rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
De nem is azért szerettük, egy darabig ... 😊
Legfeljebb kuka lesz, ha már van internet, néha töltsek is valamit, ne csak a mónikasót! 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Egyébként tényleg "félek" még letölteni is, bár min írtam, kíváncsi lennék milyen kormánnyal. Sajna a videók nagyon kiábrándítottak amellett, hogy sohasem számítottam szimulátorra!
akkor a GRID 2 topikba miért írtad ezt ?

"Nulla tenaci invia est via"
jelenleg még nagyon kevés autó van, mert amíg nem lesz "kész" verzió a játékból, addig nem adják ki a módokat a modderek, vagy csak kezdetleges bétákat, de nem frissítik õket mindig a következõ játékverzióra 😊
a pályákból már egész sok van, viszont ezeket se nagyon szokták frissíteni, szóval elõfordulnak vizuális hibák rajtuk
remélhetõleg hamarosan végre lesz egy "kész"-nek mondható játékverzió, de ez még akár 1-2 hónap is lehet, utána meg sok-sok hivatalos autót és pályát kell még megcsináljanon az ISI is 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Elõre is köszi az esetleges segítségeket.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Más: erre most jöttem rá, hogy az ai védi a pozícióját. 370Z-vel üldözöm az ellent, utolsó kör, mennék elõzni, erre behúzza elém. Mondom véletlen. Következõ kanyarban ugyanez. Aztán abban a szûkülõ jobbosban csak elmentem mellette (Malaysia), de érdekes volt. Ez még persze nem ember, de fejlõdik a gépi ellenfél.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Nincs is már gondja, hogy jövõre melyik csapathoz szerzõdjön.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Téli útviszonyokról ne is beszéljünk.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ja az FXAA Tool-al is ugyan ez volt a helyzet 😞 Egyébként ha alapvetõen nem is, de véleményem szerint valamelyest tudna még javítani a játék jelenleg megjeleníteni tudó látványán.
rF2
a játékban reggel 8 volt beállítva vagy valami délelõtti idõ, semmi hókusz-pókusz ami default van a hdr-nél is (vagy talán ki is kapcsoltam) ha kell graf settings lövök arról is képet
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Rájuk kéne írni, hogy rakjanak be állítási lehetõséget mint AC-ban van !
fülke nézet miatt nem egy fölösleges dolog, gyakran ott már becsapja az egészet a sötét autó belsõ ....
Engem nem izgatott. Nem azt mondom, hogy jo a grafika, de nekem nincs nagy gondom vele, foleg ugy hogy a lehetosegekhez kepest jol mukodik, mar az is nagy szam😊
Regen megvolt a hasznaltauto sorrend 3–6–9 ev. Aki megtehette (vagy ceges), megvette ujonan. Aki nem, de volt alapja, megvette tole 3 evesen („ujszeru”😉. Akinek annyi sem, megvette az elozotol 6 evesen („jo allapotban”😉. Es a vegen kikotott az egyszeru A–B-be kozlekedo retegnel 9–10 evesen („megbizhato”😉😄D
Nekem egy 13 eves rizskalyham van, amit egyaltalan nem hasznalok, az allast jol birja. 1,5 eve nem volt beinditva, tegnap levittem az akksit es elso pocre beroffent😉 Hogy menni is tud, azt meg nem tudom😛 Lehet hogy az elso kanyarban kiesik alola a felfuggesztes😄
De egy vicc lóg keze lába az autónak 147e kilométerrel egy vicc....
De mindig meggyogyult magatol is😊
De a Volvo sem jobb, annal meg rendszeres volt, hogy az autopalyan kiirta hogy valami miatt csokkentette a motorerot es elnezest ker😊 Meg kellett allni, leallitani, es utana ismet jo volt. A Horvatoknal nem sok kiallo van, ott szopas.
Ja, es beszedvezerelt az auto sok funkcioja, de mivel Sved, igy nagyreszt csak a Sved akcentusos angolt erti😄DDDD Svedul nem tudok, igy az a resze hasznalhatatlan😛
Mert ugye a neonos Civic-esek kényszert éreznek rá, hogy a seggemben bõgessék a koppányt... 😊)))
Es kanyargos uton letolja a gizda hondasokat meg olajkalyha bmw- seket 😊))))
Nekem is ez lenne az ideal, mert az auto szepen villamgyorsan visszatekeri a kormanyt nagyjabol kozepre, de ig beallotani meg egy jatekban sem sikerult....Ha gyorsan tekeredne vissza, ugy ahogy, akkor olyan eros az egesz, hogy vezetni nem lehet 😊)))
Hagyjál már a szelep csattogással az nem is szelep hanem hidrótõke😄
Fater használja a C2 raktam bele egy gáz szettet 5-6 lityóval járkál😄
Egyedul csak a szelepcsattogas aggaszt kicsit.Mas baja nincs, kiveve mikor odalepek lampanal 28 literes fogyasztas 😊)
Van a kerékdõlés, ami ha negatív szintén szereti egyenesben tartani a kormányt.
Aztán van egy bump-steering nevû jelenség, amit megpróbálnak minél jobban lecsökkenteni, de a kormányösszekötõ és a lengõkarok nagyon ritkán mozognek ki- és berugózáskor ugyanazon a sugáron.
Itt pedig egy drift videó, amikor beáll keresztbe az autó és a faszi nem teker ezerrel, csak elengedi a kormányt, és az autó szinte megfogja magától a csúszást. Persze ügyesen kell újra megfogni a kormányt, majd rákorrigálni ha kell.
e30 drift
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.