rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kíváncsi vagyok errõl véleményedre, ha az "kimondottan szar volt" 😊 azt lehet én látom rosszul, én imádtam az 1-et kormánnyal, igaz ha hosszú ideje nem játszottam vele, mindig jópár quickrace-t le kellett darálnom mire visszaszoktam 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

lac coo
Az kimondottan szar volt kormánnyal 😊
De nem is azért szerettük, egy darabig ... 😊
Legfeljebb kuka lesz, ha már van internet, néha töltsek is valamit, ne csak a mónikasót! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ne alapozz a véleményemre, de az 1 mérföldekkel jobb volt kormánnyal (kormány nélkül is) 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

lac coo
1-nél gondolom nem rosszabb, márpedig azt minden általam ismert HC szimes nyúzta nem keveset 😊

lac coo
Én tuti kipróbálom ! 😊

Danecay
Ugyan, gondoltam felkavarom egy kicsit az állóvizet, ezért a "😄"

Egyébként tényleg "félek" még letölteni is, bár min írtam, kíváncsi lennék milyen kormánnyal. Sajna a videók nagyon kiábrándítottak amellett, hogy sohasem számítottam szimulátorra!

Szabi
<#fejvakaras>

akkor a GRID 2 topikba miért írtad ezt ?

"Nulla tenaci invia est via"

Fehercsoki
Ja és a fizikája is sokkal jobb mert fix 60 fps és jobban csillog a pálya!!!444

Danecay
Ti is toljátok már a GRID 2-t? Nagyon KIRÁLY! 😄

Szabi
az 1 módjai nem jók a kettõhöz, ha ezt kérdezted 😄

jelenleg még nagyon kevés autó van, mert amíg nem lesz "kész" verzió a játékból, addig nem adják ki a módokat a modderek, vagy csak kezdetleges bétákat, de nem frissítik õket mindig a következõ játékverzióra 😊

a pályákból már egész sok van, viszont ezeket se nagyon szokták frissíteni, szóval elõfordulnak vizuális hibák rajtuk

remélhetõleg hamarosan végre lesz egy "kész"-nek mondható játékverzió, de ez még akár 1-2 hónap is lehet, utána meg sok-sok hivatalos autót és pályát kell még megcsináljanon az ISI is 😄

Hello! Az rFactor 1 és 2 mennyire kompatibilisek valamint milyen módok jelentek meg eddig a 2-re?
Elõre is köszi az esetleges segítségeket.
Dietrich
nagyszerû.... így már csak 50 évig lesz jó a kormányod 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Szabi
mindig bekötöm a biztonsági övem <#idiota>

Toby0501
Vigyázz, le ne rántson a székrõl! 😊

Ne kocáztass, még tönkremegy! 😛

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

zolee145
Majd mesélj, hogy milyen. 😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Szabi
csak hogy mindenki megnyugodjon, felraktam 30%ra az ffb-t 😄D

zolee145
Hívhatnánk Zsiguli kormánynak, abban még volt ffb. 😄

Más: erre most jöttem rá, hogy az ai védi a pozícióját. 370Z-vel üldözöm az ellent, utolsó kör, mennék elõzni, erre behúzza elém. Mondom véletlen. Következõ kanyarban ugyanez. Aztán abban a szûkülõ jobbosban csak elmentem mellette (Malaysia), de érdekes volt. Ez még persze nem ember, de fejlõdik a gépi ellenfél.

Dietrich
a 4. Munoz tegnap az Indy500-on 2. lett!
Nincs is már gondja, hogy jövõre melyik csapathoz szerzõdjön.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
persze hogy nincs de valamilyen nevet kell adni neki mikor mész az úton és a kormányon keresztûl azért érzed, hogy az úton mész és az vagy száraz aszfalt vagy esõs, falevelektõl borított jó kis erdõs szakasz 😊
Téli útviszonyokról ne is beszéljünk.

Firerock
WSR-es autókhoz(Megane,Clio,3,5) nincsenek valódi festések?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Danecay
Engem is érdekelne a dolog, de mint nemrég írtam én is, nálam sem indult el vele a a játék, pedig elvileg egyszerû a recept, a d3d9.dll kivételével amit a CORE mappába kell tenni, mindent az rF2 gyökerébe kell másolni. Na nálam így nem történt semmi változás, ha másként variáltam, akkor nem indult el a játék. Volt még egy harmadik verzió is, amikor elindult a játék és a Scroll Lock (SweetFX KI/BE kapcsolás) hatására megállt egy pillanatra a kép, mintha ki, vagy bekapcsolná de semmilyen változást nem láttam. Végül betudtam a verzióm jellegének 😊
Ja az FXAA Tool-al is ugyan ez volt a helyzet 😞 Egyébként ha alapvetõen nem is, de véleményem szerint valamelyest tudna még javítani a játék jelenleg megjeleníteni tudó látványán.

a színekhez, nekem így néz ki:

rF2

a játékban reggel 8 volt beállítva vagy valami délelõtti idõ, semmi hókusz-pókusz ami default van a hdr-nél is (vagy talán ki is kapcsoltam) ha kell graf settings lövök arról is képet

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Alexease
IndyLight befuto😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

0.0026 sec 😛

lac coo
Nekem is jó lenne, csak ahogy a képemen is látszik nálam rohadt fakó, sötét az egész .....Lehet egyedi dolog, vagy driver probléma, de jó lenne állítani rajta ....Ha shaderek rondák ( nem hiszem el egy normális fényes autófestést nem lehet csinálni ...), legalább ez legyen jó 😊

Rájuk kéne írni, hogy rakjanak be állítási lehetõséget mint AC-ban van !
fülke nézet miatt nem egy fölösleges dolog, gyakran ott már becsapja az egészet a sötét autó belsõ ....

Alexease
Elvileg/allitolag nem sokat vesz le, viszonylag gyors (persze az extra effekteket nem kell eroltetni😛). Lehet hogy megeri kiserletezni vele.
Engem nem izgatott. Nem azt mondom, hogy jo a grafika, de nekem nincs nagy gondom vele, foleg ugy hogy a lehetosegekhez kepest jol mukodik, mar az is nagy szam😊
lac coo
Értem, mondjuk igen, nincs 150 fps. hogy még azzal is szarakodjon 😊))

Alexease
Nalam nem indult el vele, de nem is eroltettem, nalam amugy sem valami gyors a progi.
lac coo
rf2 alá milyen sweetFX jó? Hátha azzal tudok valamit világosítani meg egy kontrasztot adni a hdr-nek ...

lac coo
hát ha ilyeneket csinálsz vele, persze hogy kiesik alóla minden ! 😄

Jacek
Legjobb vas!! jó árban és eléggé bírja😊

Jacek
95e kilométer😄DDD én voltam retard fogalmazó😄

Alexease
Ma mar annyira a sok technikai kutyure, sporolasra, kozos platformokra, fogyasztasra mennek ra, hogy 3–6 ev egy auto, utana mar kerdeses.

Regen megvolt a hasznaltauto sorrend 3–6–9 ev. Aki megtehette (vagy ceges), megvette ujonan. Aki nem, de volt alapja, megvette tole 3 evesen („ujszeru”😉. Akinek annyi sem, megvette az elozotol 6 evesen („jo allapotban”😉. Es a vegen kikotott az egyszeru A–B-be kozlekedo retegnel 9–10 evesen („megbizhato”😉😄D
Alexease
Az E11-es, facelift-es, fapados Corolla😊 Ilyen<#idiota><#zavart1><#zavart2>

lac coo
A rizskalyha az melyik ? Amugy igaz, senki nem csinal megbizhazo autot.....Jo baratomnak van egy tokom tudja hany eves, talan lassan mar 20 , Nexiajuk, bakker soha nincs semmi baja, pedig amiota ismerem azt hasznaljak 😊)))

Alexease
Alexease
Ha 2 evesen 95E-ert vetted, akkor varhato volt, hogy nem lesz tokeletes😄 Annyiert egy robogot sem adnak 2 evesen😛

Nekem egy 13 eves rizskalyham van, amit egyaltalan nem hasznalok, az allast jol birja. 1,5 eve nem volt beinditva, tegnap levittem az akksit es elso pocre beroffent😉 Hogy menni is tud, azt meg nem tudom😛 Lehet hogy az elso kanyarban kiesik alola a felfuggesztes😄
Jacek
95e vettem😊

Jacek
Autót már nem gyártanak😊 Jóformán senki... Van most egy Mondeom most 7 éves 2 évesen vettem kb 3 éves kora óta befecskendezõ problémája van... 95 kilométer.. azóta úgy használom amíg be nem szarik😄DDD azóta mentem 50e..
De egy vicc lóg keze lába az autónak 147e kilométerrel egy vicc....

Alexease
A C3 amit hasznaltam az volt ilyen. Mindig valami gyokerseg vilagitott es irkalt hogy valami fake. Nem az enyem volt, azt mondtak, a 20E-es bevizsgalas es a 80E-es kartya csere mindig megoldotta😊
De mindig meggyogyult magatol is😊

De a Volvo sem jobb, annal meg rendszeres volt, hogy az autopalyan kiirta hogy valami miatt csokkentette a motorerot es elnezest ker😊 Meg kellett allni, leallitani, es utana ismet jo volt. A Horvatoknal nem sok kiallo van, ott szopas.

Ja, es beszedvezerelt az auto sok funkcioja, de mivel Sved, igy nagyreszt csak a Sved akcentusos angolt erti😄DDDD Svedul nem tudok, igy az a resze hasznalhatatlan😛
lac coo
Jaja, legnagyobb buli 😊 Meg ugye nem is borul fel ha alászedem úgy becsülettel, elsõ körforgalom után általában békén is szoktak hagyni 😊
Mert ugye a neonos Civic-esek kényszert éreznek rá, hogy a seggemben bõgessék a koppányt... 😊)))

Jacek
OOOO ott nagyon lehet a rövid váltóval szopatni😄DD nem is értik hogy csak 122 ló de mi a fasztól megy ennyire😄D

lac coo
Akkor az, de csattog ! Amugy 8 lterrel elmegy ez, eleg dinamikusan vezetve 😊)))
Es kanyargos uton letolja a gizda hondasokat meg olajkalyha bmw- seket 😊))))

lac coo
Na ez az amit egy jatek+ffb+kormany soha nem fog tudni.
Nekem is ez lenne az ideal, mert az auto szepen villamgyorsan visszatekeri a kormanyt nagyjabol kozepre, de ig beallotani meg egy jatekban sem sikerult....Ha gyorsan tekeredne vissza, ugy ahogy, akkor olyan eros az egesz, hogy vezetni nem lehet 😊)))

Jacek
Pillanatnyi fogyasztás lényegtelen.... Corolla Verso 1.6 36 padlónál😊
Hagyjál már a szelep csattogással az nem is szelep hanem hidrótõke😄
Fater használja a C2 raktam bele egy gáz szettet 5-6 lityóval járkál😄

lac coo
😊))
Egyedul csak a szelepcsattogas aggaszt kicsit.Mas baja nincs, kiveve mikor odalepek lampanal 28 literes fogyasztas 😊)

zolee145
Elõször is van az utánfutás, ami miatt középre húz a kormány, ez a sebesség növekedésével erõsödik. Aztán a gumi ballonosságától függõen elõször csak a felnit tekered el, a gumi ragad az aszfalthoz, ha itt elengeded rugalmasan visszaáll középre. Nyilván itt mondjuk 1 centis kormánymozgásról beszélünk, ez a sebesség növekedésével eltûnik.
Van a kerékdõlés, ami ha negatív szintén szereti egyenesben tartani a kormányt.
Aztán van egy bump-steering nevû jelenség, amit megpróbálnak minél jobban lecsökkenteni, de a kormányösszekötõ és a lengõkarok nagyon ritkán mozognek ki- és berugózáskor ugyanazon a sugáron.

Itt pedig egy drift videó, amikor beáll keresztbe az autó és a faszi nem teker ezerrel, csak elengedi a kormányt, és az autó szinte megfogja magától a csúszást. Persze ügyesen kell újra megfogni a kormányt, majd rákorrigálni ha kell.
e30 drift

Jacek
Ha nem csinálja volt😄

lac coo
Semmi ilyesmit nem csinalt meg, nagy hidegben sem....En hasznaltan vettem, tokom se tudja volt-e frissitve.

Jacek
Megyek egyszer csak minden fault😊 ABS/ESP/AIRBAG minden becsukja a tükröket de te mész rendesen tovább aztán minden fasza kinyitja a tükröket😄DD Szoftver frissítés megoldja lehet neked már megvolt..