rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként a 240 már nyílt ingyenes demóóóó 😊
"Nulla tenaci invia est via"
ugyanúgy azt írja az 1.41-re:
"C6R_car v1.41 cannot be uninstalled - in use by 1 mod:
ISI_Corvette_C6RGT2_2009 v1.41"
de hogy melyik, azt sem tudom kideríteni, mert ha végignézem a mod-okat, csak az 1.02-es C6-t használják
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Mielott az elozo verziot torolni akarod, kiszedted az ujat a packing mappabol?
friss installt kell csinálnom... mit is kell/kéne kimentenem, hogy sok mindennel ne kelljen vacakolnom utána? userdata/ plr file elég?
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Valami tartalom kellene bele, mert ez így egy nulla 😞
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Bar azt is inkabb mar rF2-re varom. Remelem meg ebben az evben lesz belole 2.0 😛 Es a GTR2-es „valtozatabol” (P&G), 1.0 az AC ala😛
Plusz megneztem, mit szol az SRW cuccokhoz. Beolvas mindent csont nelkul, a palyakkal nincs gond, az autoknal hianyzik 1-1 shader (szelvedo), de amugy gond nelkul megy😉 Az SRW semmit nem trukkozott😊
De azt igazabol mar rF2 ala kellene valami csapatnak atultetnie, az rF1 ala felesleges.
A GTL most is fent van, azzal el vagyok neha.
http://www.mediafire.com/download/kmu0ju4dbtq0c23/F1RFT_2013_Demo_V2.rfmod
Bakker, mar megint kipolitizaltad magad a forumbol<#wilting>#wilting><#duma>#duma><#zavart1>#zavart1>
Az egy dolog, hogy kibannolnak erte, de teljesen felesleges is foglalkozni a dologgal, ugy sem ersz el semmit, teljesen ertelmetlen az egesz.
Mar azt hiszem irtam korabban, ha valakinek valami gondja van, legyen az politika, kornyezetvedelem, vallashaboru, nepirtas, akkor fogjon egy tablat, traszparenst, dardat, vasvillat vagy egy imakonyvet, es menjen ki az utcara vagy azon nepek koze elni, akiket annyira meg akar vedeni vagy egyb uton modon befoolyasolni😄DDD
Egy 12 egy tucat forumba vitazni masik embrerrel, teljesen ertelmetlen;P
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Szóval, jó ez. 😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Nem túl sokat mentem még vele. Tegnap sikerült megtennem vele pár practice-t. Nem akarok szakérteni, meg nincs is idõm nagyon belemerülni a simezésbe (kicsi gyerek a fedélzeten). Megane 11 körös tankkal elsõ kör csúszkálós aztán konstans nem érzékeltem tapadásvesztést a 10. körben a másodikhoz képest. Nagyon régen volt már, de akkor istenítettük a gumifizikát az rF1-ben egy-két modnál és maradjunk annyiban ez nem grafikai tulajdonság ami értékelése változna az idõk folyamán. Nem volt rossz az rF1 gumifizikája és ez sem rossz. Biztos van olyan mod amivel majd tapasztalhatok javulást. Elnézést hogy általánosítottam pár teszt alapján, nem ez lett volna a fõ mondanivalóm.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
már mint az rf1???
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az f1 kipörgésgátló nélkül elég melós(nekem tetszik) Összeségében megvallom õszintén többet vártam egy annyi éven át készülõ simrõl.
Remélem kiforr kis idõ múlva és újra élvezet lesz játszani vele.