, hogy hogyan viselkedik.
Na mindegy, csak elmélkedtem kicsit. -
Megneztem a mod-ot, ez az alap Formula ISI auto, sok-sok bajnoki festessel. Vagyis semmi ertelme:P -
Feltoltottem az FSR palyait, eleg jok, persze konvertek, de megis szinvonalasabb bajnoksaghoz osszerakva.
FSR-2014-Bahrain-v400.rfcmp
FSR-2014-Canada_v100.rfcmp
FSR-2014-China_v100.rfcmp
FSR-2014-Hockenheim_v100.rfcmp
FSR-2014-Imola_v100.rfcmp
FSR-2014-Indianapolis_v100.rfcmp
FSR-2014-Melbourne_v100.rfcmp
FSR-2014-Monza_v300.rfcmp
FSR-2014-Sepang_v100.rfcmp
FSR-2014-Silverstone_v100.rfcmp
FSR-2014-Suzuka_v100.rfcmp
Meg hozza a modot (meg nem probaltam):
FSR-2014_v150.rfcmp
-
Nekem elég low-end cuccom van és megy rajta. Nem tudom milyen beállításon vagyok, de 1920-as felbontáson. 40-50 fps körül tudok hozni futamon 20-21 autóval, néha leesik 30 körülre, sajnos a stabil 60 kéne, de az nem jön.
E8400, 4gb ddr2 - 800, hd6870 2gb ddr5 (3gb ddr2-vel is hasonlóan ment, de az swtor miatt vettem még ramot, mert ez a legolcsóbb megoldás rövid távon) -
Az fontos, ha már újítasz, akkor azért a minimum fölé lőjél.
pl az én configom
64Bit Windows
16GB Ram
Intel i5
GTX 750ti
Ezzel sem megy minden kombó fullon, de high-on simán. Látvány meseszép. 100-120 FPS érhető el. -
Regebben (2 eve;P) gyujtogettem fps adatokat, bar azota gyorsult a progi, de nagysagrendileg hasonlo lehet a helyzet.
http://alexease.uw.hu/rfactor2-hardware-vs-fps.html -
Eleg neccesnek tunik;) Ertelmes vegyes beallitasokkal (low-high) szerintem mukodni fog. Van demo, probald ki.