rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A ISI_Corvette_C6RGT2_2009 v1.41-et kell törölni elõször és akkor sikerülni fog.
Danecay
Mármint?

Jah..., eddig sem sokat csináltak, de azt is megunták... <#banplz>
Danecay
Mi a fene? Hogy-hogy van DEMO is? Ez jelentene valamit?

Szabi
tegnap korán kinyomtam a gépet 😄

egyébként a 240 már nyílt ingyenes demóóóó 😊

"Nulla tenaci invia est via"

az sem segít, most próbáltam ki, hogy írtad
ugyanúgy azt írja az 1.41-re:
"C6R_car v1.41 cannot be uninstalled - in use by 1 mod:
ISI_Corvette_C6RGT2_2009 v1.41"

de hogy melyik, azt sem tudom kideríteni, mert ha végignézem a mod-okat, csak az 1.02-es C6-t használják

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Alexease
Nalam nem volt vele gond.
Mielott az elozo verziot torolni akarod, kiszedted az ujat a packing mappabol?
Alexease
Ez mar a kepeken is latszott, hogy az a palya lassu lesz😉
a corvette-t fel sem ismeri a mod manager, hogy benn van a packages mappában, amit hivatalos fórumon írnak, hogy az elõzõ verziót le kellene szedni, nem tudom, mert kiírja, hogy 1 mod használja és nem lehet eltávolítani

friss installt kell csinálnom... mit is kell/kéne kimentenem, hogy sok mindennel ne kelljen vacakolnom utána? userdata/ plr file elég?

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Hát ez a silverstone nálam bizony elég alacsony fps-t produkál!!!!
lac coo
Jah ... 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Megeloztem Szabit😊 <#idiota>
lac coo
No, minek örülsz ennyire ? 😊

Alexease
Alexease
Szabi
az új játékverzió már pár napja kész, azt tesztelgetik, közbe befejezik az eddigi játéktartalmakat, kiadják public tesztre is Silverstone-t majd mehet is aranyra.... 😄

lac coo
Ezek olyan semmi hírek, hogy netovább ! 😊

Valami tartalom kellene bele, mert ez így egy nulla 😞

Szabi
végre valódi szponzorokat kapott 😄

Dietrich
mióta platformot váltott nagyon speed lett a csávó 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
Ez egyelore egy szimbe felesleges munka, talan majd 2 generacio mulva (10 ev) belefer ez is😊
Alexease
Bakker, mar megint megeloztel😊)))
Szabi
ha már ilyen jól írogatok itt egymagamban.. 😄D

Skip Barber Formula 2000 v1.46

Szabi
a törésmodell viszont még fejlõdhetne... 😄D

Szabi
szépen lassan.. de alakul a játék.. látvány már megfelelõ, hangok jók, irányítás eddig is remek volt 😄

Szabi
én még nem próbáltam, de a francia srác (nem meglepõ modon) meglépet a pénzemmel... nem frissitgeti a modot, hiába igérgetett fût-fát.. 😄

Milyen Sompir modja? Kipróbálta már valaki? Érdemes letölteni?
Szabi
elméletileg hétvégére jön új játék frissités is 😄

Alexease
Most akartam betenni😄DD
Szabi

Alexease
Ja, es az rF1 is visszakerult multkor a Historic miatt😉
Bar azt is inkabb mar rF2-re varom. Remelem meg ebben az evben lesz belole 2.0 😛 Es a GTR2-es „valtozatabol” (P&G), 1.0 az AC ala😛

Plusz megneztem, mit szol az SRW cuccokhoz. Beolvas mindent csont nelkul, a palyakkal nincs gond, az autoknal hianyzik 1-1 shader (szelvedo), de amugy gond nelkul megy😉 Az SRW semmit nem trukkozott😊

De azt igazabol mar rF2 ala kellene valami csapatnak atultetnie, az rF1 ala felesleges.
Jacek
C.A.R.S 3 alpha<#idiota><#bohoc>

Alexease
Ez jol nez ki, hol lehet letolteni?😊<#idiota>

A GTL most is fent van, azzal el vagyok neha.
Jacek
Alex szerintem te egy ilyen moddal azért el lennél😊

Alexease
Igaz, nincs is rajta semmi, csak az F1RFT info es hir😊
Alexease
Nem is tudtam, hogy ilyen is van: http://rfactor2.hu
Alexease
Alexease
OFF
Bakker, mar megint kipolitizaltad magad a forumbol<#wilting><#duma><#zavart1>
Az egy dolog, hogy kibannolnak erte, de teljesen felesleges is foglalkozni a dologgal, ugy sem ersz el semmit, teljesen ertelmetlen az egesz.

Mar azt hiszem irtam korabban, ha valakinek valami gondja van, legyen az politika, kornyezetvedelem, vallashaboru, nepirtas, akkor fogjon egy tablat, traszparenst, dardat, vasvillat vagy egy imakonyvet, es menjen ki az utcara vagy azon nepek koze elni, akiket annyira meg akar vedeni vagy egyb uton modon befoolyasolni😄DDD
Egy 12 egy tucat forumba vitazni masik embrerrel, teljesen ertelmetlen;P
én arra értettem, hogy az rf1 gumija elég halvány volt fõleg ilyen lfs-hez képest

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Szvsz. 10 kör alatt a Megan nem koptatja el jelentõsen a gumit. A tapadásvesztést pedig ellensúlyozhatja a pálya felgumizódása.
Szóval, jó ez. 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Hát nem warezoltam<#hamm> Az elsõt is meg ezt is megvettem mert nincs kedvem taknyolni. Elnézést ha félreérthetõ lettem volna. Pontosítok:
Nem túl sokat mentem még vele. Tegnap sikerült megtennem vele pár practice-t. Nem akarok szakérteni, meg nincs is idõm nagyon belemerülni a simezésbe (kicsi gyerek a fedélzeten). Megane 11 körös tankkal elsõ kör csúszkálós aztán konstans nem érzékeltem tapadásvesztést a 10. körben a másodikhoz képest. Nagyon régen volt már, de akkor istenítettük a gumifizikát az rF1-ben egy-két modnál és maradjunk annyiban ez nem grafikai tulajdonság ami értékelése változna az idõk folyamán. Nem volt rossz az rF1 gumifizikája és ez sem rossz. Biztos van olyan mod amivel majd tapasztalhatok javulást. Elnézést hogy általánosítottam pár teszt alapján, nem ez lett volna a fõ mondanivalóm.

Alexease
Nekem elso olvasatra az jott le, hogy sikerult lewarezolnia, de nem azt kapta amire szamitott😊
ez nekem is wtf elsõ olvasatra. (meg másodikra is)

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Hozzászoktál a régihez és most az új szokatlan. Jelenleg vezetési élményre az rF2 a legjobb.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Dietrich
A gumi fizika nem rossz, bár ezt tudta a régebbi is.

már mint az rf1???

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Szabi
majd egyszer talán megjelenik a WSGT féle Megán mód is, az sokkal részletesebb lesz, remélhetõleg hihetõbb is 😄

Régebben elég komolyan ûztem az ipart rF-al szerettem a megane-t meg egy két gt módot ott emlékeim szerint éreztem a súlyát az autóknak, most viszont tegnap kipróbáltam a megane trophyt(tudom beta) de valahogy papír autónak éreztem. A gumi fizika nem rossz, bár ezt tudta a régebbi is.
Az f1 kipörgésgátló nélkül elég melós(nekem tetszik) Összeségében megvallom õszintén többet vártam egy annyi éven át készülõ simrõl.
Remélem kiforr kis idõ múlva és újra élvezet lesz játszani vele.

Szabi
az rf-hez képest fényévekkel recétlenebb, ott semmit nem ért az állítgatás, ugyanolyan recés maradt, nálam az rf2 már teljesen jól néz ki 😊